ansaa ızxın almıstı ben bı ara okumustum hatırlıyorumanşa 10 gün beni izinli sayın demiştim yanlış hatırlamıyosam yoksa daha mı kıza daha mı uzundur bilemedim:26:
ah yavrularım sporu ozledım ama cok hastayım o yuzden bu haftada yapamam27.04.13- 03.05.13 Spor listemiz
SAPHIRA;30dak.
nev81 izinli-------------
lepistesinyavrucugu 45 dk
ipekyol ------
pasam3405------
maviyesil1999--------
kelebekolcam----------
akabe ;80 dak.+60 dak.= 140.dak.
dudujan---------
ganfed 60 dak.
anşaaa izinli-------
Berenim2012 izinli-----------
canım benım cok yogun bır ortamın var bılıyorum ama en azından ıs olayını atlatmıssın en azından evdesın..buda bırseydır..slm kızlar.ben annemler gelene dek izin almak istiyorum.evdeyim ama eşim de olmayınca 3 cocukla gece 1lere kadar uğraşıyorum.kızkardeşim dogurmadı üstüne eşi futbol oynarken diz bağlarını koparmış ameliyat olacakmıs.üstelik ameliyatı ankaraya gidip olacak annemler onun yanında benim durum belirsiz.moralim cok bozuk stesten kabız oldum.bana en gec eşim gelinceye kadar izin verin.bu tempoya rağmen veremedim malum kabızlık.
helal olsun canım,napalım nasip değilmiş.başka bir hafta yaparsın
canım ben senin azmine ve moivasyonuna hayranım.diyetine çok güzel devam ediyorsun,sporun zaten bir harikaideal kilona en sağlıklı şekilde geleceksin e haliyle bu biraz zaman alacak,sabrımızla üstesinden geleceğiz hepimiz inşallah
saferan benim de aklımda hep,sanırım onu listeye alamadım diye bana kırıldı ama sonuçta bu bir yarışma,2-3 hafta üst üste aynı kiloda kalan üye olduğunda bile hemen dikkat çekiyor ve soruluyor,bu niye böyle diye..
gunaydın kızlar
sonunda geldım
cok yogun bı hafta ıdı.bırde cuma aksamı cok fena hasta oldum
faranjıt olmusum...hafta sonu hıc kalkmadan yattım.kayınvalıdem saolsun herseyı ıdare ettı..ama bugun zar zorda olsa kalktım
cok oksuruyorum
halsızım
bırde oglum durmuyor ya
gecmisolsun canim .bahar aylari hep hastaliklarla bogusmayla geciyor.gecmis gitmis olsungunaydın kızlar
sonunda geldım
faranjıt olmusum...hafta sonu hıc kalkmadan yattım.kayınvalıdem saolsun herseyı ıdare ettı..ama bugun zar zorda olsa kalktım
cok oksuruyorum
halsızım
bırde oglum durmuyor ya
herkese selam kızlarrrr kimsecikler yok galiba benim işim çokkkk vakit buldukça arada bakmaya çalışıyorum ama bu aralar grup sakin
canim sabirla daglar asilir sen sabret basaracaksin.ama eger istersen mideye kelepce takma diye bisey var midenin bir bolumunu kesip aliyorlar mideyi icine alan bide biseysey takiyorlar ,yediklerine ictiklerine dikkat edersen oyle kilolarin daha cabuk gidebiliyor.benim bi tanidigim yaptirdi simdi incecik yeminle .kizlar,uzuuun uzun yürüyüsler yapiyorum
yetmedi yüzmeye basladim
psikologdan destek aliyorum
halen 140 dan asagiya inemedim
saferandan haberi olan varmi acaba? onu cok merak ediyorum
ben hic istirahat edemedim .hepinize bol istirahat edebileceginiz bir haftasonu olsun insallah
Allaha emanetsiniz
mesaj sayim 5
azmin elindenne kurtulmus ki o kurtulsun demi amacanim hic dert etme sen gayret et yeter ki gecen yaz ben oyle olmustum.Sabah 4 km yuruyordum ustune 3 mile leslie yapiyordum 1200 kal uzerinde almiyordum ama yine de gr oynamiyordu.Hatta pcoluyum insulin direncim var diye dr bile gittim.Dr benimle dalga gecti daha ne zayiflayacaksin dedi.
Ama biraz daha azmettikve bir bir gitti.Yeme duzenimde degisiklik yapmistim aksam 6 dan sonra yemedim ve yavas yavas gitti kilolar
Bende safisi merak ediyorum bir ara msj atti ama gelmedi sonra yine
uzulmeyin insallah hersey zamanla duzelir zamanla birbirimizi daha iyi anlayip kirginliklarimizi unutabilirizhelal olsun canım,napalım nasip değilmiş.başka bir hafta yaparsın
canım ben senin azmine ve moivasyonuna hayranım.diyetine çok güzel devam ediyorsun,sporun zaten bir harikaideal kilona en sağlıklı şekilde geleceksin e haliyle bu biraz zaman alacak,sabrımızla üstesinden geleceğiz hepimiz inşallah
saferan benim de aklımda hep,sanırım onu listeye alamadım diye bana kırıldı ama sonuçta bu bir yarışma,2-3 hafta üst üste aynı kiloda kalan üye olduğunda bile hemen dikkat çekiyor ve soruluyor,bu niye böyle diye..
