Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kuslar Kurstayim simdi kaçak yaziyorum bugün kuslar uçuyor icimde......
ne kusuymus kız onlar

Yarin eşim geliyor ins o yokken kilo veririm diye ummustum ama çok basaramadim evde ciddi bir düzen olusturacagim artik okuldaki yogunlugumda azaldi artık bol bol spor
ooo hadı gozun aydın cnm

Bu arada kalori sepeti yenilendi tam inceleyemedim ama görünüş iyi duruyordu tekrar ordan hesaplayabilirim herhalde artık
bende bakıım hemen
canım haber beklıoruz sonuc cıkınca

gerçekten moral alamıyorum ben gruptan
zaten az kişiyiz herkes mesaj sayısını doldurup gidiyo hiç muhabbet olmuyo

aslında bilerek kaçırdım dün çünkü kaç gündür doğru düzgün bişey yiyememiştim ve wc ye çıkamamıştım
çıkamayıncada mide ağrılarım fenalaşmıştı
çok şükür bugün iyiyim

çokk geçmiş olsun canım
basit bir kisttir inşlhh

bugünki menüm
sabah:1 dilim çavdar ekmeği,bi kaç çatal kaşarlı yumurta
ara:3 1 arada
öğle:1 avuç çam fıstığı
ara:bir kaç tane kiraz,1 elma
akşam:bir tabak taze fasulye,1 dilim çavdar ekmeği,yoğurt
ara:kararsızım

hayırlı haberler veirisin işşallah bebem ablamdada var korkma
saol canim kalori sepetinde hesapladıktan sonra hep paylasiyorum burda zaten canim

canim geçmiş olsun ins önemli bisey çıkmaz
oldu canım bekliyorum
geçmiş olsun canım benim

8mesaj

Sabah kahvaltısında 2 çatak ymurta yedim 3 çatal peynir yedim 1 kepekli elkmek yedim

öylen yok yemedim

arada bir avuç yeşil erik yedim 1 avucta kayısı kayısının tadı yoktu

Akşam yemegimi yedim demin
2 kepçe mercimek çorbası

6 kaşık bamya 3 kaşık kuru kabak kavurması 3 çatalda kırmızı biber salatası yedim yogurtlu 1 bardak ıhlamur ve 1 dilim kepek ekmegiyle

kaçamak yok kızlar akşamada sodamı içicem temem

merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler

ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.

Hayirli aksamlar güzeller
mesajlarinizi okudum Allah hepinizden razi olsun

gecmis olsun dilekleriniz icin hepiniz sagolun

ne zaman girsem yoksunuz,bugün gec saatlerde birde bakim insallah burda olursunuz

yaklasik 8 yildir bu rahatsizligim var,her yil su toplama dönemim olmadigi zamanlarda yaklasik 20-30 kilo veriyorum sonra yine basliyor su toplamalari ve yine basa dönüyorum

bu yil biraz daha ilerledi galiba ki böyle havalar sicak olmadan da su toplayabildim

( mesaj sayim 5)

kizlar o kadar moralim bozuk ki anlatamam

ama kendimi birakmiyorum

yine yürüyüslerimi yapiyorum

evde kosu bandina cikiyorum,yüzmeye gidiyorum

kac kiloyum bilmiyorum ama sol ayagimda örcüldü o da 12 litre su toplamis

yinede yilmiyorum caresini ariyorum

TIP elhamdulillah güzel ilerledi,hastaligimi kontrol altina alabilecegimize inaniyorum

hayirlisi olsun insallah

canım benim derdi veren rabbim dermanınıda verecektir inşallah
sen hiç üzülme moralini bozma hastalığın düzelince 2 3 kilo birden vereceksindir bunu düşünerek kendini motive et
bırakınca ucunu hepten kaçırıyoruz çünkü
ben buralardayım arada bakıp çıkıyorum kimseye denk gelmeyince

evet canlar bende 45 dk hızlı tempo 4 km yürüdüm
akşam yemeğinide saat 4 de yedim yemin ettim sadece yoğurt yiycem başka ağzıma bişey sokmuycam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…