canım eylül ekim gibi olur mu bilemem çünkü bu sefer öyle kafama estiği gibi yürüyemiyorum. ama deneyeceğım inşallah. sen de yürü bol bol yürü. yürümeyle cok kilo veren gördüm..Eylül-ekim gibi hedefine ulaşacağını düşünüyorm böyle yaparsan. Ama zaten ortalama ayda 3 kg vermek en güzeli. Çok hızlı verirsen de çok hızlı alıyorsun.
Mesele istikrar. Sen bu konuda çok başarılısın nolursa olsun dağılmıyorsun. Keşke ben de öyle olabilsem.
Akşam yememe olayını ben de denicem. Şu diyete bi başlayayım azıcık küçülsün midem. Dayanıklı olduğm anda ben de başlıcam. Asıl amacımsa şu; ben geceleri yiyen biriyim. Davranış olarak bundan kurtulmak istiyorum... Bakalım
başladık reyhan ablacım hadi bakalım gazamız mübarek olsun. valla ben de cok seviniyorumSabaha kilolar ve hedef Kilo yazilacak ha? Desenize basladik) cok seviniyorum.. Su rehabilitasyona gidecek olmam sikiyor canimi.. Cok zamansiz oldu..telefonla falan katilabilirimde cok fazla sohbetim olmaz herhalde..
eheh biliyorumBijom çok tatlisin yaaa:)))
ben de seni seviyorum elif ablaBijom canım seni seviyorum yaaa:)) daha öncede başının püsküllü belasıydım şimdide. Lalalalaaaa başardım Allahım ne kadar yetenekliyimmmm:))))))
ay cococuğum hoşgeldin canım tartıldın mı sabah ?
chocolate hayatım iyi yolculuklar bizi ihmal etme..
Günaydın arkadaşlar sabah itibariyle 83.6. Kg ve hedef kilom ne kadar süreden bahsediyoruz hedefe bakarsanız hedef 60 )))))) rüyalarda ancak işte ben en iyisi önce bi 80 olayım hadin kaçtım ben
Cocostarum merhaba seni yeni görmek be güzel
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın arkadaşım beni hatırladınmı takıma girmene çok sevindim.Hayırlı sabahlar vede hayırlı cumalar .... dün gece yazayordumki şarj bitti loptopun .....
bijom listeye benide yazabilirsin canım .. daha 2 ayım var büyük ihtimal o zamana kadar sizinle olurum ondan sonrasıda Allah kerim bakalım
nasıl olsa ilk hafta lsteleri çökerticez .:)
diyete başladıgım kilom 70 .6 canım ..
bugun evde yokum ançak akşam girerim tekrar ...
hepinize sevgiler .......
çikolatam güle güle git gel. başaracaz allahın izniyle.Evet hatunlar birazdan Bursa'ya yola çıkıcaz, çıkmadan buraya bu devasa kilomu yazayım dedim .
Başlangıç kilom : 94.50
Hedef kilom: 70
Hayırlı olsun bakalım yeni başlangıcımız
cocostar hoş geldin nasılsın yine bir aradayız:))günaydın eski takım nasılsınız
eheh biliyorum
ben de seni seviyorum elif ablasevmesem hiç uğraşmazdım
günaydınnn
daha tartılmadım eşimi yolladım anca işe. toprak uyansın da öyle. şimdi o taraflara gidip ses yapmiyim
kallisim şu hesap şeysi listesini koyarsın değil mi?
aebencim listeye gelmene sevindim hayatım da hedef kilonu da yazaymışsın iyiymiş
Günaydın arkadaşlar sabah itibariyle 83.6. Kg ve hedef kilom ne kadar süreden bahsediyoruz hedefe bakarsanız hedef 60 )))))) rüyalarda ancak işte ben en iyisi önce bi 80 olayım hadin kaçtım ben
mustang günaydın canım yerleşebildinmi allah kolaylık versin:))
Cocostarum merhaba seni yeni görmek be güzel
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydin sekerler hayirli cumalar
Mubarek bir günde basladik hayirli olur insallah
Gelelim benim durumuma ,Ayni mersa Gibi bende iki aydir cok siki bir diyetteyim..yilbasinda 100 kiloya Kadar ciktim.
