Kız kütahya biz eşleşmişisz haberin olsun hee :)
Seni denetlemeye aldım ona göre, sıkı bir eğitmenim ben. Aynı şekilde senden de bekliyorum. Akşamları toplu şekilde günlük yediğimizi sporumuzu suyumuzu yazalım birbirimize ve yorumlaşalım
Azimle olmayacak iş değil , her ikisini de yürütürsün bence...
Gün başlangıcın çok iyi ama ben topluca akşam görmek istiyorum canım.. Mümkünse tabi. Ben de öyle yaparım
Hee eşleşmişiz sık beni istedigin kadar çok müsaitim
Eeee çiko hanım spora ne zaman başlıyosun bakakım ben 1.5 saat debeleneyim sen otur olmaz ole hatta benzer menuler falan yapsak ne guzel olur liste disina cikmayiz
Ohoooo dün başladım bile ben. 45 dk yürüdüm dün. Zaten bijom da haftada 3 gün spor şartı getirdi, yapıcaz elimiz mahkum :)
O
Tamam yazarız akşama şekercim
Kallisim sultanımmm ;
Pijama partisini 40 beden pijamalarımızla yapmaktır hayalim fazlasını istiyorsam ne olayım :) olacak ama. Biliyorum çok başarısız oldum ama hiç pes etmedim. Hayat böyle bişey, başarısız değil ama pes edince biter bence.. Pes etmek yok! O pijama partisini yapıcaz :)
Yani belki bencilce bulacaksınız ama ben cevap alamayınca kopuyorum. Hak da veriyorum. Her zaman cevap almak ve de herkesten, zor yani. Herkesin işi gücü var. Ama işte motivasyon çok önemli ...
Düne göre daha az acıkıyorum kallisim ama şuan çok erken daha. 1 lt su içmişimdr. O da güzel. Sadece evde zeytinyağlı yaprak sarması var onunla nasıl başederim bilmiyorum :)
Sana bişi diyim mersam, herkes farkında olmadan veya olarak bazen bozuyor. Kazananlar o bozuntuları kafaya takmayıp yola devam edenler. Ben hep battı balık yan gider oldum. Ama artık olmuyorum yani. Bir de sık sık yapmazsak kaçamağı, bu iş olur
Biri tembel demiş ben geldim buyrun benim
Aynen bende telefondan olmuyo eskisi gibi
Çikolata senle ben eşleşmisiz çok motive bi eşin var haa sanslisin çok tanışmiyoruzya tepn gönül rahatligiyla binebilirmiyim tamam dersen ensendeyim bundan sonra
İyi iyi bu baslangic olsun senin icin ben haftada 6 gun 1.5tartida bi dgisiklik yok normalde isyanlara dalardim ama farkettimki 2 3 kilo faazla cikmam gereken donemdeyim buda demek oluyorki 3 vakte kadar yillardim gormedigim 7li kilolari gorecegim
o zaman alışana kadar bir iki hafta bizim takıma yazabilrsin istersen. hem sen denersin hem biz seni tanırız. sonra bakarız duruma.. ama hemen bir takıma girmek istiyorum dersen linkini verdiğim yere "bir takıma girmek istiyorum" diye mesaj bırak, hemen takımlardan dönüş olur..
Tevsiyen icin tesekkur ederim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kallis senin kedin kopeginmi var yerim ben onlari benimde vardi sarktan önce hatta tavuklarim baliklarim tisbagalarim tavsanim da vardi(
Tevsiyen icin tesekkur ederim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok merak ettim odunmu yarıyordunda ayağını kesmeyi başardıngeçmiş olsun..
aklımdayken yazmak istedim..kızlar ufak tefek kesklere sargı yani gazlı beze bal döküp yaranızı sarınız hiç bir ilacın iyileştiremeyeceği kadar hızlı ve iz bırakmadan iyileşecektir..
