Şuan için biraz koşu bandında yürüsem mi diye düşünüyordum sonra vazgeçtim:)) Gece egzersizimide yapmış sayılırım aslında. Ev işide bir nevi egzersiz sayılır dimiEvet an itibariyle 2 mil leslie yapmış bulunuyorum.aslında halim yoktu spor yapmaya normalde hegün 3 mil yapıyordum bugün kendimi ancak 2mile ikna edebildim
Kızlar yarın görümceme öğleden sonra oturmasına gideceğiz.Bilirsiniz bu tarz oturmalarda neler var neler yok:) öğlen yemeği yerine kısır yemeyi düşünüyorum orada. Sizce nasıl olur? Poğaça,kurabiye,kek vb. yiyecekleri tamamen hayatımızdan çıkartmamız mı gerekiyor sizce? Sizin görüşlerinizide öğrenmek istedim.
Evet an itibariyle 2 mil leslie yapmış bulunuyorum.aslında halim yoktu spor yapmaya normalde hegün 3 mil yapıyordum bugün kendimi ancak 2mile ikna edebildim
Hepsi güzel..Bugünkü mönüm
07:30 1 tane bol maydonozlu ve naneli haslanmış yumurta,yarım domates,1 kırmızı acı biber
10:00 1 tane elma
12:30 5 kaşık bulgur pilavı,1 haşlanmış tavuk pirzola,semiz otu salatası
18:00 4 kaşık bulgur pilavı,yarım kase zeytinyağlı kuru fasulye,4 kaşık yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu, 3 kaşık salata
Şu anda 3 tane kayısı ve 400ml yeşil çay:)
2.5lt su.
yatana kadar 3 litreyi bulur
Egzersizler
09:45 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
3dk. dambıllarla yanlara eğilme hareketi
15:30 30 dakika kondisyon bisikleti
30 dakika koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş
Kısır yani yine bulgur..Kızlar yarın görümceme öğleden sonra oturmasına gideceğiz.Bilirsiniz bu tarz oturmalarda neler var neler yok:) öğlen yemeği yerine kısır yemeyi düşünüyorum orada. Sizce nasıl olur? Poğaça,kurabiye,kek vb. yiyecekleri tamamen hayatımızdan çıkartmamız mı gerekiyor sizce? Sizin görüşlerinizide öğrenmek istedim.
Eveeett gelelim bugun ki mönüme:
Sabah:domates salatalik maydanoz bi dilm peynir, 1haslanmis yumurta 2 dilim çavdar ekmegi.
Ogle:bi kase yoğurt, semizotu yemegi
Aksam:bi tane karniyarik (kozlenmis patlıcanla yagsiz yaptim), bi kepce tarhana corbasi, bi kase cacik (ev yogurduyla yaptim)
Ara ogun:5-6 tane esil erik, 1 tane elma ve 2 tam ceviz.
Su tuketimi:1, 5 lt
Yapilan spor:30 dk tempolu yuruyus, 3O dk aletli egzersiz, 50 adet ip atlama.
Bugün yine aynı kilodayım, sevindim.
Çünkü iki gündür toplam 500 gr. (Cumartesi +200 olmuştum) verdiğim için bünye savunmaya geçebilir, diye düşünüyordum. Korktuğum olmadı.
Okunduğundan şüpheliyim ama dün mönümde akşama erik yerim demiştim. Yedim ama sadece 2 tane.
Bugün mönü paylaşmıyorum. Aynı şeyleri yemeye devam edeceğim.
cnm verırsın daha erken :)Hoşbulduk
24,5yaşındayımevliyiyim,17 bebeğim var bende bütün onunla vakit geçiriyorum.165boy 75 kiloyum şuanda.Benimde göbişim çok kalın 100 cm falan Bir an önce onu eritmek istiyorum:))
hedef kılon ıyıymıs .benle aynı kıloda sayılırsın cnm..bırbırımızı tetıklerızzMesaj 1
Selamün aleyküm Çıtırcıklar
Takıma katılma başvuru formunu doldurayım hemen.Boylelikle tanışmış oluruz.
