Merhaba canlar nasılsınız?. Bugün burası çok sessiz?. Bugün Eminönüne gittim kızımın doğum günü için pasta malzemeleri aldım.İlk defa denicem inş elime yüzüme bulaştırmamSaatlerce yürüdüm bana da iyi spor oldu.
bu haftaki hedefini geçmişsin bile tebrikler,ilerki mesajlarında gördümSaphira,
Hoş buldum, teşekkürler..
O az görünen mönü 200 gr. aldırdı, düşünsene hareketsizliğimi..
Bu arada sana da kolay gelsin.. Zor iştir taşınmak, yerleşmek.. Yeni evinizde sağlıklı ve huzurlu günler olsun dilerim..
Takım kuralları demişken, kontrol etmedim ama diğer bazı takımlarda olduğu gibi takım topiğinizin ilk mesajına bu kuralları kopyalayabilirim.. Tabii istersen ve daha önce bunu yapmadıysak..
dudujan,
Az kalorili, keyifli bir kaçamak olsun dilerim..
başvuru formunu buraya koyarsan ben de kopyalayıp kendi pc'm deki dosyama yapıştırırıminşallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız.teşekkürler:)
Hoşbulduk dudujan.
Hoşbulduk.Teşekkürler.Kuralları okudum az önce.Elimden geldiği kadarıyla Kurallara dikkat etmeye çalışırım.Bugünden itibaren yaptıklarımı yazmam gerekiyor o zaman.:)) Başvuru formunu doldurup buraya mı göndermem gerekiyor?
canım ben hep bir yardımcı istedim zaten ama hiç gönüllü olmadı.Bu sebepten herkesi yardımcı kabul ettim benins canim bekliyoruz..Ama kurallari okudumda su an bizim kaptan yardimcimiz yok.Bence su surecte acilen bellirlememiz lazim ne dersin
iyi geceler kızlar
yarın sabah erkenden taşınıyoruz bu kez erteleme filan yok.içim çok buruk,bir de özel günümdeyim,tamamen duygusala bağladım.İnternetimizi yeni evimize çok çabuk bağlarlar inşallah diyorum ve faceten her zaman bana ulaşabileceğinizi tekrar hatırlatıyorum
yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldinizyakında geri dönücem nasipse,o zaman sık sık görüşücez inşallah..
Kızlar bu cuma bildirimde sizleri yalnız bırakıcam mecburen,sanmıyorum cumaya kadar inernetim bağlanmış olsun.Gerçi sizler de liste yapmayı paylaşıma koymayı öğrendiniz artık.Kardeş takımlarımızda yardımcı olurlar.ben de bu arada eşyalar arasında evde kendime oturacak yer bulmaya çalışırımAllah kolaylık versin bana
Hepinizi çoook öpüyorum,dönüşüm muhteşem oucak
İyi akşamlar arkadaşlar
Bugünkü menüm;
07:30 yarım elma,1 salatalık,1 kayısı,2 siyah zeytin,1dilim kaşar peynir,1 fincan yeşil çay
10:30 1,5 tane salatalık
13:00 6 kaşık kısır,yarım salatalık,yarım domates
18:00 4 kaşık yoğurt içine; 2 kaşık yulaf ezmesi,1 kaşık keten tohumu,1 salatalık,biraz semiz otu ve sarımsak
Şuan 1 tane elma.
2 fincan sade türk kahvesi,2 bardak şekersiz çay
1 fincan yeşil çay
3 litre su
Egzersizler;
19:00 1,5 saat sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
21:15 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
3 dakika dambıllarla yanlara eğilme haraketi
herkese hayırlı geceler.sizleri takip etmeye çalışıyorum ama yazmak zor oluyor.ama kendime söz verdim hem grupta aktifleşecem hemde bir listeye uyacam böyle olmayacak.
benimde ayın 6sında büyük kızımın doğum günü var.ne yapacagımı bilemiyorum acaba okula pasta vs alıp mı yapsam yoksa evde mi yapsam yoksa 2sindede miMerhaba canlar nasılsınız?. Bugün burası çok sessiz?. Bugün Eminönüne gittim kızımın doğum günü için pasta malzemeleri aldım.İlk defa denicem inş elime yüzüme bulaştırmamSaatlerce yürüdüm bana da iyi spor oldu.
sapişcim yeni evin hayr ve huzur getirsin sana.mekan değiştirmek bazen iyidir.iyi geceler kızlar
yarın sabah erkenden taşınıyoruz bu kez erteleme filan yok.içim çok buruk,bir de özel günümdeyim,tamamen duygusala bağladım.İnternetimizi yeni evimize çok çabuk bağlarlar inşallah diyorum ve faceten her zaman bana ulaşabileceğinizi tekrar hatırlatıyorum
yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldinizyakında geri dönücem nasipse,o zaman sık sık görüşücez inşallah..
