Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selamun aleykum canlarim

insallah herkes iyidir
ve selamu aleyküm tombul kelebegim aramıyorsn artık sen araıcan diye yatak odasından telsizi odaya getiriyorm olmuyor ama böylecabık ara beni
Kızlar kimsecikler yok bugün galiba akşam geliyim bende geri birazdan işte çıkıp gidecem eve.gelemezsem mesaj sayım 5 herkeslere de iyi akşamlar diliyorum
bir beni aramayan daha şarkı yazıcam artık he nepiyon kız yabildinmi bakalım istedigin gibimuradına erdiysen bilelim yane
merhaba bebem bak senden alıştım bende sigaraya başladım hacı bu aralar çok efkarlıyımşimdi gelelim menüne pilav yemişin olmamış simitmi didinyemin olsun kaç zamandır canım ister yiyemedim bir ona kaçamak yapmadım aklıma soktun bak şimdi ne olceksuyu bende içemiyorum yaz gelsede içsek birde hamil ekalınca günde 3 litre şart benim içmem için zorla içiyordum kızımda diyormki içtigimiz suya 1 limon sıkkan taze nane katsak içsek olmazmıselametle canım
bu sana yazdıgım 3 ileti nevcim bir ksr bir hatamı işledim dönmedin bana
bu arada mesaj sayım 9
sevsinler senin mesaj sayını kıznepiyon iş güç nasıl

10 mesaj
hayırlı akşamlar benim güzeller güzeli arkadaşlarım topbul kelebeklerim ne var ne yok beni sorucak olursanız parçalı bulutluyum bugün besmelemi çekip 3 günlük adakta bulndugm bebek orucumu tuttum kaldı 2 gün işşallah regli olmam oruç tutupta ezana yarım saat kala orucumu çok bozdum öylen olsa neyse büyük gün 26 sında bakalım reglimi olcem olmucemmibakıcaz bu ay çok mdlym işşallah melegim benledirnasip bakıcaz artık allahım saglıklısını hayırlısını versin işşallah
bugün yedikelrime gelelim şimdi
1-1 kepçe yok domates çorbası yaptım ev üsülü hazır degil
2-patlıcak salatası yedim yogurtlu sarımsaklı 5 çatal yok
3-1 adet patlıcan 1 adet biber krs dolma yaptıydım onları yedim içlerinde bir tatlı kaşıgı pirinç koydum yedim
4-7 kaşık yok bakla yemegi yedim
5-2 dilim kepek ekmegi yedim
6-bir bardak açy içtim

arada elma yemeyi düşünüyorum

sahurada bilmiyorm yemek bitti belkim kepekli tost yaparım bir bardak ayranla onu yaparım yagsız tuzsuz yerim belkimde bir bardak süt o anki ruh halime baglı allah nasip ederse çarşamba günü orucum sonlanıyor allahım tuttugum oruçları kabul etsin işşallah amin dilerim rabbimden hz.yusuf peygamber gibi güzellikleri hz.ömergibi adaletli evlatlarımız olur güzel ahlaklı hayırlı anasına vatanına baglı peygamberini bilen allahını bilen asi olmayan evlatlar nasip et yarabbim benim gibi evlat hasretiyle yanan arkadaşlarla içindede ban nasip etsin tez zamanda işşallah onlar kendilerini biliyorişşallah görüşrüz kızlar yarın başım çok fena agrıyor

SAHIRACIM dietisyenin verdigi listeyi cok begendim
Hic ac kalmayarak rahatlikla saglikli bir sekilde kilo verilir diye düsünüyorum
evet canım cidden tok tutan dolu dolu bir liste..ah bir de şu duygusal açlık olmasa

