Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım eylül ekim gibi olur mu bilemem çünkü bu sefer öyle kafama estiği gibi yürüyemiyorum. ama deneyeceğım inşallah. sen de yürü bol bol yürü. yürümeyle cok kilo veren gördüm..
istikrar evet. şöyle düşün her kaçamak hedefini 1 hafta ileri atıyor.. ne gerek var? anlık zevk. aklına kacamak glince yapacağın bir iş varsa yap, oje sür, fön çek falan filan. hemen unutuyorsun
akşam yememeyi yapabileceğini sanmıyorum. zor birşey. hakatten acıkıyorsun ki ben bebekten beri akşam yemezmişim. ama corba salataya alışırsan harika olur derim.. şöyle düşün 6 ay akşam çorba salata yersem ölmem ama harika kıyafetlerim olur

Sabaha kilolar ve hedef Kilo yazilacak ha? Desenize basladik) cok seviniyorum.. Su rehabilitasyona gidecek olmam sikiyor canimi.. Cok zamansiz oldu..telefonla falan katilabilirimde cok fazla sohbetim olmaz herhalde..
başladık reyhan ablacım hadi bakalım gazamız mübarek olsun. valla ben de cok seviniyorum sen rehabilitasyonuna git dinlenbir güzel hiç canın sıkılmasın biz burdayız...

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar vede hayırlı cumalar .... dün gece yazayordumki şarj bitti loptopun .....

bijom listeye benide yazabilirsin canım .. daha 2 ayım var büyük ihtimal o zamana kadar sizinle olurum ondan sonrasıda Allah kerim bakalım
nasıl olsa ilk hafta lsteleri çökerticez .:)
diyete başladıgım kilom 70 .6 canım ..
bugun evde yokum ançak akşam girerim tekrar ...
hepinize sevgiler .......

Evet hatunlar birazdan Bursa'ya yola çıkıcaz, çıkmadan buraya bu devasa kilomu yazayım dedim .

Başlangıç kilom : 94.50
Hedef kilom: 70

Hayırlı olsun bakalım yeni başlangıcımız

Bijom çok tatlisin yaaa:)))
eheh biliyorum

Bijom canım seni seviyorum yaaa:)) daha öncede başının püsküllü belasıydım şimdide. Lalalalaaaa başardım Allahım ne kadar yetenekliyimmmm:))))))
ben de seni seviyorum elif abla sevmesem hiç uğraşmazdım

günaydınnn
daha tartılmadım eşimi yolladım anca işe. toprak uyansın da öyle. şimdi o taraflara gidip ses yapmiyim

kallisim şu hesap şeysi listesini koyarsın değil mi?

aebencim listeye gelmene sevindim hayatım da hedef kilonu da yazaymışsın iyiymiş

ay cococuğum hoşgeldin canım tartıldın mı sabah ?

chocolate hayatım iyi yolculuklar bizi ihmal etme..

Son düzenleme:
İşte kilo bildirimim:

Başlangıç kilom : 61
Hedef kilom: 53

hadi Bismillah diyelim kolay gelsin hepimize

Günaydın arkadaşlar sabah itibariyle 83.6. Kg ve hedef kilom ne kadar süreden bahsediyoruz hedefe bakarsanız hedef 60 )))))) rüyalarda ancak işte ben en iyisi önce bi 80 olayım hadin kaçtım ben

Cocostarum merhaba seni yeni görmek be güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın arkadaşlar sabah itibariyle 83.6. Kg ve hedef kilom ne kadar süreden bahsediyoruz hedefe bakarsanız hedef 60 )))))) rüyalarda ancak işte ben en iyisi önce bi 80 olayım hadin kaçtım ben

Cocostarum merhaba seni yeni görmek be güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

özlemişim Mustangım sizi görmeyeli nasılsınız yaa baya oldu
ben o zaman ilk ufaklıktan kalan kiloları vermeye çalışıyordum, şimdi ikincinin hediyeleri eritmeye geldi

