işte raporum :18:
sabah: menemen, peynir, zeytin
öğlen: tavuk sote (soğanlı yağsız), yoğurt
2 litre su belki 2,5 olmuştur
spor şeyy kem küm uuupuzun koridorda toprağı 30 kere tuvalete götürmek + ev işi + yemek yapmak falan (mustangım yer mi ki)
az yemişim evet de reglken bazen hiç canım yemek istemiyor bir de bu öğlenki menümü yiyince beni ertesi sabaha kadar tok tutuyor işime de geliyor acıkcası.. ha bir de meyve arada sırada yiyorum hergün değil çünkü meyve yiyince 30 dk sonra kurt gibi acıkıyorum..
yaaaa yinemi olmamışşşş bijom sen en iyisi bir el at. başlangıç 90 şimdi 91 hedef 75yav ablacım senin şu tickerı görünce beni bi gülmek alıyor
1 kilo almışsın ha gayret 16 kilo daha alacakmışsın. sen yoksa diğer takımların ajanı mısınbizi batırmaya geldin haa
Mersacım aralarda bişi yemiyormusun sen
Ayrıca şu kahvaltılarınıza çok özendim yaaaaa ben sadece pazarları öyle kahvaltı yapabiliyorum ((( uykudan gözümü açıp adam gibi kahvaltı edemiyorum
yaaaa yinemi olmamışşşş bijom sen en iyisi bir el at. başlangıç 90 şimdi 91 hedef 75
yemedim hep diyorum ya protein tok tutuyor diye ama bazen bende kaçamaklar yapıyorum mesela az önce yaptığım gibi yemeğimi aynen yazdığım gibi yedim üstünede 1 parça ceviz ve dünden kalan kekten 1 lokma ağzıma attım bileeee:26:
aslında yiyorum günde en azından 1 dilim ama bugün unutmuşum farkına da varmadım, o kadar alışmışım ki ekmeksiz hayata.. ekmek veya sunta mutlaka oluyor bi öğünümde sağol uyarın için hayatım..Vay anasına arkadaş 😀😀 karşı atak ha Mustang yerse ))) şekerim bana satma yenisini bul ahaha
Canım hiç mi ekmek yemiyorsun sen yada eş değer karbonhidrat ??
Ara öğün yada atıştırma da hiç yok bu senin kan şekerini nasıl etkiliyor ? Gerçi az old sende demişsin ama yinede fazla veya azlık konusunda kantarın topuzu kaçmasın sonuçta bi bebeğe bakıyorsun halsiz kalma )
Su içme konusunda iyisin aferim mucks ))
Sporu yemedim anacım yemedim 😀😀
Ama ben iyi motive oldum durmak yok yola devam 😉
haa aldığını işaretlediysen tamam olmuş ablacımbijom bence olmuş benim çizelge bak 90 la başlamışım sonra 91 olmuşum 16 kilo vermem gerekiyor hedef için yanlışmıyım
iyi akşamlar herkese..
ben de begendim kallisim devamını diliyorum vyazıyorum.... sabah kendi yaptığım ekmek ile tost...
öğlen bir bardak zero cola yanında bir kase enginarlı iç bakla zeytinyağlı..
akşam
3 parça yeşillik ile çiğ köfte geçen yazıldı bugünde yoluma çıkınca aldım gitti :))
2 dilim hiç yağsız sadece haşlanmış dana eti..
güzel demi bence güzel
çikolatım bak bu menünü beğendim, süper yemişsin.. bu istikrarını bekliyorumDikkat dikkat bugünkü menüm şu şekilde :
Kahvaltı: 1 yumurta 1 dilim kepek ekmek, az peynir, 1 zeytin,1 köz biber,dom salatalık
Ara: yaprak sarması(5-6 adet)
Öğle: dereotlu kabak yemeği 2 dlm tambuğday,
Yürüyüş koşu bandında 50 dk
Akşam :19.00 da yiyecem. Tavuk ızgara, salata
Gece:max bir avuç leblebi
2 lt su
Not: erken yazdım çünkü akşam dışarda olucam. Kütahyacım seninkine de gece bakıcam öpüldünüz
günaydın ablacımGünaydın hehehheee bu günde evdeyimm. Hayatınız kaydı her an ensenizdeyim.işe gidemediğim ve bütün işlerimin aksaması sebebiyle yataktanda başka bir yapamıycağım için bütün gün burdayım. Hadi anacım kalkın kalkın gelinnn. Şimdi tv izledim son trend omni diyetiymiş. 2 haftada 6 kilo verdiriyomuş. Ben biraz araştırma yapimde gelimm:))
günaydın öğretmenim iyi derslerrrGünaydın şekerler 😊
günaydın 7.takım
yine cok acıkmıs uyandım, size bir bakayım da kahvaltımı yapayım dedim. belki bugünü yogurt çorbası günü yaparım yani şimdilik öyle düşünüyorum bakalım..