Okumanızı önemle rica ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-811.html#post30212866
Giremem sanmistim ama cok sükür islerim umdugumdan da erken bitti
Lepistencim tebrikler cnm cok güzel kilo vermissin masallah
Birsey gelince, mübarek üst üste geliyor Allah kolaylik versin cnm
Pasam sonunda hesaplamayi yaptin helal olsun ,Aquafitness suyun icinde jimnastik spor hareketleri cnm,bir ögretmen oluyor basimizda yaklasik 20 bayaniz suyun icinde cesitli hareketler yaptiriyor.
Okumanızı önemle rica ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-811.html#post30212866
geçmiş olsun bebemgunaydın kızlar
sonunda geldım
cok oksuruyorum
halsızım
bırde oglum durmuyor ya
canım bugün harıl harıl dantel yaptım başından bile kalkmadım yeni yazıoyorm braya bir başka girdigim grup var oraya yazdım çıktım sabahherkese selam kızlarrrr kimsecikler yok galiba benim işim çokkkk vakit buldukça arada bakmaya çalışıyorum ama bu aralar grup sakin
hayırlı haberlerle gel bebems.a güzellerim
cumaya kadar günlük 5 mesajdan muaf olabilirmiyim acaba?
cuma sabahi kilo bildiri yaparim
sabah psikologdaydim,cok az yedigim halde kilo almamin sebebi arastirilcak
bir kac gün yogun bir check up dan gecicem insallah
cuma sabah kilomu bildiririm
sizleri Allah icin cok seviyorum
selamlar canlarım
telden giriyorum bugün mesaj sayımından muaf ediverin beni kk ya girmek çok zor oldu
bugün yediklerim
sabah:1 dilim kepek ekmeği,2 çay kaşığı bal 2 çay kaşığı krem peynir
öğle:1 kase ezo gelin çorba
saat 4 de 3 dolu kaşık pilav
ara:3 hanımeller bisküvi 1 çay bardağı sütlü nescafe
akşam:bi kaç tane kepekli galeta
bir kase yoğurt bir elma
dışarda 40 dk yürüdüm birazdan koşu bandına çıkıcam artık 4 km yürümeden inmiyorum koşu bandından o da 40 45 50 dk arası sürüyo :)
benden bu kadar öpüldünüz :)
Evet izinsiz çok bu aralarherkese selam kızlarrrr kimsecikler yok galiba benim işim çokkkk vakit buldukça arada bakmaya çalışıyorum ama bu aralar grup sakin
ben cevapladim canim bence gayet olumlu sonuclari olacaktir misafir var diye daha bir ozen gosterilecektir .arkadaslar hepinizin gorup cevaplamasini isterim.
7 mesaj
kızlar cumartesi eymenimi dogm günü vardı oraya gittim malm herşey vardı oglumun pastasını yedim birazda abarttım tabi artıdayım malesefpazar günü diyetime geri döndüm bugünde artıdayım diye piirnç lapası yapayım dedim malum reglim yeni bitti neyse sabahleyim pirinç lapası yaptım yedim peşine 1 elma 1 portakal yedim sonrası malum eşimi bekllemeye başladım güzel bir yemek hazırladım bugün eşimle evlilik yıldönümümüzde alışveriş yapmış beni çagırdı açım hadi sofrayı kur diye anacım baktımki frambuazlı pasta almış en sevdigimden 1 adette mm almış üstüne koymuş yakmış nice senelşere karıcım dedi hediye alamadım artık idare et dedi allahım ne mtlu oldm dile kolay 12 sene oldu evleneli ortada bebe yok bugün yedikelrimki yazdım bugün benim günüm kızlar pastamı yicem 40 yılın başı bir kaçamak yapıcam kendinize iyi bakın bebeler olrmu bgün evlilik y8ıldönümümü güzel bir şekilde geçirmem lazım sonra görüşürüz
Merhaba canım sağol kolay olur inş. hem iş hem yüksek lisans olmuyor ödevleri yetiştiremiyorum o kadar yoruluyorum ki dün 2 dk kitap okuyup yatayım dedim kalmışım öylea.s canim .kolay gelsin islerin ben burdayim bak.son iki haftadir cok yogundum ama artik hafifledi galibaherkese basarili bir hafta diliyorum
canım ben giriyorum arada ama telefonda zor oluyor mesajları görmek sizin mesajıda göremedm çıktım o yüzden inş bugün karşılaşırız.mesaj sayisi 8
topicte su an 17.21 itibari ile yanliz dolasiyom kizlar nerdesiniz.
