Eyvahhh eyvahhh..
Kızlar sız de kemerlerınızı sıkın, aman dıyım...
sıkmadan 700gr veren sıkınca ne yapar varın sız dusunun.
Basarılar sıze...
Heyyy Puskuut selammm:)
5 gıda prensibine göre eksik mönü.Bugünkü mönüm
07:30 1 elma,2 kayısı ve 400ml sirkeli yeşil çay
12:00 4 kaşık menemen,3 küçük parça peynir,2 siyah zeytin,2 baklava dilimi şeklinde ekmek
14:00 1 fincan şekersiz sütlü nescafe
15:30 2 ceviz,yarım avuç antep fıstığı
18:30 5 kaşık kaşar peynirli makarna ve büyük kasede semiz otlu salata
Şu ana kadarda 2litre su içmişim.
Egzersiz olarak saat 16:00'da 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programını yaptım.
3 dakikada dambılarla yanlara eğilme hareketini yaptım.
Bir sorun olmazsa akşamda 1 saat yürüyüş yaparım.
Hoş geldin.. Ne güzel kilo kaybetmişsin..Merhaba hanimlaar takiminiza yeni katildim.ins hep birlikte kilocuklarimizdan kurtuluruz.ben 27 yasindayim, 11 aylik bi kizim var.1.55 boyunda 67, 5 kiloyum.diyete basladigimda 78 kiloydum.hedefim 55 ins sizlerinde destegiyle kurtulucam bu yaglarimdan:-/
Genel olarak mönü dağılımını ve içeriklerini beğendim.. Sağlıklı bir mönü olmuş.Bugun yediklerime gelirsek
Sabah:domates salatalik haslanmis yumurta, bir dilim peynir ve 2 dilim cavdar ekmegi
Ogle:bi kase tarhana corbasi, 3-4 yemek kasigi taze fasulye, 1tane biber dolmasi
Aksam:Bi kase corba ve salata.
Ara ogunde:3-4 tane ceviz ve meyve yedim.
Yatmadan bi saat oncede duzenli olarak 1 bardak sut içiyorum.
Su tüketimi: 5 bardak
Basvuru formunu simdi gordum.cevaplari yazip burda mi paylasacagiz yoksa takim kaptanina mi gonderecegiz?.
Canim ben diyetisyene gidiyorum.emziklilik beslenme programim var emzirdigim icin.liste paylasmak yasak mi?.yasak degilse listemi de paylasabilirim arkadaslara fikir olur diye.listeme uydugum zamanlar guzel kilo veriyorum fakat kacamak yaptigimda yerimde sayiyorum.ah bu tatlilar aahh nedir benim sizinle imtihanim
7. Takımda 2. Gün Mönüm:
08:30 1 tane ceviz, 1 tane kuru kayısı
11:00 1 tane haşlanmış yumurta. Limon, maydonoz, pul biber ilavesiyle.
13:30 2 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği, 1 kase nar ekşili çoban salata, 1 dilim çavdar ekmeği
16:00 8 tane erik
19:00 2 kaşık semizotu yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kase cacık
3 lt. su
2 kupa yeşil çay
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum.
6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.
Paylaşmanda sakınca yok.. Dediğin gibi fikir verebilir ilgilenecek olanlara..
İyi geceler...
Teşekkür ederim ilgine, oldu bitti.. İnşallah tamamen bitecek.Canim cok gecmis olsun.ne ameliyati oldun canim ozel değilse eger?. Canim bukadrcik yemekle doyuyomusun)
Aslında yoğurt olmazsa olmazlarımdandır.evde mayalıyorum.Ama yoğurdumuz bu hafta erken bitti.:)) 5gıda prensibi nasıl oluyor?Sevgili özlem ve simuzer,
Takımda kimseler yok.. Ben de sadece Cumaya kadar buradayım..
Sizi yalnız bırakmamak adına mönülerinize yorum yapacağım.