Kızlar bu cuma bildirimde sizleri yalnız bırakıcam mecburen,sanmıyorum cumaya kadar inernetim bağlanmış olsun.Gerçi sizler de liste yapmayı paylaşıma koymayı öğrendiniz artık.Kardeş takımlarımızda yardımcı olurlar.ben de bu arada eşyalar arasında evde kendime oturacak yer bulmaya çalışırımAllah kolaylık versin bana
Haklısın canim şu diyet serüvenimde nelerle karsilastim bi bilsen.ama elhamdulillah desteginde çok olduEvet canım haklısın ayarını kaçırmasak iyi olacak ama ipin ucunuda kaçırkmı ardı arkası kesilmiyor:)
Sürekli böyle kararında yemek güzel,sağlıklı beslenmek güzel.Zaman zaman kaçamaklar olacak tabiki ama kararında bırakmak lazım.iyi bir klio güzel bir fizik istiyorsak sağlıklı beslenmek zorundayız zaten.Bir süre sonra alışıyor insan buna.
Kimi insanların bakış açısı çok tuhaf. Bir çok insan kendi yapamıyor diye yakını bile olsa yapmasını istemiyor sanki.Gerek diyet gerek spor.Tuhaf tuhaf şeyler diyen bile oluyor.Yada bana öyle geliyor.Kimseye diyetteyim demiyorum:))Aslında diyet değilde sağlıklı beslenme demek daha iyi geliyor bana:))
Bulgurun pirince göre daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.Birdahaki sefere dolmalarımı bulgurla denemeyi düşünüyorum..
Hayirli bir ömür dilerim kizina canim nasıl bir pasta yapacaksın şeker hamurundan miMerhaba canlar nasılsınız?. Bugün burası çok sessiz?. Bugün Eminönüne gittim kızımın doğum günü için pasta malzemeleri aldım.İlk defa denicem inş elime yüzüme bulaştırmamSaatlerce yürüdüm bana da iyi spor oldu.
Sağlıklı bir menü bence 18 de yemek işi bitiyor sanırım süperİyi akşamlar arkadaşlar
Bugünkü menüm;
07:30 yarım elma,1 salatalık,1 kayısı,2 siyah zeytin,1dilim kaşar peynir,1 fincan yeşil çay
10:30 1,5 tane salatalık
13:00 6 kaşık kısır,yarım salatalık,yarım domates
18:00 4 kaşık yoğurt içine; 2 kaşık yulaf ezmesi,1 kaşık keten tohumu,1 salatalık,biraz semiz otu ve sarımsak
Şuan 1 tane elma.
2 fincan sade türk kahvesi,2 bardak şekersiz çay
1 fincan yeşil çay
3 litre su
Egzersizler;
19:00 1,5 saat sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
21:15 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
3 dakika dambıllarla yanlara eğilme haraketi
Canim bilmiyordum bunu ama şu an gönüllülerin cikacagina inanıyorum arkadaşlar işi altına elini koymaya hazirdibu haftaki hedefini geçmişsin bile tebrikler,ilerki mesajlarında gördüm
Kuralları ilk sayfaya kopyalamak çok iyi olur,her gelen yeni üyemize kulları sonradan okutmak zorunda kalmayız,takıma girmeden bilir ve ona göre karar verir
başvuru formunu buraya koyarsan ben de kopyalayıp kendi pc'm deki dosyama yapıştırırım
canım ben hep bir yardımcı istedim zaten ama hiç gönüllü olmadı.Bu sebepten herkesi yardımcı kabul ettim benama varsa bir gönüllü hemen yardımcı olarak belirleyebiliriz hatta 2 yardımcı bile olabiliyor
Canim benim ins yeni evinde mutlu huzurlu bir hayatın oluriyi geceler kızlar
Tahin helvası çok verilmeyen bol kalorili bir besin.benimde diyet hatalarındam biriydiBugün ki Mönüm:
Sabah:domates,salatalık,yarım kibrit kutusu kadar tahin helvası,2 tuzsuz zeytin,bir dilim peynir.2 dilim çavdar ekmeği.
