Herkeslere günaydın musmutlu ve güpgüzel bir gün diliyorum.Sabah sabah enerjik mutlu uyandım inş herkeste benim gibi uyanırrr :)
doktorum hafta 2 gün spor yapma dedi o yüzden dün yürümedim bir de cumartesi yürümeyecem.Gerçi dün piknikdeydim yürümekten daha çok hoplayıp zıpladım ama neyse
hemencik öğünlerimide yazayım
sabah:1 kase nesfit kırmızı meyveler+süt
10:30 da 1 adet nektarin+3 adet erik
Kızlar malum yarın cuma listede kimle olacak herkes izinli gibi listede ipekyol,maviyeşil,ganfed ve ben olacam galiba :S
slm kızlar.bende burdayım ama tüm grup izinli olsun meselesini okuyunca sessiz kalmayı tercih ettim.eee ne olacak şimdi.
Nasipse temmuz sonuna dogru istanbula tasinacagiz
selam kızlar
annem geldı.bılıyorsunuz hasta
bı 10gun kdr bende...her gun gırecegım ıllakı nete ama ugrayamassam anlarsınız.yatınca damlarım kk ya
napıyorsunuz
aaa sende az girersen kimsecikler olmayacakselam kızlar
annem geldı.bılıyorsunuz hasta
bı 10gun kdr bende...her gun gırecegım ıllakı nete ama ugrayamassam anlarsınız.yatınca damlarım kk ya
napıyorsunuz
tek lokma bile hemen kilo olarak dönüyor bizeevet cnm ck kacırdım hemende kılo aldım
ıyıyız bız cok sukur bı derdımız yxok
ay evet ya avuc kdr kaldık
valla bılmıyoruzz yaa
aleykum selam canım nasılsınselamun aleykum canlar
Pek senin gibi uyanamadim hava yagmurlu kara bulutlar etrafta yataktan hic cikmak istemedim
Piknigin güzel gecmise benziyor sevindim senin adina canim
Maalesef cok azaldik ,bende yokum listed sadece gruptan ayagim kaymasin diye günü birlik ugramaya calisiyorum,tartiyada cikmiyorum ciksam sinir krizi gecirebilirim
Kızlar listeyi ekledim bir avuç insan kaldık zaten bildirimde bulunursanız paylaşıyım hemen.:44:
Canım haklısın 2 hafta listede olamıyormuşsun en az 2 haftaymış izinli olmak kusura bakmaben bu hafta listede olmayacagım sanıyordum.oyüzden gec kaldım.88.2 onu nasıl hesaplayacagım bilemiyorum.şimdi eve gecmem lazım evdede nete girecek laptop olmayacak help please:26:
Evet canim gerçekten bir avuç kaldik.yazmistin. Eğer takım izne ayrilmaya karar verirse beraber başka takıma geçebiliriz
Arkadaşlar ben aslında cumaya kadar netlessin istemiştim ki herkes kendine göre bir düzen oturtsun diye izin mevzusunun. Takımın yeniden yeni üyelerle bir düzen oturtması uzun bir zaman alıyor açıkçası kalan 3kişiyle bunu yapmak biraz zor görünüyor bilmiyorum sizler nasıl düşünürsünüz.yaz dönemi genelde izinlerle geçen bi dönem.bence acilen netlestirmemiz lazım
merhaba listemizi kontrol edebilirmiziniz lütfennnnnn, kolay gelsin
***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon5167,0/ / /% ) Kendi İsteği İle Ayrıldı
eftelya_blue: (63,2 /64,3 /-1,1 /-0,87 % ) İzne Ayrılmak İstiyor Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL70,8 /70 /0,8 /0,56% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera198790,0 /91,6 /-1,6 /-0,25% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia63,1 /60.4 / 2,7/2,14 % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar210661,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-1/%-0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ 58,4/1,1 /0,92% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 /65 /0,9 /0,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / 71,8 /0,3 /0,21 %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI % 0,72
selamlar canlarım cumanız mübarek olsun
duducum ben şimdi yeni üyeler için davet yolluycam bakalım
a.selam canım senin cuman mübarek olsun.
İnş çabuk gelen olur şu durumda toplamda 5 kişi kalmış olacaz:44:Canım bu arada sen izin istemiştin listeye öyle ekledim o yüzden yanlışlık olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?