Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü mönüm

07:30 1 elma,2 kayısı ve 400ml sirkeli yeşil çay
12:00 4 kaşık menemen,3 küçük parça peynir,2 siyah zeytin,2 baklava dilimi şeklinde ekmek
14:00 1 fincan şekersiz sütlü nescafe
15:30 2 ceviz,yarım avuç antep fıstığı
18:30 5 kaşık kaşar peynirli makarna ve büyük kasede semiz otlu salata
Şu ana kadarda 2litre su içmişim.

Egzersiz olarak saat 16:00'da 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programını yaptım.
3 dakikada dambılarla yanlara eğilme hareketini yaptım.
Bir sorun olmazsa akşamda 1 saat yürüyüş yaparım.

Son düzenleme:
Merhaba hanimlaar takiminiza yeni katildim.ins hep birlikte kilocuklarimizdan kurtuluruz.ben 27 yasindayim, 11 aylik bi kizim var.1.55 boyunda 67, 5 kiloyum.diyete basladigimda 78 kiloydum.hedefim 55 ins sizlerinde destegiyle kurtulucam bu yaglarimdan:-/

Bugun yediklerime gelirsek
Sabah:domates salatalik haslanmis yumurta, bir dilim peynir ve 2 dilim cavdar ekmegi
Ogle:bi kase tarhana corbasi, 3-4 yemek kasigi taze fasulye, 1tane biber dolmasi
Aksam:Bi kase corba ve salata.
Ara ogunde:3-4 tane ceviz ve meyve yedim.
Yatmadan bi saat oncede duzenli olarak 1 bardak sut içiyorum.
Su tüketimi: 5 bardak

Sevgili özlem ve simuzer,
Takımda kimseler yok.. Ben de sadece Cumaya kadar buradayım..
Sizi yalnız bırakmamak adına mönülerinize yorum yapacağım.
Yorumlarım sadece sağlıklı beslenmek adına olacak. Porsiyonlar sizin kilonuza ve yaptığınız spora bağlı olarak değişir..
5 gıda prensibine göre eksik mönü.
Et yok, yoğurt/süt gurubu yok.. Özel bir nedeni yoksa eğer bu gıda türlerini tüketmeni öneririm.

Su güzel.. Spor türü hakkında bilgim yok maalesef..

Hoş geldin.. Ne güzel kilo kaybetmişsin.. Devamını da burada verirsin dilerim..

Genel olarak mönü dağılımını ve içeriklerini beğendim.. Sağlıklı bir mönü olmuş.
Akşam yemeğine 1-2 kaşık yoğurt eklesen daha da güzel olurdu, diye düşünüyorum kendimce..

7. Takımda 2. Gün Mönüm:

08:30 1 tane ceviz, 1 tane kuru kayısı

11:00 1 tane haşlanmış yumurta. Limon, maydonoz, pul biber ilavesiyle.

13:30 2 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği, 1 kase nar ekşili çoban salata, 1 dilim çavdar ekmeği

16:00 8 tane erik

19:00 2 kaşık semizotu yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kase cacık

3 lt. su
2 kupa yeşil çay

Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum.
6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.

Canim ben diyetisyene gidiyorum.emziklilik beslenme programim var emzirdigim icin.liste paylasmak yasak mi?.yasak degilse listemi de paylasabilirim arkadaslara fikir olur diye.listeme uydugum zamanlar guzel kilo veriyorum fakat kacamak yaptigimda yerimde sayiyorum.ah bu tatlilar aahh nedir benim sizinle imtihanim

Paylaşmanda sakınca yok.. Dediğin gibi fikir verebilir ilgilenecek olanlara..

İyi geceler...

Canim cok gecmis olsun.ne ameliyati oldun canim ozel değilse eger?. Canim bukadrcik yemekle doyuyomusun)

Canim cok gecmis olsun.ne ameliyati oldun canim ozel değilse eger?. Canim bukadrcik yemekle doyuyomusun)
Teşekkür ederim ilgine, oldu bitti.. İnşallah tamamen bitecek.

Doymayı unuttum, desem herhalde abartmış olmam.. Ama ne zaman açlığa yenilip iki lokma daha yiyeyim desem ağrı çekiyorum.. Misal Cuma öğlen bir tane haşlanmış mısır yedim diye ruhumu teslim ediyordum az daha..

Tamamen iyileşince bitecek herhalde bu süreç.. ya da belki ben bundan sonra istesem de fazla yiyemiyor olacağım.. Zaman gösterir artık ne olacağını..

İyi oldu iyi.. Zaten hedefime 2,1 kilo kaldı.. Bu sayede onu da sallanmadan veririm..

iyi hafta sonları kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
hafta sonu olduğu için takımda pek kimse olmuyo
her gün 5 mesaj yazma zorunluluğumuz var ama hafta sonu için geçerli değil
başvuru formunu burda cevaplayıp yayınlayacaksınız

bu arada bizim takımımız acayip motive dolu bir takımdır son haftalarda çoğu arkadaşımız bazı sorunlarından dolayı izinli olduğu için
kalanlarıda kötü etkiledi bu durum kilo vermek gerçekten takım işi burda olunca insan bunu daha iyi anlıyor
spor listeside yapıyoruz kızlar ben cumaya evime dönmüş olurum nasipse o zaman listeyi yaparım

Aslında yoğurt olmazsa olmazlarımdandır.evde mayalıyorum.Ama yoğurdumuz bu hafta erken bitti.:)) 5gıda prensibi nasıl oluyor?
27 dakikalık bir video var içinde hem cardio,hem ağırlık hem de karın hareketlerini kapsıyan 30günlük bir egzersiz programı.Bunuda k.k forumunda gördüm ve uygulamaya başladım.

