yapmasaydim iyiydi ama oldu artik ne yapalimBenim diyetisyenime göre kaçamak yapmadan olmazmış canım yoksa bunalıp tamamen bırakırmışsın.Mesela ben çileğe dayanamıyorum bana çilek diyeti yazdı bu hafta full çilek haftaya çilekten nefret edecen hemde nefsin körelecek dedi bakalım
Hangi file gittiniz canım merak ettim.
Of bende aynı duygular içerisindeyim bende rahat rahat elbise giymek istiyorum.Yürüyüşe akşamları yavaş yavaş başladım bende ayağım ağrıyınca parkta oturuyorum.
ben geldim canımmm
hey istanbulda olanlar bende bu yaz tasinacam istanbula benide arayin goruselim;.alalhım okadar kişiye ne hazırlıcaksın kız yanında olsaydım yardıkm ederdim emme yanında degilim
istanbula ne zaman gelicen kız
dogru söz ne denir canım ya sorma inan görünmüyor yaptıgım iyilikler benim aileme senin ne hakkın var rezil etmeye degilmi
heçte iyi yapmamışın bacım kız kolanın içinde böcek var be
ne sen 5 kiloyu verebilirsin nede ben 70 düşeirm bizde bu kaçamaklar varken peh
geldiginde benide ara canim bende o ara istanbulun yapancisi olmasam gezeriz biraz simdilik bende yabancisiyim istanbulunBu aralar istanbula gelemiom canım gelsem ilk seni arayacam zaten
oh oh menusunude paylasmis hatun keyifle dantel oruyor kiz ordugunun resmini cek buraya koyda bende ornek alayim senden13 mesaj
sabah kahvaltısınnda yedikelrim şunlar
1-1 adet yumurta
2-1 adet badem
3- 1adet badem
4-2 dilim kepek ekmegi
5-kibrit kutusu büyüklügünde peynir
6-1 bardak ıhlamur
öylen yemegi yok
arada yeşil elma yicem
akşamada 2 kepçe domates çorbası
2 dilim çavdar ekmegi
bol salata yicem
sodamıda üstüne içicem
kızlar benim çıkmam lazım sonra görüşürz oturuyumda dantelimi yapayım ben
esinede gecmis olsun canim insalah tez zamanda iyilesirsiniz pc n de duzelir pc olmayinca zor be:18:selamlar canlarım herkesler iyidir inşlh
ben telden giriyorum alıntılı mesaj yazamıyorum..pc de sorun var eşim format atacak bakalım
eşimde hasta oldu gece ateşlendi felan şimdi gitti doktora bakalım rapor verecekmi
makarna yap dok onlerine diyecektimde gec kaldim masallah hatun dokturmusmaviyeşil kolay gelsin canım kalabalık misafir ağırlamak zor oluyo
ama erkeklerin genelinin sevdiği kolay yemekleri yapıverirsin :)
he ya ama ben yarin icin supriz yapacam size:))diyecektimde dayanamiyom soyleyim bari 55 oldum tam 800 gram gitmis bu haftacok mutluyum ya bunaganfedcim bu azimle gidersen verirsin tabisiiiiii :)
yaz geldi incecik kıyafetlerin içinde iğrenç yağlarımızı görmemek için vermemiz lazım
canim bunlari diyetisyenmi onerdi sanki bana kacirmissin gibi geldide helede aksami.hem ekmek hem makarnayinede bilemiyecembugünki menüm
sabah:bi kaç tane kepekli galeta , 3 1 arada kahve
öğle:3 küçük biber dolması,bir kase yoğurt
ara:elma
akşam:bir tabak ıspanak yemeği üzerine yoğurt,1 dilim kepek ekmeği,2 kaşık makarna
ara:yoğurt bi kaç tane galeta
ay ben bugun yuruyus yapamadim ama yuruyusten beter evde didindimbugünde yürüyüşümü yapıcam inşlh :) inceldiğimi hissediyorum bakalım
cumayı iple çekiyorum
a.s canim rabbim tez zamanda sifa versin insallahda kotu bisey cikmazselamun aleykum canlarim
insallah hepiniz iyisinizdir
benimde daha sonuclarim cikmadi
son durum 10 haziranda belli olcak
cushing sendromundan tutunda
