ooooooooooo lıste hazırlanmıs ..oglumu yatırınca yapcam soz yazarım buraya***7. Takım Spor Listesi***
ipekyol
maviyesil1999
dudujan
Puskuut
Ozlem
Simuzer
Sevgili arkadaslar hergun yapilan sporu gun be gun yazmanizi rica ediyoruz.Yaptiginiz spor dakikasini yazip ertesi ekleyeceginizde +30 gibi ekleyebilirsiniz
evet dogru soyluyorsun mumkun oldugunca muzdan uzak dur..Tatlım mönümde paylaşıyorum aslında ama herhalde gözünden kaçtı.. Doktor yasağım var inşallah 6 hazirandan sonra başlayabilirim spora.. Raporluyum anlayacağın.. Bu nedenle de listedeki mevcudiyetimin anlamı yok..
ipekyolcum besinleri sadece kalorilerine göre değerlendirmek eksik kalıyor bana göre..
Glisemik indekslerine de bakmak gerek..
Muz gi olarak çok yüksek.. Yani kan şekerini hızla yükseltir. Bu nedenle de diyet mönülerinde pek önerilmez. Bir tek potasyum açısından faydası var.. Miktar olarak dikkatli tüketilmesi gerekiyor.. Bir araştır istersen bu konuyu..
leslıe bende cok yaptım ama ınsan hep aynı seyden sıkılıyor eger ıstersen sana baska kısılerı tavsıye edebılırımBu aralar spor yapamıyorum çok.1 ay öncesine kadar düzenli hergün 2 mil leslie yapıyordum çok da faydasını gördüm.İp atlamaya başladım ama h.sonu hiç atlamadım.Kızımdan pek fırsat bulamıyorum spora.Aklıma gelmişken bu aralar pek uygulayamadığım diyet listemi de ekleyeyim sizlere de fikir olur.
cnm senın bu trafık derdın benı oldugruyorGünaydın güpgüzel bir gün diliyorummm
Sabah sabah ankara trafiğe rağmen ofise ulaşmayı başardımm :)
puskkuuuttttttttttttttttttttt hosgeldın cnm takımımıza ınsallah daha cok kılo verırsın..sana sans getırmek umıdıyle..Her hafta misafir olduğum takıma girerken, 300 gr vereceğime dair söz veriyorum..
..ve bugün 7.takıma verdiğim söz de tamamdır! :122:
Ayrıca benim için de bir milat günüdür.. Senelerdir kilom 5 li rakamlarla başlamamıştı.
Bugün 59,7 kiloyum! Cumadan bu yana 400 gr. vermiş oldum..
Bu çilenin bitmesine 1,7 kilo kaldı.. Darısı bütün zayıflamak isteyen arkadaşlarımın başına..
benım borclar bıttı ama bende tutmak ıstıyorumKurstayim şu an..normalde resmi tatil..eşim 4 günlüğüne şehir dışına çıkacak..yemeği kendime göre yapacam.oruc tutmaya başladım.10 gün kazam var.tr ye gitmeden bitirmeliyim döndüğümde ramazan başlamış olacak
bu arada yenı gelen dıger arkadaslarda hosgeldınızzz
ozlem ve sımuzer...
kısaca kendınızden bahsedebılırmısınız
ve aleyküm selam canımcım
hadi bakalım bir an önce insin inşallah
sen yinede bir tartıl bakalım ne kadarın kalmış ona göre listeye girersin canım
Günaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim.Umarım hepimize hayırlı uğurlu olur.:))) Sağlıklı bir şekilde güzel güzel kilolarımızı veririz.
