Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam yemeği saatiniz nasıl arkadaşlar benim eşim 21:00 de anca evde oluyor birde böyle sorunumuz var ben okuldan gelince aç oluyorum en geç 6-7 kadar dayanıyorum bişiler yemem gerekiyor birde akşam onla oturursam ooooooo ))

benden pas biliyorsun.. eşim gelince de sofrasını kurup içeri gidiyorum o da her gün yemez haftanın belki 3-4 günü..
birkaç ay yalnız yese birşey olmaz ama benim için çok iyi olur.. böyle söyledim saygı duydu

Bu arada az önce bana melül melül bakan koşu bandımı açtım ve çıktım üzerine tam 50 dk yürüdüm. Alkışlayın bakalım çikolatanızı :)

sana kocaman alkışşş bende açacam çikolatam 1-2 gün sonra azcık ayağa kalkim bu hafta takımı hafifletecem inşallah

kız beni duymuyomusunuz o partiye bende gelecemmmmm

sana kocaman alkışşş bende açacam çikolatam 1-2 gün sonra azcık ayağa kalkim bu hafta takımı hafifletecem inşallah

Duyduk duyduk eksik kalma mersam hahahahhahah kambersiz düğün olur mu ayol :)

Aynen iyileş aç koşu bandı da rahat valla millet löp löp yağlarımızla yürümemizi görmüyo rahat rahat yürü üstünde :)

Dikkat dikkat bugünkü menüm şu şekilde :

Kahvaltı: 1 yumurta 1 dilim kepek ekmek, az peynir, 1 zeytin,1 köz biber,dom salatalık

Ara: yaprak sarması(5-6 adet)

Öğle: dereotlu kabak yemeği 2 dlm tambuğday,

Yürüyüş koşu bandında 50 dk

Akşam :19.00 da yiyecem. Tavuk ızgara, salata

Gece:max bir avuç leblebi

2 lt su
Not: erken yazdım çünkü akşam dışarda olucam. Kütahyacım seninkine de gece bakıcam öpüldünüz

Supersin canim kosu bandinla olan zaferini tebrik ederim arkasi bol olsun

Dur bende yazayim menumu aksam baya hareketli gececek

Sabah yulaf musli karisik sut

Öglen salata beyaz peynir salamlı azcik onlar ama birde salgam ictim yaninda

Aksam salatalik meyve (misafirlikten once bi misafirlik daha gerceklesti apar topar bi sofra lahmacunlu patates kizartmali sucuklu yumurtasi receller soslar ballar var ben salatalik tabagini onume cektim onu bitirdim bikacda erik 1 nektari yedim dayanabilirsem yemem daha)
1.5 saat spor 2.5 su bole cikom bende durumlar

Son düzenleme:
Valla kızlar çikolatam ve Kütahyam menüleriniz gayet güzel görünüyor burdan tebrik ederim
Ben baya detaylı ve uzun bilmişse yaptım ))) bijom be dicek bakalım 👓

Yoldaym ben de telefondan bakma olayı çok iyi oldu ya :))

Canım seni tebrik ediyorum muhteşem diyebilirim menün için. Hele o tarz bir ziyafete hayır demen çok iyi olmuş.
Günümüz güzel geçti darısı yarına

kop kop ben seni bir denetliycem görecen sen kopmayı. ne varmışki çizelgemde bak her şey gayet normal. yaz bakalım ne yedin dışarda

yazıyorum.... sabah kendi yaptığım ekmek ile tost...
öğlen bir bardak zero cola yanında bir kase enginarlı iç bakla zeytinyağlı..

akşam
3 parça yeşillik ile çiğ köfte geçen yazıldı bugünde yoluma çıkınca aldım gitti :))
2 dilim hiç yağsız sadece haşlanmış dana eti..

güzel demi bence güzel

Bu arada az önce bana melül melül bakan koşu bandımı açtım ve çıktım üzerine tam 50 dk yürüdüm. Alkışlayın bakalım çikolatanızı :)
süper olmuş çikolatam hadi bakalım açtın sezonu... bizimde koşu bandımız dün aliş yürümeye kalkınca bozulduğunu gördük çalıştıramadık geçen hafta çalışıyordu.... babamız gelsinde biz o zamana kadar wolkerla idare etçez napalım...
ay pek sevindim senin de başlamana hadi bakalım

ben bu sorunu bir kaç aydır oturtmaya çabalasamda yapamamıştım ama bu kez eşim döndüğünden itibaren haftasonları hariç yemeğini yalnız yiyecek mecbur... 7.30 da geliyor eve ama ben alişin saatine ayarladım şimdi yakında tatilede giricez ama akşam 18.00 geçirmemek istiyorum babaya ayrı yapacağız..

