allah var benimde kaynanam iyidirde sinir olyorum bazen hareketlerine aman seninki iyi olsn allah bozmasın
rabbim şifa versin işşallah
hayırlı haberlerle gel inşlh canım benims.a güzellerim
cumaya kadar günlük 5 mesajdan muaf olabilirmiyim acaba?
cuma sabahi kilo bildiri yaparim
sabah psikologdaydim,cok az yedigim halde kilo almamin sebebi arastirilcak
bir kac gün yogun bir check up dan gecicem insallah
cuma sabah kilomu bildiririm
sizleri Allah icin cok seviyorum
nice nice senelere canımcım7 mesaj
kızlar cumartesi eymenimi dogm günü vardı oraya gittim malm herşey vardı oglumun pastasını yedim birazda abarttım tabi artıdayım malesefpazar günü diyetime geri döndüm bugünde artıdayım diye piirnç lapası yapayım dedim malum reglim yeni bitti neyse sabahleyim pirinç lapası yaptım yedim peşine 1 elma 1 portakal yedim sonrası malum eşimi bekllemeye başladım güzel bir yemek hazırladım bugün eşimle evlilik yıldönümümüzde alışveriş yapmış beni çagırdı açım hadi sofrayı kur diye anacım baktımki frambuazlı pasta almış en sevdigimden 1 adette mm almış üstüne koymuş yakmış nice senelşere karıcım dedi hediye alamadım artık idare et dedi allahım ne mtlu oldm dile kolay 12 sene oldu evleneli ortada bebe yok bugün yedikelrimki yazdım bugün benim günüm kızlar pastamı yicem 40 yılın başı bir kaçamak yapıcam kendinize iyi bakın bebeler olrmu bgün evlilik y8ıldönümümü güzel bir şekilde geçirmem lazım sonra görüşürüz
çok geçmiş olsun tatlımdun ben tekrar doktora gıttım
bogazların cok kotu olmus o antıbıyortık pek bısı yapmaz sana dıyerek degıstırdı ..
cok yorgun ve halsızım
mahvettı benı bu hastalık
hayırlı haberlerle gel inşlh canım benim
nice nice senelere canımcım
inşlh seneye kucağında bebişinde olur mutluluğunuz dahada artar
çok geçmiş olsun tatlım
bu ara herkeste var yaaa hastalık..ama faranjiti sen bana sor ayda 2 kez yakalanıyodum ben birde ilaçlarda fayda etmiyodu öyle
ondan sonra ciğere iniyodu hemen bronşit
meğer alerjim varmışda ondan sürekli faranjit olurmuşum..allahıma sonsuz şükürler olsun alerji ilacımı kullanıyorum hiç olmuyorum daha ama ne çektimmmmmm beeeee
bizde seni cok seviyoruz canim insallah aldigin kilolarida hizla verirsin bazen psikolojik olarak insan aliyor semesede ama o kilo cabuk gider sen uzulme umidinide yitirme atacagiz hep beraber kilolarimizis.a güzellerim
cumaya kadar günlük 5 mesajdan muaf olabilirmiyim acaba?
