- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
canim yaaizin istemiştim malum annemlerdeyim diyetede pek dikkat edemiyorum birde regl olmadım hala
ama takımda çok az gönlüm el vermedi
ablacim sende gelsen takima...merhabalar kızlar takımın kapanmasını istemiyorum yeni üyeler alınsın ben size yardımcı olurum bu takım benim için önemli
canim bende tam toparlandim derken....Kızlar listeyi paylaştım.Umarım takım ilk geldiğim zamanlardaki haline döner benim çok motiveye ihtiyacım var spora başladım ve duraklama döneminden çıktım kiloları vermem lazım aralığa az kaldı ve cenki asla erteletemem nişanı
nasilsin sapisim.Caniim senin donusun ne zaman olacakiyi akşamlar canlar
bitik durumdayım resmen.3 günde temizlendi ev.tek başımaydım bir de,dün bir arkadaşım geldi sağolsun yardımcı oldu ama onun dışında hep yalnızdım ve iş çoktu evdenasipse çarşamba günü taşınıcaz,pazartesi ve salı kursumu atlatalım da öyle taşınalım dedik..
takımca izne ayrılınmıyor sanırım,sevindim böyle olmasına,çok emek verdimdoğacım da imdada yetişmiş süper olmuş.hoşgeldin canım
Merhaba 7.takımcım,
Sanırım uygulamadan haberdarsınız.. Bugün itibariyle bir hafta süreyle takımınızda misafir olarak yer alacağım.
Bugünkü kilom: 60,1
Size bu hafta en az 300 gr. vereceğime söz veriyorum öncelikle.. Tabii gönül fazlasını istiyor o ayrı konu..
Bugün malum Cuma.. ve ben de etabı 700 gr. vererek tamamladım. Kemerleri gevşettim biraz bugün, doğal olarak.
7. Takımda 1. Gün Mönüm:
08:45 Çilekli probiyotik yoğurt (110 ml)
10:45 1 dilim çavdar ekmeği, tulum peyniri, 2 acı biber
13:30 1 tane haşlanmış mısır, nar ekşili çoban salata, 4 adet inegöl köfte
***Çok tok hissettiğim için öğleden sonraki ara öğünü kaldırdım***
19:00 1 kase hellim peynirli yeşil salata
***Akşam 21:30 civarında 1 dilim ananas ve 1 tane ceviz yiyeceğim***
3 lt. su (3 bardak kaldı)
2 kupa yeşil çay
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle hafif besleniyorum, şimdilik spor yasak.
kızçeler bendede ne düzen kaldı ne bişey
yarından itibaren kendimi sıkı yönetime sokmayı düşünüyorum bakalım annemlerin yanında ne kadar becerebilirsem tabisi
reglde olmadım yarın bi test alıp yapayım diyorum ahh ahh sanki hamile kalcakmışım gibi
umut fakirin ekmeğiymiş o hesap
Senin için hayırlı olan ne ise o olsun tatlım..kızçeler bendede ne düzen kaldı ne bişey
yarından itibaren kendimi sıkı yönetime sokmayı düşünüyorum bakalım annemlerin yanında ne kadar becerebilirsem tabisi
reglde olmadım yarın bi test alıp yapayım diyorum ahh ahh sanki hamile kalcakmışım gibi
Hoş buldum ipelyolcum.. Dilerim ufak da olsa bir katkım olur.. Önce ne yaptığınızı görmem, bunun için de mönülerinizi paylaşmanız lazım.. Tecrübemi ve bilgimi, elimden geldiğince paylaşacağımdan emin olabilirsiniz..canim yaa
ablacim sende gelsen takima...
canim bende tam toparlandim derken....
nasilsin sapisim.Caniim senin donusun ne zaman olacak
hosgeldin.Ins toparlanmamiza yardimci olursun
hayirlisi ins canim
Hoş geldin.. Nedir kilo alma hikayen?Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim.Umarım hepimize hayırlı uğurlu olur.:))) Sağlıklı bir şekilde güzel güzel kilolarımızı veririz.
Hoş geldin.. Nedir kilo alma hikayen?
Hoşbulduk:) 5-6 yıl öncesine kadar 45-50 arasında kilosu olan çok zayıf bir genç kızdım.sonra zamanla .55-58-60 derken-4 yıl öncesinde de 63 kg.olduğumu hatırlıyorum.evlendikten sonra zamanla bu 76 oldu.gecen yıl bu aylarda en son 83.200'ü gördüm. 83kg olmamda bebişiminde etkisi vardır tabi :))spor ile 1 ayda 5-6 kg verdim.veriş o veriş sonra kendimi bıraktım neyse ki geri 83 olmadım. sabah tartım 75.200'ü gösterdi. Umarım sağlıklı güzel bir şekilde kilo verir ve forma gireriz hep birlikte.
kolay gelsin inş biran biter işlerde dönersin burayaiyi akşamlar canlar
bitik durumdayım resmen.3 günde temizlendi ev.tek başımaydım bir de,dün bir arkadaşım geldi sağolsun yardımcı oldu ama onun dışında hep yalnızdım ve iş çoktu evdenasipse çarşamba günü taşınıcaz,pazartesi ve salı kursumu atlatalım da öyle taşınalım dedik..
takımca izne ayrılınmıyor sanırım,sevindim böyle olmasına,çok emek verdimdoğacım da imdada yetişmiş süper olmuş.hoşgeldin canım
Hoşgeldin canımMerhaba 7.takımcım,
Sanırım uygulamadan haberdarsınız.. Bugün itibariyle bir hafta süreyle takımınızda misafir olarak yer alacağım.