günaydın eski dostlar burda olmaktan çokkk mutluyum.aradan yıllar geçsede sanal da olsa demekki kurulan dostluklar arkadaşlıklar aynı tazeliğini koruyormuş. hepimize hayırlı cumalar Allah hepimizin işini rast getirsin bereketli huzurlu sağlık dolu bir gün olsun inşaallah. soma ahhh soma allahım sen orada hayatını kaybedenleri cennetine al rabbim geride kalanlarada sabır ver(
arkadaşlarım şimdi gelelim benim durumuma . ben 4 sene önce bu yolculuğa 102 kilo ile başlamıştım. bir baktım başladığım yere dönmek üzereyim ve Allahım bana güç ver dedim ve tekrar bu savaşa girdim.ben zaten 1,5 aydır diyetteyim hemde ciddi diyetteyim buradan sanırım 79-80 kilo civarında ayrıldım ve 1,5 ay önce tartı 94 kiloyu gösterdi.1,5 ayın sonunda 4 kilo vererek eskisi gibi hızlı kilo veremediğimide anlamış oldum. eee yaş nihayete ermiş artık nüfus cüzdanında niyeyse 43 yazıyor. kızlarım bile benimle dalga geçiyor ayy regli olamadım acaba hamilemiyim diyorum anne sakın menopoza girmiş olmayasın diyorlar. tam ihtiyacım olduğu dönemde imdadıma yetiştiniz. inşallah burda hepimiz birbirimize elimizden ne destek gelirse verip daha öncede başardığımız gibi yine takım birinciliklerini alırız.hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
başlangıç kilom:90
hedefim:75

küçücük bir not: ben günlük menü bildirimine hafta sonu ara verip pazartesi yada salı günü başlayabileceğim takım kaptanıma duyurulur.

günaydın arkadaşım beni hatırladınmı takıma girmene çok sevindim.

Evet hatunlar birazdan Bursa'ya yola çıkıcaz, çıkmadan buraya bu devasa kilomu yazayım dedim .

Başlangıç kilom : 94.50
Hedef kilom: 70

Hayırlı olsun bakalım yeni başlangıcımız
çikolatam güle güle git gel. başaracaz allahın izniyle.

günaydın eski takım nasılsınız
cocostar hoş geldin nasılsın yine bir aradayız:))

bijom ellerine sağlık ablacımmmm :))

vee acı gerçek

kilom: 74,3
hedef: 62

vee bıildirimimi yapıp işlerime girişiyorum..

Son düzenleme:
yukarda yazdım ama belki gözden kaçar diye tekrar yazdım.

başlangıç kilom:90
hedefim:75

küçücük bir not: ben günlük menü bildirimine hafta sonu ara verip pazartesi yada salı günü başlayabileceğim takım kaptanıma duyurulur.

Günaydin sekerler hayirli cumalar

Mubarek bir günde basladik hayirli olur insallah
Gelelim benim durumuma ,Ayni mersa Gibi bende iki aydir cok siki bir diyetteyim..yilbasinda 100 kiloya Kadar ciktim.
Sonra bir iki hafta isvec diyetiyle 95 oldum. Iki ay öncede cok kararli yürümeye basladim. Kosu bandinda Hergün 500 kalori yakmaya calistim.buda 6,7 km yapiyor nerdeyse 70 dakika sürüyor. Bu arada Hersey yiyerek ama miktarlarini cok azaltarak beslendim. Bu sabahki kilom 85... 70 Kilo olmak istiyorum.. Yas gectikce Kilo vermek cok zor. Gencliginizin avantajlarini kullanin..
Aeben hosgeldin takimimiza seni gördügüme sevindim..
Coco sende hosgeldin canim. Sanki Grup hic dagilmamis Gibi.
Cikolata kizim bak yine birlikteyiz yine basaracagiz insallah
Zeynebim sen kendi cabanla cok güzel Kilo vermissin zaten kalanida birlikte halledecegiz ins. Senin kararliligin ve istikrarin hepimize cok iyi gelecek.
Mersa en cok biz zorlanacagiz galiba cünkü zaten siki diyetteyiz ama bunuda basaracagiz ben inaniyorum.
Mustang canim seninle kilolarimiz cok yakin seni yakalamaya calisacagim Haberin olsun.
Kallisim bu defa olacak degilmi? Evet evet mutlaka olmali.. Elele basaracagiz. Hic degilse agrisiz sizisiz yasayacak Kadar Gitsin kilolar. Balerin olmak degil niyetimiz. Sadece kendimizi iyi hissetmek.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Cocom saol iyim dün ev taşıdım hala onu bunu yerleştirmekle mesgulum birde eve ilk oturan biziz inşaattan aldık eksik bitmiyor ustalara küfrede küfrede bi hal olduk inan (( bu nedenle henüz tam adapte olup takımı takip edemiyorum

merhaba ablam, azmine hayran kaldım. aynen böyle devam, harika kilo vermişsin

kolaylıklar diliyorum, ev taşımak zor iş. hele ki inşaattan yeni çıkmış bir evse. ama sen başarırsın

ablacım harikasın 2 ayda 10 kilo muhteşem ben 1,5 ayda yırtındım artık nerdeyse sadece 4 kilo verebildim ama sporu çok az yaptım vakitsizlikten dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…