yahu duydukta bugün sana cevap vermeye yetişemedik ki offf offff birde eşleşmişiz biz yandım ben

wowwww wowww wowwww bugün süper olmuş bayıldımm.....

iyi idare etmişsin kütahyam tebrik ederim kalabalıkta başadememek vardı...

sabahın köründe yola çıkıcam dönüşte büyük kızım ve arkadaşı gelecek yani beraber gelicez..şimdi kalkıp evimi toplıyayım biraz malum benim el işi dağınıklıklarım atölye gibi ev.... hadi by by..sonra gelir bakarım kim ne hesap vermiş....

Yarina degil omur boyu guzel menulerimiz olsunda kurtulalim artikverip almaktan inş

Telefonda internet superde benim sadece o var evde yok biraz sıkıntılı oluyor

O sofraya dayanmak zordu evtaz yutkunmadim az ısrara maruz kalmadim ama çok yorgunum heryerim agrıyo ywptıgım sporu çöpe atamam

Evet hazır mısınız kızlarrrr 🙌.
Bijom hazır mısın 💃

İşte listem ;

Sabah:
1dilşm ekmek, 1 adet üçgen peynir

1 çaybardağı kahve kremalı ve tek şekerli

Öğlen;
1brdk ayran , çeyrek kıymalı pide

1 ceviz,1 badem, 2fınduk
1 maden suyu
2adet eti light pirinç patlağı

Akşam ;
1kase yoğurt çorbası
2adet sunta
2lokma ıslak kek ( valla iki ısırımlık ))))

Eşim gelincede onunla salata yiyecem hazırladım bile ))

Ve şu ana kadar 1.5 litre su oldu.
Spora gelince eşek gibi sabahtan akşama koşturmaca ders anlatmaca ( ay bijom bunu yer mi acaba diye yazdım hahah )

kızlar harikasınız valla forumu sallıycaz böyle gidersek:))

menün çok iyi süpersin

aman yaa tamam istemiyosanız gelmemm . aaa çikolatam aklıma gelmişken soriyim sen anadolu damısın avrupadamı. biz ailece 7-8-9 ağustosta düğün için istanbulda olacaz inşallah tabiki allah izin verirse. öğretmen evlerini sordum 3 gece sadece oda kahvaltı 900 tl yapıyor. sonra öğrendimki günlük kiralıkevler oluyomuş. netten araştırdım 60 - 150 tl gecelik fiyatları var. sen anadoludaysan belki bana bu konuda yardımcı olabilirsin diye aklıma geldi.

kalisim sen bu yediklerinle doydunmu canımmm. haaa sen acıkmayan bir insandın demii sahi acıkmamak nasıl bir duygu ben hep acımdaaa
bak yarından sonra beni arasanız bulamazsınız ona göre vereceğim araları telafi ediyorum. fenamı oldu takım sürekli canlııı

cıks bugünü pek begenmedim, önümüzdeki maçlara bakıcaz

bende raporumu verimde köşeme çekilim bari çok yazdım diye beni takımdan atacaklarrrr

sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir 2 tane közlenmiş biber.yarım dilim kepek labne ve diyet (kendim yaptım) reçel
öğlen:yağsız tavuklu yoğurt çorbası ve zeytinyağlı fasulye
akşam:yine aynı şeyleri yemeyi düşünüyorum
ama ben acıktım yaaa
aralarda bitki çayı içtim. bide ilaç alıyorum inşallah vücudum su tutmuyordur. fazla yersem eklerim.
su 1 litre

kızlar harikasınız valla forumu sallıycaz böyle gidersek:))

yav ablacım senin şu tickerı görünce beni bi gülmek alıyor
1 kilo almışsın ha gayret 16 kilo daha alacakmışsın. sen yoksa diğer takımların ajanı mısın bizi batırmaya geldin haa

cok begendim ablacım cok güzel yemişsin ayrıca bak sen bugün burdaydın takım hareketliydi ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…