ama olmayani olduracan bikere girmissin bu yola allah yardimcin olsun.ama bitince iyiki yapmisim diyecen emin ol onun icin biraz zorla kendini.basaracaksin canim
sanada musmutlu bir gun olsun .ben cok mutluyum inanin
kizlar ben dun o pilavi yemedim ama baska sey yedim .dun esim beni sinemaya goturdu cok guzel bi film izledik.tabi filme gidersinde kolasiz misirsiz oturmazsin demi.bende oyle yaptim iste bir kucuk paket misir aldim bide kola zero ictim(( baska sey ne yedim nede ictim.insallah kolaninetkisi cok olmaz:18::18::18:
Of bende aynı duygular içerisindeyim bende rahat rahat elbise giymek istiyorum.Yürüyüşe akşamları yavaş yavaş başladım bende ayağım ağrıyınca parkta oturuyorum.ay dun bir saatte yuruyus yaptim.bugun daha cikmadim ama cikarim birazdan.bana basari dileyin bu hafta iyi kilo vermek istiyorumartik kurtulmak istiyorum artik mezuniyet istiyorum artik citir olmak istiyorum artik dumduz bir karin istiyorum .yeter artik pis kilolar gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!
ben geldim canımmmmesaj sayisi 10
hadi kizlar dokulun nerdesiniz.tek kaldim ya
gunaydın yavrularım
bu aksam esımın arkadasları gelcek 10-15 kışı kdr
hazırlık yapmam lazım
bugun benı ızınlı sayarmısınız
zaten hastayım bırde bu gırdı araya ya
Herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnn musmutlu günler diliyorummm.
dogru söz ne denir canım ya sorma inan görünmüyor yaptıgım iyilikler benim aileme senin ne hakkın var rezil etmeye degilmimesaj sayisi 6
ama olmayani olduracan bikere girmissin bu yola allah yardimcin olsun.ama bitince iyiki yapmisim diyecen emin ol onun icin biraz zorla kendini.basaracaksin canim
nasil oldu peki anlat bakalim borekler coreklermi gitti yoksa
ay evet oda var demiyagmur yaginca net gidiyor
aman canim bos ver kotuluk insanin kendisine.bazi kaynanalar oyle ne yapalim oglumdan kaynaklaniyor der gelinin emegini gormezden gelirler.oglum emrediyor gelinim onun icin yapiyor yoksa ne hindir oooo derler.onun icin sen dert etme .ne demisler iyiligi yap denize atbalik bilmese halik bilir:)
demi ama
ay canim koloay gelsin hepsi erkek mi yoksa oda ayri bir zor oluyorD
kizlar ben dun o pilavi yemedim ama baska sey yedim .dun esim beni sinemaya goturdu cok guzel bi film izledik.tabi filme gidersinde kolasiz misirsiz oturmazsin demi.bende oyle yaptim iste bir kucuk paket misir aldim bide kola zero ictim(( baska sey ne yedim nede ictim.insallah kolaninetkisi cok olmaz:18::18::18:
ay dun bir saatte yuruyus yaptim.bugun daha cikmadim ama cikarim birazdan.bana basari dileyin bu hafta iyi kilo vermek istiyorumartik kurtulmak istiyorum artik mezuniyet istiyorum artik citir olmak istiyorum artik dumduz bir karin istiyorum .yeter artik pis kilolar gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!
