Yine yapicaz canim 7 lerle bildirim insçikolatam bak bir zamanlar hangi kilolarda bildirim yapıyomuşuzzz. vah vah vahhhh
tombili ( 78.7 /77.0/1.7/2.16%)
mersa ( 76.7 /74.2/2.5/3.26%)
Ocean ( 80.5 /80.5/0/0%)
chocolategirl ( 77.0 /75.5/1.5/1.95%)
zazez ( 67.6 /67.6/0/0%)
Mersa çok güldümmmmm hahaha ha gayret 16 kiloyuda al gel 😂😂😂😂
Mersam o çizelgenin anlatıldığı yerin altına doğru daha detaylı görselli anlatımı olan bi link atmışlar ben ordan yaptım pcden girsem sana gösterecem de dur bulabilirsem atım canım ))
sorun şu ki ben o çizelgenin anlatıldığı yeri bulamadım. bu gün kendime çok güldüm yaaaaa. mustang görüyomusun ben 74 kiloya kadar düşmüşüm yani bu demek oluyoki 102-74= 28 kilo
kendime inanamıyorum nasıl alırım bu kadar kiloyu yaaaa. verecem hepsini verecem.
kabusun olucam senin kork benden ama ben de senden korkiyim yemede sorun yok spor için tepeme bin lütfenBu arada bijom eşim olmuş naneyi yedim demektir canıma okuyacak bijom �� bijom sabah beri yediklerimi yazmaya başladım küçük bi deftere akşam sana hesap vericem şimdiden tırstım ��
inşallah inşallah ben de 6 larlaYine yapicaz canim 7 lerle bildirim ins
isterseniz ne demek abla yazaydın ya direk tarif tariftirkızlar hasta yatıyorum ama diyet yoğurtlu çorbamı ve 2 kaşık zeytin yağıyla taze fasulyemide pişirdim .bu saate kadar hiç kaçamak yok. çorba çok tok tutuyor isterseniz tarifini yazarım.
el atiyim olmicak böyle. ablacım sen bana hedef kilonu ve şimdiki kilonu bir yaz bakayım
e yakınız zaten kallisimgürlemez mi balkon kapısını acayım dedim demez olaydım nasıl bir rüzgar arkasından saganak :18:
elif abla o nası ticker, 1 kg almıssın 16 daha alıcakmıssın öyle mi
Bijom bunu ben sokağa tshirtle çıkmadan önce yazaydın ya((( hala sokaktayım sırılsıklamım..
Mersamın tickerina koptummmmm sokakta kahkaha attım ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yapalım valla çikolatam kediden köpekten korkup tiksinmiyorsan bende yaparız yok gelemem dersen ben gelicem bu işi bitiricez 40 bedende sözburayada foto koyarız partiden sonra
yaa zeytinyağlı yaprak sarmasını ye bir kaç tane ne olacakki sadece sınırını koy... akşamda erken kapatırsın yeme işini veya akşam öğününde koca bir salata yanında bir protein çeşidi oldu bitti misss... korkma yani bir kaç dolmadan...kendini iyi hissedeceksen yemelisin ama yiyipte kötü hissedeceksen yeme...
ben sanırım 2 yıl kadar oldu reyhan abla biliyor bir diyete başladım ama hiç bir sınır şey koymadım fakat nasıl bir pozitiflikle başladım hayatımda hiç o kadar adapte olmamıştım... yeri geldi çiğbörek yedim porsiyonuyla yeri geldi pasta kek yedim ama yerken hep zayıfladığımı çok iyi hissettiğimi düşündüm ve kendiminde şaşırdığı şekilde verdim bir kaç kiloyu ama bu adaptasyon halini bir aydan fazla tutamadım başka şeyler karıştı bu yiyerek düşünce gücüyle kilo verme işide sıfıra düştü....
şu andada ben aynı durumdayım ne yersem ağzıma ne atarsam atayım zayıfladığımı düşünüyorum inşallah başarıcam... bakalım kaç hafta durdurmadan kilo düşmeyi becerebileceğim..
işte seninde bahsettiğin durum bu benim açıklamaya çalıştığım sık yapmazsak ve yaptığımızda kendimizi kötü hissedip devamını getirmezsek olacak... ben tam da bunu yapmıştım..
mesaj işinde haklısın..hepimizin işi var ama hepimizin beklediği ilgide burada olduğu için herkes fedakarlık yapmak zorunda..yapılıyorda aslında... sadece daha sık yazmamız okurken daha yavaş anlayarak okumamız gerekiyor birbirimizin yazdıklarını...sen seyehatteydin hiç kesmeden yazdın bak mersam hasta ama yattığı yerdden yetişiyor mustang derste bile araya kaynıyorolacak olacak toparlayacağız..
çikolatam bak bir zamanlar hangi kilolarda bildirim yapıyomuşuzzz. vah vah vahhhh
tombili ( 78.7 /77.0/1.7/2.16%
mersa ( 76.7 /74.2/2.5/3.26%)
Ocean ( 80.5 /80.5/0/0%)
chocolategirl ( 77.0 /75.5/1.5/1.95%)
zazez ( 67.6 /67.6/0/0%)
Çikolatam 40 beden danteli pijamalarla püf püf terliklerimi çıkardım hazır hahaha )))))
Ben şimdiye kadar 2 defa 25 kg civarı verdim ve her ikisinde de hiç bir zaman katı belirli diyetler uygulamadım bu bir gerçek herşeyden yedim ama porsiyon azalttım haftada bir gün bir öğünüm ödül oldu istediğim şeyden yedim abur cuburdan uzak durdum ama çıldırma noktasında hayır yemicem diye diretmedin zira o zaman kendi kendinin hırsızı oldum bu nedenle çikolata mı istedi canım hepsini değil ama bi ısırdık yedim böyle böyle kilo verdin malesef o kiloyu koruyanadım spor kısmına gelince hareketsiz biri olarak tek yapabildiğim yürüyüş oldu
😀
Attığım foto sizde çıkıyor mu olmuş mu
burdan size gitti galiba çünkü sen yazmadan bir iki saat önce gürlemişti burda gök anaam tüh bileydim yazardım :44:Bijom bunu ben sokağa tshirtle çıkmadan önce yazaydın ya((( hala sokaktayım sırılsıklamım..
Mersamın tickerina koptummmmm sokakta kahkaha attım ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh en gürültülüsünden bir alkış sana çaklıtımBu arada az önce bana melül melül bakan koşu bandımı açtım ve çıktım üzerine tam 50 dk yürüdüm. Alkışlayın bakalım çikolatanızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?