Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çikolatam bak bir zamanlar hangi kilolarda bildirim yapıyomuşuzzz. vah vah vahhhh

tombili ( 78.7 /77.0/1.7/2.16%)
mersa ( 76.7 /74.2/2.5/3.26%)
Ocean ( 80.5 /80.5/0/0%)
chocolategirl ( 77.0 /75.5/1.5/1.95%)
zazez ( 67.6 /67.6/0/0%)
Yine yapicaz canim 7 lerle bildirim ins

bu bir denemedir ))) başarırsan yediklerimin fotosunu atacam 😝 o kadar tembelim yani yazmaya üşenen

Bu kedicik sabah sınıfın misafiri idi
Okul bahçesinde kedi köpek yavruları besliyorum ))) ben yiyemiyorum onlar yesin bari ))

ayy kızlar bu gün işe gitmeyince bide sesim çıkmadığı için telefonlara cevap veremeyince buraya sardım. nerdesiniz bakimmmm. iyiki çalışıyorum yoksa beyninizi şişirecem demekki. burdada yağmur yağıyormuş yataktan kalkınca farkettim. havuz da doluyor haftaya yüzmeyede başlarım ohh gitsin kilocuklarrrr

kızlar hasta yatıyorum ama diyet yoğurtlu çorbamı ve 2 kaşık zeytin yağıyla taze fasulyemide pişirdim .bu saate kadar hiç kaçamak yok. çorba çok tok tutuyor isterseniz tarifini yazarım.

Mersam o çizelgenin anlatıldığı yerin altına doğru daha detaylı görselli anlatımı olan bi link atmışlar ben ordan yaptım pcden girsem sana gösterecem de dur bulabilirsem atım canım ))

Mersam o çizelgenin anlatıldığı yerin altına doğru daha detaylı görselli anlatımı olan bi link atmışlar ben ordan yaptım pcden girsem sana gösterecem de dur bulabilirsem atım canım ))

sorun şu ki ben o çizelgenin anlatıldığı yeri bulamadım. bu gün kendime çok güldüm yaaaaa. mustang görüyomusun ben 74 kiloya kadar düşmüşüm yani bu demek oluyoki 102-74= 28 kilo
kendime inanamıyorum nasıl alırım bu kadar kiloyu yaaaa. verecem hepsini verecem.

el atiyim olmicak böyle. ablacım sen bana hedef kilonu ve şimdiki kilonu bir yaz bakayım

Bu arada bijom eşim olmuş naneyi yedim demektir canıma okuyacak bijom �� bijom sabah beri yediklerimi yazmaya başladım küçük bi deftere akşam sana hesap vericem şimdiden tırstım ��
kabusun olucam senin kork benden ama ben de senden korkiyim yemede sorun yok spor için tepeme bin lütfen ama ben öyle her gün ondan az yedim bundan az yedim anlamam kaçamak yapıcaksan 1 gün bir ögün azıcık yapıcan eş değiştirene kadar böyle bacım

Yine yapicaz canim 7 lerle bildirim ins
inşallah inşallah ben de 6 larla

kızlar hasta yatıyorum ama diyet yoğurtlu çorbamı ve 2 kaşık zeytin yağıyla taze fasulyemide pişirdim .bu saate kadar hiç kaçamak yok. çorba çok tok tutuyor isterseniz tarifini yazarım.
isterseniz ne demek abla yazaydın ya direk tarif tariftir

