- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
akabe izinli olmak istiyodu şişliği inene kadar
saphişcim onu okumamıştır :26:
akabe faceden yaz istersen saphıraya bi sor bakalım eğer cevap gelmezse izinli yazarız senide
herkese hayırlı cumalar..izinli oldugum için listede yokum sanırım.cok zor bir dönem gecirdim.eğer bir sakıncası yoksa ptesiden itibaren aranıza dönmek istiyorum.
maviyeşil tebrik ederim kuzum azmin zaferi
canim Saphira yazimi okumus ki ,listede beni izinli olarak yazmis
maviyesil cok güzel kilo vermissin canim tebrik ederim
nerelerdesın yavrum.napıosun çocuklar nasılherkese hayırlı cumalar..izinli oldugum için listede yokum sanırım.cok zor bir dönem gecirdim.eğer bir sakıncası yoksa ptesiden itibaren aranıza dönmek istiyorum.
masallah guzel vermışşsın kıloKızlar koşarak geldim bakanlıktan yetişecem diye
kızlar ışım yok benım lısteyı ben yapımm..
kılo verenlerın kı toplanıp alanlardan cıkarıp kısı sayısınamı boluyorduk kaptan..bırde kacıncı takımlara gosterıyordk
Kızlar merhaba listemizi kontrol edebilir misiniz?
***6. TAKIM 309. ETAP***
destina_88 ( 64 / 63.9 / 0.1 /% 0.16)
kelebek.hill ( 61.5 / 60.4 / 1.1 / %1.79 )
degua ( 66.4/ 65.8 / 0.6 / %0.90)
mahurbeste ( 80 / 78,4 / 1,6 /%2 )
fulias ( 53.8 /53,6 /0,2 / % 0,37)
melikea123 ( 87 /86,5 / 0,5 / %0,57 )
concept (73.6/ 72.7 / 0.9 / %1.22 )
az_uz_( 85.5 /85 /0,5 / % 0,58)
6. Takım ortalaması: ( %0,95 )
Canim sevincimin sebebi o gün eşim tr den geliyordu.ondan sebephayirdir kuzum neden kuslar pirpir anlat bakaliminsalah hep boyle sevincli gunlerin Olsun
yapalim canim daha bir azimle asikliyor insan
bence herkesi ekliyelim yapmayanada takimlari dolasma cezasi verelim duzenli spor yaparsak bende daha cabuk kilo verecegiz
Amin canimallah kabul etsin canim ibadetlerinizi rabbim mahser gunu utandirmasin
Masallah subhanallah nazar boncugumuz oldungunaydın kızlar bu hafta cok guzel kılo vermısım ya.sıkı bı spor ve dıyet sen nelere kadırsın:))
O kadardan bisey olmaz ancak vücut alışkanlık yapmazsakızlar dun aksam ıftarımı ekmek arası domates salatalık ve peynır uclusu ıle actımD
bu sabahta 2 tost ekmegı ıle kasarlı tost yaptım yedım
bıraz ekmek uzerıne yogunlastım ama napımm arada kacamaktan bu kadarcıktan bısı olmaz dımı
günaydınlar canlarım hayırlı cumalar
dün iftarı açmadan önce tartıldım o kadar aç durmaya rağmen eksdide göstermedi
zaten şiş olduğumu hissediyorum regl olucam ya bu hafta
bu haftada eşim izne çıktı hafta içi annemlere memlekete gidicez inşlah diyetimi etkilemez
Teşekkürler canım sen süper kilo vermişsin kırk bin kere maşallahmasallah guzel vermışşsın kılo
canım ben elimden geldiğinde gelmeye çalışıyorum 2 gündür doktor işim vardı face yazmıştım o yüzden gelemiyordum ama burayı düşündükçe diyeti bozmuyorum o yüzden kalabalık olsak süper olur***7. Takım 309. Etap***
lepistesinyavrucugu (88,3/88.3/0/%0)kilosu aynı
ipekyol (76.9/76.8/0.1/%0.13)
pasam3405 (81.1) izinli
maviyesil1999 (66,9/65,1/1,8/%2,69)
akabe (145.2) izinli
dudujan (103/101.9/1.1/1.07)
ganfed(55
Şu an takımda ipekyol51,lepistesinyavrucugu, maviyesil,dudujan ve ganfed var kelebekcim de gelirse 6 kişi oluyoruz akabe izinli olacak ama Msj devam edecek galiba.Normal hepimizin yılgınlık yaşaması..burayi canlı tutacak olan biziz.hafta sonu hafta içi demeden paylaşıma bulunmamız lazım.ama sayı az olduğu için haliyle 2-3 kişi girmese paylaşım olamıyor.Herkestente 7/24performans beklemek haksızlık olur.kalabaliklastirmak lazım takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?