Sonra bir iki hafta isvec diyetiyle 95 oldum. Iki ay öncede cok kararli yürümeye basladim. Kosu bandinda Hergün 500 kalori yakmaya calistim.buda 6,7 km yapiyor nerdeyse 70 dakika sürüyor. Bu arada Hersey yiyerek ama miktarlarini cok azaltarak beslendim. Bu sabahki kilom 85... 70 Kilo olmak istiyorum.. Yas gectikce Kilo vermek cok zor. Gencliginizin avantajlarini kullanin..
Aeben hosgeldin takimimiza seni gördügüme sevindim..
Coco sende hosgeldin canim. Sanki Grup hic dagilmamis Gibi.
Cikolata kizim bak yine birlikteyiz yine basaracagiz insallah
Zeynebim sen kendi cabanla cok güzel Kilo vermissin zaten kalanida birlikte halledecegiz ins. Senin kararliligin ve istikrarin hepimize cok iyi gelecek.
Mersa en cok biz zorlanacagiz galiba cünkü zaten siki diyetteyiz ama bunuda basaracagiz ben inaniyorum.
Mustang canim seninle kilolarimiz cok yakin seni yakalamaya calisacagim Haberin olsun.
Kallisim bu defa olacak degilmi? Evet evet mutlaka olmali.. Elele basaracagiz. Hic degilse agrisiz sizisiz yasayacak Kadar Gitsin kilolar. Balerin olmak degil niyetimiz. Sadece kendimizi iyi hissetmek.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Cocom saol iyim dün ev taşıdım hala onu bunu yerleştirmekle mesgulum birde eve ilk oturan biziz inşaattan aldık eksik bitmiyor ustalara küfrede küfrede bi hal olduk inan (( bu nedenle henüz tam adapte olup takımı takip edemiyorum
Günaydin sekerler hayirli cumalar
Mubarek bir günde basladik hayirli olur insallah
Gelelim benim durumuma ,Ayni mersa Gibi bende iki aydir cok siki bir diyetteyim..yilbasinda 100 kiloya Kadar ciktim.
Sonra bir iki hafta isvec diyetiyle 95 oldum. Iki ay öncede cok kararli yürümeye basladim. Kosu bandinda Hergün 500 kalori yakmaya calistim.buda 6,7 km yapiyor nerdeyse 70 dakika sürüyor. Bu arada Hersey yiyerek ama miktarlarini cok azaltarak beslendim. Bu sabahki kilom 85... 70 Kilo olmak istiyorum.. Yas gectikce Kilo vermek cok zor. Gencliginizin avantajlarini kullanin..
Aeben hosgeldin takimimiza seni gördügüme sevindim..
Coco sende hosgeldin canim. Sanki Grup hic dagilmamis Gibi.
Cikolata kizim bak yine birlikteyiz yine basaracagiz insallah
Zeynebim sen kendi cabanla cok güzel Kilo vermissin zaten kalanida birlikte halledecegiz ins. Senin kararliligin ve istikrarin hepimize cok iyi gelecek.
Mersa en cok biz zorlanacagiz galiba cünkü zaten siki diyetteyiz ama bunuda basaracagiz ben inaniyorum.
Mustang canim seninle kilolarimiz cok yakin seni yakalamaya calisacagim Haberin olsun.
Kallisim bu defa olacak degilmi? Evet evet mutlaka olmali.. Elele basaracagiz. Hic degilse agrisiz sizisiz yasayacak Kadar Gitsin kilolar. Balerin olmak degil niyetimiz. Sadece kendimizi iyi hissetmek.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?