Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hee eşleşmişiz sık beni istedigin kadar çok müsaitim

Eeee çiko hanım spora ne zaman başlıyosun bakakım ben 1.5 saat debeleneyim sen otur olmaz ole hatta benzer menuler falan yapsak ne guzel olur liste disina cikmayiz

Azimle olmayacak iş değil , her ikisini de yürütürsün bence...

Gün başlangıcın çok iyi ama ben topluca akşam görmek istiyorum canım.. Mümkünse tabi. Ben de öyle yaparım

Aksam arkadasa gidicem ankaradan arkadasimiz gelmis ama samimi arkadaslar ben kendime gore bi menu hazirlarim orada artik imkanlar dahilinde akşam bildiririm canim durum

Ohoooo dün başladım bile ben. 45 dk yürüdüm dün. Zaten bijom da haftada 3 gün spor şartı getirdi, yapıcaz elimiz mahkum :)

Tamam yazarız akşama şekercim

Ohoooo dün başladım bile ben. 45 dk yürüdüm dün. Zaten bijom da haftada 3 gün spor şartı getirdi, yapıcaz elimiz mahkum :)
O
Tamam yazarız akşama şekercim

İyi iyi bu baslangic olsun senin icin ben haftada 6 gun 1.5 tartida bi dgisiklik yok normalde isyanlara dalardim ama farkettimki 2 3 kilo faazla cikmam gereken donemdeyim buda demek oluyorki 3 vakte kadar yillardim gormedigim 7li kilolari gorecegim

Yapalım valla çikolatam kediden köpekten korkup tiksinmiyorsan bende yaparız yok gelemem dersen ben gelicem bu işi bitiricez 40 bedende söz burayada foto koyarız partiden sonra

yaa zeytinyağlı yaprak sarmasını ye bir kaç tane ne olacakki sadece sınırını koy... akşamda erken kapatırsın yeme işini veya akşam öğününde koca bir salata yanında bir protein çeşidi oldu bitti misss... korkma yani bir kaç dolmadan...kendini iyi hissedeceksen yemelisin ama yiyipte kötü hissedeceksen yeme...

ben sanırım 2 yıl kadar oldu reyhan abla biliyor bir diyete başladım ama hiç bir sınır şey koymadım fakat nasıl bir pozitiflikle başladım hayatımda hiç o kadar adapte olmamıştım... yeri geldi çiğbörek yedim porsiyonuyla yeri geldi pasta kek yedim ama yerken hep zayıfladığımı çok iyi hissettiğimi düşündüm ve kendiminde şaşırdığı şekilde verdim bir kaç kiloyu ama bu adaptasyon halini bir aydan fazla tutamadım başka şeyler karıştı bu yiyerek düşünce gücüyle kilo verme işide sıfıra düştü....
şu andada ben aynı durumdayım ne yersem ağzıma ne atarsam atayım zayıfladığımı düşünüyorum inşallah başarıcam... bakalım kaç hafta durdurmadan kilo düşmeyi becerebileceğim..

işte seninde bahsettiğin durum bu benim açıklamaya çalıştığım sık yapmazsak ve yaptığımızda kendimizi kötü hissedip devamını getirmezsek olacak... ben tam da bunu yapmıştım..

mesaj işinde haklısın..hepimizin işi var ama hepimizin beklediği ilgide burada olduğu için herkes fedakarlık yapmak zorunda..yapılıyorda aslında... sadece daha sık yazmamız okurken daha yavaş anlayarak okumamız gerekiyor birbirimizin yazdıklarını...sen seyehatteydin hiç kesmeden yazdın bak mersam hasta ama yattığı yerdden yetişiyor mustang derste bile araya kaynıyor olacak olacak toparlayacağız..

Kallis senin kedin kopeginmi var yerim ben onlari benimde vardi sarktan önce hatta tavuklarim baliklarim tisbagalarim tavsanim da vardi (

çok merak ettim odunmu yarıyordunda ayağını kesmeyi başardın geçmiş olsun..

aklımdayken yazmak istedim..kızlar ufak tefek kesklere sargı yani gazlı beze bal döküp yaranızı sarınız hiç bir ilacın iyileştiremeyeceği kadar hızlı ve iz bırakmadan iyileşecektir..

yaaa siz çikolatayla iyi buldunuz birbirinizi biri tepene binicem diyor öteki çok sıkı denetlicem diyor ohhhhh eğlenceli olacak bu iş

Kallis senin kedin kopeginmi var yerim ben onlari benimde vardi sarktan önce hatta tavuklarim baliklarim tisbagalarim tavsanim da vardi (

evet canım var var 40 kiloluk bir labradorum var sevgi delisi bir öküz

şu an biri misafir olmak üzerede üç kedi var ikisi sokak kedisi..biri kör bebek ...kör olan istanbuldaki kızımın şu an bende misafir...kapımıza geldi kıyıpta bırakamadık tekrar sokağa...
çocuklarımdada öyle bir vicdan varki hepsi hayvan delisi..izin versem eve biz sığamayız o derece..buraya yazan alişim var ya o sokakta 5-6 köpek besleyip bakıyor kaç tanede kedisi var hiç demiyim:2:

Tevsiyen icin tesekkur ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım biz çok eskiden yani nasıl söyliyeyim..2007 - 2010 arası yarışıp burda arkadaşlık kurmuş kişileriz daha önce zayıfladık buraları terkettik... şimdi iki haftadır yeniden buluştuk toparlanmaya çabalıyoruz...
takım kaptanımızın dediği gibi bizimlede yazışabilirsin hemen kaynaştırırız senide
başka takımlara girsende gelip buraya yazabilirsin canın nasıl isterse

Son düzenleme:

