Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahahaha Allah seni ne etmesin bıjom öldüm kız 😀😀😀. Dur şu köşede utanıp gelecem ))))

Hemen özeleştirimi yapacam
Krem peynir şundan sabah evden telaşeyle çıkıyorum sabah dolaptan elime o geldi ))

Kahveye gelince okuldaki tek lüksüm o uzun tenefüste sigara yanında olmazsa olmasım )) şeker atmıcam ama az kremama dokunma #kremasız asla ☺️

Öğle yemeğine gelince ahçımız ne yaparsa onu yemek durumunda kalıyorum canım işte en fazla porsiyonu azaltıyorum yarım alıyorum vs.. Ama acı bana o saate kurt gibi oluyom çatacak adam arıyorum 😔

Islak kek hımm şey kem küm 😊

Sporu yemedi ya la tühhhhh 😀😀

Mersacım aralarda bişi yemiyormusun sen
Ayrıca şu kahvaltılarınıza çok özendim yaaaaa ben sadece pazarları öyle kahvaltı yapabiliyorum ((( uykudan gözümü açıp adam gibi kahvaltı edemiyorum

işte raporum :18:

sabah: menemen, peynir, zeytin
öğlen: tavuk sote (soğanlı yağsız), yoğurt
2 litre su belki 2,5 olmuştur

spor şeyy kem küm uuupuzun koridorda toprağı 30 kere tuvalete götürmek + ev işi + yemek yapmak falan (mustangım yer mi ki )

az yemişim evet de reglken bazen hiç canım yemek istemiyor bir de bu öğlenki menümü yiyince beni ertesi sabaha kadar tok tutuyor işime de geliyor acıkcası.. ha bir de meyve arada sırada yiyorum hergün değil çünkü meyve yiyince 30 dk sonra kurt gibi acıkıyorum..

Vay anasına arkadaş 😀😀 karşı atak ha Mustang yerse ))) şekerim bana satma yenisini bul ahaha

Canım hiç mi ekmek yemiyorsun sen yada eş değer karbonhidrat ??

Ara öğün yada atıştırma da hiç yok bu senin kan şekerini nasıl etkiliyor ? Gerçi az old sende demişsin ama yinede fazla veya azlık konusunda kantarın topuzu kaçmasın sonuçta bi bebeğe bakıyorsun halsiz kalma )

Su içme konusunda iyisin aferim mucks ))

Sporu yemedim anacım yemedim 😀😀

Ama ben iyi motive oldum durmak yok yola devam 😉

yav ablacım senin şu tickerı görünce beni bi gülmek alıyor
1 kilo almışsın ha gayret 16 kilo daha alacakmışsın. sen yoksa diğer takımların ajanı mısın bizi batırmaya geldin haa
yaaaa yinemi olmamışşşş bijom sen en iyisi bir el at. başlangıç 90 şimdi 91 hedef 75

Ayrıca şu kahvaltılarınıza çok özendim yaaaaa ben sadece pazarları öyle kahvaltı yapabiliyorum ((( uykudan gözümü açıp adam gibi kahvaltı edemiyorum

yemedim hep diyorum ya protein tok tutuyor diye ama bazen bende kaçamaklar yapıyorum mesela az önce yaptığım gibi yemeğimi aynen yazdığım gibi yedim üstünede 1 parça ceviz ve dünden kalan kekten 1 lokma ağzıma attım bileeee:26:

bijom bence olmuş benim çizelge bak 90 la başlamışım sonra 91 olmuşum 16 kilo vermem gerekiyor hedef için yanlışmıyım

aslında yiyorum günde en azından 1 dilim ama bugün unutmuşum farkına da varmadım, o kadar alışmışım ki ekmeksiz hayata.. ekmek veya sunta mutlaka oluyor bi öğünümde sağol uyarın için hayatım..

ara öğün her zaman olmuyor. acıkmadığım zaman ara öğün yapmıyorum. acıkmadıysam ne gerek var boşa kalori. doğru veya yanlış bilmiyorum ama böyle düşünüyorum. durumdan dolayı acıkmadım bitince nasıl olcak bakalım..

az yemişim evet ama haala aç değilim.. yaşasın tavuk göğsü

sporrrr pf yarın karnımın ağrısı geçerse eğer (bu sefer süründüm resmen) leslie yapıcam sözzzz

bijom bence olmuş benim çizelge bak 90 la başlamışım sonra 91 olmuşum 16 kilo vermem gerekiyor hedef için yanlışmıyım
haa aldığını işaretlediysen tamam olmuş ablacım

iyi akşamlar herkese..

iyi akşamlar, hoşgeldin..

