Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooooooooooo lıste hazırlanmıs ..oglumu yatırınca yapcam soz yazarım buraya

evet dogru soyluyorsun mumkun oldugunca muzdan uzak dur..

leslıe bende cok yaptım ama ınsan hep aynı seyden sıkılıyor eger ıstersen sana baska kısılerı tavsıye edebılırım

Günaydın güpgüzel bir gün diliyorummm
Sabah sabah ankara trafiğe rağmen ofise ulaşmayı başardımm :)
cnm senın bu trafık derdın benı oldugruyor
puskkuuuttttttttttttttttttttt hosgeldın cnm takımımıza ınsallah daha cok kılo verırsın..sana sans getırmek umıdıyle..

benım borclar bıttı ama bende tutmak ıstıyorum
tutarsam cok ıyı olacak hem sevap hemde ben orucla daha ıyı kılo verıyorum

bu arada yenı gelen dıger arkadaslarda hosgeldınızzz
ozlem ve sımuzer...

kısaca kendınızden bahsedebılırmısınız

ben kendımı tanıtayım
31yasındayım
evlıyım.bankacıyım ama suan 2,5 yasında oglum var ..su an calısmıyorum
9yasındada bı kızım var.gun boyu onlara yetısmeye calısıtyorum
su an 66,7kılo gelıyorum
ıstanbulda yasıyorum.trabzonluyum ...esımde bankacı
dogumlardan kala koca bı gobegım var..
:))))))))))

selamun aleykum canlar

Allah nazardan saklasin topik canlamis ,,masallah"

dün 75 dak. yüzdüm
30 dakika kosu bandinda yürüdüm
10 dakikacik eliptik bisiklet yaptim

sabah kahvaltim

2 dilim esmer ekmek,1 yumurta,domates,salatalik,3 -4 zeytin ,ufacik beyaz peynir
3 fincan sekersiz papatya cayi

bu arada yenı gelen dıger arkadaslarda hosgeldınızzz
ozlem ve sımuzer...

kısaca kendınızden bahsedebılırmısınız

Hoşbulduk
24,5yaşındayım evliyiyim,17 bebeğim var bende bütün onunla vakit geçiriyorum.165boy 75 kiloyum şuanda.Benimde göbişim çok kalın 100 cm falan Bir an önce onu eritmek istiyorum:))

arkadaşlar spor listesi demişsiniz nereye eklememiz gerekiyor yaptığımız sporları.Gözümden kaçmış sanırım:))

ve aleyküm selam canımcım
hadi bakalım bir an önce insin inşallah
sen yinede bir tartıl bakalım ne kadarın kalmış ona göre listeye girersin canım

Bu sabah tartildim canim ama yinede listeye girmek icin biraz daha bekleyim,bir büyük kontrolum daha kaldi onuda yaptiktan sonra insallah bir ilac birsey verilirse belki daha az su toplarim

Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim.Umarım hepimize hayırlı uğurlu olur.:))) Sağlıklı bir şekilde güzel güzel kilolarımızı veririz.

Ozlem ve Simuzer takimimiza hosgeldiniz ,insallah tez zamanda hedefinize kavusursunuz

Allah kabul etsin canim

insallah umdugun gibi yapabilirsin canim,yoksa 5 hazirana kadar seninde yazdigin gibi durum vahim olabilir :):)

canim hosgeldin,bayagi özlettirdin kendini
her zorlugun ardindan bir ferahlik vardir
insallah seninde feraha cikip yavrularina kavuctugun güne burda sahit olacagimiza inaniyorum

