Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben ( 70.6 / / ) ( yeni üye )
bijoux ( 74.3 / / ) ( hedef kilo 62.0 ) (diskalifiye )
chocolategir ( 94.5 / / ) (hedef kilo 70.0 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış)
cocostar ( 61 / / ) ( hedef kilo 53.0 ) ( yeni üye )
Kalliste ( 105.0 / / ) ( hedef kilo 80.0 ) ( yeni üye )
mersa ( 90.0 / ) ( hedef kilo 75 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış )
_Mustang_ ( 83.6 / / ) ( hedef kilo 60.0 ) ( yeni üye )
reyhanxx54 ( 85 / / ) ( hedef kilo 70.0 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış )

arkadaşlar kilo bilgilerinizde hata varsa lütfen söyleyin düzeltelim..uzun aradan sonra bilgilerle uğraşmak yaramadı bana

aebencim geçmiş olsun canım inşallah çok kısa bir süre içinde atlatırsın bu sorunu...hedef kilonu yazarsan kurallar gereği :))

****4.takım 231. etap****bijonun etabı

İyi geceler ....
Kalisim hedef kilom 63.. Canim ben 58.9 la mezun olmustum ... Takim pureseduru ne bilmiyorum .bizden sonra kurallarda cag atladi :) yeni uye olarakmi giricez bilmiyorum ..

Selam herkese 7. takımın kaptanıydım ben bir zamanlar :) tekrar takımın açılmasına ve çok da hareketli olmasına çok sevindim,zira çok emek vermiştim.herkese başarılar bol eksiler diliyorum

Tık tık tık
Bende gelebilirmiyim:26:
kütahya'dan mısın? merak ettim..

günaydın arkadaşlarım,
dün nedense kıtlıktan cıkmıs gibi yedim heralde önümüzdeki günlerin acısını cıkarmak istedim. ama şu anda midem berbat durumda. bu da bana ceza olsun. gerçek anlamda diyetime bugün başlıyorum hayırlı olsun bana

Günaydınnnnn:))) bijom bir sen gelmişsin bu gün bide ben. Kızlar yatiyormusunuz uyaninnn.dünde diyetim gayet iyidi ama akşam 4 tane kiyma köfte,bir dilim kavun 1 küçük parça karpuz ve 4-5 tane badem yedim. Offf çokmu kaçirmişim sizce.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı sabahlar takımım .........
bu lafi etmeyeli yıllar oldu

düm sabah hastaneye ordan bir ziyarete, sonrada arkadaşlarla dolaştım biraz derken yogun gündü . dün diyet için mola günüydü . bugün kaldıgım yerden devam .....

Selam herkese 7. takımın kaptanıydım ben bir zamanlar :) tekrar takımın açılmasına ve çok da hareketli olmasına çok sevindim,zira çok emek vermiştim.herkese başarılar bol eksiler diliyorum
hoşgeldin sapira

Tık tık tık
Bende gelebilirmiyim:26:
kuto hoşgeldin

hadi bismillah o zaman bijom .........

bu takımlara ilk girişim ...
Cuma Yarışması 55. Etap

( 31 - 06 Mayıs 2008)
aeben ( 71.7 / 70.6 / 1.1 / 1.53 %) **

bu da listelerdeki en son ben ... malsefki 165. atap kayıtlarda yok . nasıl mezun olduysam o hafta listeleride yok etmişim . hahayy

6.TAKIM 164.ETAP **

aeben ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / 0,33 % )

mersacım kaliş ,mehalim ve ablam kadar yakınen olmasada sizleride unutmadım tabiki zamanlada daha yakından tanışıcaz inşallah

benim diyet hayatım 6. takımda geçti ama sizinde bildiginiz gibi 5. takımda 2. takımım gibiydi ....

yinede kendimi biraz tanıyatım ..
38 yaşıda 3 yavrusu olan bir anayım . ankarada yaşıyorum .. hem ev hanımı hemde ögrenciyim diyelim .... bu son yıllarda evde çok durdugumda söylenemez kurslardı sohbetti arkadaşlardı derken diyete adepde olamıyorum malesef ...
diyet tecrübem taa çoçukluguma dayanır desem yeridir ..... hep kiloluydum genç kızken bile 67 lerdeydim ...
2007 yılında 80 ne ulaşınca sıkı bir diyet ve spor işine girdim kendi çabamla 71 kadar indikden sonra diyet guruplarıyle tanıştım .. 58 küsürla mezun oldum . üç dört yıl önce ... birkaç kilo üstüne koysamda bu yıllarım hep 63 ..65 arası geçti . oto kontrolu hep sagladım .. tabı buralardan uzaklaşmamamında etkisiyle ..... taki geçen yaz önce tatil hemen ardından ramazan ve bayram takibindede yine memeleket izini derken 70 oldum 2 ay içinde kaç aydırdır kilo almasamda veremedimde bir türlü .. dedigim gibi bu benim birazda sosyal hayatımlada ilgili ....