Adım Simuzer:)27 yaşındayım.Öğretmenim(Kuran kursunda öğreticilik yapıyorum).Hayatım boyunca hiç ince bi hatun olmadım ama şişman da olmadım,yani ne derler balık etliydim63 kiloyla hamile kalıp 82 kilo ile doğuma girdim.Eve geldiğimde 78 olmuştum.bi sürü kilo yadigar kaldı.Anlayacağınız kızım hediyeleriyle geldi:)
ilk 3 ay 72 ye kadar düşüp sonra etrafımdakilerin sütün az bu bebek doymuyor vs cümleleri yüzünden kendimi nadasa bıraktım ve 6 kilo aldım kısa bi sürede.Bir gün toplantıda arkadaşlarımdan birinin şu cümlesiyle kendime geldim:Senin hiç kilo takıntın yok galiba baksana maşallah yeniden hamile gibisin!!! (o an çoookk sinir oldum bu cümleye ama beni kendime getirdi)Ve hemen diyetisyen araştırmalarına başladım ve gittim.
Boyum 1.55 (ben 6 aydır diyet yapıyorum 78 ile başladım bu yolculuğa)7.Takıma başladığımdaki kilom 67,5.Hedefim ise 52-54 aralığında olmak.Benim hayalim hep çıtır anne olabilmeti.Kızım tıpış tıpış yürüyecek ve bende 36 beden kıyafetlerimle anne-kız kombin yapıp giyecektim.Hayalime doğru adım adım ilerliyorum.İnş sağlıklı sıhhatli bi şekilde hedeflerimize kavuşuruz.Zayıfladıkça kendimi daha da iyi hissediyorum.
Benden haberler böyle.Unuttuğum veya merak ettiğiniz bişey varsa seve seve cevaplarım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
benım annem cok karısmaz ama ona yapcm derken bende alıyorum bı parca ıkı parca.yoksa ben cok ıyı kılo verıyordm yaCanımm aynı dert bende de var.Ne zaman annem gelse o hafta kesin kilo veremiyorum bazen aynı kalıyorum bazen de alıyorum malesef:2: Ama işte anne bakımı başka oluyor yüzünü solgun gördüm,kanın düşüktür kesin senin,halsizsin ye şu mantıyı kendine gel vs cümleleri çok kullanır anneciğim sağolsun
ohhhh leslıler yapılmıs:)Evet an itibariyle 2 mil leslie yapmış bulunuyorum.aslında halim yoktu spor yapmaya normalde hegün 3 mil yapıyordum bugün kendimi ancak 2mile ikna edebildim
nasılsın ortı napıyorsunherkese günaydınnn..
odama güneş vurdu hastada azz..uykusuzluktan başım ağrıyor biraz..
menülerinize bakıyorudmda oooo maşallah.ben ne bulursam onu yemek zorunda kalıyorum kendime hiç vakit ayıramaz oldum.artık buna son vermem lazım nasıl yapacaksam.havalar ısındıkca kilo hiççç çekilmez oldu.
günaydın canım gerçi günaydın kalmadı sabahtan beri toplantıdan anca girdim.Yazın kilolar ayrı sıkıntı bende nefret ediyorummmherkese günaydınnn..
odama güneş vurdu hastada azz..uykusuzluktan başım ağrıyor biraz..
menülerinize bakıyorudmda oooo maşallah.ben ne bulursam onu yemek zorunda kalıyorum kendime hiç vakit ayıramaz oldum.artık buna son vermem lazım nasıl yapacaksam.havalar ısındıkca kilo hiççç çekilmez oldu.
Tebrik güzel vermişsin canım.Eriği menünde görünce içim gitmişti benimde bende dün erik yedim bütün ara öğünlerdeBugün yine aynı kilodayım, sevindim.
Çünkü iki gündür toplam 500 gr. (Cumartesi +200 olmuştum) verdiğim için bünye savunmaya geçebilir, diye düşünüyordum. Korktuğum olmadı.