cuma sabahi kilo bildiri yaparim
sabah psikologdaydim,cok az yedigim halde kilo almamin sebebi arastirilcak
bir kac gün yogun bir check up dan gecicem insallah
cuma sabah kilomu bildiririm
sizleri Allah icin cok seviyorum
selamlar canlarım
telden giriyorum bugün mesaj sayımından muaf ediverin beni kk ya girmek çok zor oldu
bugün yediklerim
sabah:1 dilim kepek ekmeği,2 çay kaşığı bal 2 çay kaşığı krem peynir
öğle:1 kase ezo gelin çorba
saat 4 de 3 dolu kaşık pilav
ara:3 hanımeller bisküvi 1 çay bardağı sütlü nescafe
akşam:bi kaç tane kepekli galeta
bir kase yoğurt bir elma
dışarda 40 dk yürüdüm birazdan koşu bandına çıkıcam artık 4 km yürümeden inmiyorum koşu bandından o da 40 45 50 dk arası sürüyo :)
benden bu kadar öpüldünüz :)
kizlar burda olumlu demek yetmiyor galiba o topice gidip oy vermelisiniz evet yada hayir diye oyle daha iyi sonuc olacakpuskutun teklifi icinverdigi linke tiklayip o sayfaya gidin sayfanin ust tarafinda anket deye geciyor zaten ordan evet yada hayira tiklayip oy vermis olacagiz.cok bilmislik yapmis olmayim ama belki bilmeyen olabilir diye dedim .kusurum varsa affolaçok şükütr başarmaya sizlere layık olmaya çalışıyorm
benden oluml püskütçüm işşallah gzüel paylaşımlar yaparız
geçmiş olsun bebemöyle kaynana blursan banada yolla
canım bugün harıl harıl dantel yaptım başından bile kalkmadım yeni yazıoyorm braya bir başka girdigim grup var oraya yazdım çıktım sabahsen nasılsın şeker getirdinmi bursadan
hayırlı haberlerle gel bebem
naber canım listen iyi bebem aferim
allah nice senelere erismenizi nasip etsin ama bebislerinizle beraber insallah.mutlulugunuz daim olsun.ama sen bugunden itibaren hic bisey yeme en azindan aldiklarini verir tartida ayni cikarsin cancagazim7 mesaj
kızlar cumartesi eymenimi dogm günü vardı oraya gittim malm herşey vardı oglumun pastasını yedim birazda abarttım tabi artıdayım malesefpazar günü diyetime geri döndüm bugünde artıdayım diye piirnç lapası yapayım dedim malum reglim yeni bitti neyse sabahleyim pirinç lapası yaptım yedim peşine 1 elma 1 portakal yedim sonrası malum eşimi bekllemeye başladım güzel bir yemek hazırladım bugün eşimle evlilik yıldönümümüzde alışveriş yapmış beni çagırdı açım hadi sofrayı kur diye anacım baktımki frambuazlı pasta almış en sevdigimden 1 adette mm almış üstüne koymuş yakmış nice senelşere karıcım dedi hediye alamadım artık idare et dedi allahım ne mtlu oldm dile kolay 12 sene oldu evleneli ortada bebe yok bugün yedikelrimki yazdım bugün benim günüm kızlar pastamı yicem 40 yılın başı bir kaçamak yapıcam kendinize iyi bakın bebeler olrmu bgün evlilik y8ıldönümümü güzel bir şekilde geçirmem lazım sonra görüşürüz
bu aralar galiba herkes hastalikla bogusuyor sessizlik ondan.duzelir artik umarimEvet izinsiz çok bu aralar
Ya neti sıkıntılı ne yazık ki giremedim sayfaya
ders calismakta ismi derler ama bence dunyanin en agir isi insan bedence yorulmasada zihince gercekten yoruluyor buda insani bitap dusurmeye yetiyor zaten .rabbim basari nasip etsinMerhaba canım sağol kolay olur inş. hem iş hem yüksek lisans olmuyor ödevleri yetiştiremiyorum o kadar yoruluyorum ki dün 2 dk kitap okuyup yatayım dedim kalmışım öyle
canım ben giriyorum arada ama telefonda zor oluyor mesajları görmek sizin mesajıda göremedm çıktım o yüzden inş bugün karşılaşırız.