Merhaba hanimlaar takiminiza yeni katildim.ins hep birlikte kilocuklarimizdan kurtuluruz.ben 27 yasindayim, 11 aylik bi kizim var.1.55 boyunda 67, 5 kiloyum.diyete basladigimda 78 kiloydum.hedefim 55 ins sizlerinde destegiyle kurtulucam bu yaglarimdan:-/
Kurstayim şu an..normalde resmi tatil..eşim 4 günlüğüne şehir dışına çıkacak..yemeği kendime göre yapacam.oruc tutmaya başladım.10 gün kazam var.tr ye gitmeden bitirmeliyim döndüğümde ramazan başlamış olacak
selam kızlar nasılsınızzz
hafta sonum cok yogundu bılıyorsunuz annem bızde
ee dogal olarak hep onu gezdırmekle gectı gunlerım
cok yorgunum ama bol dua alıyorum nede olsa hasta
kılo aldım bılıyorum ama bugun anneme de dedım anne senle olunca cok kacırıyorum ben az yıcem bundan sonra.spora devam edecem tekrar.annem 5 hazırana kdr bende cunku yoksa ben eskı kıloma donerım
kızlar annemin hastane işelirni halletim smiri temiz çıktı kan sayımlarıda normal ama malesef kabinde sorn var kroner kalp hastası olmuş anacım canım ona çok sıkkın yerdemiyim gögtemiyim bilmiyorumbana gelince 3 bebegimin ölüm yıldönümü geliyor çarşamba günü yani 29 mayısta ömürüm güzel kızım benden ayrılalı tam tamına 2 sene olucak adetim geçti biliyorsnuz bebeg vesile oluyorum bu 2 ayım olucak evde idrar testi yaptırdım sanki var gibi silik çıktı eşime kalsan yok diyor amam işin kötüsü çarşamba günü sonuçları alıcam hamilemiyim diye kan sayımlarınıda yaptırıyorm şimdi eşimde yaptırdı işin kötüsü hamilyesem kızımın senesinde ögrenicem hamile oldugmu ne acı bir anne için ömürüm duysaydı eger 2 yaş dicekti içim yanıyor hiç keyfim yok inanın yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum kiloma gelince aynı kilom ne aldım ne verdim ne olcak benim bu halim evlat özlemiyle yanıyorum 12 senedir 3 bebegimi cennete yolladım yavrularıma kavşmak için 32 kilo verdim 113 kilodan düştüm bu kilolara evlatlarım için deger hele bir dogsunlar saglıklısından bakın ben ne gzüel annelik yaparım onlara allahım hakkımda ne hayırlısıysa onu versin işşallah canlarım benim takımda yer varsa 1 arkadaşımda var onuda getiricem işşallah daha söylemedim ama çok istiyor kilo vermeyi oda ikizlerini kaybetti daha yeni 40 çıktı hepinizi çok özledim kızlar işşallah pazartesi beni kabl ederseniz takıma geri dönüyorm ayrılmamak üzere işşallah inanın kendimle kalmak iyi geldi annemede üzülmesem iyi olucaktı ama allahım babamı yanına aldı anneme ömür versin işşallah şimdi çıkmam lazım namazı kılıyım dışarı çıkmam alzım rabbime emanet olur canlarım benim hepinizi öpüyorum
pskükcüm canım hoş geldim sefalar getirdin buraya gelipte bizleri ihya ettin
aslında eski ve yeni halimin resimelri var olmasına milletim motive olması için koyalım diyorm amam velakin tek resmin zayifken var kilol resimelrim çok kişiler yanımda şöyel koysaydımk iyi olrdu yüzümü göstermemek sretiyle tabe
hoş geldin aramzıa tekrardan sonra görüşrüz canlarım haftaya bomba gibi geliyor paşanızbugün yürüyüşlereime başladım haberiniz olsn saat ttmadım amam velakim 1 saat yürümüşümdürhaftaya pazartesi listede olmak dilegiyle görüşrüz
Her hafta misafir olduğum takıma girerken, 300 gr vereceğime dair söz veriyorum..
Ayrıca benim için de bir milat günüdür.. Senelerdir kilom 5 li rakamlarla başlamamıştı.
Bu çilenin bitmesine 1,7 kilo kaldı.. Darısı bütün zayıflamak isteyen arkadaşlarımın başına..
selam kızlar nasılsınızzz
kılo aldım bılıyorum ama bugun anneme de dedım anne senle olunca cok kacırıyorum ben az yıcem bundan sonra.spora devam edecem tekrar.annem 5 hazırana kdr bende cunku yoksa ben eskı kıloma donerım
Merhaba 7.takımcım,
Sanırım uygulamadan haberdarsınız.. Bugün itibariyle bir hafta süreyle takımınızda misafir olarak yer alacağım.