yaaa siz çikolatayla iyi buldunuz birbirinizi biri tepene binicem diyor öteki çok sıkı denetlicem diyor ohhhhheğlenceli olacak bu iş
valla ben de spor konusunda cok tembelim. tek sevdiğim şey tempolu yürümek. o da malesef imkansız.. dürtülmem ve en azından 45 dk cık leslie yapmam lazım.. günde 45 dk ayırmak nedir aslında da ahh ah
mersamm yine yardımcı olurum istersen, ticker olayı güzel ya insanı motive ediyor :)
yaaa ne partisi bende gelirimmmm. yada siz gelinnn:)))Yapalım valla çikolatam kediden köpekten korkup tiksinmiyorsan bende yaparız yok gelemem dersen ben gelicem bu işi bitiricez 40 bedende sözburayada foto koyarız partiden sonra
yaa zeytinyağlı yaprak sarmasını ye bir kaç tane ne olacakki sadece sınırını koy... akşamda erken kapatırsın yeme işini veya akşam öğününde koca bir salata yanında bir protein çeşidi oldu bitti misss... korkma yani bir kaç dolmadan...kendini iyi hissedeceksen yemelisin ama yiyipte kötü hissedeceksen yeme...
ben sanırım 2 yıl kadar oldu reyhan abla biliyor bir diyete başladım ama hiç bir sınır şey koymadım fakat nasıl bir pozitiflikle başladım hayatımda hiç o kadar adapte olmamıştım... yeri geldi çiğbörek yedim porsiyonuyla yeri geldi pasta kek yedim ama yerken hep zayıfladığımı çok iyi hissettiğimi düşündüm ve kendiminde şaşırdığı şekilde verdim bir kaç kiloyu ama bu adaptasyon halini bir aydan fazla tutamadım başka şeyler karıştı bu yiyerek düşünce gücüyle kilo verme işide sıfıra düştü....
şu andada ben aynı durumdayım ne yersem ağzıma ne atarsam atayım zayıfladığımı düşünüyorum inşallah başarıcam... bakalım kaç hafta durdurmadan kilo düşmeyi becerebileceğim..
işte seninde bahsettiğin durum bu benim açıklamaya çalıştığım sık yapmazsak ve yaptığımızda kendimizi kötü hissedip devamını getirmezsek olacak... ben tam da bunu yapmıştım..
mesaj işinde haklısın..hepimizin işi var ama hepimizin beklediği ilgide burada olduğu için herkes fedakarlık yapmak zorunda..yapılıyorda aslında... sadece daha sık yazmamız okurken daha yavaş anlayarak okumamız gerekiyor birbirimizin yazdıklarını...sen seyehatteydin hiç kesmeden yazdın bak mersam hasta ama yattığı yerdden yetişiyor mustang derste bile araya kaynıyorolacak olacak toparlayacağız..
Odun falan yokgecenin 3. Bardak kırdım dogal olarak supurge acamadim sabah hallederim dedim tam cikiyordum cicegimi sulayim dedim adim attim tezgaha dogru unuttum kadehti kirilan bardak saglam girdi sonra esimi cagirdim karsilikli tansiyonumuz düştü çok komikti
Bal gercekten mucize benimde 10 15 yildir gecmeyen kortizon bile kullanip gecmeyen egzemama iyi geldi
Çıko korksun benden
e yakınız zaten kallisimbijom nası gök gürlüyo sizin ordanda duyuluyomueskişehirin kütahya sınırımdayım ya kendimi sana yakın hissettim...
canım biz çok eskiden yani nasıl söyliyeyim..2007 - 2010 arası yarışıp burda arkadaşlık kurmuş kişileriz daha önce zayıfladık buraları terkettik... şimdi iki haftadır yeniden buluştuk toparlanmaya çabalıyoruz...
takım kaptanımızın dediği gibi bizimlede yazışabilirsin hemen kaynaştırırız senide
başka takımlara girsende gelip buraya yazabilirsin canın nasıl isterse
e yakınız zaten kallisimgürlemez mi balkon kapısını acayım dedim demez olaydım nasıl bir rüzgar arkasından saganak :18:
elif abla o nası ticker, 1 kg almıssın 16 daha alıcakmıssın öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?