Öğleışarıda koşuşturduğum için öğle yemeği yeme vaktim olmadı malesef Öğün atlamamam gerekti biliyorum ama vakit yoktu!
Akşam:1 kepçe çorba,5 yemek kaşığı az yağla yapılmış sebze yemeği,bi kase yoğurt
Ara öğün:yok!
Su tüketimi:1,5 lt
Spor:3 saat eminönünde tempolu yürüdüm:)) Eve gelince de evi silip süpürdüm:)) egzersiz yapmaya halim kalmadı:2:
herkese hayırlı geceler.sizleri takip etmeye çalışıyorum ama yazmak zor oluyor.ama kendime söz verdim hem grupta aktifleşecem hemde bir listeye uyacam böyle olmayacak.
Sağlıklı bir menü bence 18 de yemek işi bitiyor sanırım süper
Baya etli oldu canım akşam ızgara tavuk yedimCanim sen neden şeker ilacı kullanıyorsun varmiydi daha önce ilk kez gördüm
Bol etli bir menü olacak desene..benimde sabahları başvurduğum bir yöntem ne yazık ki ekmek arası domates peynir.burda lübnan ekmeği satılıyor bizim lavasa benziyor ama daha ince ve ikiye ayrılıyor yufka gibi oluyor.onun içine koyup yiyorum bende geç kaldigimda
ben akşamları eve kendimi zor atıyrum hiç bilgisayar açmıyorum.gündüzleride pek kimse olmuyor.Merhaba canlar nasılsınız?. Bugün burası çok sessiz?. Bugün Eminönüne gittim kızımın doğum günü için pasta malzemeleri aldım.İlk defa denicem inş elime yüzüme bulaştırmamSaatlerce yürüdüm bana da iyi spor oldu.
çooook kolay gelsin canım bekliyorum heyecanla seniiyi geceler kızlar
bekliorum canım dönün artıkkkkherkese hayırlı geceler.sizleri takip etmeye çalışıyorum ama yazmak zor oluyor.ama kendime söz verdim hem grupta aktifleşecem hemde bir listeye uyacam böyle olmayacak.
evet cnm annem bende cok gıremıyorum,gırıp 5 mesaj tamamlayıp ne oluyor dıye goz atıorum sadecegünaydın canım gerçi günaydın kalmadı sabahtan beri toplantıdan anca girdim.Yazın kilolar ayrı sıkıntı bende nefret ediyorummm
Tebrik güzel vermişsin canım.Eriği menünde görünce içim gitmişti benimde bende dün erik yedim bütün ara öğünlerde
nasılsın canım hiç denk gelemiyoz artık :44:
ooooo kimse kalmadı yaw takımdan benimde giresim gelmio o yüzden
evet cnm bayadır kullanıodumda bu aralar aksatmıstım dvm etcem yıneCanim sen neden şeker ilacı kullanıyorsun varmiydi daha önce ilk kez gördüm
Bol etli bir menü olacak desene..benimde sabahları başvurduğum bir yöntem ne yazık ki ekmek arası domates peynir.burda lübnan ekmeği satılıyor bizim lavasa benziyor ama daha ince ve ikiye ayrılıyor yufka gibi oluyor.onun içine koyup yiyorum bende geç kaldigimda
kac yasına gırıyor kızın cnmMerhaba canlar nasılsınız?. Bugün burası çok sessiz?. Bugün Eminönüne gittim kızımın doğum günü için pasta malzemeleri aldım.İlk defa denicem inş elime yüzüme bulaştırmamSaatlerce yürüdüm bana da iyi spor oldu.
lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kelebekcım dıyete dıkkat ettttt...bende annem gıtsın sıkı bı dıyetle gerı doncemherkese hayırlı geceler.sizleri takip etmeye çalışıyorum ama yazmak zor oluyor.ama kendime söz verdim hem grupta aktifleşecem hemde bir listeye uyacam böyle olmayacak.
bu diyet kırıcılara sesleniyorum yapamayanlar çatlasınnn
evde teyzemin kzıı ve annem var.teyzemin kızı 2 aydır bizde ve kilo aldı.yakında gitmsi gereken 3 düğün var.dün akşam gaza getirdim çünkü onun yüzünden bende yapamıyorum misafirle diyetmi olur diye sitem ediyor.dün onu ikna etmişken annem sabah sabote edercesine bir kahvaltı hazırlamıs.teyzemin kzııda ben kahvaltıya eve gecmeden yemiş eve bi gittim banada ayırmıslar kararlıyım yemeyecem nasıl ısrar ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?