Bu aralar istanbula gelemiom canım gelsem ilk seni arayacam zatenalalhım okadar kişiye ne hazırlıcaksın kız yanında olsaydım yardıkm ederdim emme yanında degilim
istanbula ne zaman gelicen kız
dogru söz ne denir canım ya sorma inan görünmüyor yaptıgım iyilikler benim aileme senin ne hakkın var rezil etmeye degilmi
heçte iyi yapmamışın bacım kız kolanın içinde böcek var be
ne sen 5 kiloyu verebilirsin nede ben 70 düşeirm bizde bu kaçamaklar varken peh
selamlar canlarım herkesler iyidir inşlh
ben telden giriyorum alıntılı mesaj yazamıyorum..pc de sorun var eşim format atacak bakalım
eşimde hasta oldu gece ateşlendi felan şimdi gitti doktora bakalım rapor verecekmi
Ayy sorma valla spor yaparken aynadan kendime bakiyorumda hiç hoş bir görüntü yokganfedcim bu azimle gidersen verirsin tabisiiiiii :)
yaz geldi incecik kıyafetlerin içinde iğrenç yağlarımızı görmemek için vermemiz lazım
Bende bende...izne ayrılmadan önce 72 olmuştum en azından kısa zamanda onu görsembugünde yürüyüşümü yapıcam inşlh :) inceldiğimi hissediyorum bakalım
cumayı iple çekiyorum
selamun aleykum canlarim
insallah hepiniz iyisinizdir
benimde daha sonuclarim cikmadi
son durum 10 haziranda belli olcak
cushing sendromundan tutunda
böbrek üstü bezelerin hormon salgilamasinda bir anormallik varmi hepsine bakiliyor
nasil oldu peki anlat bakalim borekler coreklermi gitti yoksa
ay evet oda var demiyagmur yaginca net gidiyor
patattes salatası,sarma,borek,profıterol yaptım...)maviyeşil kolay gelsin canım kalabalık misafir ağırlamak zor oluyo
ama erkeklerin genelinin sevdiği kolay yemekleri yapıverirsin :)
ay sorma o yaglar nerden tassak dıye bakıyorlarganfedcim bu azimle gidersen verirsin tabisiiiiii :)
yaz geldi incecik kıyafetlerin içinde iğrenç yağlarımızı görmemek için vermemiz lazım
ohh ıkısıde sekerını ıyıce cıkarmıştır :)kizlar ben dun o pilavi yemedim ama baska sey yedim .dun esim beni sinemaya goturdu cok guzel bi film izledik.tabi filme gidersinde kolasiz misirsiz oturmazsin demi.bende oyle yaptim iste bir kucuk paket misir aldim bide kola zero ictim(( baska sey ne yedim nede ictim.insallah kolaninetkisi cok olmaz:18::18::18:
hahhaa ben ıstemıorumay dun bir saatte yuruyus yaptim.bugun daha cikmadim ama cikarim birazdan.bana basari dileyin bu hafta iyi kilo vermek istiyorumartik kurtulmak istiyorum artik mezuniyet istiyorum artik citir olmak istiyorum artik dumduz bir karin istiyorum .yeter artik pis kilolar gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!
nıe gelmedın kız yardıma:))))alalhım okadar kişiye ne hazırlıcaksın kız yanında olsaydım yardıkm ederdim emme yanında degilim
istanbula ne zaman gelicen kız
dogru söz ne denir canım ya sorma inan görünmüyor yaptıgım iyilikler benim aileme senin ne hakkın var rezil etmeye degilmi
heçte iyi yapmamışın bacım kız kolanın içinde böcek var be
ne sen 5 kiloyu verebilirsin nede ben 70 düşeirm bizde bu kaçamaklar varken peh
çok geçmiş olsun canımselamlar canlarım herkesler iyidir inşlh
ben telden giriyorum alıntılı mesaj yazamıyorum..pc de sorun var eşim format atacak bakalım
eşimde hasta oldu gece ateşlendi felan şimdi gitti doktora bakalım rapor verecekmi
selamun aleykum canlarim
böbrek üstü bezelerin hormon salgilamasinda bir anormallik varmi hepsine bakiliyor
gelirsen beklerim bana canım senle muhabbetin dibine vururuzBu aralar istanbula gelemiom canım gelsem ilk seni arayacam zaten
canım rabbim şifa versin işşallah eşineselamlar canlarım herkesler iyidir inşlh
işşallah sonuçların temiz çıkar bebemselamun aleykum canlarim
oraları görmek inan çok isterdim nasıl bir yer anlatsana azıcık dinliyimCanim yok salata dışında kahvaltilik hazirladik kizimin isteğiyle bende ucundan yedim
burda şu an yağmur mevsimine geçiş dönemi yaşıyoruz aslında geçtik sayılır geçiş döneminde yağmur öncesi fırtına oluyor tv telefon net ne varsa gidiyor.2 mevsim var burda kurak sezon ve yağmur sezonu biz yazı bitirdik yani kısa giriyoruz sıcaklıklar yavaş yavaş düşüyor
patattes salatası,sarma,borek,profıterol yaptım...)
ay sorma o yaglar nerden tassak dıye bakıyorlar
ohh ıkısıde sekerını ıyıce cıkarmıştır :)
hahhaa ben ıstemıorumP
nıe gelmedın kız yardıma:))))
aman yettıde arttı hazırladıklarımartmasaydı ıyıydı bugun dayanamayıp ya yersem
vallahi sabahtan beri dantel yapıyorum sen ne yapıyorsunHerkeslere selamlar kızlarrr nasılsınız napıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?