ve selamu aleyküm tombul kelebegimselamun aleykum canlarim
insallah herkes iyidir
bir beni aramayan dahaKızlar kimsecikler yok bugün galiba akşam geliyim bende geri birazdan işte çıkıp gidecem eve.gelemezsem mesaj sayım 5 herkeslere de iyi akşamlar diliyorum
selamlar canlarım
hiç fırsatım olmadı girmeye yaaa
annem geldi gelen giden bitmedi sağolsunlar..haber vermiştim mesaj sayımından muaf olayım bu hafta diye ama belki unutulmuştur hatırlatıyım dedim
bugünki menüm
sabah:yarım simit
öğle:bir kase ezogelin çorbası
akşam:bir kepçe ezogelin çorbası,5 kaşık pilav
ara:3 1 arada
elma
ahh birde su içebilsem baya bayaaa eriycem ama
neyse hadi ben kaçtımm
bu sana yazdıgım 3 ileti nevcim bir ksr bir hatamı işledim dönmedin banaMesaj sayısı:6
Canlarımmmmmm ve asıl müjdemmmmm,şükürler olsun 4 aylık aradan sonra bugün özel günüme girdim.Acayip şişlik ve sancım var ama çok mutluyummmmmGerçekten 9'lu rakamlara geçtiğim anda duruyor,8'lere değdiğim anda ve altındaki kilolarda günü gününe oluyor.Yıllar önce doktorum seninki tamamen kilo ile bağlantılı fizyolojik başka bir sorunun yok demişti,gerçekten 8'lere değdim tekrar düzene girdi şükürler olsunnnn
sevsinler senin mesaj sayını kızbu arada mesaj sayım 9
evet canım cidden tok tutan dolu dolu bir liste..ah bir de şu duygusal açlık olmasaSAHIRACIM dietisyenin verdigi listeyi cok begendim
Hic ac kalmayarak rahatlikla saglikli bir sekilde kilo verilir diye düsünüyorum
Canlarımmmmmm ve asıl müjdemmmmm,şükürler olsun 4 aylık aradan sonra bugün özel günüme girdim.Acayip şişlik ve sancım var ama çok mutluyummmmmGerçekten 9'lu rakamlara geçtiğim anda duruyor,8'lere değdiğim anda ve altındaki kilolarda günü gününe oluyor.Yıllar önce doktorum seninki tamamen kilo ile bağlantılı fizyolojik başka bir sorunun yok demişti,gerçekten 8'lere değdim tekrar düzene girdi şükürler olsunnnn
ve selamu aleyküm tombul kelebegimaramıyorsn artık sen araıcan diye yatak odasından telsizi odaya getiriyorm olmuyor ama böyle cabık ara beni
bir beni aramayan dahaşarkı yazıcam artık he nepiyon kız yabildinmi bakalım istedigin gibi muradına erdiysen bilelim yane
canım rabbim şifa versin gzüel kızımıza kıyamamİyi akşamlar,herkese mutlu haftalar...
Kızlar kuzum çok hasta yineyine bademcikte iltihap,orta kulakta iltihap başlangıcı nefret ettim bu sene kıştan.sadece 1 haftadır antibiyotik kullanmıyordu,tekrar başladık hem de bu sefer ağır ilaçlar verdi.uzun süreli bir tedavi yapacakmışız,kurutamadık gitti yarın da 23 Nisan kutlamaları için dasn gösterisi var okulunda.kostümü,ayakkabıları,çorabına kadar hazırız.Günlerdir babasıyla bana dansını yapıp duruyor evde,bize de öğretiyor.Şimdi gel de gösteriye götürme çok üzülür mecburen götürücez,arabada sırası gelene kadar hep birlikte otururuz,sırası gelince hemen 3-5 dk dansını yapar,sonra alırız eve götürürüz dedi eşim.diğer taraftan dr. hayır hayır kesinlikle evden dışarı çıkmıcak dinlenicek,kulak zarı delinir dedi böyle bir şeyi de ilk kez duydum.sen bilirsin kelebekim var mıdır doğruluğu.öyle çok yüksek ateşi yok.bugün biraz oldu ateşi ölçüm 38 di....tamam çocuğun fizyolojik sağlığı elbette çok önemli ama psikolojik sağlığı daha önemli bence çünkü geri dönüşümü olmayan yaralar açabilir psikolojik sorunlar..offff böyle işte kızlar,ondan bugün gelemedim..
