Selam kızlar
yine dağılmış takımda anladığım kadarıyla
kaptan dağılırsa üyeler ne yapsın
ben de durumlar hiç iyi değil,bu yüzden de girip bir şey yazmıyorum size.yazacak pek iç açıcı durumlarım yok,boş yere de moral motivasyon bozmaya gerek yok..
yarın girer listeyi eklerim yalnız bana izinlileri bildirmeyi unutmayın
öpüyorum şimdilik sizi
Sen azmedersen neticesini alacaksin ins
ne güzel eşinin destek olması canım
sen azmet yeter 9 lara düştüğün rakamlarıda görücez inşallah
canım konserve mısır tüketmemeye dikkat et malum gdo lu oluyolar
zaten rahatsızsın
ben bugün niyetliyim inşallah
gece 12 de marulla çiğ köfte yedim sahur olarak
iftarada bir kase tarhana çorbası 3 tane biber dolması ve yoğurt yiycem
helva kavurursam veya tatlı yaparsamda az bişi yiycem
zaten bu akşam üstü tartılıcam benyarın şiş felan çıkmıyım diye
kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun
bende bugun nıyetlıyım
bakalım aksama ınsallah kacırmammmm:)
sabah hasta zıyaretıne gıttım
cok moralım bozuldu bı komsumun babanesı ama samımıydık.
ne gunlerdı nasıl olmus
allahım kımseyı saglıgından etmesın yarabbım
amin ins canim Allah razi olsunregaip kandilini mübarek olsun canlarım
rabbim bu gün ettiğiniz tüm duaları kabul eylesin inşallah
dualarınızda benide unutmayın..rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin tüm isteyenlere ve banada inşallah en tez zamanda
hayirlisiins azimli insanlarla takimimiz zirvelere ciksin bizede ask sevk gelsinevet alıcaz inşlh yarın listeden sonra
Allah kabul etsinn canimben bugün niyetliyim inşallah
amin rabbim sifa versinkızlar hepınızın kandılı mubarek olsun
bende bugun nıyetlıyım
ne gunlerdı nasıl olmus
selamun aleykum canlar
kandiliniz mübarek olsun insallah
Rabbim rizasina uygun ameller islemeyi nasip etsin
ahirette sevdiklerimizin icinde mahcup etmesin bizleri
cok gecmis olsun canim insallah kotu bisey yoktursende temiz ciktigina sevinir diyetine biraz daha asilirsin insalahKızlar benim sol göğsümde bir ağrı vardı çok önemsemiyordum sonra annem panik oldu kalp falan diye dün gittim doktora kist çıktı pataloji için örnek alacakmış ama işleri toparlayıp olsun dedim.Bakalım ama kardeşimdede vardı çok önemli değildi.
hayirdir kuzum neden kuslar pirpir anlat bakaliminsalah hep boyle sevincli gunlerin olsunGünaydın kuslar Kurstayim simdi kaçak yaziyorum bugün kuslar uçuyor icimde......