ay çokk şükürrr canımmm devamı gelenden olsun

İyi akşamlar,herkese mutlu haftalar...
Kızlar kuzum çok hasta yine yine bademcikte iltihap,orta kulakta iltihap başlangıcı nefret ettim bu sene kıştan.sadece 1 haftadır antibiyotik kullanmıyordu,tekrar başladık hem de bu sefer ağır ilaçlar verdi.uzun süreli bir tedavi yapacakmışız,kurutamadık gitti yarın da 23 Nisan kutlamaları için dasn gösterisi var okulunda.kostümü,ayakkabıları,çorabına kadar hazırız.Günlerdir babasıyla bana dansını yapıp duruyor evde,bize de öğretiyor.Şimdi gel de gösteriye götürme çok üzülür mecburen götürücez,arabada sırası gelene kadar hep birlikte otururuz,sırası gelince hemen 3-5 dk dansını yapar,sonra alırız eve götürürüz dedi eşim.diğer taraftan dr. hayır hayır kesinlikle evden dışarı çıkmıcak dinlenicek,kulak zarı delinir dedi böyle bir şeyi de ilk kez duydum.sen bilirsin kelebekim var mıdır doğruluğu.öyle çok yüksek ateşi yok.bugün biraz oldu ateşi ölçüm 38 di....tamam çocuğun fizyolojik sağlığı elbette çok önemli ama psikolojik sağlığı daha önemli bence çünkü geri dönüşümü olmayan yaralar açabilir psikolojik sorunlar..offff böyle işte kızlar,ondan bugün gelemedim..
Kursta da yine fena mamalar yaptık.Allahtan 23 nisandan dolayı yarın tatil,kurs yok

Son düzenleme:
dünkü menüm

kahvaltı:12.00

1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
3 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal
domates-salatalık
çay

akşam:19.30-20.00

1.5 ad. pizza (bimdeki 4 lü dondurulmuş pizzalardan)
2 büyük bardak ayran

ara:nescafe

pizzanın kalorisine baktım paketten,ortalama 750 kalori ediyor,ayranla beraber 1000 kaloriyi bulmuşumdur..yine de kahvaltımla beraber tüm günkü kalorim 1500 filandır tahminimce

bugünkü menüm

kahvaltı:08.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği+1 dilim peynirle yağsız tost
6 zeytin
çay

öğlen:kursta
1 kase şalgam sulu bulgur salatası
dilber dudağı,hanım göbeği,vezir parmağı (hepsinden 2'şer 3'er ad.)
2 çay

ikindi:
2 kepçe yayla çorbası+2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez+1 dilim ekmek

akşam:
1 tabak bol taze otlu ciğer kavurması

30 dk yürüyüş
1.5-2 lt su

aynı sorun bendede var canım malesef civanperçemi ile falan oluyorum bende ama kilo verdiğim anda çat diye düzeliyor inş yarından itibaren çok sıkı bir diyete dönüyor diyetim.Diyetisyen artık hızlanım 1 ay dedi.Bacağımda iyi spor yapacam yavaş yavaş inş gider aralığa kadar

uykumu diyon canım yok uyuyamadım daha istediğim gibi inş yarın akşama kadar uyuyacam güpgüzelceee canım arayacam seni ama işten vakit olmuyor ki akşam geçte rahatsız etmek istemiyorum. şimdi girdim eve arkadaşla bir kahve içecektik güya ama laf lafı açtı yeni girdim eve

S.a kizlR anca vakit buldum kosusturmadan.diyetime sadigim oncelikle onu soyleyim.ama ah bu isler yokmu oldurecek beni bitmek nedir bilmiyor

Kaptancim hirkac gun mesajdan muaf tutulabilirmiyim.cunku yarin sabah oglumu sunnet ettireceyiz agrisi olacagi icinkucagimdan inmeyecektir firsat buldugum her an yazacagim gerci de sayisini tutturamazsam simdiden affola.yemeginide iyilestikten sonra verecegiz kismetse

canım rabbim şifa versin gzüel kızımıza kıyamam allahım bu bebelere iyi bakılıyor neden hasta oluyorlar anlamış degilim
vallahi ban geliyorki sen uyuamıcan ışıgında yanmıyor kör şeytan diyorki araşnu uykdan kalksın ama kıyamammki hayde uyu bakalım
S.a kizlR anca vakit buldum kosusturmadan.diyetime sadigim oncelikle onu soyleyim.ama ah bu isler yokmu oldurecek beni bitmek nedir bilmiyor
ben sana bugün yapacaklarımı ayzsam böyle kalırsın yeminle
yazayımda dinle
evi süpürücem
toz alıcam dip köşe s yapıp
silicem
wc banyolar temizlenecek
mutfaktaki bulaşık makinası boşaltılıcak doldrlucak
yemek yapılıcak
menüde mercimek çorbası süzme
karnıyarık
nohutlu pilav
zeytin yaglı barbunya
tatlı olarak kabak tatlısı
beyazlılarım krd onları toplucem katlıcak dolapları şöyle gözden geçiricem
ütülenicekleri koyucem kenara
renklileri yıkıcam asıcam
onlar kurucak ütü yapıcem
bu arada orç tutyorm nama zkılıcam işşallah akşam ezanına kadar biter
kuşların kafesi temizlenicek
anlıcaın çok işim var çok
bu kadın milletinin işi hiç bitmez bzdolabını temizlicem atladım onuhaydi maratona bakalım kim yenicekbu arada şu havalar düzelsede yürüyüşe gitsem
anam çüçü pilavımı yicen kız amanın rabbim şimdiden mubarek etsin çüçü pilavını darısı işşallah bizler olur