Bu arada geçmiş olsun.en kısa zamanda en iyi şekilde sağlığına kavuşmanı temenni ediyorum. 20kg kadar kilo vermişsin.Çok güzel.Nekadar zamanda ne şekilde verdin merak ettim açıkçası.Umarım sağlık sorunu yüzünden değildir bu kadar kilo vermen.

Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim.Umarım hepimize hayırlı uğurlu olur.:))) Sağlıklı bir şekilde güzel güzel kilolarımızı veririz.
hosgeldin tatlim ins guzel dileklerine katiliyorum

Açıklama:
Başlangıç bilgi kaynağı 302. etap, bitiş kaynağı ise 310.etap bildirimidir.
Kişiler günce listede mevcut olanlardır. İzinli üyeler analizde yer almamaktadır.
canim emek vermissin tesekkur ederim kendi adima vehameti bir kere daha gormus oldum
takimimizi hatirlarsin aslinda ilk 3 lerden inmezdik ama rehavet donemi gecirdik kalan arkadaslarimizin durumun farkinda oldugunu ve toparlanma gayreti icinde oldugunu dusunuyorum
ins canim kilolarimiz yakin seninle boyun kac ozlemcim
puskuut unv 1. sinftayken 51-52 idim sence o gunleri tekrar gormek muhtemel mi ayy o zamanlari hatirladim da bir an .. en az 60 olabilirim geliba daha az kiloda hortlak olacagimi dusunuyorum nedense
ipeğim ben bir taşınayım yerleşeyim evime,sonrasın da diyetisyen listemle dönücem nasipse ama süre bilmiyorum,1 ay diim
ins canim bekliyoruz..Ama kurallari okudumda su an bizim kaptan yardimcimiz yok.Bence su surecte acilen bellirlememiz lazim ne dersin
yaa iyi tehdit valla
ayy canim ya tam okurken icimden gecirmistim ne guzel olur bu

Basvuru formunu simdi gordum.cevaplari yazip burda mi paylasacagiz yoksa takim kaptanina mi gonderecegiz?.
canim formu dodurup takimda paylasiyoruz ki butun takim uyeleri yeni uyemizi tanisin
Bilmiyorum adetlerini ne yazık ki..
Tahminimde burada paylaşılır, diye düşünüyorum.

evet takimda paylasiyoruz

ne guzel canim ya cok guzel vermissin ve yolun sonuna az kalmis masallah
canimben yaparim spor listesini

ozlemcim sen nasil bir yontem izliyorsun diyetin icin

2013-05-26 tarihli kaloricetveliniz

Miktar

Kalori
[1]

Ekmek (beyaz)

45 GRAM

114
[2]

Yeşil Zeytin

8 adet

56
[3]

Salatalık (hıyar)

1 ADET

11
[4]

Domates

2 ADET

28
[5]

pınar üçgen peynir yarım yağlı

1 12,5 gr

18
[6]

yumurta

1 adet

80
Toplam :

307 kal.

Son düzenleme:

Hah buna çok sevindim işte.. Geçici bir yoğurt yokluğu yaşanmış demek ki..

5 gıda prensibi kısaca şu.. Öncelikle bilginin kaynağı Prof. Müftüoğlu.
Her ne kadar kilo verme amacındaysak da önceliği olan şey sağlığımız. Sağlıklı ve dengeli beslenmek bir yaşam disiplini haline gelmeli ki böylece zaten kilo da veriliyor ya da verilen kilo korunuyor.. ve karşılaşabileceğimiz hastalıklarla karşı bağışıklık sistemimizin iyi çalışmasını sağlıyor.
Her gün tüketmemiz gereken gıdalar:
1- Yoğurt/süt
2- Et
3- Sebze
4- Meyve
5- Tahıl

Bu yaklaşımı benimseyerek ayarlıyorum mönülerimi..

Sağlık durumumun verdiğim kiloyla çok yakından ilgisi yok.. Sadece bu dönem az yediğim için rutinime göre daha hızlı veriyorum.. 1 ay önce ameliyat oldum. 40 gün nekahat dönemim var.

Kilo verme işi de şöyle.. 2007 senesinde 79 kiloyla Cuma yarışmasını kurdum. 8 ayda 16 kilo verdim.
Geçen süre zarfında minik minik kilo almaya başladım.. Derken geçen Eylül sonu iyice abarttım ve 71,4 kiloyu buldum..
O zamandan bu yana da yine diyet günleri başladı.. Ve 7.5 ayda 11,4 kiloyu vermiş oldum.

Uyguladığım hiçbir liste yok.. Yürüttüğüm tek mantık 5 gıda prensibi.. Normalde spor yapabildiğim dönemde ve sağlıklıyken daha çok yemek yiyordum. Ama şimdi ekstra kalori yakamadığım için kuş beslenmesini devam ettiriyorum..

Senin uyguladığın spor da güzel görünüyor..

Güzel duyguların için teşekkür ederim, dilerim sen de istediğin kiloya sağlıklı ve keyifli bir şekilde inersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…