Akşam yemeği saatiniz nasıl arkadaşlar benim eşim 21:00 de anca evde oluyor birde böyle sorunumuz var ben okuldan gelince aç oluyorum en geç 6-7 kadar dayanıyorum bişiler yemem gerekiyor birde akşam onla oturursam ooooooo ))
Bu arada az önce bana melül melül bakan koşu bandımı açtım ve çıktım üzerine tam 50 dk yürüdüm. Alkışlayın bakalım çikolatanızı :)
Kallisim ne güzel uzun uzun yazmışsın tatlı dilli ablam...
Benim hayvanlarla olayım biraz ilginç ; çok ama çok seviyorum. Merhamet ediyorum. Lakin 100 metreden yakınıma gelirse çığlığı basıyorum. Garip bir fobi. Tiksinmek asla değil, sen sev mesela önümde içim kaynıo sevmek isterdim ama yaklaşamıyorum asla... Böyle bir durum o yüzdn pijama partisi hayvansız bir evde olursa her yere gelirim :) bende de olur yani :)
Aynen az da olsa yiyeceğm yaprak, maksat devamlılık. Bırakmak yok ipin ucunu.
Senin yöntemin çok güzelmiş. Hatta belki hatırlarsın, 42 kilo veren kadının öyküsü vardı bu sitede, yazmıştı hikayesini uzun uzun, o yazı beni hep çok etkilemiştir. O da bu şekilde verkmişti kilosunu kendini severek zayıf olduğunu hayal ederek ve herşeyden yiyerek ama miktarını az tutmuştu... Doğru yöntem bu olmalı aslında...
Anammmmmm geçen ben de gördüm bi asabım bozuldu ki sorma gitsin. Şuan en son 94 tüm nasıl almışm onca kiloyu yuhhh ! Vericez ama !
tabikide vericez heleki biz koçları hiç bişey yıldıramaz
Bir de dantelli ha hahahahhahahahah vaaaayy nasıl bir hatunla karşı karşıyayız acep :)
Kiloyu vermek ve korumak diye birşey olmamalı aslında biz hep o şekilde beslenmeliyiz. Başımıza ne geliyorsa miktarı kısıtlayamamızdan geliyor. Diyette olmadığınız zamanları düşünün, ben düşünemiyorum bile. Sınır yok resmen !
sana kocaman alkışşşbende açacam çikolatam 1-2 gün sonra azcık ayağa kalkim bu hafta takımı hafifletecem inşallah
kız beni duymuyomusunuz o partiye bende gelecemmmmm
Dikkat dikkat bugünkü menüm şu şekilde :
Kahvaltı: 1 yumurta 1 dilim kepek ekmek, az peynir, 1 zeytin,1 köz biber,dom salatalık
Ara: yaprak sarması(5-6 adet)
Öğle: dereotlu kabak yemeği 2 dlm tambuğday,
Yürüyüş koşu bandında 50 dk
Akşam :19.00 da yiyecem. Tavuk ızgara, salata
Gece:max bir avuç leblebi
2 lt su
Not: erken yazdım çünkü akşam dışarda olucam. Kütahyacım seninkine de gece bakıcam öpüldünüz
Supersin canim kosu bandinla olan zaferini tebrik ederim arkasi bol olsun
Dur bende yazayim menumu aksam baya hareketli gececek
Sabah yulaf musli karisik sut
Öglen salata beyaz peynir salamlı azcik onlar ama birde salgam ictim yaninda
Aksam salatalik meyve (misafirlikten once bi misafirlik daha gerceklesti apar topar bi sofra lahmacunlu patates kizartmali sucuklu yumurtasi receller soslar ballar var ben salatalik tabagini onume cektim onu bitirdim bikacda erik 1 nektari yedim dayanabilirsem yemem daha)
