Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

5mesajşimdilik
Sabah kahvaltısında 1 kepek ekmegi 1 çatal peynir 1 çatal sahanda yumurta yedim

arada elma yicem

öylen yok

akşamada domates çorbası salata 1 dilim kepek ekmegi yicem kızlar işşallah girebilirm tenmizlik yapmam lazım sonra görüşrüz

allah var benimde kaynanam iyidirde sinir olyorum bazen hareketlerine aman seninki iyi olsn allah bozmasın

rabbim şifa versin işşallah

olsun bosver pasam bazen allttan alcaksın bazen o alttan alcak boyle hayat geccek.herseyı gozune carpmasın yoksa sorun cıkar
saol canım benım duzelırım yarına bısı kalmaz
kayınvalıdem habıre bbısı tasıyor odaya..yarına sapasaglam olurum herhalde

hayırlı haberlerle gel inşlh canım benim
nice nice senelere canımcım
inşlh seneye kucağında bebişinde olur mutluluğunuz dahada artar
dun ben tekrar doktora gıttım
bogazların cok kotu olmus o antıbıyortık pek bısı yapmaz sana dıyerek degıstırdı ..
cok yorgun ve halsızım
mahvettı benı bu hastalık
çok geçmiş olsun tatlım
bu ara herkeste var yaaa hastalık..ama faranjiti sen bana sor ayda 2 kez yakalanıyodum ben birde ilaçlarda fayda etmiyodu öyle
ondan sonra ciğere iniyodu hemen bronşit
meğer alerjim varmışda ondan sürekli faranjit olurmuşum..allahıma sonsuz şükürler olsun alerji ilacımı kullanıyorum hiç olmuyorum daha ama ne çektimmmmmm beeeee

yaa saphişcim
nev anşa rosebery ne zaman dönecekler acaba çok bi sessiz oldu buralar
önceden ne güzel sohbetin dibine vururduk

banada faranjıt dedı once sonra gıttım gecmedı dıe alerjık olabılır dedı..alerjı ılacın ne senın??

bizde seni cok seviyoruz canim insallah aldigin kilolarida hizla verirsin bazen psikolojik olarak insan aliyor semesede ama o kilo cabuk gider sen uzulme umidinide yitirme atacagiz hep beraber kilolarimizi

kizlar burda olumlu demek yetmiyor galiba o topice gidip oy vermelisiniz evet yada hayir diye oyle daha iyi sonuc olacakpuskutun teklifi icinverdigi linke tiklayip o sayfaya gidin sayfanin ust tarafinda anket deye geciyor zaten ordan evet yada hayira tiklayip oy vermis olacagiz.cok bilmislik yapmis olmayim ama belki bilmeyen olabilir diye dedim .kusurum varsa affola
allah nice senelere erismenizi nasip etsin ama bebislerinizle beraber insallah.mutlulugunuz daim olsun.ama sen bugunden itibaren hic bisey yeme en azindan aldiklarini verir tartida ayni cikarsin cancagazim
Evet izinsiz çok bu aralar

Ya neti sıkıntılı ne yazık ki giremedim sayfaya
bu aralar galiba herkes hastalikla bogusuyor sessizlik ondan.duzelir artik umarim
ders calismakta ismi derler ama bence dunyanin en agir isi insan bedence yorulmasada zihince gercekten yoruluyor buda insani bitap dusurmeye yetiyor zaten .rabbim basari nasip etsin
canim alamadi diye uzulme sakin gonulden gelen olsun bir demet kir cicegi olsun benim kabulumdur .yeterki sevildigini hissettirsin sana en onemlisi bugerisi hikaye.olsa daha iyi olurdu ama olmamissada dunyanin sonu degil ya.kiz gonderemedin mi daha gel artik topice
dun ben tekrar doktora gıttım
bogazların cok kotu olmus o antıbıyortık pek bısı yapmaz sana dıyerek degıstırdı ..
cok yorgun ve halsızım
mahvettı benı bu hastalık
gecmis olsun canim ya aman dikkat et kendine bebisin sana muhtac anne hasta olunca bebek daha cok zorluk cekiyor .rabbimm tez zamanda sagligina kavustursun