Yorumlarım sadece sağlıklı beslenmek adına olacak. Porsiyonlar sizin kilonuza ve yaptığınız spora bağlı olarak değişir..
5 gıda prensibine göre eksik mönü.
Et yok, yoğurt/süt gurubu yok.. Özel bir nedeni yoksa eğer bu gıda türlerini tüketmeni öneririm.
Su güzel.. Spor türü hakkında bilgim yok maalesef..
hosgeldin tatlim ins guzel dileklerine katiliyorumGünaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim.Umarım hepimize hayırlı uğurlu olur.:))) Sağlıklı bir şekilde güzel güzel kilolarımızı veririz.
canim emek vermissin tesekkur ederim kendi adima vehameti bir kere daha gormus oldum
takimimizi hatirlarsin aslinda ilk 3 lerden inmezdik ama rehavet donemi gecirdik kalan arkadaslarimizin durumun farkinda oldugunu ve toparlanma gayreti icinde oldugunu dusunuyorumBugün güne +200 gr la başladım..
Dün öğlen yediğim mısırın ve bu nedenle de kayan öğünlerimin, meyvenin gecenin körüne kalmasının faydaları..
Demek ki... bugün ilk hedef bu +200 gr dan kurtulmak.. Derhal kemerler sıkılıyor.. Kemerde de delik kalmadı bu arada..
Şimdi gidiyorum.. dönüşte umarım birileri rehavet uykularından uyanır..
Takım olarak dereceleriniz çok fena durumda.. Uyanın kızlar! Haydi hoppaaaaa! :118: :118:
Hafta sonu diye kaçamak yapmayın.. Kaçamak yapacak durumda olduğunuzu düşünmüyorum..
ins canim kilolarimiz yakin seninle boyun kac ozlemcimHoşbulduk:) 5-6 yıl öncesine kadar 45-50 arasında kilosu olan çok zayıf bir genç kızdım.sonra zamanla .55-58-60 derken-4 yıl öncesinde de 63 kg.olduğumu hatırlıyorum.evlendikten sonra zamanla bu 76 oldu.gecen yıl bu aylarda en son 83.200'ü gördüm. 83kg olmamda bebişiminde etkisi vardır tabi :))spor ile 1 ayda 5-6 kg verdim.veriş o veriş sonra kendimi bıraktım neyse ki geri 83 olmadım. sabah tartım 75.200'ü gösterdi. Umarım sağlıklı güzel bir şekilde kilo verir ve forma gireriz hep birlikte.
puskuut unv 1. sinftayken 51-52 idim sence o gunleri tekrar gormek muhtemel mi83 ü saymayalım bile.. malum bebek.. Bu arada sağlıklı bir hayat dilerim bebişe..
45 ve 75 i uç noktalar kabul edersek, 5-6 yılda 30 kilo almak üzücü olmuştur..
Ama güzel olan bir şey var ki o da bünyenin gerçek halinin 45-50 olmuş olması.. Yani ulaşılabilecek bir kilo.. Çünkü hayal değil, var olmuş olanı yeniden yakalamak..
Sağlıkla ve keyifle kilo vermeler diliyorum..
ins canim bekliyoruz..Ama kurallari okudumda su an bizim kaptan yardimcimiz yok.Bence su surecte acilen bellirlememiz lazim ne dersinipeğim ben bir taşınayım yerleşeyim evime,sonrasın da diyetisyen listemle dönücem nasipse ama süre bilmiyorum,1 ay diim
yaa iyi tehdit vallaKızlar ben saat 1de işten çıkınca kızılcahamama kaçamak yapıyorum bu hafta arkadaşlarla işin stresini atmam lazım çok bunaldım.İnş orada bozmam diyeti gerçi cenk biliyorsunuz tek kaçamakta hemen düğünü başlatacak
ayy canim ya tam okurken icimden gecirmistim ne guzel olur buSaphira,
Hoş buldum, teşekkürler..
O az görünen mönü 200 gr. aldırdı, düşünsene hareketsizliğimi..
