kütahya'dan mısın? merak ettim..Tık tık tık
Bende gelebilirmiyim:26:
hoşgeldin sapiraSelam herkese7. takımın kaptanıydım ben bir zamanlar :) tekrar takımın açılmasına ve çok da hareketli olmasına çok sevindim,zira çok emek vermiştim.herkese başarılar bol eksiler diliyorum
kuto hoşgeldinTık tık tık
Bende gelebilirmiyim:26:
kütahya'dan mısın? merak ettim..
günaydın arkadaşlarım,
dün nedense kıtlıktan cıkmıs gibi yedimheralde önümüzdeki günlerin acısını cıkarmak istedim. ama şu anda midem berbat durumda. bu da bana ceza olsun. gerçek anlamda diyetime bugün başlıyorum hayırlı olsun bana
reyhan abla aslında site eskiden çok farklı değil sizler telden girdiginiz içinmi öyle farklı görünüyorki ? bende bazan telden giriyorum ama çok fazla bir degişiklik yok :44:Allah Allah simdiden sayfa Seki Haline döndü. Yani eskiden tanidigim sekli bu. Sizdedemi öyle bilmemki? Yoksa benim baska bir yerden girdim?
hayırlı ugurlu olsun cukulatam ......Gelini aldık dönüyoruz Bursa'dan kızlar. İst da da bir kına yarın da düğün olacak. İlk fırsatta aranızdayım. Öpüyormmm
kalişim gözün aydın .Arkadaşlar merhaba....
Mersam sabahın köründe kalkmamıza rağmen yazamadım uyumuyoduk yani
Bijom diyetin hayırlı olsun canım..
Kütahya hoşgeldin...takım tam toplanamadı o yüzden kimi alıp kimi alamayacağımız belli olmayabilir...biz hatta bu hafta arası ancak düzen kurmaya çabalıyacağız ama paylaşıma her zaman gelebilirsin...
Saphira hoşgeldin..güzel sözlef ve dilekled için teşekkürler..
Alıntı yapamadım çünkü meaajlar bir gözüküyor bir kayboluyor....
Cevap veremediğim varsa kusura bakmayın sonra telafi ederiz...
Ben günüme güzel bir bahçe kahvaltısıyla başladım..malum ankaradan kızım geldi keyifli ve hoştu...
Şimdi yine işlerime gömülücem.size de kolay gelsin...
Teşekkürler..Merhaba kızlar 7, takımın açılmasına çok sevindim kusurabakmayın yaşanan büyük acımızdan dolayı diyemedik hayırlı uğurlu olsun herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim aramıza hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?