Okunduğundan şüpheliyim ama dün mönümde akşama erik yerim demiştim. Yedim ama sadece 2 tane.
nasılsın canım hiç denk gelemiyoz artık :44:mesaj sayısı 6
selam kızlar
nasılsınızz
valla ben sabah kahvaltımı yaptım
seker ılacımı ıctım bugun bı duzene gırmeye karar verdım..
ne guzel 65lerı goruyordum yaa
bu aralar sık gıremıyorum ..annem hep ıstıyorkı yanında olayım.onuda kırmak ıstemıyorum
ooooo kimse kalmadı yaw takımdan benimde giresim gelmio o yüzdens.a canlarim
kizlar yarin uzaktan yatili misafirlerim geliyor sanirim 1 ay kadar bizde olcaklar
biraz zor girerim haberiniz olsun
Allaha emanetsiniz
selam ve dua ile
Eveeett gelelim bugun ki mönüme:
Sabah:domates salatalik maydanoz bi dilm peynir, 1haslanmis yumurta 2 dilim çavdar ekmegi.
Aksam:bi tane karniyarik (kozlenmis patlıcanla yagsiz yaptim), bi kepce tarhana corbasi, bi kase cacik (ev yogurduyla yaptim)
Canim sen neden şeker ilacı kullanıyorsun varmiydi daha önce ilk kez gördümmesaj sayısı 6
selam kızlar
nasılsınızz
valla ben sabah kahvaltımı yaptım
seker ılacımı ıctım bugun bı duzene gırmeye karar verdım..
ne guzel 65lerı goruyordum yaa
bu aralar sık gıremıyorum ..annem hep ıstıyorkı yanında olayım.onuda kırmak ıstemıyorum
Kızlar menümü yazayım:
Sabah:işe geç kaldığım için tam buğday ekmeğinin içine peynir+domates koyup araba yedim
ara öğün:erik+çilek
öğlen:5 adet ızgara köfte+ 2 dilim tam buğday ekmeği
ara öğün:8 adet erik
akşam:cenkin iş yemeği varmış artık ızgara çeşitleri kesin vardır onlardan alırım büyük ihtimalle ızgara tavuk olur
ara öğün:erik
Güzel bir menü olmuş.tebriklerEveeett gelelim bugun ki mönüme:
Tamamen katiliyorum ne zaman ucundan azcik desem ipin ucu kaçıyor tutabilene aşkolsunCanimm ben o ikramliklari tamamen hayatimdan cikardigimda cok guzel kilolar verdim.ne zaman ki sununda tadina bakayim, bunun kosesinden alayim drdiysem ayarim kacti, tadini aldikca kendime hakim olamadim.herkes farklidir tabiki ama ben kendi adima soyleyeyim bi muddet hic yemedigimde tadlarini unutuyorum yiyesim gelmiyor.tatli tatliyi ceker diyerek noktayi koyuyorum
Masallah canimm azmin artarak devam eder insss.. cok iyi gidiyosun devam
Evet canım haklısın ayarını kaçırmasak iyi olacak ama ipin ucunuda kaçırkmı ardı arkası kesilmiyor:)Canimm ben o ikramliklari tamamen hayatimdan cikardigimda cok guzel kilolar verdim.ne zaman ki sununda tadina bakayim, bunun kosesinden alayim drdiysem ayarim kacti, tadini aldikca kendime hakim olamadim.herkes farklidir tabiki ama ben kendi adima soyleyeyim bi muddet hic yemedigimde tadlarini unutuyorum yiyesim gelmiyor.tatli tatliyi ceker diyerek noktayi koyuyorum
Hepsi güzel..
Sadece bulgur pilavını hem öğlen hem de akşam yemen fazla olmuş. Özellikle de akşam bakliyatın yanına uygun düşmemiş bana göre..
Kısır yani yine bulgur..Bulgur diyeti!
Kilo vermek istiyorsak evet, kiloyu koruma döneminde minik kaçamaklar yapılabilir, diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?