Günaydın şekerim burası bu günde bana emanet ne zaman gelirseniz burdayım:))Günaydın şekerler 😊
günaydın 7.takım
yine cok acıkmıs uyandım, size bir bakayım da kahvaltımı yapayım dedim. belki bugünü yogurt çorbası günü yaparım yani şimdilik öyle düşünüyorum bakalım..
günaydın bayanlar
Bijo ben de bakalım nasipse yarın ve diğer gün ayran çorbasını yapmayı planlıyorum
en güzel yanı da kahvaltının olması
hadi bakalım hayırlısı ne diyelim
NOT: hala spora başlayamadım
ilahi mehalim çok tatlısınHahahaha Allah seni ne etmesin bıjom öldüm kız 😀😀😀. Dur şu köşede utanıp gelecem ))))
Hemen özeleştirimi yapacam
Krem peynir şundan sabah evden telaşeyle çıkıyorum sabah dolaptan elime o geldi ))
Kahveye gelince okuldaki tek lüksüm o uzun tenefüste sigara yanında olmazsa olmasım )) şeker atmıcam ama az kremama dokunma #kremasız asla ☺️
Öğle yemeğine gelince ahçımız ne yaparsa onu yemek durumunda kalıyorum canım işte en fazla porsiyonu azaltıyorum yarım alıyorum vs.. Ama acı bana o saate kurt gibi oluyom çatacak adam arıyorum 😔
Islak kek hımm şey kem küm 😊
Sporu yemedi ya la tühhhhh 😀😀
belki gün bayu kahvaltıyı iyi yapmadıgından açıkıyorsundur mehalMersacım aralarda bişi yemiyormusun sen
Ayrıca şu kahvaltılarınıza çok özendim yaaaaa ben sadece pazarları öyle kahvaltı yapabiliyorum ((( uykudan gözümü açıp adam gibi kahvaltı edemiyorum
biyom sen açlık diyetimi yapıyon kuzumişte raporum :18:
sabah: menemen, peynir, zeytin
öğlen: tavuk sote (soğanlı yağsız), yoğurt
2 litre su belki 2,5 olmuştur
spor şeyy kem küm uuupuzun koridorda toprağı 30 kere tuvalete götürmek + ev işi + yemek yapmak falan (mustangım yer mi ki)
az yemişim evet de reglken bazen hiç canım yemek istemiyor bir de bu öğlenki menümü yiyince beni ertesi sabaha kadar tok tutuyor işime de geliyor acıkcası.. ha bir de meyve arada sırada yiyorum hergün değil çünkü meyve yiyince 30 dk sonra kurt gibi acıkıyorum..
bediş kız takıma girde kilo vermenden bizde faydalanalım . hep kendine faydan olmasınYarina degil omur boyu guzel menulerimiz olsunda kurtulalim artikverip almaktan inş
Telefonda internet superde benim sadece o var evde yok biraz sıkıntılı oluyor
O sofraya dayanmak zordu evtaz yutkunmadim az ısrara maruz kalmadim ama çok yorgunum heryerim agrıyo ywptıgım sporu çöpe atamam
bende raporumu verimde köşeme çekilim bari çok yazdım diye beni takımdan atacaklarrrr
sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir 2 tane közlenmiş biber.yarım dilim kepek labne ve diyet (kendim yaptım) reçel
öğlen:yağsız tavuklu yoğurt çorbası ve zeytinyağlı fasulye
akşam:yine aynı şeyleri yemeyi düşünüyorum
ama ben acıktım yaaa
aralarda bitki çayı içtim. bide ilaç alıyorum inşallah vücudum su tutmuyordur. fazla yersem eklerim.
su 1 litre
çalışsın bi zahmet ablam ya eritsin biziGünaydın bijombende çok aç uyandım kalistenin dediği gibi metabolizmamız tam gaz çalışıyormu yoksa. Benim çorbadan yap istersen hem güzel hem tok tutuyor.
benim diyeti seven yok aebenim adı da yok kafaya göre diyetbiyom sen açlık diyetimi yapıyon kuzumöylenden sonra finiş he aç aç geziyon ...
menün pek az bacım . hçde karbon yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?