Odun falan yok gecenin 3. Bardak kırdım dogal olarak supurge acamadim sabah hallederim dedim tam cikiyordum cicegimi sulayim dedim adim attim tezgaha dogru unuttum kadehti kirilan bardak saglam girdi sonra esimi cagirdim karsilikli tansiyonumuz düştü çok komikti

Bal gercekten mucize benimde 10 15 yildir gecmeyen kortizon bile kullanip gecmeyen egzemama iyi geldi

Çıko korksun benden

Ne güzel maşalAllah sanada çocuklarinada hayvana merhamet beslemeyen insanlara hiç besleyemez sevgi sevgi isteyen hayvan sevgisi tatmali bence

Son not:" İnsan kadar nankörünü bahsettiğiniz KEDİLERDE bile görmedim.Ben hayatı terazimde tarttım,arazimde yüzümü güneşe dönüp yattım oysa güneşi bile söndürdü üzüntüler neyse boşver deyip arkalarına bakmadan yürüdüler ..."

Son düzenleme:
mersam denetleme işinde yarın yalnızsın ben yokum gece döneceğim unutma nerde kaldı yok denetlemedi diye dır dır etme

yok yok..gece yatmadanda olsa bakarım sen ne yaptın ne ettin topluca yazki kaçırmıyayım mesajını...

bijom nası gök gürlüyo sizin ordanda duyuluyomu eskişehirin kütahya sınırımdayım ya kendimi sana yakın hissettim...

kütahyam bizim face grubumuz var eğer kullanıyorsan vede istersen arada ordanda yazışıyoruz bana mesaj ile bilgilerini ver ekliyeyim seni.

yaaa ne partisi bende gelirimmmm. yada siz gelinnn:)))
motivasyon şart hepininize katılıyorum. çıkolatamla aynıyız burçlarda aynı tabi yazıpta cevap alamayınca bende bozuluyom valaaa:))
kalisim hadi bakalım denetle benii bende seni ama benden 2 gün spor yok. vericez vallla bu kilolar gidecek daha öncede gitti. biz bunu başarabiliriz. önemli olan sürekli birbirimizi motive edebilmek

geçmiş olsun canım. aman dikkat et. bendede bir tane golden var evde cam kırılsa en çok ondan korkuyoruz. hepimiz bir şekilde kendimizi koruyabiliyoruz ama ona bişey batsa patisine direk vteriner .o da eziyet çekiyor bizde.

bijom nası gök gürlüyo sizin ordanda duyuluyomu eskişehirin kütahya sınırımdayım ya kendimi sana yakın hissettim...
e yakınız zaten kallisim gürlemez mi balkon kapısını acayım dedim demez olaydım nasıl bir rüzgar arkasından saganak :18:

elif abla o nası ticker, 1 kg almıssın 16 daha alıcakmıssın öyle mi

kızlar bakın ne buldummmm

cuma zayıflama yarışması 153.etap

( 16 - 23 nisan )

153.etap bireyselde

7.takımdan

1.zalimi.................................6.3 / 7.65%:hooray::lepi:alkisalkisalkis

7.takımdan

2.saliormoon........................... 3 / 3.89%:hooray::lepi:alkisalkisalkis

5.takımdan

3.mersa....................................2.5 / 3.26%:hooray::lepi:alkisalkisalkis

Cuma zayıflama yarışması 153.etap

( 16 - 23 nisan )

takımlarda

1........................7.takım:hooray::lepi:alkisalkisalkis

2........................5.takım:hooray::lepi:alkisalkisalkis

3........................4.takım:hooray::lepi:alkisalkisalkis

Cok tesekkur ederim. Bu siteyi onceden de biliyordum ama insanlarin bu kadae samimi oldugunu bilmiyordum. Yasim biraz kucuk ama burada bir soru sordugumda cevabimi aldim destek verildi. Tekrar cok tesekkur ederim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çikolatam bak bir zamanlar hangi kilolarda bildirim yapıyomuşuzzz. vah vah vahhhh

tombili ( 78.7 /77.0/1.7/2.16&#37
mersa ( 76.7 /74.2/2.5/3.26%)
Ocean ( 80.5 /80.5/0/0%)
chocolategirl ( 77.0 /75.5/1.5/1.95%)
zazez ( 67.6 /67.6/0/0%)

Hoşgeldin HüLYa aramıza herşey güzel olacak burası bizler için sadece yediğimiz içtiğimiz şeyleri paylaştığımız bir alan değil daha ötesi günlük hayat içinde aklına gelebilecek herşeyi paylaştık biz burda ve inan nerdeyse bir aile gibi olduk yeri geldi güldük yeri geldi ağladık yeri geldi yeni insanlarla kaynaştık aramıza aldık yeri geldik dengesizleri kışaladık demi kalisim aebenim hahaha dedikodular yaptık ))))

Çikolatam 40 beden danteli pijamalarla püf püf terliklerimi çıkardım hazır hahaha )))))

Ben şimdiye kadar 2 defa 25 kg civarı verdim ve her ikisinde de hiç bir zaman katı belirli diyetler uygulamadım bu bir gerçek herşeyden yedim ama porsiyon azalttım haftada bir gün bir öğünüm ödül oldu istediğim şeyden yedim abur cuburdan uzak durdum ama çıldırma noktasında hayır yemicem diye diretmedin zira o zaman kendi kendinin hırsızı oldum bu nedenle çikolata mı istedi canım hepsini değil ama bi ısırdık yedim böyle böyle kilo verdin malesef o kiloyu koruyanadım spor kısmına gelince hareketsiz biri olarak tek yapabildiğim yürüyüş oldu

Bu arada bijom eşim olmuş naneyi yedim demektir canıma okuyacak bijom 😊 bijom sabah beri yediklerimi yazmaya başladım küçük bi deftere akşam sana hesap vericem şimdiden tırstım 😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…