mesaj 7

Mesaj 1

Selamün aleyküm Çıtırcıklar

Takıma katılma başvuru formunu doldurayım hemen.Boylelikle tanışmış oluruz.
Adım Simuzer:)27 yaşındayım.Öğretmenim(Kuran kursunda öğreticilik yapıyorum).Hayatım boyunca hiç ince bi hatun olmadım ama şişman da olmadım,yani ne derler balık etliydim 63 kiloyla hamile kalıp 82 kilo ile doğuma girdim.Eve geldiğimde 78 olmuştum.bi sürü kilo yadigar kaldı.Anlayacağınız kızım hediyeleriyle geldi:)
ilk 3 ay 72 ye kadar düşüp sonra etrafımdakilerin sütün az bu bebek doymuyor vs cümleleri yüzünden kendimi nadasa bıraktım ve 6 kilo aldım kısa bi sürede.Bir gün toplantıda arkadaşlarımdan birinin şu cümlesiyle kendime geldim:Senin hiç kilo takıntın yok galiba baksana maşallah yeniden hamile gibisin!!! (o an çoookk sinir oldum bu cümleye ama beni kendime getirdi)Ve hemen diyetisyen araştırmalarına başladım ve gittim.
Boyum 1.55 (ben 6 aydır diyet yapıyorum 78 ile başladım bu yolculuğa)7.Takıma başladığımdaki kilom 67,5.Hedefim ise 52-54 aralığında olmak.Benim hayalim hep çıtır anne olabilmeti.Kızım tıpış tıpış yürüyecek ve bende 36 beden kıyafetlerimle anne-kız kombin yapıp giyecektim.Hayalime doğru adım adım ilerliyorum.İnş sağlıklı sıhhatli bi şekilde hedeflerimize kavuşuruz.Zayıfladıkça kendimi daha da iyi hissediyorum.
Benden haberler böyle.Unuttuğum veya merak ettiğiniz bişey varsa seve seve cevaplarım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Son düzenleme:

Maşallah canım çok güzel kilo vermişsin.Hedefine de çok az kalmış.Darısı bizim başımıza inş.Biz de 5 li rakamları görebiliriz inşşşşş

Canımm aynı dert bende de var.Ne zaman annem gelse o hafta kesin kilo veremiyorum bazen aynı kalıyorum bazen de alıyorum malesef:2: Ama işte anne bakımı başka oluyor yüzünü solgun gördüm,kanın düşüktür kesin senin,halsizsin ye şu mantıyı kendine gel vs cümleleri çok kullanır anneciğim sağolsun

Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim.Umarım hepimize hayırlı uğurlu olur.:))) Sağlıklı bir şekilde güzel güzel kilolarımızı veririz.
günaydın canım hoş geldin

hoşgeldin güzel bir fikir bu aralar motivasyona çok ihtiyacımız var.

benimde minik 4 ayını tamamladı.o tatlı varmı yokmu beni resmen esir alıyor.

tebrikler canım.nerde ogünler..6lı rakamları görmek hayal gibi.
slm canım.Allah acil şifa versin.

Hoşbulduk
24,5yaşındayım evliyiyim,17 bebeğim var bende bütün onunla vakit geçiriyorum.165boy 75 kiloyum şuanda.Benimde göbişim çok kalın 100 cm falan Bir an önce onu eritmek istiyorum:))

33 yaşındayım 5 yaşında kız 2 yaşında erkek 4 aylık kız olmak üzere 3 cocuk annesiyim boy 165 kilo ne yazıkki 88lerde.arka arkaya yapılan dogumlardan hatıra.göbekten cok basenden şikayetçiyim.aile hekimiyim.

yeni gelen arkadaslar tekrar hos geldiniz.öyle ayak üstü yazdım kusura bakmayın.hastalar yeni bitti şimdide yatalak hasta ziyaeti var.evde 3 küçük çocuk takımdakiler bilir eşimde ynaımda değil..ben bu vaziyetteyim.

Saol canim..
Anladım koruma topigi

bence almamışsındır koşuşturmaya iyi düşğn iyi olsun
paşammmmm çok özledimmmm ben dön artık sensiz çok sessiz buralar annenen çok sevindim ama bebekleri okuyunca yine çok kötü oldum ama inanıyorum ben seneye alacaz bebeği ısıra ısıra sevecez
cnm senın bu trafık derdın benı oldugruyor
benide öldürüyor canım evim keçiörende iş yerimde ankaranın göbeği kızılayda olunca günde en az 3 saatim trafikte geçiyor

