Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anşa 10 gün beni izinli sayın demiştim yanlış hatırlamıyosam yoksa daha mı kıza daha mı uzundur bilemedim:26:
ansaa ızxın almıstı ben bı ara okumustum hatırlıyorum
ah yavrularım sporu ozledım ama cok hastayım o yuzden bu haftada yapamam

canım benım cok yogun bır ortamın var bılıyorum ama en azından ıs olayını atlatmıssın en azından evdesın..buda bırseydır..

İnşallah canim bana düşen neyse yapmaya hazırım
safisle böyle bi durum mu yaşandı yeni öğrendim hayirlisi tabi

çok geçmiş olsun canım havalar ısındı terleyip üşümek beni çok fena hasta eder inş bende olmam

herkese selam kızlarrrr kimsecikler yok galiba benim işim çokkkk vakit buldukça arada bakmaya çalışıyorum ama bu aralar grup sakin

gecmisolsun canim .bahar aylari hep hastaliklarla bogusmayla geciyor.gecmis gitmis olsun
herkese selam kızlarrrr kimsecikler yok galiba benim işim çokkkk vakit buldukça arada bakmaya çalışıyorum ama bu aralar grup sakin

a.s canim .kolay gelsin islerin ben burdayim bak.son iki haftadir cok yogundum ama artik hafifledi galibaherkese basarili bir hafta diliyorum

kizlar,uzuuun uzun yürüyüsler yapiyorum
yetmedi yüzmeye basladim
psikologdan destek aliyorum
halen 140 dan asagiya inemedim

saferandan haberi olan varmi acaba? onu cok merak ediyorum
canim sabirla daglar asilir sen sabret basaracaksin.ama eger istersen mideye kelepce takma diye bisey var midenin bir bolumunu kesip aliyorlar mideyi icine alan bide biseysey takiyorlar ,yediklerine ictiklerine dikkat edersen oyle kilolarin daha cabuk gidebiliyor.benim bi tanidigim yaptirdi simdi incecik yeminle .
hepinize bol istirahat edebileceginiz bir haftasonu olsun insallah

Allaha emanetsiniz

mesaj sayim 5
ben hic istirahat edemedim .((((yeni bir haftaya basladim insallah icinde bulundugum sikintili donem cabuk gecer.
azmin elindenne kurtulmus ki o kurtulsun demi ama
uzulmeyin insallah hersey zamanla duzelir zamanla birbirimizi daha iyi anlayip kirginliklarimizi unutabiliriz

s.a güzellerim

cumaya kadar günlük 5 mesajdan muaf olabilirmiyim acaba?
cuma sabahi kilo bildiri yaparim

sabah psikologdaydim,cok az yedigim halde kilo almamin sebebi arastirilcak
bir kac gün yogun bir check up dan gecicem insallah

cuma sabah kilomu bildiririm

sizleri Allah icin cok seviyorum

selamlar canlarım
telden giriyorum bugün mesaj sayımından muaf ediverin beni kk ya girmek çok zor oldu
bugün yediklerim
sabah:1 dilim kepek ekmeği,2 çay kaşığı bal 2 çay kaşığı krem peynir
öğle:1 kase ezo gelin çorba
saat 4 de 3 dolu kaşık pilav
ara:3 hanımeller bisküvi 1 çay bardağı sütlü nescafe
akşam:bi kaç tane kepekli galeta
bir kase yoğurt bir elma
dışarda 40 dk yürüdüm birazdan koşu bandına çıkıcam artık 4 km yürümeden inmiyorum koşu bandından o da 40 45 50 dk arası sürüyo :)
benden bu kadar öpüldünüz :)

çok şükütr başarmaya sizlere layık olmaya çalışıyorm
benden oluml püskütçüm işşallah gzüel paylaşımlar yaparız
geçmiş olsun bebem öyle kaynana blursan banada yolla
canım bugün harıl harıl dantel yaptım başından bile kalkmadım yeni yazıoyorm braya bir başka girdigim grup var oraya yazdım çıktım sabah sen nasılsın şeker getirdinmi bursadan
hayırlı haberlerle gel bebem
naber canım listen iyi bebem aferim

7 mesaj
kızlar cumartesi eymenimi dogm günü vardı oraya gittim malm herşey vardı oglumun pastasını yedim birazda abarttım tabi artıdayım malesefpazar günü diyetime geri döndüm bugünde artıdayım diye piirnç lapası yapayım dedim malum reglim yeni bitti neyse sabahleyim pirinç lapası yaptım yedim peşine 1 elma 1 portakal yedim sonrası malum eşimi bekllemeye başladım güzel bir yemek hazırladım bugün eşimle evlilik yıldönümümüzdealışveriş yapmış beni çagırdı açım hadi sofrayı kur diye anacım baktımki frambuazlı pasta almış en sevdigimden 1 adette mm almış üstüne koymuş yakmış nice senelşere karıcım dedi hediye alamadım artık idare et dedi allahım ne mtlu oldm dile kolay 12 sene oldu evleneli ortada bebe yokbugün yedikelrimki yazdım bugün benim günüm kızlar pastamı yicem 40 yılın başı bir kaçamak yapıcam kendinize iyi bakın bebeler olrmu bgün evlilik y8ıldönümümü güzel bir şekilde geçirmem lazım sonra görüşürüz

Evet izinsiz çok bu aralar
ben cevapladim canim bence gayet olumlu sonuclari olacaktir misafir var diye daha bir ozen gosterilecektir .arkadaslar hepinizin gorup cevaplamasini isterim.