getirdim de sen gelene kadarrr ooooooo annem yer onları
canım allah daha da mutluluğunuz artırsın. bebeyi de inş seneye alacaz kucağımıza
canim alamadi diye uzulme sakin gonulden gelen olsun bir demet kir cicegi olsun benim kabulumdur .yeterki sevildigini hissettirsin sana en onemlisi bugerisi hikaye.olsa daha iyi olurdu ama olmamissada dunyanin sonu degil yaişşallah canım çok güzel bir gece geçirdim eşim pc oyn oynadı bende pcden 80 açtım geçmiş bölümlerini onu syrettim elimde dantelim dürttüm durdm sonra deidm yoruldm dantel yapmaya uzanmışım uyuya kalmışım 12 sene oldu artık bizde heyecam meyecan kalmadıisterdimki eşim beni dışarı yemege götürsün hiç yapmadıgı şey sonra hediyemi alsın çok istedigim bir takı seti var osmanlı amlemli set onu alsaydı inan çok mutlu olurdm anlıcagın o hayallerimi yapmaya ne zamanın nede şuan param var olsn ama düşünmüş pasta almışya 3 kere evlilik yıldönümümde yemek hazırladım 3 kerede misafirim geldi bende yapmıyorm artık yanarım yanarıms abah pirinç lapası yaptım yedim eşim getirdi pasta onu yedim allah var gzüeldi pasta iyi gitti be
kız anandan sakla ben gelirde alırım o şekerleri
günaydın canlarım sabah erken kalktım yemek yapıcem evi dip köşe temizlemem lazım kuşların kafesleri temizlenicek namaza kadar işlerimi yapayım otrp dantelimi yapıcam başına dün havalar gzüeldi beyazlıları yıkıyım dedim gözüm almadı asmaya bgün hava bozdu keşke dün yıkayıp assaydım ya içeri assam nevresim takımlarım var onlarıda yıkıcam ben ne bahsızım ya bu hafta ful bulutlu
eşimi işe yollamadım daha sonra görüşrüz ben kaçtım
gecmis olsun canim ya aman dikkat et kendine bebisin sana muhtac anne hasta olunca bebek daha cok zorluk cekiyor .rabbimm tez zamanda sagligina kavustursundun ben tekrar doktora gıttım
bogazların cok kotu olmus o antıbıyortık pek bısı yapmaz sana dıyerek degıstırdı ..
cok yorgun ve halsızım
mahvettı benı bu hastalık
masallah pasama gayet guzel bir menun olmus canim basarilar5mesajşimdilik
Sabah kahvaltısında 1 kepek ekmegi 1 çatal peynir 1 çatal sahanda yumurta yedim
arada elma yicem
öylen yok
akşamada domates çorbası salata 1 dilim kepek ekmegi yicem kızlar işşallah girebilirm tenmizlik yapmam lazım sonra görüşrüz
sen iyi olda birak tasisin o da hasta olunca sen tasirsin hersey karsilikli canim rabbim tez zamanda ayaga kaldirsin seniolsun bosver pasam bazen allttan alcaksın bazen o alttan alcak boyle hayat geccek.herseyı gozune carpmasın yoksa sorun cıkar
saol canım benım duzelırım yarına bısı kalmaz
kayınvalıdem habıre bbısı tasıyor odaya..yarına sapasaglam olurum herhalde
iyi ettin kuzucum bak tabi aradada yaz .yedigini ictigini bilelim mize de ornek teskil etsin sanada guc kuvvet versin bu paylasimgünaydınlar musmutlu günler
işlere girişmeden bir bakayım dedim
neyseki sebebini bulmussunuz canim yoksa hala cekiyor olabilirdin bundan sonra allah cektirmesin canim .bu arada neye alerjin var?hayırlı haberlerle gel inşlh canım benim
çok geçmiş olsun tatlım
bu ara herkeste var yaaa hastalık..ama faranjiti sen bana sor ayda 2 kez yakalanıyodum ben birde ilaçlarda fayda etmiyodu öyle
meğer alerjim varmışda ondan sürekli faranjit olurmuşum..allahıma sonsuz şükürler olsun alerji ilacımı kullanıyorum hiç olmuyorum daha ama ne çektimmmmmm beeeee