masallah pasama gayet guzel bir menun olmus canim basarilar
sen iyi olda birak tasisin o da hasta olunca sen tasirsin hersey karsilikli canim rabbim tez zamanda ayaga kaldirsin seni
günaydınlar musmutlu günler
işlere girişmeden bir bakayım dedim
iyi ettin kuzucum bak tabi aradada yaz .yedigini ictigini bilelim mize de ornek teskil etsin sanada guc kuvvet versin bu paylasim
neyseki sebebini bulmussunuz canim yoksa hala cekiyor olabilirdin bundan sonra allah cektirmesin canim .bu arada neye alerjin var?
yaa saphişcim
sahi bende merak ettim nerde bunlar rosseberry mezunmu oldu yoksa:?
bu arada mesaj sayim 16 oldu bende yazayim bundan sonra sayilarini

mesaj 17
yediklerimide yazip cikayim
sabah iki lokma sahanda yumurta yedim .arada yarim fincan sekerli sutlu kahve ictim
oglen yarim kase dovulmus cavdar 2 kasik yogurt bir tatli kasigi bal,bir cay kasigi tarcin katilmiskarisimi yedimaksamada kuru fasulye ve misirli pilav yaptim yemesem iyi olur ama bakalim dayanabilirsem yemiyecegim.yesemde yazacam kesin yedigimive miktarini

mesaj sayisi 18
bugun 2 saatte parkda oglumla oynadik spordan sayilirsaDama birazdanda yuruyuse cikacam yagmur dinsinde hele://.artik biktim yagmurdan sabah cok guzel gunesliydi ogleden sonra bozdu yagmur yagiyor su anda

sen ge ben sana taze taze alırım canım
saol canım benım

selam yavrum nasılsın

saol canım evet ne yazıkkı bahar cok kotu carptı benı
:)
selam canım iyiyim sen nasılsın iyileşebildin mi ? minikler napıyor
ders calismakta ismi derler ama bence dunyanin en agir isi insan bedence yorulmasada zihince gercekten yoruluyor buda insani bitap dusurmeye yetiyor zaten .rabbim basari nasip etsin
amin canım inş. işle okul olmuyormuş aynı anda kafayı yicem

saol canım benım

selam yavrum nasılsın

saol canım evet ne yazıkkı bahar cok kotu carptı benı
:)
Geçmiş olsun canim
Way hayat dersi oldu valla tam bu
yaa saphişcim
Evet ya çinliler ortalama bi tarih verseler iyi olur aslinda