şimdilik benden bu kadar işler beni bekler

bir küçük not. bugün eşimin işi için şehir dışına çıkma ihtimalim var .. eger salıya kadar gelmezsem bilinki şehir dışındayım .. tabki diyate uymaya en azından azda olsa verdigimi korumaya çalışıcam .. malum artık takımım adına sorumluyum....

Arkadaşlar merhaba....
Mersam sabahın köründe kalkmamıza rağmen yazamadım uyumuyoduk yani

Bijom diyetin hayırlı olsun canım..

Kütahya hoşgeldin...takım tam toplanamadı o yüzden kimi alıp kimi alamayacağımız belli olmayabilir...biz hatta bu hafta arası ancak düzen kurmaya çabalıyacağız ama paylaşıma her zaman gelebilirsin...

Saphira hoşgeldin..güzel sözlef ve dilekled için teşekkürler..

Alıntı yapamadım çünkü meaajlar bir gözüküyor bir kayboluyor....

Cevap veremediğim varsa kusura bakmayın sonra telafi ederiz...

Ben günüme güzel bir bahçe kahvaltısıyla başladım..malum ankaradan kızım geldi keyifli ve hoştu...
Şimdi yine işlerime gömülücem.size de kolay gelsin...

Günaydinlar
Gec uyandim evdeki son biriki günün keyfini cikariyorum.
Valizimi topladim. Hazirim yani..
Bijoux diyetin hayirli olsun..
Basliyan herkesi hayirli olsun. Ben 20 Martta basladim. Ve hicde bozmadan niyetim yok.
Rehaya gidince söyliyecegim ordada diyet beslenmek istiyorum diye..
Zaten günün 3-4 saati spor ve masaj Gibi aktivitelerle gececek bir dört Kilo rahat gider diye
Umuyorum..Aslinda daha cok giderde,ben iki aydir siki diyet yaptigim icin beklentim cok yüksek degil.
Cok olursada sevinirim hehehe

Allah Allah simdiden sayfa Seki Haline döndü. Yani eskiden tanidigim sekli bu. Sizdedemi öyle bilmemki? Yoksa benim baska bir yerden girdim?

Merhaba kızlar 7, takımın açılmasına çok sevindim kusurabakmayın yaşanan büyük acımızdan dolayı diyemedik hayırlı uğurlu olsun herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim aramıza hoşgeldiniz

Allah Allah simdiden sayfa Seki Haline döndü. Yani eskiden tanidigim sekli bu. Sizdedemi öyle bilmemki? Yoksa benim baska bir yerden girdim?
reyhan abla aslında site eskiden çok farklı değil sizler telden girdiginiz içinmi öyle farklı görünüyorki ? bende bazan telden giriyorum ama çok fazla bir degişiklik yok :44:
Gelini aldık dönüyoruz Bursa'dan kızlar. İst da da bir kına yarın da düğün olacak. İlk fırsatta aranızdayım. Öpüyormmm
hayırlı ugurlu olsun cukulatam ......
kalişim gözün aydın .

kalış sultan sizin otel işi daha devam ediyormu ......
Teşekkürler..

Merhaba şekerler
Cepten nasıl alıntı filan yapılıyor henüz çözemedim ))
Kalliaim bana cevap vermemişsin beni unutmuşsun )))
Bu arada 1 günde 1 kilo vermişim Buda demek oluyorki benim hergün ev taşıyor gibi evi topla düzelt lazım sabah 7 akşam 11 kadar 1 ayda tığ gibi olurum )))))
Ev baya yerleşti cici evimin fotolarını bir ara inşallah paylaşırım sizlerle
Henüz ciddi anlamda buraya adapte olamadım ama netimde bağlandımı düzene giricek inşallah
Hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…