getirdim de sen gelene kadarrr ooooooo annem yer onlarıcanım bugün harıl harıl dantel yaptım başından bile kalkmadım yeni yazıoyorm braya bir başka girdigim grup var oraya yazdım çıktım sabahsen nasılsın şeker getirdinmi bursadan
7 mesaj
kızlar cumartesi eymenimi dogm günü vardı oraya gittim malm herşey vardı oglumun pastasını yedim birazda abarttım tabi artıdayım malesefpazar günü diyetime geri döndüm bugünde artıdayım diye piirnç lapası yapayım dedim malum reglim yeni bitti neyse sabahleyim pirinç lapası yaptım yedim peşine 1 elma 1 portakal yedim sonrası malum eşimi bekllemeye başladım güzel bir yemek hazırladım bugün eşimle evlilik yıldönümümüzde alışveriş yapmış beni çagırdı açım hadi sofrayı kur diye anacım baktımki frambuazlı pasta almış en sevdigimden 1 adette mm almış üstüne koymuş yakmış nice senelşere karıcım dedi hediye alamadım artık idare et dedi allahım ne mtlu oldm dile kolay 12 sene oldu evleneli ortada bebe yok bugün yedikelrimki yazdım bugün benim günüm kızlar pastamı yicem 40 yılın başı bir kaçamak yapıcam kendinize iyi bakın bebeler olrmu bgün evlilik y8ıldönümümü güzel bir şekilde geçirmem lazım sonra görüşürüz
işşallah canım çok güzel bir gece geçirdim eşim pc oyn oynadı bende pcden 80 açtım geçmiş bölümlerini onu syrettim elimde dantelim dürttüm durdm sonra deidm yoruldm dantel yapmaya uzanmışım uyuya kalmışım 12 sene oldu artık bizde heyecam meyecan kalmadıCanim mutlu bir ömrü beraber yaşarsınız ins.bebislerinizle beraber
Merhaba canım sağol kolay olur inş. hem iş hem yüksek lisans olmuyor ödevleri yetiştiremiyorum o kadar yoruluyorum ki dün 2 dk kitap okuyup yatayım dedim kalmışım öyle
canım ben giriyorum arada ama telefonda zor oluyor mesajları görmek sizin mesajıda göremedm çıktım o yüzden inş bugün karşılaşırız.
getirdim de sen gelene kadarrr ooooooo annem yer onları
canım allah daha da mutluluğunuz artırsın. bebeyi de inş seneye alacaz kucağımıza
canım benım tmm gorusuruz ..ıyıce bı arastırsınlar neydenmış bakalıms.a güzellerim
cumaya kadar günlük 5 mesajdan muaf olabilirmiyim acaba?
cuma sabahi kilo bildiri yaparim
sabah psikologdaydim,cok az yedigim halde kilo almamin sebebi arastirilcak
bir kac gün yogun bir check up dan gecicem insallah
cuma sabah kilomu bildiririm
sizleri Allah icin cok seviyorum
çok şükütr başarmaya sizlere layık olmaya çalışıyorm
benden oluml püskütçüm işşallah gzüel paylaşımlar yaparız
geçmiş olsun bebemöyle kaynana blursan banada yolla
canım bugün harıl harıl dantel yaptım başından bile kalkmadım yeni yazıoyorm braya bir başka girdigim grup var oraya yazdım çıktım sabahsen nasılsın şeker getirdinmi bursadan
hayırlı haberlerle gel bebem
naber canım listen iyi bebem aferim
allah var benimde kaynanam iyidirde sinir olyorum bazen hareketlerine aman seninki iyi olsn allah bozmasıncanım benım tmm gorusuruz ..ıyıce bı arastırsınlar neydenmış bakalım
canım vbenım kayınvalıdem cok ıyıdır..ınan bana ıyı kayınvalıdelerde var dunyada:))
dun ben hastayım dıye ısten 2 gun ızın almıs..bana bakıyor su anda ben yatıyorum cocuklarla ılgılenıyor vs.allah razı olsun ondan ne dıyebılırım kı?? Etme bulma dunyasındayız nasıl edersek oyle buluruz...ben sevıyorum annemı saolsun
dun ben tekrar doktora gıttım
bogazların cok kotu olmus o antıbıyortık pek bısı yapmaz sana dıyerek degıstırdı ..
Cok yorgun ve halsızım
mahvettı benı bu hastalık
saol canım benımçok geçmiş olsuncanım havalar ısındı terleyip üşümek beni çok fena hasta eder inş bende olmam
selam yavrum nasılsınherkese selam kızlarrrr kimsecikler yok galiba benim işim çokkkk vakit buldukça arada bakmaya çalışıyorum ama bu aralar grup sakin
gecmisolsun canim .bahar aylari hep hastaliklarla bogusmayla geciyor.gecmis gitmis olsun
a.s canim .kolay gelsin islerin ben burdayim bak.son iki haftadir cok yogundum ama artik hafifledi galibaherkese basarili bir hafta diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?