kızlar dün sahurda 4 kaşık bakla yemegi 1 adet kırmızı elma yedim diyeyim didim işlerim çok giremezsem yazayım ne yedikelrimi şimdiden

5 mesaj şimdilik

sahurda yediklerim
1- 4 kaşık bakla yemegi yarmalı köy sülü yaptım pirinçli yapsaydım kilo alırdım
2-1 adet kırmızı elma yedim
3-2 bardak su içtim niyetlendim

akşamada yiyeceklerim
1-2 kepçe mercimek çorbası
2-dünden kalan patlıcan salatası vardı 5 kaşık yok on yicem
3-6 kaşık barbnya yemegi
4-2 bardak çay içicem
5-2 dilim çavdar ekmegi yicem
6-sahrda gene ne yerim bilemiyorm bakıcez yarın yazarım ne yediysem bu arada eksilerdetim haberiniz olsun

Selamun aleykum canlarim
Bugün hava cok güzel,evi kiy köse temizliyorum
Sonrada yürüyüse cikcaz insallah
Dün corbayla bir hayli zorlandim o kadar aciktim ki anlatamam
Bugün normal diete devam ediyorum

Sabah kahvaltim
2 dilim esmer siyah ekmek
Yumurta,domates,salatalik 1 cay kasigi pekmez

Öglen
Canim hic birsey istemiyor
2kuru kayisi 1 fincanda türk kahvesi
Aksama da insallah közde patlican biber yapip yogurtlicam

aleykum selam canım nasılsın
çok sukur canımmm sen nasılsın...

Sagolun canlar, elhamdulillah iyiyim

Ciğerim özellikle kabak çorbasını tavsiye ederim,müthiş ödem attrıyor

Evet öyleymis canim ama inan dün corba icmekten icim disima cikti,
Gerci biraz rahatladim gibi ellerimin sisligi indi bayagi
keske dayanabilseydim bugünde kabagi yapsaydim ama yapamadim
tombul kelebegim aramıyorsn artık sen araıcan diye yatak odasından telsizi odaya getiriyorm olmuyor ama böylecabık ara beni

Sagolasin canim,ama inan su günlerde hic firsatim olmuyor,evde pek duramiyorum
Kermesler basladi ordan oraya yardima yetismeye calisiyoruz,yavas yavas yil sonu hazirliklarida basladi..ilk firsatta aricam insallah

kulak zarimi delinirmis ..Allah korusun
cok gecmis olsun canim

Canlarim spor listemiz yok bir tane yapayim,eklemek isteyen kendisini eklesin
begenmesseniz baskada yapabiliriz

20.04.2013- 26.04.2013 Spor listesi

akabe ;50 dak.

(mesaj sayim 6 )

slm kızlar.oğluşum 2 yaş sendrolarına başladı galiba.birde köpek dişleri çıkıyor.coook huysuz.dün uyutmakta cok zorlandım.yemek yemedi.zaten celimsiz birşey.anneannesinin göz bebeği.çok üstüne düşüyor.ondanda cok nazlı.
3ünde birinin hasta olması bile düzenimizi alt üst ediyor.rabbim şifasız dert vermesin.böylede olunca cok yorulup bende asabi oluyor sanırım.annemle babama dün sanki kızmış gibi oluyor.aklım ve mantıgım yorulmadıgı zamanlar onları cok iyi anlıyorum kızkardeşim en küçüğüz annemin gözünde hala bebek.onu orda yanlız doğuma gidecek düşüncesi annemi cok huzursuz ediyordu içi rahatlamıstır.ben herzaman güçlü bilinirim.oyüzden gözleri arkada değildir sanıyorum.tek güç kaynagım eşimin haziranda kesin dönüş yapma ihtimali.

geçmiş olsun sapişcim.yeni gördüm kusura bakma gec oldu.malum yanlız sayılırım cocuklarla.ilaçlarına dikkat ettikten sonra bence dansı sorun olmazdı.üzüntü daha kötü etkiler hastalıgını moral cok önemli.