sahi bende merak ettim nerde bunlar rosseberry mezunmu oldu yoksa:?yaa saphişcim
nev anşa rosebery ne zaman dönecekler acaba çok bi sessiz oldu buralar
önceden ne güzel sohbetin dibine vururduk
sen ge ben sana taze taze alırım canımkız anandan sakla ben gelirde alırım o şekerleri
günaydın canlarım sabah erken kalktım yemek yapıcem evi dip köşe temizlemem lazım kuşların kafesleri temizlenicek namaza kadar işlerimi yapayım otrp dantelimi yapıcam başına dün havalar gzüeldi beyazlıları yıkıyım dedim gözüm almadı asmaya bgün hava bozdu keşke dün yıkayıp assaydım ya içeri assam nevresim takımlarım var onlarıda yıkıcam ben ne bahsızım ya bu hafta ful bulutlu
eşimi işe yollamadım daha sonra görüşrüz ben kaçtım
selam canım iyiyim sen nasılsın iyileşebildin mi ? minikler napıyorsaol canım benım
selam yavrum nasılsın
saol canım evet ne yazıkkı bahar cok kotu carptı benı
:)
amin canım inş. işle okul olmuyormuş aynı anda kafayı yicemders calismakta ismi derler ama bence dunyanin en agir isi insan bedence yorulmasada zihince gercekten yoruluyor buda insani bitap dusurmeye yetiyor zaten .rabbim basari nasip etsin
Geçmiş olsun canimsaol canım benım
selam yavrum nasılsın
saol canım evet ne yazıkkı bahar cok kotu carptı benı
:)
Way hayat dersi oldu valla tam buolsun bosver pasam bazen allttan alcaksın bazen o alttan alcak boyle hayat geccek.herseyı gozune carpmasın yoksa sorun cıkar
Evet ya çinliler ortalama bi tarih verseler iyi olur aslindayaa saphişcim
nev anşa rosebery ne zaman dönecekler acaba çok bi sessiz oldu buralar
önceden ne güzel sohbetin dibine vururduk
masallah pasama gayet guzel bir menun olmus canim basarilar
sen iyi olda birak tasisin o da hasta olunca sen tasirsin hersey karsilikli canim rabbim tez zamanda ayaga kaldirsin seni
iyi ettin kuzucum bak tabi aradada yaz .yedigini ictigini bilelim mize de ornek teskil etsin sanada guc kuvvet versin bu paylasim
neyseki sebebini bulmussunuz canim yoksa hala cekiyor olabilirdin bundan sonra allah cektirmesin canim .bu arada neye alerjin var?
sahi bende merak ettim nerde bunlar rosseberry mezunmu oldu yoksa:?
bu arada mesaj sayim 16 oldu bende yazayim bundan sonra sayilarini
olabilir aslinda zaten hedefine bisey kalmamisti mesaj 17
yediklerimide yazip cikayim
sabah iki lokma sahanda yumurta yedim .arada yarim fincan sekerli sutlu kahve ictim
oglen yarim kase dovulmus cavdar 2 kasik yogurt bir tatli kasigi bal,bir cay kasigi tarcin katilmiskarisimi yedimaksamada kuru fasulye ve misirli pilav yaptim yemesem iyi olur ama bakalim dayanabilirsem yemiyecegim.yesemde yazacam kesin yedigimive miktarini
canım benden iyi gelin yoktur inan kışlıgını hazırlamaya giden ben bayramlarda evini dip köşe temizleyen ben tatlıısndan tutta dolmasına kadar yapan ben bir misafiri gelse gidip yardım eden ben hastalansa giden ben kaynım evlendi inan canım çıktı öteki eltim hiç birşey yapmadı neden çocugu varolsun bosver pasam bazen allttan alcaksın bazen o alttan alcak boyle hayat geccek.herseyı gozune carpmasın yoksa sorun cıkar
hayırlı haberlerle gel inşlh canım benim
çok geçmiş olsun tatlım
