Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba canlar nasılsınız?. Bugün burası çok sessiz?. Bugün Eminönüne gittim kızımın doğum günü için pasta malzemeleri aldım.İlk defa denicem inş elime yüzüme bulaştırmam Saatlerce yürüdüm bana da iyi spor oldu.

İyi akşamlar arkadaşlar

Bugünkü menüm;

07:30 yarım elma,1 salatalık,1 kayısı,2 siyah zeytin,1dilim kaşar peynir,1 fincan yeşil çay
10:30 1,5 tane salatalık
13:00 6 kaşık kısır,yarım salatalık,yarım domates
18:00 4 kaşık yoğurt içine; 2 kaşık yulaf ezmesi,1 kaşık keten tohumu,1 salatalık,biraz semiz otu ve sarımsak
Şuan 1 tane elma.

2 fincan sade türk kahvesi,2 bardak şekersiz çay
1 fincan yeşil çay
3 litre su

Egzersizler;

19:00 1,5 saat sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
21:15 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
3 dakika dambıllarla yanlara eğilme haraketi

Kızınla ve ailenle birlikle sağlıklı ve mutlu nice seneler diliyorum:))) Sana kolay gelsin:87:

bu haftaki hedefini geçmişsin bile tebrikler,ilerki mesajlarında gördüm
Kuralları ilk sayfaya kopyalamak çok iyi olur,her gelen yeni üyemize kulları sonradan okutmak zorunda kalmayız,takıma girmeden bilir ve ona göre karar verir
başvuru formunu buraya koyarsan ben de kopyalayıp kendi pc'm deki dosyama yapıştırırım
ins canim bekliyoruz..Ama kurallari okudumda su an bizim kaptan yardimcimiz yok.Bence su surecte acilen bellirlememiz lazim ne dersin
canım ben hep bir yardımcı istedim zaten ama hiç gönüllü olmadı.Bu sebepten herkesi yardımcı kabul ettim ben ama varsa bir gönüllü hemen yardımcı olarak belirleyebiliriz hatta 2 yardımcı bile olabiliyor

iyi geceler kızlar
yarın sabah erkenden taşınıyoruz bu kez erteleme filan yok.içim çok buruk,bir de özel günümdeyim,tamamen duygusala bağladım.İnternetimizi yeni evimize çok çabuk bağlarlar inşallah diyorum ve faceten her zaman bana ulaşabileceğinizi tekrar hatırlatıyorum

yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz yakında geri dönücem nasipse,o zaman sık sık görüşücez inşallah..

Kızlar bu cuma bildirimde sizleri yalnız bırakıcam mecburen,sanmıyorum cumaya kadar inernetim bağlanmış olsun.Gerçi sizler de liste yapmayı paylaşıma koymayı öğrendiniz artık.Kardeş takımlarımızda yardımcı olurlar.ben de bu arada eşyalar arasında evde kendime oturacak yer bulmaya çalışırım Allah kolaylık versin bana

Hepinizi çoook öpüyorum,dönüşüm muhteşem oucak

Bugün ki Mönüm:
Sabah:domates,salatalık,yarım kibrit kutusu kadar tahin helvası,2 tuzsuz zeytin,bir dilim peynir.2 dilim çavdar ekmeği.
Öğleışarıda koşuşturduğum için öğle yemeği yeme vaktim olmadı malesef Öğün atlamamam gerekti biliyorum ama vakit yoktu!
Akşam:1 kepçe çorba,5 yemek kaşığı az yağla yapılmış sebze yemeği,bi kase yoğurt

Ara öğün:yok!
Su tüketimi:1,5 lt
Spor:3 saat eminönünde tempolu yürüdüm:)) Eve gelince de evi silip süpürdüm:)) egzersiz yapmaya halim kalmadı:2:

İyi geceler canımm.. Hoşbuldukk:)) Allah yardımcın olsun canım taşınmak çok zor ama tamamen yerleştikten sonra da çok güzel oluyor tebdil-i mekanda ferahlık vardır.yeni ev hemide miss gibi tertemiz Rabbim yeni evinde gülerek saglıcakal ve huzurla oturmanızı nasip etsin inşşş

herkese hayırlı geceler.sizleri takip etmeye çalışıyorum ama yazmak zor oluyor.ama kendime söz verdim hem grupta aktifleşecem hemde bir listeye uyacam böyle olmayacak.

Canımm listene göz attım da bugün canın epey bi salatalık çekmiş heralde canım öğle veya akşam yemeğine et eklersen listen daha iyi olur bence.Maşallah bukadar az yiyecekle doyabilmen ve iradene hakim olabilmen çok güzel.Olacak Özlemim inş olacak

herkese hayırlı geceler.sizleri takip etmeye çalışıyorum ama yazmak zor oluyor.ama kendime söz verdim hem grupta aktifleşecem hemde bir listeye uyacam böyle olmayacak.