1.5 saat spor 2.5 su bole cikom bende durumlar
Valla kızlar çikolatam ve Kütahyam menüleriniz gayet güzel görünüyor burdan tebrik ederim
Ben baya detaylı ve uzun bilmişse yaptım ))) bijom be dicek bakalım 👓
Valla kızlar çikolatam ve Kütahyam menüleriniz gayet güzel görünüyor burdan tebrik ederim
Ben baya detaylı ve uzun bilmişse yaptım ))) bijom be dicek bakalım 👓
kop kop ben seni bir denetliycem görecen sen kopmayı. ne varmışki çizelgemde bak her şey gayet normal. yaz bakalım ne yedin dışarda
süper olmuş çikolatam hadi bakalım açtın sezonu... bizimde koşu bandımız dün aliş yürümeye kalkınca bozulduğunu gördük çalıştıramadıkBu arada az önce bana melül melül bakan koşu bandımı açtım ve çıktım üzerine tam 50 dk yürüdüm. Alkışlayın bakalım çikolatanızı :)
Akşam yemeği saatiniz nasıl arkadaşlar benim eşim 21:00 de anca evde oluyor birde böyle sorunumuz var ben okuldan gelince aç oluyorum en geç 6-7 kadar dayanıyorum bişiler yemem gerekiyor birde akşam onla oturursam ooooooo ))
yahu duyduktasana kocaman alkışşşbende açacam çikolatam 1-2 gün sonra azcık ayağa kalkim bu hafta takımı hafifletecem inşallah
kız beni duymuyomusunuz o partiye bende gelecemmmmm
wowwww wowww wowwww bugün süper olmuş bayıldımm.....Dikkat dikkat bugünkü menüm şu şekilde :
Kahvaltı: 1 yumurta 1 dilim kepek ekmek, az peynir, 1 zeytin,1 köz biber,dom salatalık
Ara: yaprak sarması(5-6 adet)
Öğle: dereotlu kabak yemeği 2 dlm tambuğday,
Yürüyüş koşu bandında 50 dk
Akşam :19.00 da yiyecem. Tavuk ızgara, salata
Gece:max bir avuç leblebi
2 lt su
Not: erken yazdım çünkü akşam dışarda olucam. Kütahyacım seninkine de gece bakıcam öpüldünüz
iyi idare etmişsin kütahyam tebrik ederim kalabalıkta başadememek vardı...Supersin canim kosu bandinla olan zaferini tebrik ederim arkasi bol olsun
Aksam salatalik meyve (misafirlikten once bi misafirlik daha gerceklesti apar topar bi sofra lahmacunlu patates kizartmali sucuklu yumurtasi receller soslar ballar var ben salatalik tabagini onume cektim onu bitirdim bikacda erik 1 nektari yedim dayanabilirsem yemem daha)
Yoldaym ben de telefondan bakma olayı çok iyi oldu ya :))
Canım seni tebrik ediyorum muhteşem diyebilirim menün için. Hele o tarz bir ziyafete hayır demen çok iyi olmuş.
Günümüz güzel geçti darısı yarına
Supersin canim kosu bandinla olan zaferini tebrik ederim arkasi bol olsun
Evet hazır mısınız kızlarrrr 🙌.
Bijom hazır mısın 💃
İşte listem ;
Sabah:
1dilşm ekmek, 1 adet üçgen peynir
1 çaybardağı kahve kremalı ve tek şekerli
Öğlen;
1brdk ayran , çeyrek kıymalı pide
1 ceviz,1 badem, 2fınduk
1 maden suyu
2adet eti light pirinç patlağı
Akşam ;
1kase yoğurt çorbası
2adet sunta
2lokma ıslak kek ( valla iki ısırımlık ))))
Eşim gelincede onunla salata yiyecem hazırladım bile ))
Ve şu ana kadar 1.5 litre su oldu.