Hoşbulduk

Takımımıza hoşgeldinizzzz
Bende 25 yaşındayım biyologum gazi üni mimarlık fak. yüksek lisans yapıyorum.Bölümler arasında alaka yok gibi görünüyor ama atık arıtma, canlıları koruma tesisleri için plan plan çizdiğim için yüksek lisansı çalıştığım firma istedi.
3-4 yıl içinde kortizondu, şu ilaçtı bu ilaçtı derken 40 kilodan fazla aldım allaha şükür sağlığıma kavuştum ama kilolar aldı başına gidiyor inş hep beraber verecez
Takıma yeni kanlar lazımdı iyiki geldinizzzz

Öncelikle hoş geldin diyen arkadaşlara teşekkürler.. Gerçi 3 gün sonra gidiyorum ama..

maviyesil1999 Annenle keyifli vakitler, bol bol yürüyün..
Takımlarda olmanın bana getirisi şu oldu. Her takıma girişimde en az 300 gr vereceğime dair söz veriyorum. O sözü tutmak benim için çok önemli. İşe yarayan bir yöntem. 5.takımda 500 gr, 6.takımda 700 gr verdim. Bakalım burada ne olacak?

pasam3405Annene şifalar dilerim.. Zor olaylarla sınanmışsın.. Allah hayırlısını versin.

akabeÇok güzel spor yapmışsın..

Simuzer Senin ilk gün mönün çok güzeldi.. Bu disiplinle devam edersen inanıyorum ki istediğin kiloya inersin.

kelebekolacamKolay gelsin! Tempoya bak, okurken yoruldum..

7. Takımda 4. Gün Mönüm:

08:30 1 kutu çilekli probiyotik yoğurt (110 ml)

11:30 1 tane haşlanmış yumurta. Limon, maydonoz, pul biber ilavesiyle. ½ dilim çavdar ekmeği.

14:00 2 tane fırın mücver, 2 kaşık yoğurt

16:30 1 dilim karpuz, bir dilim beyaz peynir

19:00 2 kaşık kıymalı patlıcan yemeği, söğüş salata, ½ dilim çavdar ekmeği

***Akşam da 3-4 tane erik yemeyi planladım.

3 lt. su (3 bardak sonra tamamdır)
1 kupa yeşil çay

Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum.
6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.

Merhaba hanimlar nasilsiniz?. Bugun kizim sagolsun gunduz uzuuunca uyuyarak beni dinlendirdi o yuzden cok enerji doluyum, birazdan yuruyuse cikicsm ve ardindan ip alicam ins enerjim boşa gitmesin dimi ama) yuruyusten gelince mönümu yazarim.gorusmek uzere canlar

iyi akşamlar arkadaşlar bu arada hoşgeldin diyen bütün arkadaşlar Hoşbulduk diyorum:))
Bebişim 17 değil 19 aylık önceki mesajlarda yanlış yazmışım.

Bugünkü mönüm
07:30 1 tane bol maydonozlu ve naneli haslanmış yumurta,yarım domates,1 kırmızı acı biber
10:00 1 tane elma
12:30 5 kaşık bulgur pilavı,1 haşlanmış tavuk pirzola,semiz otu salatası
18:00 4 kaşık bulgur pilavı,yarım kase zeytinyağlı kuru fasulye,4 kaşık yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu, 3 kaşık salata
Şu anda 3 tane kayısı ve 400ml yeşil çay:)

2.5lt su.
yatana kadar 3 litreyi bulur

Egzersizler
09:45 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
3dk. dambıllarla yanlara eğilme hareketi
15:30 30 dakika kondisyon bisikleti
30 dakika koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş

saat 18:00'deki yemekten hemen sonra çarşıya çıktık.Gittiğimiz yerleri saymasak 1 saat falan dışarıda yürümüşüz herhalde. Bunuda egzersiz olarak sayabiliriz.:))

Son düzenleme:
Canim masallah bugüne kadar iyi kilo vermissin

Özledim menünün güzel spor dklarini listeye eklemelisin. Şu an tlf dan yaziyorum.net kötü Laptopu giremedim arkadaşlardan biri spor listesini sayfaya taşıyabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…