masalah maviyesilime devamkuzum kim tutar seniGUNAYDIN KIZLAR
nasılsınız
dahaden kahvaltı yapmadım
canım ıstemıyor hıc
yesıl caımı ıctım
30dk kadar sporumu yaptım
yapalim canim daha bir azimle asikliyor insanKendimizi toparlamamiz lazım kuslar...spor listesini yapalım mi tekrar
oy kurban olsunlar sana sen yalniz mi kaldin kiyamam gulum su hastaligi bi atlatayim insalah daha cok katilim yapacam daha bir asilacam diyete .yaz geldi artikgerçekten moral alamıyorum ben gruptan
zaten az kişiyiz herkes mesaj sayısını doldurup gidiyo hiç muhabbet olmuyo
aslında bilerek kaçırdım dün çünkü kaç gündür doğru düzgün bişey yiyememiştim ve wc ye çıkamamıştım
çıkamayıncada mide ağrılarım fenalaşmıştı
çok şükür bugün iyiyim
bence herkesi ekliyelim yapmayanada takimlari dolasma cezasi verelim duzenli spor yaparsak bende daha cabuk kilo verecegizgünaydın canım
ohh erkencisinbende birazdan çıkıcam koşu bandına
evet yapalım canım
herkesimi ekliycez yoksa yapanlarımı
ohh masallha guzel bir menu iste bana ornek olsun gerci bu hafta gundu kahvaltiydi derken pek de dikkat edemedim ama almadimda kizlar ustune bide bu hastalik gelince cok kotu hissediyom kendimibugünki menüm
sabah:1 dilim çavdar ekmeği,bi kaç çatal kaşarlı yumurta
ara:3 1 arada
öğle:1 avuç çam fıstığı
ara:bir kaç tane kiraz,1 elma
akşam:bir tabak taze fasulye,1 dilim çavdar ekmeği,yoğurt
ara:kararsızım
cok guzel baslayip guzel devam etmissinde aksam kacmis mi ne tutamadin herhalde8mesaj
Sabah kahvaltısında 2 çatak ymurta yedim 3 çatal peynir yedim 1 kepekli elkmek yedim
öylen yok yemedim
arada bir avuç yeşil erik yedim 1 avucta kayısı kayısının tadı yoktu
Akşam yemegimi yedim demin
2 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık bamya 3 kaşık kuru kabak kavurması 3 çatalda kırmızı biber salatası yedim yogurtlu 1 bardak ıhlamur ve 1 dilim kepek ekmegiyle
kaçamak yok kızlar akşamada sodamı içicem temem
ay hic sorma bendemi kendime boyle bi ceza versem .ise yariyormu ki?merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler
ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.
dedigin gibitatlim tip ilerledi mutlaka bi caresi vardir insallah sende tez zamanda atlatirsin gulumHayirli aksamlar güzeller
mesajlarinizi okudum Allah hepinizden razi olsun
gecmis olsun dilekleriniz icin hepiniz sagolun
ne zaman girsem yoksunuz,bugün gec saatlerde birde bakim insallah burda olursunuz
yaklasik 8 yildir bu rahatsizligim var,her yil su toplama dönemim olmadigi zamanlarda yaklasik 20-30 kilo veriyorum sonra yine basliyor su toplamalari ve yine basa dönüyorum
bu yil biraz daha ilerledi galiba ki böyle havalar sicak olmadan da su toplayabildim
masalah canimne guzel menu olmusaksam menüm
1 tabak coban salatasi
1 tabak haslanmis light yogurtlu karnibahar
1 fincan kahve
amin canim gayet guzel ilerledi sende mukemmel diyet yapiyorsun masallah sana tututu nazar degmesin.sakin kendini birakmada balim rabbim sabir versin dirayetini artirsin( mesaj sayim 5)
kizlar o kadar moralim bozuk ki anlatamam
ama kendimi birakmiyorum
yine yürüyüslerimi yapiyorum
evde kosu bandina cikiyorum,yüzmeye gidiyorum
kac kiloyum bilmiyorum ama sol ayagimda örcüldü o da 12 litre su toplamis
yinede yilmiyorum caresini ariyorum
TIP elhamdulillah güzel ilerledi,hastaligimi kontrol altina alabilecegimize inaniyorum
hayirlisi olsun insallah
canim bakip cikmayin elinizden geldiginde cevap yazin cevap yoksa kendinizden yaptiklarinizdan bahsedin ki pokuyanlarada sizede moral versin motivasyon artirsin demi ama sahsen ben okuyam guzel seylar yeminle acayip motive oluyom yoksa saliyom ipin ucunucanım benim derdi veren rabbim dermanınıda verecektir inşallah