Hayırlı geceler canımm hoşgeldiiinn:) Canım bi listen olursa hedefine daha güzel ulaşırsın,planlı programlı hareket eder ve beslenirsin bu da sana kolaylık sağlar.Ben sözünde duracağına inanıyor ve sana güveniyorum arkadaşım

Kendim çalıyor kendim oynuyorum gibime geldi Yedikleriniz uykuda löp löp et olmasın inşş Yarın her zamankinden daha kararlı bir güne başlamamız temennilerimle hepinize iyi geceler diliyorummm

iyi geceler canlarım hepinize kucak dolusu sevgiler
tatilimiz çok güzel geçiyo ama benim diyet işi annemin yemekleri sayesinde yalan oldu bir haftadır
hala regl olmadım davul gibi şişim.hergün tamam bugün diyete dönüyorum diyorum ama yok olmuyo gelen giden gezmeler derken böyle yapınca benimde psikolojim bozuluyo ne yalan söyliyim..perşembe günü dönücez nasipse cuma sıkı bir diyete merhaba diyeceğim inşallah
benden havadisler berbat anlıycağınız cuma tartıda kilo alma rekoru kırıcağımı düşünüyor ve sizlerden şimdiden özür diliyorum
ama telafi edeceğimide söz veriyorum

herkese günaydınnnn...
benimde ayın 6sında büyük kızımın doğum günü var.ne yapacagımı bilemiyorum acaba okula pasta vs alıp mı yapsam yoksa evde mi yapsam yoksa 2sindede mi

sapişcim yeni evin hayr ve huzur getirsin sana.mekan değiştirmek bazen iyidir.

Haklısın canim şu diyet serüvenimde nelerle karsilastim bi bilsen.ama elhamdulillah desteginde çok oldu
Hayirli bir ömür dilerim kizina canim nasıl bir pasta yapacaksın şeker hamurundan mi
Sağlıklı bir menü bence 18 de yemek işi bitiyor sanırım süper
Canim bilmiyordum bunu ama şu an gönüllülerin cikacagina inanıyorum arkadaşlar işi altına elini koymaya hazirdi
Canim benim ins yeni evinde mutlu huzurlu bir hayatın olur
Tahin helvası çok verilmeyen bol kalorili bir besin.benimde diyet hatalarındam biriydi

Bekliyoruz canim 4 gozle

Sağlıklı bir menü bence 18 de yemek işi bitiyor sanırım süper

Günaydın arkadaşlar öncelikle herkese az kalorili,bol sporlu ve sağlıklı bir gün diliyorum:))
Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum. Budefa kendimi her zamankinden çok daha istikrarlı görüyorum.istenince başarıldığını insanlara göstermemiz lazım:))
Bende senin gibi yediklerimi kalori sepetine eklemeye başladım.Ama ölçü ayarlarını tam olarak bilmiyorum.Mesela 1 porsiyon pilav kaç kaşık, 1 porsiyon dolma kaç tane v.b gibi.

Baya etli oldu canım akşam ızgara tavuk yedim
geç kalınca en azından ekmekle kurtarayım dedim yoksa simite kalacaktım iş yerinde.
ben akşamları eve kendimi zor atıyrum hiç bilgisayar açmıyorum.gündüzleride pek kimse olmuyor.
Kızınızın doğm günü kutlu olsun
çooook kolay gelsin canım bekliyorum heyecanla seni
bekliorum canım dönün artıkkkk

Herkeslere günaydın kızlarrrrrrrrrrrr sabah sabah bakanlıkta sunumum vardı şimdi bitti ofise gidiyorum.Bugünde işe kalmayayım diye kahvaltı yapamadım ara öğünde yapamadım şimdi ofise gideyimde bir çayla falan kendime geleyim

bu diyet kırıcılara sesleniyorum yapamayanlar çatlasınnn
evde teyzemin kzıı ve annem var.teyzemin kızı 2 aydır bizde ve kilo aldı.yakında gitmsi gereken 3 düğün var.dün akşam gaza getirdim çünkü onun yüzünden bende yapamıyorum misafirle diyetmi olur diye sitem ediyor.dün onu ikna etmişken annem sabah sabote edercesine bir kahvaltı hazırlamıs.teyzemin kzııda ben kahvaltıya eve gecmeden yemiş eve bi gittim banada ayırmıslar kararlıyım yemeyecem nasıl ısrar ediyorlar.

evet cnm annem bende cok gıremıyorum,gırıp 5 mesaj tamamlayıp ne oluyor dıye goz atıorum sadece

evet cnm bayadır kullanıodumda bu aralar aksatmıstım dvm etcem yıne

kac yasına gırıyor kızın cnm

lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kelebekcım dıyete dıkkat ettttt...bende annem gıtsın sıkı bı dıyetle gerı doncem

ne guzel ıste bırbırınızı motıve edersınızzzzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…