bijom günaydın canım..listeye girmeye değilde hazırlanmaya başlasak bu cuma daha iyi olmazmı..haftaya listeyi sunarız..birde şey soracağım..hedef kilo derken tüm yarışmada olduğumuz süre boyunca o hedefmi olacak yani mezuniyetimizi sağlayacak bir rakammı söylemeliyiz ben hala kuralları okumadımda..
bijom tmam liste konusunu hallederiz sorun olmaz..
paylaşım alanında beşinci takımdan bir arkadaşımız bizim için not düşmüş püsküütümde değerlendirmiş bir de sen bakıver..5. takım kaç kişidir kimlerdendir :)) onlarla olmamızı istemişler... sen değerlendir bize sunarsın hep beraber bir kez daha konuşabiliriz ne yapılabilir diye... arkadaşımızı cevapsız bırakmayalım..
merhabalar kızlar .......gün yine karanlık başladıaeben takimimizda misin dogru anladim di mi ? oyleyse hosgeldin tekrar seni gormek cok guzel :)
ahah kotu haberleri hic sormayin icim yaniyor dunden beri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam kallisim bakayım..
bu hafta listemizi hazırlayalım mı şimdi ne diyorsun? bir de su zeytin yapragı olayı nedir tam olarak vaktin oldugunda yazarsan cok makbule geçecek
önümüzdeki hafta değişik birşeyler yapayım diyorum :26:
şimdi listemizde kimler var:
kalliste
reyhan
mersa
chocolate
mustang
bijoux
başka gelecek veya unuttugum var mı?
aebencim geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda en az tedaviyle iyi olursun..
ne zaman gelmek istersen kapımız açık ister paylaşım ister liste
oooh maşallah başlanmış bile diyetlere :) o bildiğimiz diyeti yapıosun dimi bijom,senin yaptığn yani ? ben dediğim gibi yarın sadece bildirim yapacağım, bursaya kız almaya gidiyoruz haftasonu. dönüşte pzts başlarım diyete spora ... yarın şuanki ve hedef kiloyu yazıcam şekerimherkese merhaba
dün misafirim vardı kahvaltıya yazmıştım. öğleden sonraya kadar burdalardı. sonra da ev işi toprak falan derken akşam sızıvermişim.. ama iyi haber diyetmi hiç bozmadım.. 2 gündür iyi gidiyorum şükür
arkadaşlarım bugun hedef kilolarımızı yazalım. eger mümkünse cuma günü başlayalım listeye. ne kadar erken o kadar iyi
merhabalar kızlar .......gün yine karanlık başladısabah baktım linkede yazamadım ....
ben kendim için açıklık getireyim .. takıma girmek isterim lakin benim durum biraz karışık:26: böbrek rahatsızlıgım çıktı . 1.2. ay içinde büyük ihtimal kortizol tedavim olacak... o dönemde kilo vermek deyilde kilo korusam o bile yetecek .. bu anlamda listeye yazılmamın bi anlamı yok gibi .. şu an diyet yapıyorum 10 gündür yapmakda zorundayım zaten saglık açısından . eger müsadeniz olursa listeye yazılmadan takımın bir parçası olsamilerde kortizol olmazsa listedeyim olmazmı ?
Arkadaşlar, hepiniz yeniden hoş geldiniz..
oooh maşallah başlanmış bile diyetlere :) o bildiğimiz diyeti yapıosun dimi bijom,senin yaptığn yani ?
evet çaklıtım her zamanki diyet düzenimden gidiyorum gideceğim inşallah. o bir diyet değil kendi kafama göre uydurduğum bir düzen biliyosun zatenyani günde 3 dilim kepek ekmek, akşamları sıfır yemek.. bol su ve phyto slim çayım (gidip alabilsem bir de) az yağlı ve az salçalı kıymasız sebze yemekleri yogurtla ya da 4 köfteli 1 dilim ekmek yogurtlu ögle yemeği veya körili tavuk.. bol karışık salatalaırmı da unutmadım :)
kendi uydurduğum ve işime cok yarayan tariflerim var değişiklik isteyene hu huuuuuuuuu
ha bir de olmazsa olmaz günde 1 bütün sarmısak yutmak ve elma sirkesi+bal
[URL=https://imageshack.com/i/n7r5sdtj][/URL]
şimdi mersacım önce alıntı yapmayı anlatıyorum;
cerceve içine aldıgım 1 numaralı yer yani senin yazını alıntılayalım mesela.. yazının üstünde herhangi bir yere uzun süre basınca 2 numaralı alan gibi mavi olacak orası.. yine 2 numaralı fotoda yukardaki okun gösterdiği konuşma zarfına tıklarsan 3 numaralı alan gelir. yani alıntını yapmış olursun.. ne yazacaksan aşağıya yazıp gönderebilirsin..
yazıyı yok etmek için ise..
her zaman cevap yazarken 4 numaralı yerdeki + işaretine bas ablacım... o zaman 5 numaralı ekran gelecek. işte orda okun gösterdiği mavi işarete basıp kaldırırsan o yazı cevabında cıkmaz.. aynı yazı ve işaret alıntı ekranında da var farkettiysen alıntı yaparken de kaldırırsın.
umarım anlatabilmişimdir
evet genç ve güzel bayanlarrrr
yarın sabahtan kilolarımızı ve yanına hedef kilomuzu yazıyoruz hatırlatayım dedim..
artık yarından itibaren yediklerimizi de yazmaya başlayacağız..
takım üyeleri şimdilik:
* reyhan
* chocolate
* kalliste
* mehalim
* mersa
* cocostar
* bijoux
yani mevcudumuz şu an 7 kişi gibi görünüyor. kallisimin 2 tane de arkadaşı katılacak bize bir süre sonra. sanırım ideal olacağız o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?