Kursta da yine fena mamalar yaptık.Allahtan 23 nisandan dolayı yarın tatil,kurs yok
vallahi ban geliyorki sen uyuamıcan ışıgında yanmıyor kör şeytan diyorki araşnu uykdan kalksınaynı sorun bendede var canım malesefcivanperçemi ile falan oluyorum bende ama kilo verdiğim anda çat diye düzeliyor inş yarından itibaren çok sıkı bir diyete dönüyor diyetim.Diyetisyen artık hızlanım 1 ay dedi.Bacağımda iyi spor yapacam yavaş yavaş inş gider aralığa kadar
uykumu diyon canım yok uyuyamadım daha istediğim gibiinş yarın akşama kadar uyuyacam güpgüzelceee canım arayacam seni ama işten vakit olmuyor ki akşam geçte rahatsız etmek istemiyorum. şimdi girdim eve arkadaşla bir kahve içecektik güya ama laf lafı açtı yeni girdim eve
ben sana bugün yapacaklarımı ayzsam böyle kalırsın yeminleS.a kizlR anca vakit buldum kosusturmadan.diyetime sadigim oncelikle onu soyleyim.ama ah bu isler yokmu oldurecek beni bitmek nedir bilmiyor
anam çüçü pilavımı yicen kız amanın rabbim şimdiden mubarek etsin çüçü pilavınıKaptancim hirkac gun mesajdan muaf tutulabilirmiyim.cunku yarin sabah oglumu sunnet ettireceyiz agrisi olacagi icinkucagimdan inmeyecektir firsat buldugum her an yazacagim gerci de sayisini tutturamazsam simdiden
affola.yemeginide iyilestikten sonra verecegiz kismetse
aleykum selam canım nasılsın
çok sukur canımmm sen nasılsın...
Ciğerim özellikle kabak çorbasını tavsiye ederim,müthiş ödem attrıyor
tombul kelebegimaramıyorsn artık sen araıcan diye yatak odasından telsizi odaya getiriyorm olmuyor ama böyle cabık ara beni
İyi akşamlar,herkese mutlu haftalar...
Kızlar kuzum çok hasta yineyine bademcikte iltihap,orta kulakta iltihap başlangıcı nefret ettim bu sene kıştan.sadece 1 haftadır antibiyotik kullanmıyordu,tekrar başladık hem de bu sefer ağır ilaçlar verdi.uzun süreli bir tedavi yapacakmışız,kurutamadık gitti yarın da 23 Nisan kutlamaları için dasn gösterisi var okulunda.kostümü,ayakkabıları,çorabına kadar hazırız.Günlerdir babasıyla bana dansını yapıp duruyor evde,bize de öğretiyor.Şimdi gel de gösteriye götürme çok üzülür mecburen götürücez,arabada sırası gelene kadar hep birlikte otururuz,sırası gelince hemen 3-5 dk dansını yapar,sonra alırız eve götürürüz dedi eşim.diğer taraftan dr. hayır hayır kesinlikle evden dışarı çıkmıcak dinlenicek,kulak zarı delinir dedi böyle bir şeyi de ilk kez duydum.sen bilirsin kelebekim var mıdır doğruluğu.öyle çok yüksek ateşi yok.bugün biraz oldu ateşi ölçüm 38 di....tamam çocuğun fizyolojik sağlığı elbette çok önemli ama psikolojik sağlığı daha önemli bence çünkü geri dönüşümü olmayan yaralar açabilir psikolojik sorunlar..offff böyle işte kızlar,ondan bugün gelemedim..
Kursta da yine fena mamalar yaptık.Allahtan 23 nisandan dolayı yarın tatil,kurs yok
geçmiş olsun sapişcim.yeni gördüm kusura bakma gec oldu.malum yanlız sayılırım cocuklarla.ilaçlarına dikkat ettikten sonra bence dansı sorun olmazdı.üzüntü daha kötü etkiler hastalıgını moral cok önemli.İyi akşamlar,herkese mutlu haftalar...
