bılmıyorum kı belkıde kapanmaz yaaEvet canim gerçekten bir avuç kaldik.yazmistin. Eğer takım izne ayrilmaya karar verirse beraber başka takıma geçebiliriz
nereye yolluyorsunselamlar canlarım cumanız mübarek olsun
duducum ben şimdi yeni üyeler için davet yolluycam bakalım
o9lalımda nasıl olcaz nerden cagrıcaz3 kişiyi çağırdım kızçeler
yazık olur kapatırsak toplayalım takımı
dudu ipek maviyeşil kızlar sizlerde yardımcı olun
Listemizi kontrol edebilir misiniz kızlar
***6. TAKIM 310. ETAP***
püsküüt ( 60.8 / 60.1 / 0.7 / % 1.15 )
destina_88 ( 63.9 / 63.8 / 0.1 / %0.16 )
kelebek.hill ( 60.4 / 60 / 0.4 / %0.66 )
degua ( 65.8 / 66 / -0.2 / % - 0.3 )
mahurbeste ( 78.4/ 78,4 /0 / % 0) Kilosu sabit
fulias ( 53.6 /52,8 / 0,8 / % 1,49)
melikea123 ( 86.5 ) İzinli
concept (72.7 / 70.4 / 2.3 / %3.16 )
az_uz_( 85 / 84.7 / 0.3 / % 0.35 )
6. Takım ortalaması: ( %0,74 )
iyi akşamlar canlar
bitik durumdayım resmen.3 günde temizlendi ev.tek başımaydım bir de,dün bir arkadaşım geldi sağolsun yardımcı oldu ama onun dışında hep yalnızdım ve iş çoktu evdenasipse çarşamba günü taşınıcaz,pazartesi ve salı kursumu atlatalım da öyle taşınalım dedik..
takımca izne ayrılınmıyor sanırım,sevindim böyle olmasına,çok emek verdimdoğacım da imdada yetişmiş süper olmuş.hoşgeldin canım
Merhaba 7.takımcım,
Sanırım uygulamadan haberdarsınız.. Bugün itibariyle bir hafta süreyle takımınızda misafir olarak yer alacağım.
Bugünkü kilom: 60,1
Size bu hafta en az 300 gr. vereceğime söz veriyorum öncelikle.. Tabii gönül fazlasını istiyor o ayrı konu..
Bugün malum Cuma.. ve ben de etabı 700 gr. vererek tamamladım. Kemerleri gevşettim biraz bugün, doğal olarak.
7. Takımda 1. Gün Mönüm:
08:45 Çilekli probiyotik yoğurt (110 ml)
10:45 1 dilim çavdar ekmeği, tulum peyniri, 2 acı biber
13:30 1 tane haşlanmış mısır, nar ekşili çoban salata, 4 adet inegöl köfte
***Çok tok hissettiğim için öğleden sonraki ara öğünü kaldırdım***
19:00 1 kase hellim peynirli yeşil salata
***Akşam 21:30 civarında 1 dilim ananas ve 1 tane ceviz yiyeceğim***
3 lt. su (3 bardak kaldı)
2 kupa yeşil çay
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle hafif besleniyorum, şimdilik spor yasak.
Arkadaşlar ben aslında cumaya kadar netlessin istemiştim ki herkes kendine göre bir düzen oturtsun diye izin mevzusunun. Takımın yeniden yeni üyelerle bir düzen oturtması uzun bir zaman alıyor açıkçası kalan 3kişiyle bunu yapmak biraz zor görünüyor bilmiyorum sizler nasıl düşünürsünüz.yaz dönemi genelde izinlerle geçen bi dönem.bence acilen netlestirmemiz lazım
gelmen cok iyi olmus canim o kadar azaldikki,bende kilo paylasimi yapamiyorum sizlerdende olmayinca takimin yüzdesi insanin moralini bozuyorizin istemiştim malum annemlerdeyim diyetede pek dikkat edemiyorum birde regl olmadım hala
ama takımda çok az gönlüm el vermedi
Kızlar listeyi paylaştım.Umarım takım ilk geldiğim zamanlardaki haline döner benim çok motiveye ihtiyacım var spora başladım ve duraklama döneminden çıktım kiloları vermem lazım aralığa az kaldı ve cenki asla erteletemem nişanı
hosgeldiniz safalar getirdiniz Püsküüt
kendinize haftalik hedef koymanizi cok begendim
insallah rahatsizligim gecince bunu uygulamayi denicem
saglik sebebiyle hafif beslendiginizi yazmissiniz,cok gecmis olsun
eline sağlık canımKızlar listeyi paylaştım.Umarım takım ilk geldiğim zamanlardaki haline döner benim çok motiveye ihtiyacım var spora başladım ve duraklama döneminden çıktım kiloları vermem lazım aralığa az kaldı ve cenki asla erteletemem nişanı
ve aleyküm selam canımcımSelamun aleykum canlar
Cumamiz mübarek olsun insallah
Kizlar yavas yavas su toplamam azalmaya basladi,insallah 3-4 haftaya kadar biraz toparlanirim,tartiya hic cikmiyorum moralimin bozulmasini istemiyorum
pek harekette edemedigimden ,eskisi kadar yüksek bir motivem yok ama yinede ümitliyim
su toplamam gecicek insallah
Merhaba 7.takımcım,
Sanırım uygulamadan haberdarsınız.. Bugün itibariyle bir hafta süreyle takımınızda misafir olarak yer alacağım.
Bugünkü kilom: 60,1
Size bu hafta en az 300 gr. vereceğime söz veriyorum öncelikle.. Tabii gönül fazlasını istiyor o ayrı konu..
Bugün malum Cuma.. ve ben de etabı 700 gr. vererek tamamladım. Kemerleri gevşettim biraz bugün, doğal olarak.
7. Takımda 1. Gün Mönüm:
08:45 Çilekli probiyotik yoğurt (110 ml)
10:45 1 dilim çavdar ekmeği, tulum peyniri, 2 acı biber
13:30 1 tane haşlanmış mısır, nar ekşili çoban salata, 4 adet inegöl köfte
***Çok tok hissettiğim için öğleden sonraki ara öğünü kaldırdım***
19:00 1 kase hellim peynirli yeşil salata
***Akşam 21:30 civarında 1 dilim ananas ve 1 tane ceviz yiyeceğim***
3 lt. su (3 bardak kaldı)
2 kupa yeşil çay
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle hafif besleniyorum, şimdilik spor yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?