ne kusuymus kız onlarGünaydın kuslar Kurstayim simdi kaçak yaziyorum bugün kuslar uçuyor icimde......
ooo hadı gozun aydın cnmYarin eşim geliyor ins o yokken kilo veririm diye ummustum ama çok basaramadim evde ciddi bir düzen olusturacagim artik okuldaki yogunlugumda azaldi artık bol bol spor
bende bakıım hemenBu arada kalori sepeti yenilendi tam inceleyemedim ama görünüş iyi duruyordu tekrar ordan hesaplayabilirim herhalde artık
canım haber beklıoruz sonuc cıkıncaKızlar benim sol göğsümde bir ağrı vardı çok önemsemiyordum sonra annem panik oldu kalp falan diye dün gittim doktora kist çıktı pataloji için örnek alacakmış ama işleri toparlayıp olsun dedim.Bakalım ama kardeşimdede vardı çok önemli değildi.
Kendimizi toparlamamiz lazım kuslar...spor listesini yapalım mi tekrar
GUNAYDIN KIZLAR
nasılsınız
dahaden kahvaltı yapmadım
canım ıstemıyor hıc
yesıl caımı ıctım
30dk kadar sporumu yaptım
tabıkı de cnm..benı hemen yaz dun 30dk vbugun de 30dk:)
allah şifa versin ins nasıl bi hastalık ki bu bu kadar şu toplanmis
Sen kendini birakma canim kilo verdikçe hastaliklarin azaldigini göreceksin ins
Tebrik ederim canim
Afiyet olsun ben icemedim bugün ne yazık ki
Donsun lütfen toparlayalim takimimizi
Bende yaa katiliyorum izine ayrılanlar ortalama bi süre vermiş olsaydı iyi olurdu yoksa böyle 3-5i gecmiyoruz tamda yaza geçiş zamani yazın tam izin dönemi tatile gidenler olacak şimdiden toplarsak takimi
mesaj sayisi 13
sende allaha emanet ol canim ama mesaj sayisini tamaladin diye bi yere kaybolma gel sohbet edelim canim
oh oh afiyet olsunda miktarlarini yazmamissin
yuzemedim ki canim ya suda saga sola yurudum ancak benim oglum ilk defa yuzmeye gitti korkudan kucagimdan inmedi suyun icinde SIKI SIKI bana yapisti kuzum
aman canim dikkat etmelisin ogunlere atlayinca ikinci ogunde resmen saldiriyorsun yemege
donsun tabi bekliyoruz aramisa donsunde bizede gaz versin
ya ben eskisi gibi ikiserli rakibeler yapalim diyorum yine daha bi motive oluyoruz gibime geliyor
canim bugun kacirmis gibisin cubuk krakerde bol kalori var keza karniyarikdaa oyle
aman ha sakin gelmemezlik etme
birbirimizden moral bulacagiz pes etmek yok yola devam
günaydın canımGUNAYDIN KIZLAR
nasılsınız
dahaden kahvaltı yapmadım
canım ıstemıyor hıc
yesıl caımı ıctım
30dk kadar sporumu yaptım
Kendimizi toparlamamiz lazım kuslar...spor listesini yapalım mi tekrar
Kızlar benim sol göğsümde bir ağrı vardı çok önemsemiyordum sonra annem panik oldu kalp falan diye dün gittim doktora kist çıktı pataloji için örnek alacakmış ama işleri toparlayıp olsun dedim.Bakalım ama kardeşimdede vardı çok önemli değildi.
hayırlı haberler veirisin işşallah bebemkızlar benim sol göğsümde bir ağrı vardı çok önemsemiyordum sonra annem panik oldu kalp falan diye dün gittim doktora kist çıktı pataloji için örnek alacakmış ama işleri toparlayıp olsun dedim.bakalım ama kardeşimdede vardı çok önemli değildi.
oldu canım bekliyorumsaol canim kalori sepetinde hesapladıktan sonra hep paylasiyorum burda zaten canim
canim geçmiş olsun ins önemli bisey çıkmaz
geçmiş olsun canım benimgerçekten moral alamıyorum ben gruptan
Zaten az kişiyiz herkes mesaj sayısını doldurup gidiyo hiç muhabbet olmuyo
Aslında bilerek kaçırdım dün çünkü kaç gündür doğru düzgün bişey yiyememiştim ve wc ye çıkamamıştım
çıkamayıncada mide ağrılarım fenalaşmıştı
çok şükür bugün iyiyim
( mesaj sayim 5)
kizlar o kadar moralim bozuk ki anlatamam
ama kendimi birakmiyorum
yine yürüyüslerimi yapiyorum
evde kosu bandina cikiyorum,yüzmeye gidiyorum
kac kiloyum bilmiyorum ama sol ayagimda örcüldü o da 12 litre su toplamis
yinede yilmiyorum caresini ariyorum
TIP elhamdulillah güzel ilerledi,hastaligimi kontrol altina alabilecegimize inaniyorum
hayirlisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?