üzüldüm cnım ya.insan istiyorki anne babasıyla cok mutlu olsun ama yaşlandıkca değişik huyları oluyor insanların bakalım biz nasıl olacagızKiz kardesinin dogumunu Allah kolaylastirsin canim
annenlerede zor ,ayni anda onlara ihtiyac duyan iki evlat..
bazen büyüklerin kafasi cocuk sesini götürmüyor ,
baban gitmeyip kalsaydi belki senin cocuklarda babanda zorlanacaklardi,annen torunlariyla kalsa baban gidip kardesine nasil destek olcak... Onlarda belki bunlari düsünüp hesaplarini ona göre yapmislardir.
Elbette seni bu durumda birakmalari gercekten üzücü ama cok sükür ki Rabbim bir kapi acmis,teyze kizin gelmis.
Ben bu konuda cok muzdaripimdir rahmetli babam durumunun cok cok iyi olmasina ragmen asla beni ziyarete gelmezdi hastalansam ona cidden cok ihtiyacim dahi olsa kili kipirdamazdi .12 tl otobüs parasini bahane ederdi ben gittigimde ise ne zaman eve gideceksin diye basimin etini yerdi..neyse..
.
ben gece 2:30 kadar konu soru çalış sabahta iş başı yap.hayırlısıyla doğsun inş canımbende haftasonu sabahlara kadar ölçüm raporları yazdım ama yarın tatil tüm gün uyuyacammmm
Canım benim ya,hem aile hem iş ama hepsinin altından hakkıyla kalkıyorsun maşallah okuduğum kadarıyla,Allah gücünü arttırsın bayılıyorum güçlü kadınlara
]
inşallah 6lı rakamlarıda görürsün.kilo demek dert demek.Mesaj sayısı:6
sorma canım ya aile hekimi olun daha fazla maaş dediler.olduk şimdide her fırsatta tehdit ediyorlar bizi.yok hasta şikayet ederse maaşınızı keseriz yok aşı kaçırırsanız maaşınızı keseriz..yok her hafta 4 konu calısıp sınavlarından gecmesseniz maaşınızı keseriz.oo hatun doktor olmus hala okuyo...kardesine de hayırlı doğumlar...
...
bide şu ev işleri yapınca öyle kalsa temizlediklerimiz temiz topladıklarımız toplu hemen aynı gün dağılıyorS.a kizlR anca vakit buldum kosusturmadan.diyetime sadigim oncelikle onu soyleyim.ama ah bu isler yokmu oldurecek beni bitmek nedir bilmiyor
canım uyudum walla yeni 14:48 uyandım ne ihtiyacım varmış meğerseeecanım rabbim şifa versin gzüel kızımıza kıyamamallahım bu bebelere iyi bakılıyor neden hasta oluyorlar anlamış degilim
vallahi ban geliyorki sen uyuamıcan ışıgında yanmıyor kör şeytan diyorki araşnu uykdan kalksınama kıyamammki hayde uyu bakalım
ben gece 2:30 kadar konu soru çalış sabahta iş başı yap.