Bende akşama sadece salata düşünmüştüm ama tam öyle olmadı

7 mesaj şimdilik canım benden iyi gelin yoktur inan kışlıgını hazırlamaya giden ben bayramlarda evini dip köşe temizleyen ben tatlıısndan tutta dolmasına kadar yapan ben bir misafiri gelse gidip yardım eden ben hastalansa giden ben kaynım evlendi inan canım çıktı öteki eltim hiç birşey yapmadı neden çocugu vargenede helal olsn inan lafım yok zaten herkezde beni takdir ediyor yemin olsn bak yalanım yok bu mubarek günde bir komsusu kaynanamın dediki bana senin gibi gelinim olsun 100milyar borcum olsund edi okadar sevilirim ben burda beni görenler 100metre öteden gülerekten gelirler sevilen biriyim anlıcagın ama olmayınca olmuyor işte ne yaptıysamda yaranamıyorm mesela eltim erkek kardeşinin kızı onunla beni çok ayırıyorbenim kardeşlerim dogurdu bebek görme şuraya dursun gelmedi eymenin dogum gününe çagırdım gelmedi aramadımda neden gelmedi diye annemden dünyanın lafını yedim gelini aldı annem göz aydınlıgı vermedi 2 kere gelin hamileyken operasyon geçirdi geçmiş olsn diye aramadı gelin dogum etti göz aydınlıgı vermedi 40 çıktı mevlüdüne çagırdım gelmedi dogum gününe çagırdım gelmedi annem memleketten gelirdi hopş geldine aramadı ablam dogurdu bebek görmeye gelmedi ben ne yapayım bu kadını ben okadr ona koşoyorm o benim ailemi mesmeleye almıyor oda beni kırıyor kendi sülalesi olsa gidiyor kötü bir gelin olsam anlıcam vallahi ama kötü degilim ya adalet bum dünya sana soryorm ban karşı birşeyi yok allah var ama ailemle ilgili olaya kırılıyorm eşimede deidm artık bitti annen ne hakkı var aileme beni rezil ediyor soruyorm sana
sagol bebegim 12 seneyi devirdik anlıcaın nasıld evirdik gel sen bana sor
amin canım işşallah seneye bebelerimizle gireriz
1 gün kaçamak yapyım eksiye düşüyümd iye ugraşıyorm işte yürüyüşe gidicektim hava soguk diye gitmeidm tam bir güzel olsa havalar iyi olucekte neyse
yedinmi merak ettim ş fazla 5 kilonu ne zaman vericen kız bende 7 ne zaman görücem

alırsın biliyorum sen beni arabanlada gezdirisdin biliyimim dondrmada alırdın kesin
Geçmiş olsun canim

vallahi hayat ban hiç adil davranmıyor kaynanam yüzünden

Son düzenleme:
gunaydın yavrularım
bu aksam esımın arkadasları gelcek 10-15 kışı kdr
hazırlık yapmam lazım
bugun benı ızınlı sayarmısınız
zaten hastayım bırde bu gırdı araya ya

gunaydın yavrularım
hazırlık yapmam lazım

of canım bu da üstüne gelmiş çok geçmiş olsun hazırlayabilecek misin birde ee minik de var kolay gelsin.

mesaj sayisi 6

ama olmayani olduracan bikere girmissin bu yola allah yardimcin olsun.ama bitince iyiki yapmisim diyecen emin ol onun icin biraz zorla kendini.basaracaksin canim
Geçmiş olsun canim

nasil oldu peki anlat bakalim borekler coreklermi gitti yoksa
Netim sıkıntılı.bugün çünkü yağmur yağıyor düzelir tekrar yazarım
ay evet oda var demiyagmur yaginca net gidiyor
aman canim bos ver kotuluk insanin kendisine.bazi kaynanalar oyle ne yapalim oglumdan kaynaklaniyor der gelinin emegini gormezden gelirler.oglum emrediyor gelinim onun icin yapiyor yoksa ne hindir oooo derler.onun icin sen dert etme .ne demisler iyiligi yap denize atbalik bilmese halik bilir:)
demi ama
gunaydın yavrularım
hazırlık yapmam lazım
ay canim koloay gelsin hepsi erkek mi yoksa oda ayri bir zor oluyorD
Herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnn musmutlu günler diliyorummm.
sanada musmutlu bir gun olsun .ben cok mutluyum inanin

kizlar ben dun o pilavi yemedim ama baska sey yedim .dun esim beni sinemaya goturdu cok guzel bi film izledik.tabi filme gidersinde kolasiz misirsiz oturmazsin demi.bende oyle yaptim iste bir kucuk paket misir aldim bide kola zero ictim(( baska sey ne yedim nede ictim.insallah kolaninetkisi cok olmaz:18::18::18:

ay dun bir saatte yuruyus yaptim.bugun daha cikmadim ama cikarim birazdan.bana basari dileyin bu hafta iyi kilo vermek istiyorumartik kurtulmak istiyorum artik mezuniyet istiyorum artik citir olmak istiyorum artik dumduz bir karin istiyorum .yeter artik pis kilolar gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…