Bugünkü kilom: 60,1
Size bu hafta en az 300 gr. vereceğime söz veriyorum öncelikle.. Tabii gönül fazlasını istiyor o ayrı konu..
Bugün malum Cuma.. ve ben de etabı 700 gr. vererek tamamladım. Kemerleri gevşettim biraz bugün, doğal olarak.
7. Takımda 1. Gün Mönüm:
08:45 Çilekli probiyotik yoğurt (110 ml)
10:45 1 dilim çavdar ekmeği, tulum peyniri, 2 acı biber
13:30 1 tane haşlanmış mısır, nar ekşili çoban salata, 4 adet inegöl köfte
***Çok tok hissettiğim için öğleden sonraki ara öğünü kaldırdım***
19:00 1 kase hellim peynirli yeşil salata
***Akşam 21:30 civarında 1 dilim ananas ve 1 tane ceviz yiyeceğim***
3 lt. su (3 bardak kaldı)
2 kupa yeşil çay
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle hafif besleniyorum, şimdilik spor yasak.
günaydın canım hoş geldinGünaydın arkadaşlar takımınıza yeni geldim.Umarım hepimize hayırlı uğurlu olur.:))) Sağlıklı bir şekilde güzel güzel kilolarımızı veririz.
hoşgeldin güzel bir fikir bu aralar motivasyona çok ihtiyacımız var.Merhaba hanimlaar takiminiza yeni katildim.ins hep birlikte kilocuklarimizdan kurtuluruz.ben 27 yasindayim, 11 aylik bi kizim var.1.55 boyunda 67, 5 kiloyum.diyete basladigimda 78 kiloydum.hedefim 55 ins sizlerinde destegiyle kurtulucam bu yaglarimdan:-/
Canim ben diyetisyene gidiyorum.emziklilik beslenme programim var emzirdigim icin.liste paylasmak yasak mi?.yasak degilse listemi de paylasabilirim arkadaslara fikir olur diye.listeme uydugum zamanlar guzel kilo veriyorum fakat kacamak yaptigimda yerimde sayiyorum.ah bu tatlilar aahh nedir benim sizinle imtihanim
benimde minik 4 ayını tamamladı.o tatlı varmı yokmu beni resmen esir alıyor.Eki Görüntüle 721296
Bu da benim diyet listem.11 aylık bebeğim var emziriyorum o yüzden listem çok sıkı değil.Hatta ve hatta haftada 2 gün tatlı hakkım da vardı ama geçen ay kilo veremediğim için çıkardı listemden
tebrikler canım.nerde ogünler..6lı rakamları görmek hayal gibi.Her hafta misafir olduğum takıma girerken, 300 gr vereceğime dair söz veriyorum..
slm canım.Allah acil şifa versin.selam kızlar nasılsınızzz
bu arada yenı gelen dıger arkadaslarda hosgeldınızzz
ozlem ve sımuzer...
kısaca kendınızden bahsedebılırmısınız
ben kendımı tanıtayım
31yasındayım
evlıyım.bankacıyım ama suan 2,5 yasında oglum var ..su an calısmıyorum
9yasındada bı kızım var.gun boyu onlara yetısmeye calısıtyorum
su an 66,7kılo gelıyorum
ıstanbulda yasıyorum.trabzonluyum ...esımde bankacı
dogumlardan kala koca bı gobegım var..
:))))))))))
Hoşbulduk
24,5yaşındayımevliyiyim,17 bebeğim var bende bütün onunla vakit geçiriyorum.165boy 75 kiloyum şuanda.Benimde göbişim çok kalın 100 cm falan Bir an önce onu eritmek istiyorum:))
Teşekkürler.. Dilerim planladığın gibi olur.. :13:
Teşekkürler..
Vallahi öncelikle kilo koruma topiği gibi bi'şey açacağım..
Okuduklarım var.. Aynı kilo verirken olduğu gibi, korurken de deneme-yanılma yöntemi kullanmayı düşünüyorum..