Size bu hafta en az 300 gr. vereceğime söz veriyorum öncelikle.. Tabii gönül fazlasını istiyor o ayrı konu..
Bugün malum Cuma.. ve ben de etabı 700 gr. vererek tamamladım. Kemerleri gevşettim biraz bugün, doğal olarak.
7. Takımda 1. Gün Mönüm:
2 kupa yeşil çay
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle hafif besleniyorum, şimdilik spor yasak.
canım bende çok sıkı rejimdeyim birbirimize destek olalım bu hafta benim çok az zamanım kaldı 5-6 ay var benim 30 kilo vermem lazımkızçeler bendede ne düzen kaldı ne bişey
hoşgeldin iyiki geldin yeni üyeler çok ihtiyacımız vardıGünaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim.Umarım hepimize hayırlı uğurlu olur.:))) Sağlıklı bir şekilde güzel güzel kilolarımızı veririz.
ellerine sağlık canım.
hoşgeldin takımımızaMerhaba 7.takımcım,
7. Takımda 1. Gün Mönüm:
2 kupa yeşil çay
evet canım aynenhosgeldin canim seni burda görmek cok güzel
tasinmak kadar zor birsey yoktur
ama güzel yanida ;evde incik gincik ne varsa tek tek elden gecmesi:):)
ayyy düzen bebiş yüzünden bozulsun tatlım ya,yeter ki bebiş olsun,hadi inşallahhhh hayırlısıylakızçeler bendede ne düzen kaldı ne bişey
ipeğim ben bir taşınayım yerleşeyim evime,sonrasın da diyetisyen listemle dönücem nasipse ama süre bilmiyorum,1 ay diimcanim yaa
ablacim sende gelsen takima...
canim bende tam toparlandim derken....
nasilsin sapisim.Caniim senin donusun ne zaman olacak
hosgeldin.Ins toparlanmamiza yardimci olursun
hayirlisi ins canim
hoşgeldinGünaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim.Umarım hepimize hayırlı uğurlu olur.:))) Sağlıklı bir şekilde güzel güzel kilolarımızı veririz.
Saphira,
Hoş buldum, teşekkürler..
O az görünen mönü 200 gr. aldırdı, düşünsene hareketsizliğimi..
Bu arada sana da kolay gelsin.. Zor iştir taşınmak, yerleşmek.. Yeni evinizde sağlıklı ve huzurlu günler olsun dilerim..
Takım kuralları demişken, kontrol etmedim ama diğer bazı takımlarda olduğu gibi takım topiğinizin ilk mesajına bu kuralları kopyalayabilirim.. Tabii istersen ve daha önce bunu yapmadıysak..
dudujan,
Az kalorili, keyifli bir kaçamak olsun dilerim..
mrb püsküüt hanım.yazılarınız çok dikkatimi çekti zayıflama gurubuna katılmak istiyorum ama klüpte çok yeniyim ve nereye başvuru yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim:(
Merhaba, teşekkürler..
Yarışmamız başvuru topiğinin linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
Kilo alma öykünüzle birlikte başvurunuzu yapıyorsunuz. Kadrosunda eksik olan takım kaptanları davet ediyor. Ancak malum hafta sonu.. Rehavet payını göz ardı etmeyiniz.
Bugün güne +200 gr la başladım..
Dün öğlen yediğim mısırın ve bu nedenle de kayan öğünlerimin, meyvenin gecenin körüne kalmasının faydaları..
Demek ki... bugün ilk hedef bu +200 gr dan kurtulmak.. Derhal kemerler sıkılıyor.. Kemerde de delik kalmadı bu arada..
Şimdi gidiyorum.. dönüşte umarım birileri rehavet uykularından uyanır..
Takım olarak dereceleriniz çok fena durumda.. Uyanın kızlar! Haydi hoppaaaaa! :118: :118:
Hafta sonu diye kaçamak yapmayın.. Kaçamak yapacak durumda olduğunuzu düşünmüyorum..
inşallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız.teşekkürler:)83 ü saymayalım bile.. malum bebek.. Bu arada sağlıklı bir hayat dilerim bebişe..
45 ve 75 i uç noktalar kabul edersek, 5-6 yılda 30 kilo almak üzücü olmuştur..
Ama güzel olan bir şey var ki o da bünyenin gerçek halinin 45-50 olmuş olması.. Yani ulaşılabilecek bir kilo.. Çünkü hayal değil, var olmuş olanı yeniden yakalamak..
Sağlıkla ve keyifle kilo vermeler diliyorum..
Hoşbulduk dudujan.hoşgeldin iyiki geldin yeni üyeler çok ihtiyacımız vardı
Hoşbulduk.Teşekkürler.Kuralları okudum az önce.Elimden geldiği kadarıyla Kurallara dikkat etmeye çalışırım.Bugünden itibaren yaptıklarımı yazmam gerekiyor o zaman.:)) Başvuru formunu doldurup buraya mı göndermem gerekiyor?hoşgeldinben takım kaptanıyım,kurallarımızı yayınlarım şimdi.sağlıklı zayıflamalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?