:
işler güçler karışık bu aralar paşam yerım değişti bakalım hayırlısı..ve selamu aleyküm tombul kelebegimaramıyorsn artık sen araıcan diye yatak odasından telsizi odaya getiriyorm olmuyor ama böyle cabık ara beni
bir beni aramayan dahaşarkı yazıcam artık he nepiyon kız yabildinmi bakalım istedigin gibi muradına erdiysen bilelim yane
merhaba bebem bak senden alıştım bende sigaraya başladım hacı bu aralar çok efkarlıyım şimdi gelelim menüne pilav yemişin olmamış simitmi didin yemin olsun kaç zamandır canım ister yiyemedim bir ona kaçamak yapmadım aklıma soktun bak şimdi ne olcek suyu bende içemiyorum yaz gelsede içsek birde hamil ekalınca günde 3 litre şart benim içmem için zorla içiyordum kızımda diyormki içtigimiz suya 1 limon sıkkan taze nane katsak içsek olmazmı selametle canım
bu sana yazdıgım 3 ileti nevcim bir ksr bir hatamı işledim dönmedin bana
sevsinler senin mesaj sayını kıznepiyon iş güç nasıl
kıyamam ben o pamuk şekere...kreşe bu sene başladı ya annesı ondandır dıye duşunuyorum bu kadar sık hasta oluşu...antıbiyotıkler bıttıkten sonra bana hatırlat sana bi karışım söylıyım benım kızımda ynı durundaydı ınan neler neler atlattık...o antıbıyotıkler parmak uclarında kabuklara sebep oldu hala antıbıyotık ıctığınde parmak ucları catlar yavrumun...bir doktor arkadaş tavsiye etmıstı vucut dırencını yuzde yuzde artırıyomuş..ust solunum enfeksıyonlarına karşı...çok çoookk geçmiş olsun...İyi akşamlar,herkese mutlu haftalar...
ne işi o bitmek bilmeyen bacım ev işleri falan mı....S.a kizlR anca vakit buldum kosusturmadan.diyetime sadigim oncelikle onu soyleyim.ama ah bu isler yokmu oldurecek beni bitmek nedir bilmiyor
çoook geçmiş olsun bu arada hayırlı olsun düğününü de duyarız ınşallahh....Kaptancim hirkac gun mesajdan muaf tutulabilirmiyim.cunku yarin sabah oglumu sunnet ettireceyiz agrisi olacagi icinkucagimdan inmeyecektir firsat buldugum her an yazacagim gerci de sayisini tutturamazsam simdiden affola.yemeginide iyilestikten sonra verecegiz kismetse
hadi gözün aydın canım benımslm kızlar.oğluşum 2 yaş sendrolarına başladı galiba.birde köpek dişleri çıkıyor.coook huysuz.dün uyutmakta cok zorlandım.yemek yemedi.zaten celimsiz birşey.anneannesinin göz bebeği.çok üstüne düşüyor.ondanda cok nazlı.
3ünde birinin hasta olması bile düzenimizi alt üst ediyor.rabbim şifasız dert vermesin.böylede olunca cok yorulup bende asabi oluyor sanırım.annemle babama dün sanki kızmış gibi oluyor.aklım ve mantıgım yorulmadıgı zamanlar onları cok iyi anlıyorum kızkardeşim en küçüğüz annemin gözünde hala bebek.onu orda yanlız doğuma gidecek düşüncesi annemi cok huzursuz ediyordu içi rahatlamıstır.ben herzaman güçlü bilinirim.oyüzden gözleri arkada değildir sanıyorum.tek güç kaynagım eşimin haziranda kesin dönüş yapma ihtimali.
huhuhuuh kimselerrr yok mu
canım şimdiden hayırlı uğurlu ve en kolayından olsun inşallahKaptancim hirkac gun mesajdan muaf tutulabilirmiyim.cunku yarin sabah oglumu sunnet ettireceyiz agrisi olacagi icinkucagimdan inmeyecektir firsat buldugum her an yazacagim gerci de sayisini tutturamazsam simdiden affola.yemeginide iyilestikten sonra verecegiz kismetse
dr. okula gidiyorsa normal dedi,mikrop zinciri var süreklicanım rabbim şifa versin gzüel kızımıza kıyamamallahım bu bebelere iyi bakılıyor neden hasta oluyorlar anlamış degilim
kıyamam ben o pamuk şekere...kreşe bu sene başladı ya annesı ondandır dıye duşunuyorum bu kadar sık hasta oluşu...antıbiyotıkler bıttıkten sonra bana hatırlat sana bi karışım söylıyım benım kızımda ynı durundaydı ınan neler neler atlattık...o antıbıyotıkler parmak uclarında kabuklara sebep oldu hala antıbıyotık ıctığınde parmak ucları catlar yavrumun...bir doktor arkadaş tavsiye etmıstı vucut dırencını yuzde yuzde artırıyomuş..ust solunum enfeksıyonlarına karşı...çok çoookk geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?