Allah kabul etsin..
bence almamışsındır koşuşturmaya iyi düşğn iyi olsunselam kızlar nasılsınızzz
paşammmmm çok özledimmmm ben dön artık sensiz çok sessiz buralar annenen çok sevindim ama bebekleri okuyunca yine çok kötü oldumkızlar annemin hastane işelirni halletim smiri temiz çıktı kan sayımlarıda normal ama malesef kabinde sorn var kroner kalp hastası olmuş anacım canım ona çok sıkkın yerdemiyim gögtemiyim bilmiyorumbana gelince 3 bebegimin ölüm yıldönümü geliyor çarşamba günü yani 29 mayısta ömürüm güzel kızım benden ayrılalı tam tamına 2 sene olucak adetim geçti biliyorsnuz bebeg vesile oluyorum bu 2 ayım olucak evde idrar testi yaptırdım sanki var gibi silik çıktı eşime kalsan yok diyor amam işin kötüsü çarşamba günü sonuçları alıcam hamilemiyim diye kan sayımlarınıda yaptırıyorm şimdi eşimde yaptırdı işin kötüsü hamilyesem kızımın senesinde ögrenicem hamile oldugmu ne acı bir anne için ömürüm duysaydı eger 2 yaş dicekti içim yanıyor hiç keyfim yok inanın yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum kiloma gelince aynı kilom ne aldım ne verdim ne olcak benim bu halim evlat özlemiyle yanıyorum 12 senedir 3 bebegimi cennete yolladım yavrularıma kavşmak için 32 kilo verdim 113 kilodan düştüm bu kilolara evlatlarım için deger hele bir dogsunlar saglıklısından bakın ben ne gzüel annelik yaparım onlara allahım hakkımda ne hayırlısıysa onu versin işşallah canlarım benim takımda yer varsa 1 arkadaşımda var onuda getiricem işşallah daha söylemedim ama çok istiyor kilo vermeyi oda ikizlerini kaybetti daha yeni 40 çıktı hepinizi çok özledim kızlar işşallah pazartesi beni kabl ederseniz takıma geri dönüyorm ayrılmamak üzere işşallah inanın kendimle kalmak iyi geldi annemede üzülmesem iyi olucaktı ama allahım babamı yanına aldı anneme ömür versin işşallah şimdi çıkmam lazım namazı kılıyım dışarı çıkmam alzım rabbime emanet olur canlarım benim hepinizi öpüyorum
pskükcüm canım hoş geldim sefalar getirdin buraya gelipte bizleri ihya ettin
aslında eski ve yeni halimin resimelri var olmasına milletim motive olması için koyalım diyorm amam velakin tek resmin zayifken var kilol resimelrim çok kişiler yanımda şöyel koysaydımk iyi olrdu yüzümü göstermemek sretiyle tabe
hoş geldin aramzıa tekrardan sonra görüşrüz canlarım haftaya bomba gibi geliyor paşanızbugün yürüyüşlereime başladım haberiniz olsn saat ttmadım amam velakim 1 saat yürümüşümdürhaftaya pazartesi listede olmak dilegiyle görüşrüz
benide öldürüyor canım evim keçiörende iş yerimde ankaranın göbeği kızılayda olunca günde en az 3 saatim trafikte geçiyorcnm senın bu trafık derdın benı oldugruyor
Hoşbulduk
24,5yaşındayımevliyiyim,17 bebeğim var bende bütün onunla vakit geçiriyorum.165boy 75 kiloyum şuanda.Benimde göbişim çok kalın 100 cm falan Bir an önce onu eritmek istiyorum:))
Mesaj 1
Selamün aleyküm Çıtırcıklar
Takıma katılma başvuru formunu doldurayım hemen.Boylelikle tanışmış oluruz.