amin canım işşallah seneye bebelerimizle girerizbizde seni cok seviyoruz canim insallah aldigin kilolarida hizla verirsin bazen psikolojik olarak insan aliyor semesede ama o kilo cabuk gider sen uzulme umidinide yitirme atacagiz hep beraber kilolarimizi
kizlar burda olumlu demek yetmiyor galiba o topice gidip oy vermelisiniz evet yada hayir diye oyle daha iyi sonuc olacakpuskutun teklifi icinverdigi linke tiklayip o sayfaya gidin sayfanin ust tarafinda anket deye geciyor zaten ordan evet yada hayira tiklayip oy vermis olacagiz.cok bilmislik yapmis olmayim ama belki bilmeyen olabilir diye dedim .kusurum varsa affola
allah nice senelere erismenizi nasip etsin ama bebislerinizle beraber insallah.mutlulugunuz daim olsun.ama sen bugunden itibaren hic bisey yeme en azindan aldiklarini verir tartida ayni cikarsin cancagazim
bu aralar galiba herkes hastalikla bogusuyor sessizlik ondan.duzelir artik umarim
ders calismakta ismi derler ama bence dunyanin en agir isi insan bedence yorulmasada zihince gercekten yoruluyor buda insani bitap dusurmeye yetiyor zaten .rabbim basari nasip etsin
canim alamadi diye uzulme sakin gonulden gelen olsun bir demet kir cicegi olsun benim kabulumdur .yeterki sevildigini hissettirsin sana en onemlisi bugerisi hikaye.olsa daha iyi olurdu ama olmamissada dunyanin sonu degil ya.kiz gonderemedin mi daha gel artik topice
gecmis olsun canim ya aman dikkat et kendine bebisin sana muhtac anne hasta olunca bebek daha cok zorluk cekiyor .rabbimm tez zamanda sagligina kavustursun
masallah pasama gayet guzel bir menun olmus canim basarilar
sen iyi olda birak tasisin o da hasta olunca sen tasirsin hersey karsilikli canim rabbim tez zamanda ayaga kaldirsin seni
iyi ettin kuzucum bak tabi aradada yaz .yedigini ictigini bilelim mize de ornek teskil etsin sanada guc kuvvet versin bu paylasim
neyseki sebebini bulmussunuz canim yoksa hala cekiyor olabilirdin bundan sonra allah cektirmesin canim .bu arada neye alerjin var?
sahi bende merak ettim nerde bunlar rosseberry mezunmu oldu yoksa:?
bu arada mesaj sayim 16 oldu bende yazayim bundan sonra sayilarini
mesaj 17
yediklerimide yazip cikayim
sabah iki lokma sahanda yumurta yedim .arada yarim fincan sekerli sutlu kahve ictim
oglen yarim kase dovulmus cavdar 2 kasik yogurt bir tatli kasigi bal,bir cay kasigi tarcin katilmiskarisimi yedimaksamada kuru fasulye ve misirli pilav yaptim yemesem iyi olur ama bakalim dayanabilirsem yemiyecegim.yesemde yazacam kesin yedigimive miktarini
sen ge ben sana taze taze alırım canım
selam canım iyiyim sen nasılsın iyileşebildin mi ? minikler napıyor
amin canım inş. işle okul olmuyormuş aynı anda kafayı yicem
Geçmiş olsun canim
Way hayat dersi oldu valla tam bu
Evet ya çinliler ortalama bi tarih verseler iyi olur aslinda
Bende akşama sadece salata düşünmüştüm ama tam öyle olmadı
gunaydın yavrularım
bu aksam esımın arkadasları gelcek 10-15 kışı kdr
hazırlık yapmam lazım
bugun benı ızınlı sayarmısınız
zaten hastayım bırde bu gırdı araya ya
ama olmayani olduracan bikere girmissin bu yola allah yardimcin olsun.ama bitince iyiki yapmisim diyecen emin ol onun icin biraz zorla kendini.basaracaksin canimsen ge ben sana taze taze alırım canım