üzüldüm cnım ya.insan istiyorki anne babasıyla cok mutlu olsun ama yaşlandıkca değişik huyları oluyor insanların bakalım biz nasıl olacagız

hayırlısıyla doğsun inş canım bende haftasonu sabahlara kadar ölçüm raporları yazdım ama yarın tatil tüm gün uyuyacammmm
ben gece 2:30 kadar konu soru çalış sabahta iş başı yap.

Canım benim ya,hem aile hem iş ama hepsinin altından hakkıyla kalkıyorsun maşallah okuduğum kadarıyla,Allah gücünü arttırsın bayılıyorum güçlü kadınlara

]

inşallah 6lı rakamlarıda görürsün.kilo demek dert demek.
oo hatun doktor olmus hala okuyo...kardesine de hayırlı doğumlar...

...
sorma canım ya aile hekimi olun daha fazla maaş dediler.olduk şimdide her fırsatta tehdit ediyorlar bizi.yok hasta şikayet ederse maaşınızı keseriz yok aşı kaçırırsanız maaşınızı keseriz..yok her hafta 4 konu calısıp sınavlarından gecmesseniz maaşınızı keseriz.

bide şu ev işleri yapınca öyle kalsa temizlediklerimiz temiz topladıklarımız toplu hemen aynı gün dağılıyor

canım uyudum walla yeni 14:48 uyandım ne ihtiyacım varmış meğerseee şimdik cenk gelecekmiş gezmeye gidek diye tutturdu ne gezmeci adam ya

ben gece 2:30 kadar konu soru çalış sabahta iş başı yap.

:

birde senin minikler var canım allah yardımcın olsun. benim annem var allahtan çalışırken çayımı yemeğimi getiriyor. işleri yapıyor onun bile yoruluyorum seni düşünemiyorum

işler güçler karışık bu aralar paşam yerım değişti bakalım hayırlısı..
kıyamam ben o pamuk şekere...kreşe bu sene başladı ya annesı ondandır dıye duşunuyorum bu kadar sık hasta oluşu...antıbiyotıkler bıttıkten sonra bana hatırlat sana bi karışım söylıyım benım kızımda ynı durundaydı ınan neler neler atlattık...o antıbıyotıkler parmak uclarında kabuklara sebep oldu hala antıbıyotık ıctığınde parmak ucları catlar yavrumun...bir doktor arkadaş tavsiye etmıstı vucut dırencını yuzde yuzde artırıyomuş..ust solunum enfeksıyonlarına karşı...çok çoookk geçmiş olsun...
ne işi o bitmek bilmeyen bacım ev işleri falan mı....
çoook geçmiş olsun bu arada hayırlı olsun düğününü de duyarız ınşallahh....
hadi gözün aydın canım benım
huhuhuuh kimselerrr yok mu

vaaaaaaaaaaaaarrrr...yenı geldım ısten ondan gec kaldım...harbı bugun kımseler uğramamış hayır olsun...

canım şimdiden hayırlı uğurlu ve en kolayından olsun inşallah
canım rabbim şifa versin gzüel kızımıza kıyamam allahım bu bebelere iyi bakılıyor neden hasta oluyorlar anlamış degilim
dr. okula gidiyorsa normal dedi,mikrop zinciri var sürekli ok sağol canım

sorma canım ya,valla okul mahvetti bu sene bizi cuma günü kontrole götürücez,ilaçlar iyi geliyor mu diye bakacak dr.,duruma göre değişiklikler yapacak..sonrasında da boğaz kültürü yaptırmak istiyorum,beta mikrobu filan mı var diye
offf ağır geliyor minik bedenlere bu ilaçlar işte
karışımı çok merak ettim canım çokk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…