sen hiç üzülme moralini bozma hastalığın düzelince 2 3 kilo birden vereceksindir bunu düşünerek kendini motive et
bırakınca ucunu hepten kaçırıyoruz çünkü
ben buralardayım arada bakıp çıkıyorum kimseye denk gelmeyince
hela sana kiz eger basardiysan bravvomukemmmelsinevet canlar bende 45 dk hızlı tempo 4 km yürüdüm
akşam yemeğinide saat 4 de yedim yemin ettim sadece yoğurt yiycem başka ağzıma bişey sokmuycam diye
oh oh masallah listeye bak miukemmel sen bu hafta gayet guzel kilo vereceksin butun hafta boyle yediysengunaydın kızlar
nasılsınız bugun
ben kahvaltımı yaptım
patateslı yumurta yaptım yedım
yesıl cayımı ıctım
masalah sabah yapilan spor daha verimli oluyormus kalori yakimindahaberiniz olsun hanimlarkızlar bugun 40dk spor yaptım
bel karın ve sırt calıstım
kiz bende yaziyom innansu anda oturmusum , atesim yok ama boncuk boncuk terliyom yane olacak bu halimselamlar kızçeler
geçmiş yapıyım diycem ama maviyeşilden başka yazan olmamış çok sıkıldım bu durumdan
yap canim hic yoktan iyidir yapabiliyorsanmerhaba tatlım
patatesli yumurtayı nasıl yapıyon bakem
devam ediyorum bakalım da şişmeye başladım regl olucam bu hafta
uyuz oluyorum şu duruma zaten niye bu kadar şişiyosak
erkenden yapıyon ne güzel ben daha açılamadım bile
genelde ikindiden sonra yapıyorum
izgara ye izgara ben cok severim afiyet bal olsun canimbugünki menüm
sabah:yarım simit
ara:3 1 arada
öğle:1 tabak taze fasulye,1 dilim çavdar ekmeği,yoğurt
ara:biraz kiraz ve yarım muz
akşam:kararsızım tavuk ızgarada olabilir çorbada
kiz kalorisi cok olmuyormu ya merak ettim ama tarif guzel anlatirken insanin istahi kabariyorevet ya neden kımsecıkler yok
cıg patatesı rendelıyorum,bı yumurta kırıyorum ıcıne,beyaz peynır yada kasar dogruyorum ıyıce karıstırıyorum..sonra tavada en kısık ateste pısırıyorum..bı taraf pısınce dıger tarafı cevırıorum..cok guzel oluyor.benım oglum da cok sevıyor
valla bens abah yaptım yaptım sonra vakıt kalmıyo
ve aleyna aleykum selam canim seninde hergunun bir ioncekinden daha cok guzel olsunselamun aleykum canlar
gününüz hayirlarla dolu olsun insallah
allah esinin sevabini artirsin sana destek oluyorsa ne guzel her es oyle degil bazisi basmdan gitte nere gidrsen git der rabbim muhabbetinizi artirsinevet cnm cok haklisin kesinlikle kendimi birakmamaya calisiyorum,en büyük destegim esim
cok ugrasiyor sagolsun o olmasa kolay kolay toparlanamazdim
bacaklarim o kadar agriyorki bana kalsa yerimden kalkmicam ama o zamanda daha kötü oluyor
yinede hergün karinca kararinca yürüyüsler yapmaya calisiyorum
mukemmel de ac kalmadinmi sen bunlaben iolsam saga sola saldirirdim acliktansabah kahvaltim
bol salatalikli domatesli salata yaptim
peynir,1 dilim ekmek
masallah gayet iyi dayanmissin gulumöglen
2 kücük haslanmis patates,1 kase cacik ,1 elma
helal sana bizede ornek ol boylece.bizde sana ozenip asilalim demi amaaksama
yarma haslayip konserve misir ile yogurtlayacagim insallah
burdayim desemde inanma hastalikla bogusuyommesaj sayim 6
hayirdir insallah kizlar nerdesiniz
canim haber verdigin icin ts seninde insallah ne sikintin varsa tez zamanda bertaraf olur tekrar toparlarsin olsun sen listeyi koy gelen eklerSelam kızlar
yine dağılmış takımda anladığım kadarıyla
kaptan dağılırsa üyeler ne yapsın
ben de durumlar hiç iyi değil,bu yüzden de girip bir şey yazmıyorum size.yazacak pek iç açıcı durumlarım yok,boş yere de moral motivasyon bozmaya gerek yok..