selam canım iyiyim sen nasılsın iyileşebildin mi ? minikler napıyor
amin canım inş. işle okul olmuyormuş aynı anda kafayı yicem
nasil oldu peki anlat bakalim borekler coreklermi gitti yoksaGeçmiş olsun canim
Way hayat dersi oldu valla tam bu
Evet ya çinliler ortalama bi tarih verseler iyi olur aslinda
Bende akşama sadece salata düşünmüştüm ama tam öyle olmadı
ay evet oda var demiyagmur yaginca net gidiyorNetim sıkıntılı.bugün çünkü yağmur yağıyor düzelir tekrar yazarım
aman canim bos ver kotuluk insanin kendisine.bazi kaynanalar oyle ne yapalim oglumdan kaynaklaniyor der gelinin emegini gormezden gelirler.oglum emrediyor gelinim onun icin yapiyor yoksa ne hindir oooo derler.onun icin sen dert etme .ne demisler iyiligi yap denize atbalik bilmese halik bilir:)7 mesaj şimdilik
canım benden iyi gelin yoktur inan kışlıgını hazırlamaya giden ben bayramlarda evini dip köşe temizleyen ben tatlıısndan tutta dolmasına kadar yapan ben bir misafiri gelse gidip yardım eden ben hastalansa giden ben kaynım evlendi inan canım çıktı öteki eltim hiç birşey yapmadı neden çocugu vargenede helal olsn inan lafım yok zaten herkezde beni takdir ediyor yemin olsn bak yalanım yok bu mubarek günde bir komsusu kaynanamın dediki bana senin gibi gelinim olsun 100milyar borcum olsund edi okadar sevilirim ben burda beni görenler 100metre öteden gülerekten gelirler sevilen biriyim anlıcagın ama olmayınca olmuyor işte ne yaptıysamda yaranamıyorm mesela eltim erkek kardeşinin kızı onunla beni çok ayırıyor benim kardeşlerim dogurdu bebek görme şuraya dursun gelmedi eymenin dogum gününe çagırdım gelmedi aramadımda neden gelmedi diye annemden dünyanın lafını yedim gelini aldı annem göz aydınlıgı vermedi 2 kere gelin hamileyken operasyon geçirdi geçmiş olsn diye aramadı gelin dogum etti göz aydınlıgı vermedi 40 çıktı mevlüdüne çagırdım gelmedi dogum gününe çagırdım gelmedi annem memleketten gelirdi hopş geldine aramadı ablam dogurdu bebek görmeye gelmedi ben ne yapayım bu kadını ben okadr ona koşoyorm o benim ailemi mesmeleye almıyor oda beni kırıyor kendi sülalesi olsa gidiyor kötü bir gelin olsam anlıcam vallahi ama kötü degilim ya adalet bum dünya sana soryorm ban karşı birşeyi yok allah var ama ailemle ilgili olaya kırılıyorm eşimede deidm artık bitti annen ne hakkı var aileme beni rezil ediyor soruyorm sana
sagol bebegim 12 seneyi devirdik anlıcaın nasıld evirdik gel sen bana sor
amin canım işşallah seneye bebelerimizle gireriz
1 gün kaçamak yapyım eksiye düşüyümd iye ugraşıyorm işte yürüyüşe gidicektim hava soguk diye gitmeidm tam bir güzel olsa havalar iyi olucekte neyse
yedinmi merak ettim ş fazla 5 kilonu ne zaman vericen kız bende 7 ne zaman görücem
alırsın biliyorum sen beni arabanlada gezdirisdin biliyimim dondrmada alırdın kesin
vallahi hayat ban hiç adil davranmıyor kaynanam yüzünden
ay canim koloay gelsin hepsi erkek mi yoksa oda ayri bir zor oluyorgunaydın yavrularım
bu aksam esımın arkadasları gelcek 10-15 kışı kdr
hazırlık yapmam lazım
bugun benı ızınlı sayarmısınız
zaten hastayım bırde bu gırdı araya ya
sanada musmutlu bir gun olsun .ben cok mutluyum inaninHerkeslere günaydınnnnnnnnnnnnn musmutlu günler diliyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?