Adım Simuzer:)27 yaşındayım.Öğretmenim(Kuran kursunda öğreticilik yapıyorum).Hayatım boyunca hiç ince bi hatun olmadım ama şişman da olmadım,yani ne derler balık etliydim63 kiloyla hamile kalıp 82 kilo ile doğuma girdim.Eve geldiğimde 78 olmuştum.bi sürü kilo yadigar kaldı.Anlayacağınız kızım hediyeleriyle geldi:)
ilk 3 ay 72 ye kadar düşüp sonra etrafımdakilerin sütün az bu bebek doymuyor vs cümleleri yüzünden kendimi nadasa bıraktım ve 6 kilo aldım kısa bi sürede.Bir gün toplantıda arkadaşlarımdan birinin şu cümlesiyle kendime geldim:Senin hiç kilo takıntın yok galiba baksana maşallah yeniden hamile gibisin!!! (o an çoookk sinir oldum bu cümleye ama beni kendime getirdi)Ve hemen diyetisyen araştırmalarına başladım ve gittim.
Boyum 1.55 (ben 6 aydır diyet yapıyorum 78 ile başladım bu yolculuğa)7.Takıma başladığımdaki kilom 67,5.Hedefim ise 52-54 aralığında olmak.Benim hayalim hep çıtır anne olabilmeti.Kızım tıpış tıpış yürüyecek ve bende 36 beden kıyafetlerimle anne-kız kombin yapıp giyecektim.Hayalime doğru adım adım ilerliyorum.İnş sağlıklı sıhhatli bi şekilde hedeflerimize kavuşuruz.Zayıfladıkça kendimi daha da iyi hissediyorum.
Benden haberler böyle.Unuttuğum veya merak ettiğiniz bişey varsa seve seve cevaplarım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Canim masallah bugüne kadar iyi kilo vermissinMesaj 1
Selamün aleyküm Çıtırcıklar
Takıma katılma başvuru formunu doldurayım hemen.Boylelikle tanışmış oluruz.
Adım Simuzer:)27 yaşındayım.Öğretmenim(Kuran kursunda öğreticilik yapıyorum).Hayatım boyunca hiç ince bi hatun olmadım ama şişman da olmadım,yani ne derler balık etliydim63 kiloyla hamile kalıp 82 kilo ile doğuma girdim.Eve geldiğimde 78 olmuştum.bi sürü kilo yadigar kaldı.Anlayacağınız kızım hediyeleriyle geldi:)
ilk 3 ay 72 ye kadar düşüp sonra etrafımdakilerin sütün az bu bebek doymuyor vs cümleleri yüzünden kendimi nadasa bıraktım ve 6 kilo aldım kısa bi sürede.Bir gün toplantıda arkadaşlarımdan birinin şu cümlesiyle kendime geldim:Senin hiç kilo takıntın yok galiba baksana maşallah yeniden hamile gibisin!!! (o an çoookk sinir oldum bu cümleye ama beni kendime getirdi)Ve hemen diyetisyen araştırmalarına başladım ve gittim.
Boyum 1.55 (ben 6 aydır diyet yapıyorum 78 ile başladım bu yolculuğa)7.Takıma başladığımdaki kilom 67,5.Hedefim ise 52-54 aralığında olmak.Benim hayalim hep çıtır anne olabilmeti.Kızım tıpış tıpış yürüyecek ve bende 36 beden kıyafetlerimle anne-kız kombin yapıp giyecektim.Hayalime doğru adım adım ilerliyorum.İnş sağlıklı sıhhatli bi şekilde hedeflerimize kavuşuruz.Zayıfladıkça kendimi daha da iyi hissediyorum.
Benden haberler böyle.Unuttuğum veya merak ettiğiniz bişey varsa seve seve cevaplarım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Bugünkü mönüm
07:30 1 tane bol maydonozlu ve naneli haslanmış yumurta,yarım domates,1 kırmızı acı biber
10:00 1 tane elma
12:30 5 kaşık bulgur pilavı,1 haşlanmış tavuk pirzola,semiz otu salatası
18:00 4 kaşık bulgur pilavı,yarım kase zeytinyağlı kuru fasulye,4 kaşık yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu, 3 kaşık salata
Şu anda 3 tane kayısı ve 400ml yeşil çay:)
2.5lt su.
yatana kadar 3 litreyi bulur
Egzersizler
09:45 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
3dk. dambıllarla yanlara eğilme hareketi
15:30 30 dakika kondisyon bisikleti
30 dakika koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?