Son düzenleme:
el atiyim olmicak böyle. ablacım sen bana hedef kilonu ve şimdiki kilonu bir yaz bakayım

oh beee sonunda yaptım mustang link verince oldu . öyle gülmeyle kopmayla olmaz el atacanız. heleki sen kaptan olarak hiççç kopmuycannn
ahanda çorba tarifi:
tavuk kıymadan köfte harcı yapıyosunuz. sonra minik toplar yapıyosunuz bundan. toplkarı kayanayan suya atıyorsunuz. onlar kaynarken 1 yumurta 1 kaşık un 1 kaşık yulaf kepeği ve yarım kilo daha fazlada olabilir yoğurdu çırpıyosunuz. kaynayan topların içine 1 avuç tan daha az yarım çay bardağı kadar şehriye atıyosunuz. sonrada yaptığınız yoğurtlu karışımı karıştırarak içine döküyosunuz. içine biraz kuru nane biraz pul biber. isterseniz1 tane tavuk bulyon. çorba hazır. hiç yağ yok. ve harika oluyorrr.afiyet olsunnn

e yakınız zaten kallisim gürlemez mi balkon kapısını acayım dedim demez olaydım nasıl bir rüzgar arkasından saganak :18:

elif abla o nası ticker, 1 kg almıssın 16 daha alıcakmıssın öyle mi

Bijom bunu ben sokağa tshirtle çıkmadan önce yazaydın ya ((( hala sokaktayım sırılsıklamım..

Mersamın tickerina koptummmmm sokakta kahkaha attım ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kop kop ben seni bir denetliycem görecen sen kopmayı. ne varmışki çizelgemde bak her şey gayet normal. yaz bakalım ne yedin dışarda

Kallisim ne güzel uzun uzun yazmışsın tatlı dilli ablam...

Benim hayvanlarla olayım biraz ilginç ; çok ama çok seviyorum. Merhamet ediyorum. Lakin 100 metreden yakınıma gelirse çığlığı basıyorum. Garip bir fobi. Tiksinmek asla değil, sen sev mesela önümde içim kaynıo sevmek isterdim ama yaklaşamıyorum asla... Böyle bir durum o yüzdn pijama partisi hayvansız bir evde olursa her yere gelirim :) bende de olur yani :)

Aynen az da olsa yiyeceğm yaprak, maksat devamlılık. Bırakmak yok ipin ucunu.

Senin yöntemin çok güzelmiş. Hatta belki hatırlarsın, 42 kilo veren kadının öyküsü vardı bu sitede, yazmıştı hikayesini uzun uzun, o yazı beni hep çok etkilemiştir. O da bu şekilde verkmişti kilosunu kendini severek zayıf olduğunu hayal ederek ve herşeyden yiyerek ama miktarını az tutmuştu... Doğru yöntem bu olmalı aslında...

çikolatam bak bir zamanlar hangi kilolarda bildirim yapıyomuşuzzz. vah vah vahhhh

tombili ( 78.7 /77.0/1.7/2.16&#37
mersa ( 76.7 /74.2/2.5/3.26%)
Ocean ( 80.5 /80.5/0/0%)
chocolategirl ( 77.0 /75.5/1.5/1.95%)
zazez ( 67.6 /67.6/0/0%)

Anammmmmm geçen ben de gördüm bi asabım bozuldu ki sorma gitsin. Şuan en son 94 tüm nasıl almışm onca kiloyu yuhhh ! Vericez ama !

Bir de dantelli ha hahahahhahahahah vaaaayy nasıl bir hatunla karşı karşıyayız acep :)

Kiloyu vermek ve korumak diye birşey olmamalı aslında biz hep o şekilde beslenmeliyiz. Başımıza ne geliyorsa miktarı kısıtlayamamızdan geliyor. Diyette olmadığınız zamanları düşünün, ben düşünemiyorum bile. Sınır yok resmen !

Bu arada az önce bana melül melül bakan koşu bandımı açtım ve çıktım üzerine tam 50 dk yürüdüm. Alkışlayın bakalım çikolatanızı :)

burdan size gitti galiba çünkü sen yazmadan bir iki saat önce gürlemişti burda gök anaam tüh bileydim yazardım :44:

Bu arada az önce bana melül melül bakan koşu bandımı açtım ve çıktım üzerine tam 50 dk yürüdüm. Alkışlayın bakalım çikolatanızı :)
ohh en gürültülüsünden bir alkış sana çaklıtım hadi darısı başıma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…