şimdi bi ganfed kaldı hrhalde yaaa..
Aslında ganfed hemen yapardı bildirim izinli falan mı acaba bir geçmişe bakıp bulmaya çalışayım:44:
buldunmu yavrum
kizlar ben bildirimimi gece yapmistim
izinli filan degilim sadece liste koyulmadigi icin ekleyememistim
kilom degismedi demistim
hosgeldin canim
seni gördügüme cok sevindim
nasilsin iyimisin?
hayırlı cumalar kızlar
kelebekçim evet izin aldığın için lisede yoksun.izinli olunca 2 hafta listede yer alamıyorsun.aramıza tekrar dönebilirsin tabi ki.nasılsın iyi misin her şey yolunda mı
hoşbuldum kızlar.cok zor bri dönem atlattım.annemler erken gitti biliyorsunuz kız kardesim 2 hafta sonra dogurdu eşi maçta sakatlandı derken annemler bir türlü gelemedi.bende teyzemin kzıyla kalakaldım.evde erkek olmayınca market kasap pazar herşey bana kaldı birde 3 küçük çocuk.çok şükür hastalık yoktu yoksa ne yapardım.teyzemin kızı bazen bana mecbursun tavırları felanda yaptı.okadar yorgunlugun üzerine psikolojik baskıda olunca kafayı yememek için zor sabrettim.annem dün gece geldi babam kardeşimin yanında kaldı.bir nebze rahatladim.aslında bununlada kalmadı hemşirem ben yokken veri hatası yapmıs maaşım kesildi bakalım bakanlıga itiraz edecem ne sonuc cıkacak.sabrım deneniyor eminim ya sabırrr.nerelerdesın yavrum.napıosun çocuklar nasıl
hadi hayırlısı o stresle ben aldım sanırım.tek zevkimtatlı yemekti.Kızlar valla çok fena gaza geldim.şimdiye kadar ciddi iş yogunlugum vardı diyeti oturtmada sıkıntı yaşadım ama artık yogunlugumda azaldı.bu hafta reglimde bitti önümde hiçbir engel kalmadı.takımda kendine geliyor sanki.haydi bakalım artık dereceleri gören takım olalım yine
hoşbuldum kızlar.cok zor bri dönem atlattım.annemler erken gitti biliyorsunuz kız kardesim 2 hafta sonra dogurdu eşi maçta sakatlandı derken annemler bir türlü gelemedi.bende teyzemin kzıyla kalakaldım.evde erkek olmayınca market kasap pazar herşey bana kaldı birde 3 küçük çocuk.çok şükür hastalık yoktu yoksa ne yapardım.teyzemin kızı bazen bana mecbursun tavırları felanda yaptı.okadar yorgunlugun üzerine psikolojik baskıda olunca kafayı yememek için zor sabrettim.annem dün gece geldi babam kardeşimin yanında kaldı.bir nebze rahatladim.aslında bununlada kalmadı hemşirem ben yokken veri hatası yapmıs maaşım kesildi bakalım bakanlıga itiraz edecem ne sonuc cıkacak.sabrım deneniyor eminim ya sabırrr.
hadi hayırlısı o stresle ben aldım sanırım.tek zevkimtatlı yemekti.
hoşbuldum kızlar.cok zor bri dönem atlattım.annemler erken gitti biliyorsunuz kız kardesim 2 hafta sonra dogurdu eşi maçta sakatlandı derken annemler bir türlü gelemedi.bende teyzemin kzıyla kalakaldım.evde erkek olmayınca market kasap pazar herşey bana kaldı birde 3 küçük çocuk.çok şükür hastalık yoktu yoksa ne yapardım.teyzemin kızı bazen bana mecbursun tavırları felanda yaptı.okadar yorgunlugun üzerine psikolojik baskıda olunca kafayı yememek için zor sabrettim.annem dün gece geldi babam kardeşimin yanında kaldı.bir nebze rahatladim.aslında bununlada kalmadı hemşirem ben yokken veri hatası yapmıs maaşım kesildi bakalım bakanlıga itiraz edecem ne sonuc cıkacak.sabrım deneniyor eminim ya sabırrr.
hadi hayırlısı o stresle ben aldım sanırım.tek zevkimtatlı yemekti.
Herkeslere günaydın
Mutlu ve bol kilo vermeli bir hafta diliyorummm
sıkma canını bu hafta dengelersin en azından kilo almazsın canımgünaydınlar kızlar
hafta sonu yedimde yedimşu an tartılsam iki kilo fazla çıkarım kesin :18:
eşim izne çıktı yarında annemlerin yanına memlekete gidicez
günaydın canım nasılsın
elma çok az değil mi canım akşama acıkırsın sonra:44:kahvaltım bir tane elma
cezalıyım bakalım
günaydın..herkese mutluluktan iştahı kesileceği bir hafta olsun dileklerimle
günaydın canım ben mutlu olunca yemek yiyorum daha fazla :18:günaydın..herkese mutluluktan iştahı kesileceği bir hafta olsun dileklerimle
sıkma canını bu hafta dengelersin en azından kilo almazsın canım
İyiyim canım sen nasılsın
elma çok az değil mi canım akşama acıkırsın sonra:44:
günaydın canım nasılsın inş bu hafta gider kiloar 5er 5 er
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?