Spora gelince eşek gibi sabahtan akşama koşturmaca ders anlatmaca ( ay bijom bunu yer mi acaba diye yazdım hahah )
Duyduk duyduk eksik kalma mersam hahahahhahah kambersiz düğün olur mu ayol :)
Aynen iyileş aç koşu bandı da rahat valla millet löp löp yağlarımızla yürümemizi görmüyo rahat rahat yürü üstünde :)
yazıyorum.... sabah kendi yaptığım ekmek ile tost...
öğlen bir bardak zero cola yanında bir kase enginarlı iç bakla zeytinyağlı..
akşam
3 parça yeşillik ile çiğ köfte geçen yazıldı bugünde yoluma çıkınca aldım gitti :))
2 dilim hiç yağsız sadece haşlanmış dana eti..
güzel demi bence güzel
süper olmuş çikolatam hadi bakalım açtın sezonu... bizimde koşu bandımız dün aliş yürümeye kalkınca bozulduğunu gördük çalıştıramadıkgeçen hafta çalışıyordu.... babamız gelsinde biz o zamana kadar wolkerla idare etçez napalım...
ay pek sevindim senin de başlamana hadi bakalım
ben bu sorunu bir kaç aydır oturtmaya çabalasamda yapamamıştım ama bu kez eşim döndüğünden itibaren haftasonları hariç yemeğini yalnız yiyecek mecbur... 7.30 da geliyor eve ama ben alişin saatine ayarladım şimdi yakında tatilede giricez ama akşam 18.00 geçirmemek istiyorum babaya ayrı yapacağız..
yahu duyduktabugün sana cevap vermeye yetişemedik ki offf offff birde eşleşmişiz biz yandım ben
wowwww wowww wowwww bugün süper olmuş bayıldımm.....
iyi idare etmişsin kütahyam tebrik ederim kalabalıkta başadememek vardı...
Evet hazır mısınız kızlarrrr 🙌.
Bijom hazır mısın 💃
İşte listem ;
Sabah:
1dilşm ekmek, 1 adet üçgen peynir - niye ücgen peynir sadece yagdan olusuyor o ne anlamı kaldı az yemenin hayatım cıks otur sıfır
1 çaybardağı kahve kremalı ve tek şekerli - oh bir yaglı şey de burda hadi şekersiz içemiyorsan da kremasız iç bence bir süre, bak sabah sabah aldığın yağlara
Öğlen;
1brdk ayran , çeyrek kıymalı pide - kıymalı pide mi of yaglı yaglı mıydı o da yoksa hadi hem çeyrek hem okuldasın diye bişey demedim buna bu seferlik
1 ceviz,1 badem, 2fınduk
1 maden suyu
2adet eti light pirinç patlağı - burayı çoook beğendim yıldızlı 5 veriyorum
Akşam ;
1kase yoğurt çorbası
2adet sunta
2lokma ıslak kek ( valla iki ısırımlık )))) - nee hem de akşamooh suyundan da koyyyy
Eşim gelincede onunla salata yiyecem hazırladım bile )) - bunu yeme artık ıslak keke say
Ve şu ana kadar 1.5 litre su oldu. - 2 olur o süpersin
Spora gelince eşek gibi sabahtan akşama koşturmaca ders anlatmaca ( ay bijom bunu yer mi acaba diye yazdım hahah ) - sence yedim mi
kızlar harikasınız valla forumu sallıycaz böyle gidersek:))
bende raporumu verimde köşeme çekilim bari çok yazdım diye beni takımdan atacaklarrrr
sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir 2 tane közlenmiş biber.yarım dilim kepek labne ve diyet (kendim yaptım) reçel
öğlen:yağsız tavuklu yoğurt çorbası ve zeytinyağlı fasulye
akşam:yine aynı şeyleri yemeyi düşünüyorum
ama ben acıktım yaaa
aralarda bitki çayı içtim. bide ilaç alıyorum inşallah vücudum su tutmuyordur. fazla yersem eklerim.
su 1 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?