Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kallisim ben de diyorum ki bu hafta eksilerden kalma abuk korkunç listemiz oluşsun da haftaya tam olarak başlamış olalım ne dersin?

mezuniyetimizi sağlayacak kilomuzu belirtmemiz gerekiyormuş. birkaç kilo üzerinde de mezun olabiliyoruz sanırım.. ben de az sonra bir güzel okuyayım kuralları yorumlayayım. hatta buraya da taşıyayım gelen okusun..

bizim evde de tv açılmıyor.. sosyal medyaya da fazla bakılmıyor.. yalancı tv ler, fırsat kollayan sacma sapan sosyal medya maymunları iş başında. sadece kendi kendimize üzülüp dua ediyoruz.. elden gelen bu malesef

Son düzenleme:
bijom tmam liste konusunu hallederiz sorun olmaz..

paylaşım alanında beşinci takımdan bir arkadaşımız bizim için not düşmüş püsküütümde değerlendirmiş bir de sen bakıver..5. takım kaç kişidir kimlerdendir :)) onlarla olmamızı istemişler... sen değerlendir bize sunarsın hep beraber bir kez daha konuşabiliriz ne yapılabilir diye... arkadaşımızı cevapsız bırakmayalım..

tamam kallisim bakayım..

bu hafta listemizi hazırlayalım mı şimdi ne diyorsun? bir de su zeytin yapragı olayı nedir tam olarak vaktin oldugunda yazarsan cok makbule geçecek
önümüzdeki hafta değişik birşeyler yapayım diyorum :26:

şimdi listemizde kimler var:

kalliste
reyhan
mersa
chocolate
mustang
bijoux

başka gelecek veya unuttugum var mı?

merhabalar kızlar .......gün yine karanlık başladı sabah baktım linkede yazamadım ....
ben kendim için açıklık getireyim .. takıma girmek isterim lakin benim durum biraz karışık:26: böbrek rahatsızlıgım çıktı . 1.2. ay içinde büyük ihtimal kortizol tedavim olacak... o dönemde kilo vermek deyilde kilo korusam o bile yetecek .. bu anlamda listeye yazılmamın bi anlamı yok gibi .. şu an diyet yapıyorum 10 gündür yapmakda zorundayım zaten saglık açısından . eger müsadeniz olursa listeye yazılmadan takımın bir parçası olsam ilerde kortizol olmazsa listedeyim olmazmı ?

aebencim geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda en az tedaviyle iyi olursun..
ne zaman gelmek istersen kapımız açık ister paylaşım ister liste

evet genç ve güzel bayanlarrrr

yarın sabahtan kilolarımızı ve yanına hedef kilomuzu yazıyoruz hatırlatayım dedim..

artık yarından itibaren yediklerimizi de yazmaya başlayacağız..

takım üyeleri şimdilik:

* reyhan
* chocolate
* kalliste
* mehalim
* mersa
* cocostar
* bijoux

yani mevcudumuz şu an 7 kişi gibi görünüyor. kallisimin 2 tane de arkadaşı katılacak bize bir süre sonra. sanırım ideal olacağız o zaman

oooh maşallah başlanmış bile diyetlere :) o bildiğimiz diyeti yapıosun dimi bijom,senin yaptığn yani ? ben dediğim gibi yarın sadece bildirim yapacağım, bursaya kız almaya gidiyoruz haftasonu. dönüşte pzts başlarım diyete spora ... yarın şuanki ve hedef kiloyu yazıcam şekerim

aeben cnm geçmiş olsun ,sağlıklı ol da aman , kiloyu sonra da verirsin.. senin paylaşımlarını hep çok sevmişimdr

Arkadaşlar, hepiniz yeniden hoş geldiniz..

hoşgördük püsküütümmmm

evet herkeslere merhaba, bu da benim merhaba yazım olsun
kilo konusunda hala yerimde sayıyorum diyebiirim.verdiğim zamanlar da oldu çok. ama hep geri aldım. düşünüyorum, sanırım benim yemek yemekten haz alma işini bir şekilde unutturmam lazım bünyeme. başka türlü olmayacak. ve hep hızlı yiyorum, hiç bir diyet beni yavaşlatamadı.her işim hızlıdır ya,yemeyi de hızlı gerçekleştiriyorum.
ben bu sefer sebze protein serbest, karbonhidrat meyve ve yağı ise çok az miktarda alıp öyle kilo vermeyi hedefliyorum. ve her gün yürümeyi planladım. şuanki kilomu ve hedefimi zaten yarın sabah yazacağım inş.
tekrar aynı kişilerle aynı takımda olmak çok güzel. evime dönmüş gibi hissettim. hiçbir konuyu konuşmaktan kaçınmayacağım,sıkılmayacağım insanlarla dolu yine takımım. hepinizi seviyorum. hadi bakalım inş hedeflerimize ulaşacağız

son olarak, somada yaşanan olayla ilgili herkes gibi ben de çok üzgünüm. elimiz kolumuz bağlı izleyebiliyoruz sadece. Allah hepsine rahmet etsin,yakınlarına sabır ihsan eylesin....