yarın girer listeyi eklerim yalnız bana izinlileri bildirmeyi unutmayın
öpüyorum şimdilik sizi
seninde regaip kandilin mubarek olsun canimregaip kandilini mübarek olsun canlarım
rabbim bu gün ettiğiniz tüm duaları kabul eylesin inşallah
dualarınızda benide unutmayın..rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin tüm isteyenlere ve banada inşallah en tez zamanda
hey masallh allah daha cok azim versin tu tu tu nazar degmesin insallahben bugün niyetliyim inşallah
oyle valla sagligimizin kiymetini kaybedince anliyoruz malesef allah sifasini versin canimkızlar hepınızın kandılı mubarek olsun
bende bugun nıyetlıyım
ne gunlerdı nasıl olmus
amin canim dualrin kabul ammellerin makbul olsun rabbim senide cennetliler arasina yazsin bu mubarek gecedeselamun aleykum canlar
kandiliniz mübarek olsun insallah
Rabbim rizasina uygun ameller islemeyi nasip etsin
ahirette sevdiklerimizin icinde mahcup etmesin bizleri
allah kabul etsin canim ibadetlerinizi rabbim mahser gunu utandirmasinokuldayim hala eve gecemedim.esim oruc gidip yemek hazirlamam lazim
bence izin alma alirsan kendini slarsin olsun olumsuzluk yamsisin verincede olumlu yansiyacak.bunu sakin dert etme emikizlar düsündü de
yarin kilo bildirimi yaparsam
+ 5 kg
takimizin yüzdegiline yansiyacak
ben bir kac hafta izin alip kilo bildiriminden muaf olabilirmiyim acaba?
ama günlük paylasimlarimda bulunabilirim ,sadece olusan ödemin takimin yüzdeligine olumsuz etki yapmasini istemiyorum
allah kabul etsın cnm hepımızın ıbadetlerınıokuldayim hala eve gecemedim.esim oruc gidip yemek hazirlamam lazim
saol canm vermısız valla kılocuklarımesaj sayisi 27
canim bakip cikmayin elinizden geldiginde cevap yazin cevap yoksa kendinizden yaptiklarinizdan bahsedin ki pokuyanlarada sizede moral versin motivasyon artirsin demi ama sahsen ben okuyam guzel seylar yeminle acayip motive oluyom yoksa saliyom ipin ucunu
hela sana kiz eger basardiysan bravvomukemmmelsin
oh oh masallah listeye bak miukemmel sen bu hafta gayet guzel kilo vereceksin butun hafta boyle yediysen
masalah sabah yapilan spor daha verimli oluyormus kalori yakimindahaberiniz olsun hanimlar
kiz bende yaziyom innansu anda oturmusum , atesim yok ama boncuk boncuk terliyom yane olacak bu halim
yap canim hic yoktan iyidir yapabiliyorsan
izgara ye izgara ben cok severim afiyet bal olsun canim
kiz kalorisi cok olmuyormu ya merak ettim ama tarif guzel anlatirken insanin istahi kabariyor
ve aleyna aleykum selam canim seninde hergunun bir ioncekinden daha cok guzel olsun
allah esinin sevabini artirsin sana destek oluyorsa ne guzel her es oyle degil bazisi basmdan gitte nere gidrsen git der rabbim muhabbetinizi artirsin
mukemmel de ac kalmadinmi sen bunlaben iolsam saga sola saldirirdim acliktan
masallah gayet iyi dayanmissin gulum
helal sana bizede ornek ol boylece.bizde sana ozenip asilalim demi ama
burdayim desemde inanma hastalikla bogusuyom(
canim haber verdigin icin ts seninde insallah ne sikintin varsa tez zamanda bertaraf olur tekrar toparlarsin olsun sen listeyi koy gelen ekler
seninde regaip kandilin mubarek olsun canim
hey masallh allah daha cok azim versin tu tu tu nazar degmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?