Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü mönüm;

07:30 1 tane haşlanmış yumurta,çeyrek dilim çavdar ekmeğine krem peynir,domates,salatalık
11:30 2 kaşık patlıcan yemeği,6 tane kıymalı lahana sarma,4 kaşık yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu
15:30 yarım elma
17:30 4 kaşık patlıcan yemeği,2 kaşık mercimekli bulgur pilavı,4 kaşık yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu
21:30 sade nescafe (inek sütü ile)

1 çay fincanı yeşil çay
3 fincan sade türk kahvesi
3 litre su

Egzersizler;

19:30 1 saat sahilde bebek arabasıyla tempolu yürüyüş
00:00 27 dakika Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı

Herkese iyi geceler )))

Son düzenleme:
benim sorunum şu son 1 ayda hep 75 300 kadar gelip daha aşşagısına düşemiyorum bi bakıyorum pat 76:)

Canim geçen yaz bende bunu yasamistim.aksam 18 den sonra yemeği biraktim günde 4km yürüyüş ve 1200 kal diyetle astım hatta çoğu zaman 1000 kal alıyordum

Dukan diyeti nasıl yapılır? - Beslenme - xxxxxxxxxxxxxxxxxx

link paylaşmak yasakmiydi hatirlamiyorum ama bu yazıda yazanlar dukan için yeterli mi...dukan deneyimi olanlara soruyorum.birde illa yulaf kepegi mi olması lazım ben yulaf buldum

Son düzenleyen: Moderatör:
Uğrayan olmadı galiba Nerdesiniz millet hafta sonu rehavet getirmesin sakın

Son düzenleme:
ben burdayım :)
yarında sınavım var maleseff :8
sınava giderken 1 saat yürümüş oldum böylece sporda yapmış oldum:)

iyi hafta sonları kızlar
bugünki menüm
sabah(08.00):yarım simit
ara:3 1 arada nescafe
biraz kiraz
öğle (13.00)bir kase ezo gelin çorbası
4 kaşık bezelye
ara:bir avuç çam fıstığı
akşam(19.00):8 kaşık nohut yemeği,1 dilim ttb ekmeği,3 kaşık yoğurt
ara:kararsızım

kızlar spor listesini başlattım ama kimler spor yapıyo kimler yapmıyo bilmiyorum
benim mesajımı kopyala yapıştır yaparak altına kendinizi ekleyin yanına kaç dk spor yaptığınızı
her gelen yazarsa böylece sürekli göz önünde olur

menüm
sabah: domates-salatalık-peynir-1 kasık ezme
öğle: yarım gözleme
ara: sekersiz türk kahvesi 1 lokum
akşam: ıspanak 6 kasık-yoğurt
ara:sütlü türk kahvesi sekersiz

1 saat yürüyüş

Bugün ki Mönüm:

Sabah:1 dilim peynir,yagda yumurta,salatalık,2 dilim çavdar ekmeği.
Öğle:Bi kepçe tel şehriye çorbası,bi baget tavuk(fırında yapılmış),bi kase az şekerli vişne kompostosu
Akşam:1 kase yogurt(öğle yemeğini geç yediğim için akşamı sadece yogurtla geçiştirdim)

Ara Öğün:2 adet ceviz,1 dilim karpuz

Su tüketimi:2 Lt

Spor:300 ip atlama,100 twister

Bu arada bugün diyetisyen randevum vardı.2 haftada 1.300 gr vermişim.Dr çok begendi iyi gidiyosun ha gayret dedi ve ödül olarak listeme haftada 2 gün ara öğün de 2 top dondurma ekledi Toplamda 11,5 kilo vermiş bulunmaktayım,bunun da 9.800 gr ı yagdan gitmiş.bi 10 kilo daha verebilsem aah ah

7.takııımmm huuu nerelerdesiniz canım sıkılıyo tek başıma yazışmaktan takımımız çooook sessiz,lütfen canlandıralımm biraz.tamam biliyorum h.sonu rehaveti var ama h.içi de sessiz burası

7.takııımmm huuu nerelerdesiniz canım sıkılıyo tek başıma yazışmaktan takımımız çooook sessiz,lütfen canlandıralımm biraz.tamam biliyorum h.sonu rehaveti var ama h.içi de sessiz burası

Haftasonu sessizliği tebrik ederim canim çok güzel vermissin kilo

Günaydın arkadaşlar dün akşam 9-9.30da foruma giremedim.genel bir sıkıntımı vardı bilmiyorum.:S
Simuzer bende tebrik ediyorum.istikrarlı olursan bence 10 değil 20 bile verirsin:))) Arkadaşlar yaptığımız sporu toplamda kaç dakika yaptığımızımı ekliyeceğiz yoksa dakikayla birlikte neler yaptığımızı mı? Herkese iyi hafta sonları diliyorum..

Canim listeye sadece dk yazılıyor.neler yaptığını Msj paylasiminda yazabilirsin iyi Pazarlar

menüm
sabah: peynir ezme -1 dilm ekmek
ara :erık
öğle:et sote 1 dilm ekmek
ara:sade türk kahvesi 1 lokum
akşam : ayran çorbası 1 dilm ekmem

1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…