oooh maşallah başlanmış bile diyetlere :) o bildiğimiz diyeti yapıosun dimi bijom,senin yaptığn yani ?

evet çaklıtım her zamanki diyet düzenimden gidiyorum gideceğim inşallah. o bir diyet değil kendi kafama göre uydurduğum bir düzen biliyosun zaten yani günde 3 dilim kepek ekmek, akşamları sıfır yemek.. bol su ve phyto slim çayım (gidip alabilsem bir de) az yağlı ve az salçalı kıymasız sebze yemekleri yogurtla ya da 4 köfteli 1 dilim ekmek yogurtlu ögle yemeği veya körili tavuk.. bol karışık salatalaırmı da unutmadım :)

kendi uydurduğum ve işime cok yarayan tariflerim var değişiklik isteyene hu huuuuuuuuu

ha bir de olmazsa olmaz günde 1 bütün sarmısak yutmak ve elma sirkesi+bal

Bende akşam evde bol vakitte neler yapicam hexefim ne hepsini yazarim. Bende kilo bildirecem ama diyetimi hafta sonu bozup pazartezi tekrar basliycam yani hafta sonu benden yediklerimin sakin raporunu istemeyin. Valla yoldan cikarsiniz:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bijom yaaa sanirim seninle tel. Ayni şu altta cikan yaziyi kaybedemiyorum . Bide kizlar tel. Nasil alinti yapilarak cevap yaziliyor onuda çòzemedim (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mersacım biraz uğraştıracak ama fotolarla anlatmaya çalışayım.. evet ikimiz de android işletim sistemi kullanıyoruz..

[URL=https://imageshack.com/i/n7r5sdtj]
[/URL]

şimdi mersacım önce alıntı yapmayı anlatıyorum;
cerceve içine aldıgım 1 numaralı yer yani senin yazını alıntılayalım mesela.. yazının üstünde herhangi bir yere uzun süre basınca 2 numaralı alan gibi mavi olacak orası.. yine 2 numaralı fotoda yukardaki okun gösterdiği konuşma zarfına tıklarsan 3 numaralı alan gelir. yani alıntını yapmış olursun.. ne yazacaksan aşağıya yazıp gönderebilirsin..

yazıyı yok etmek için ise..
her zaman cevap yazarken 4 numaralı yerdeki + işaretine bas ablacım... o zaman 5 numaralı ekran gelecek. işte orda okun gösterdiği mavi işarete basıp kaldırırsan o yazı cevabında cıkmaz.. aynı yazı ve işaret alıntı ekranında da var farkettiysen alıntı yaparken de kaldırırsın.

umarım anlatabilmişimdir

Eylül-ekim gibi hedefine ulaşacağını düşünüyorm böyle yaparsan. Ama zaten ortalama ayda 3 kg vermek en güzeli. Çok hızlı verirsen de çok hızlı alıyorsun.
Mesele istikrar. Sen bu konuda çok başarılısın nolursa olsun dağılmıyorsun. Keşke ben de öyle olabilsem.
Akşam yememe olayını ben de denicem. Şu diyete bi başlayayım azıcık küçülsün midem. Dayanıklı olduğm anda ben de başlıcam. Asıl amacımsa şu; ben geceleri yiyen biriyim. Davranış olarak bundan kurtulmak istiyorum... Bakalım

Sabaha kilolar ve hedef Kilo yazilacak ha? Desenize basladik) cok seviniyorum.. Su rehabilitasyona gidecek olmam sikiyor canimi.. Cok zamansiz oldu..telefonla falan katilabilirimde cok fazla sohbetim olmaz herhalde..

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Bijom alintiyi becerdim sanirim şimdi sira yaziyi kybetmekte

Bijom canım seni seviyorum yaaa:)) daha öncede başının püsküllü belasıydım şimdide. Lalalalaaaa başardım Allahım ne kadar yetenekliyimmmm:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…