Bu arada sana da kolay gelsin.. Zor iştir taşınmak, yerleşmek.. Yeni evinizde sağlıklı ve huzurlu günler olsun dilerim..
Takım kuralları demişken, kontrol etmedim ama diğer bazı takımlarda olduğu gibi takım topiğinizin ilk mesajına bu kuralları kopyalayabilirim.. Tabii istersen ve daha önce bunu yapmadıysak..
Merhaba hanimlaar takiminiza yeni katildim.ins hep birlikte kilocuklarimizdan kurtuluruz.ben 27 yasindayim, 11 aylik bi kizim var.1.55 boyunda 67, 5 kiloyum.diyete basladigimda 78 kiloydum.hedefim 55 ins sizlerinde destegiyle kurtulucam bu yaglarimdan:-/
canim formu dodurup takimda paylasiyoruz ki butun takim uyeleri yeni uyemizi tanisinBasvuru formunu simdi gordum.cevaplari yazip burda mi paylasacagiz yoksa takim kaptanina mi gonderecegiz?.
Bilmiyorum adetlerini ne yazık ki..
Tahminimde burada paylaşılır, diye düşünüyorum.
ne guzel canim ya cok guzel vermissin ve yolun sonuna az kalmis masallahTeşekkür ederim ilgine, oldu bitti.. İnşallah tamamen bitecek.
Doymayı unuttum, desem herhalde abartmış olmam.. Ama ne zaman açlığa yenilip iki lokma daha yiyeyim desem ağrı çekiyorum.. Misal Cuma öğlen bir tane haşlanmış mısır yedim diye ruhumu teslim ediyordum az daha..
Tamamen iyileşince bitecek herhalde bu süreç.. ya da belki ben bundan sonra istesem de fazla yiyemiyor olacağım..Zaman gösterir artık ne olacağını..
İyi oldu iyi.. Zaten hedefime 2,1 kilo kaldı.. Bu sayede onu da sallanmadan veririm..
canimben yaparim spor listesinibu arada bizim takımımız acayip motive dolu bir takımdır son haftalarda çoğu arkadaşımız bazı sorunlarından dolayı izinli olduğu için
kalanlarıda kötü etkiledi bu durumkilo vermek gerçekten takım işi burda olunca insan bunu daha iyi anlıyor
spor listeside yapıyoruz kızlar ben cumaya evime dönmüş olurum nasipse o zaman listeyi yaparım
Aslında yoğurt olmazsa olmazlarımdandır.evde mayalıyorum.Ama yoğurdumuz bu hafta erken bitti.:)) 5gıda prensibi nasıl oluyor?
27 dakikalık bir video var içinde hem cardio,hem ağırlık hem de karın hareketlerini kapsıyan 30günlük bir egzersiz programı.Bunuda k.k forumunda gördüm ve uygulamaya başladım.
Bu arada geçmiş olsun.en kısa zamanda en iyi şekilde sağlığına kavuşmanı temenni ediyorum. 20kg kadar kilo vermişsin.Çok güzel.Nekadar zamanda ne şekilde verdin merak ettim açıkçası.Umarım sağlık sorunu yüzünden değildir bu kadar kilo vermen.
Aslında yoğurt olmazsa olmazlarımdandır.evde mayalıyorum.Ama yoğurdumuz bu hafta erken bitti.:)) 5gıda prensibi nasıl oluyor?
27 dakikalık bir video var içinde hem cardio,hem ağırlık hem de karın hareketlerini kapsıyan 30günlük bir egzersiz programı.Bunuda k.k forumunda gördüm ve uygulamaya başladım.
Bu arada geçmiş olsun.en kısa zamanda en iyi şekilde sağlığına kavuşmanı temenni ediyorum. 20kg kadar kilo vermişsin.Çok güzel.Nekadar zamanda ne şekilde verdin merak ettim açıkçası.Umarım sağlık sorunu yüzünden değildir bu kadar kilo vermen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?