Ya neti sıkıntılı ne yazık ki giremedim sayfaya

Canim mutlu bir ömrü beraber yaşarsınız ins.bebislerinizle beraber

a.s canim .kolay gelsin islerin ben burdayim bak.son iki haftadir cok yogundum ama artik hafifledi galibaherkese basarili bir hafta diliyorum
Merhaba canım sağol kolay olur inş. hem iş hem yüksek lisans olmuyor ödevleri yetiştiremiyorum o kadar yoruluyorum ki dün 2 dk kitap okuyup yatayım dedim kalmışım öyle
mesaj sayisi 8
topicte su an 17.21 itibari ile yanliz dolasiyom kizlar nerdesiniz.
canım ben giriyorum arada ama telefonda zor oluyor mesajları görmek sizin mesajıda göremedm çıktım o yüzden inş bugün karşılaşırız.
canım bugün harıl harıl dantel yaptım başından bile kalkmadım yeni yazıoyorm braya bir başka girdigim grup var oraya yazdım çıktım sabah sen nasılsın şeker getirdinmi bursadan
getirdim de sen gelene kadarrr ooooooo annem yer onları

canım allah daha da mutluluğunuz artırsın. bebeyi de inş seneye alacaz kucağımıza

Canim mutlu bir ömrü beraber yaşarsınız ins.bebislerinizle beraber
işşallah canım çok güzel bir gece geçirdim eşim pc oyn oynadı bende pcden 80 açtım geçmiş bölümlerini onu syrettim elimde dantelim dürttüm durdm sonra deidm yoruldm dantel yapmaya uzanmışım uyuya kalmışım 12 sene oldu artık bizde heyecam meyecan kalmadıisterdimki eşim beni dışarı yemege götürsün hiç yapmadıgı şey sonra hediyemi alsın çok istedigim bir takı seti var osmanlı amlemli set onu alsaydı inan çok mutlu olurdm anlıcagın o hayallerimi yapmaya ne zamanın nede şuan param var olsn ama düşünmüş pasta almışya 3 kere evlilik yıldönümümde yemek hazırladım 3 kerede misafirim geldi bende yapmıyorm artık yanarım yanarıms abah pirinç lapası yaptım yedim eşim getirdi pasta onu yedim allah var gzüeldi pasta iyi gitti be

kız anandan sakla ben gelirde alırım o şekerleri
günaydın canlarım sabah erken kalktım yemek yapıcem evi dip köşe temizlemem lazım kuşların kafesleri temizlenicek namaza kadar işlerimi yapayım otrp dantelimi yapıcam başına dün havalar gzüeldi beyazlıları yıkıyım dedim gözüm almadı asmaya bgün hava bozdu keşke dün yıkayıp assaydım ya içeri assam nevresim takımlarım var onlarıda yıkıcam ben ne bahsızım ya bu hafta ful bulutlu
eşimi işe yollamadım daha sonra görüşrüz ben kaçtım

canım benım tmm gorusuruz ..ıyıce bı arastırsınlar neydenmış bakalım

canım vbenım kayınvalıdem cok ıyıdır..ınan bana ıyı kayınvalıdelerde var dunyada:))
dun ben hastayım dıye ısten 2 gun ızın almıs..bana bakıyor su anda ben yatıyorum cocuklarla ılgılenıyor vs.allah razı olsun ondan ne dıyebılırım kı?? etme bulma dunyasındayız nasıl edersek oyle buluruz...ben sevıyorum annemı saolsun

dun ben tekrar doktora gıttım
bogazların cok kotu olmus o antıbıyortık pek bısı yapmaz sana dıyerek degıstırdı ..
cok yorgun ve halsızım
mahvettı benı bu hastalık

allah var benimde kaynanam iyidirde sinir olyorum bazen hareketlerine aman seninki iyi olsn allah bozmasın
dun ben tekrar doktora gıttım
bogazların cok kotu olmus o antıbıyortık pek bısı yapmaz sana dıyerek degıstırdı ..
Cok yorgun ve halsızım
mahvettı benı bu hastalık

rabbim şifa versin işşallah

çok geçmiş olsun canım havalar ısındı terleyip üşümek beni çok fena hasta eder inş bende olmam
saol canım benım
selam yavrum nasılsın

gecmisolsun canim .bahar aylari hep hastaliklarla bogusmayla geciyor.gecmis gitmis olsun

saol canım evet ne yazıkkı bahar cok kotu carptı benı
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…