böbrek üstü bezelerin hormon salgilamasinda bir anormallik varmi hepsine bakiliyor
kiz ben kendime bakamiyom bile gobegim bi sallaniyorki sormayin sanki su yatzagi mubarekdalga dalga oluyorAyy sorma valla spor yaparken aynadan kendime bakiyorumda hiç hoş bir görüntü yok
Bende bende...izne ayrılmadan önce 72 olmuştum en azından kısa zamanda onu görsem
İns önemli bisey çıkmaz canim allah yardimcin olsun
ay kismi hic sevmem ya biz kisi bitirdik yaza girecegiz insallah duzelirse havalar biktim yagmurdan yaCanim yok salata dışında kahvaltilik hazirladik kizimin isteğiyle bende ucundan yedim
burda şu an yağmur mevsimine geçiş dönemi yaşıyoruz aslında geçtik sayılır geçiş döneminde yağmur öncesi fırtına oluyor tv telefon net ne varsa gidiyor.2 mevsim var burda kurak sezon ve yağmur sezonu biz yazı bitirdik yani kısa giriyoruz sıcaklıklar yavaş yavaş düşüyor
sorma sorma cikardi hemde nasil kesin .iyiki artmamis yemekler yoksa insan dayanamayip yiyor valla haklisin.o yaglari artik korsede engelleyemiyor:))patattes salatası,sarma,borek,profıterol yaptım...)
ay sorma o yaglar nerden tassak dıye bakıyorlar
ohh ıkısıde sekerını ıyıce cıkarmıştır :)
hahhaa ben ıstemıorumP
nıe gelmedın kız yardıma:))))
aman yettıde arttı hazırladıklarımartmasaydı ıyıydı bugun dayanamayıp ya yersem
Selam kızlar
nasılsınız ne var ne çok?
Bu hafta liste gönüllümüz var mı?
kiz sen genemi kacamak yaptin bak seni dovecem ha7 mesaj
sabah kahvaltısında badem domatespırasa yedim 4 çatal yok ymurta 2 dilim kepek ekmegi 3 çatal peynir yedim
arada birşey yemedim
öylen 2 kepekli elmekten peynirli domatesli tost yedim 1 bardak ayranla
akşamada 1 küçük karnıyarık yedim allah var özlemişim 1 seneyi geçkindir agzıma sürmüyordm 3 dilim elmekle onu yedim peşine sodamı içtim
wc 4 gündür görüşemiyorz bebeler kilom aynı malesef haberiniz olsn yarın kilomu aynı geçerseniz sevinicem ben sabah erkenden evden çıkmam lazım işlerim var pc gidip geliyor sorun var anlıcagınız kapanıp duruyor
nerdesinmiz kızlar az dantele ara verdim millet tüymüş
Günaydın sevgili 7. takım üyeleri.
Listemizi kontrol edebilir misiniz?
***6. TAKIM 308. ETAP***
destina_88 ( 64.4 / 64 / 0.4 /% 0.62 )
kelebek.hill ( 61.5 / 61.5 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
degua ( 67.6 / 66.4 / 1.2 / %1.77 )
mahurbeste ( 80 / 80 / 0 /%0 ) Kilosu Sabit.
fulias ( 54.2 / 53.8 / 0.4 /% 0.74 )
melikea123 ( 87 / 87 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit
concept (76 / 73.6 / 2.4 / %3.16 )
fatos0808 ( 77.5 / 77 / 0,5 /%0,65) İzinli
az_uz_( 85,97 ) İzinli
6. Takım ortalaması: ( % 0,77 )
tmm bı daaa cagrıcam yardımagelirsen beklerim bana canım senle muhabbetin dibine vururuz
canım rabbim şifa versin işşallah eşine
işşallah sonuçların temiz çıkar bebem
oraları görmek inan çok isterdim nasıl bir yer anlatsana azıcık dinliyim
kız çagırdınmıda geleyim merak ettim neler yaptın nenüyü alayım lütfen
vallahi sabahtan beri dantel yapıyorum sen ne yapıyorsun
kolay gelsınmesaj 14
yarin ben yapayim canim evdeyim isimde yok basaririm insalalh
evet pasam sen kaırıp duruosun bu aralar..mesaj 15
kiz sen genemi kacamak yaptin bak seni dovecem haaz sabret verelim kilolari be gulum .bak ben burdayim simdide sen kacmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?