Günaydın hehehheee bu günde evdeyimm. Hayatınız kaydı her an ensenizdeyim.işe gidemediğim ve bütün işlerimin aksaması sebebiyle yataktanda başka bir yapamıycağım için bütün gün burdayım. Hadi anacım kalkın kalkın gelinnn. Şimdi tv izledim son trend omni diyetiymiş. 2 haftada 6 kilo verdiriyomuş. Ben biraz araştırma yapimde gelimm:))

ben de begendim kallisim devamını diliyorum v

çikolatım bak bu menünü beğendim, süper yemişsin.. bu istikrarını bekliyorum

günaydın ablacım
bugün de burdasın madem bol bol yazışma bekliyorum herkestennn nasıl bir diyetmiş o araştırınca kısaca bize de yazarsın di mi

Günaydın şekerler 😊
günaydın öğretmenim iyi derslerrr

günaydın 7.takım
yine cok acıkmıs uyandım, size bir bakayım da kahvaltımı yapayım dedim. belki bugünü yogurt çorbası günü yaparım yani şimdilik öyle düşünüyorum bakalım..

günaydın 7.takım
yine cok acıkmıs uyandım, size bir bakayım da kahvaltımı yapayım dedim. belki bugünü yogurt çorbası günü yaparım yani şimdilik öyle düşünüyorum bakalım..

günaydın bayanlar

Bijo ben de bakalım nasipse yarın ve diğer gün ayran çorbasını yapmayı planlıyorum
en güzel yanı da kahvaltının olması

hadi bakalım hayırlısı ne diyelim

NOT: hala spora başlayamadım

Günaydın hatunlar..
dün gelmedim sabah erken çıktık akşam ancak geldik eve .. nasıl yorlmuşum annlatamam her yerim agrıyor desem yaşlanıyoruz sanırım
güzel gündü ..

sizzler iyisiniz inşallah .....
bugünde arkadaşa gitmem lazım .onun öncesi bir sürü iş var
bu iki arada derede diyet ypamaya çalışıyorum
dünki menüm ..

sabah evden çıkmadan 7.30 gibi 1 kuru dolması yedin . piknige götürecektin tadına bakayım diye ...

11 gibi orda kahvaltı yaptık .. karışık yedin herşeyden ama abartmadan .
17 gibide mangalda tavuk ve 1 de köfte salata. 1 dl kadar ekmek vede bol karpuz ...
akşamda bir iki çatal karpuz yedim ...

bu yediklerim emin olun orda eridi zeten açık hava bol yeşilik vede top oyunları

mesajlarınzı tam okuyamadım ..bugün belki akşam fırsatım olur .... yarınki kilo duurmuma göre perşembe lapa yapabilirim 1 günlüne .....

kalıişim sultanım ben tecvit kursuna gidiyordum canım .. el işleriyle bi alakam yok kurslar bakımından .yılarca çok elişi yaptım artık töbee
her türlü kendimi geliştirmek istedigim . bu sene açık lisemde bitiyor insşallah bu hafta sonu sınavım var ... aslında bu sene ün. sınavına girecektim lakin benim büyük kızımda ün. sınavına girecek bu yıl o yüzden onu yanlız bırakmamamk için kayıt olmadım sınava ...

bu yıl benim kızımında 2. senesi . çok yer tutmasına ragmen geçen yıl gitmedi bu yılb bir kere daha deniyor .hayırlısı bakalım . mersam canım senin kuzunada tüm sınava girecek kuzularada başarılar dilerim . rabbım emeklerinin karşılıgını boş bırakmasın inşallah . gönüllerindeki neyse o olsun ...

kızlar benim 1.2 arkadaş var listede yer varmı takıma üye alacakmıyız başka .eski takım arkadaşlarımdan ?

Günaydın şekerler 😊
Günaydın şekerim burası bu günde bana emanet ne zaman gelirseniz burdayım:))

günaydın 7.takım

Günaydın bijom bende çok aç uyandım kalistenin dediği gibi metabolizmamız tam gaz çalışıyormu yoksa. Benim çorbadan yap istersen hem güzel hem tok tutuyor.

Günaydın coco :) bendede spor yok bolca yatak var.

ilahi mehalim çok tatlısın

belki gün bayu kahvaltıyı iyi yapmadıgından açıkıyorsundur mehal

biyom sen açlık diyetimi yapıyon kuzum öylenden sonra finiş he aç aç geziyon ...
menün pek az bacım . hçde karbon yok
bediş kız takıma girde kilo vermenden bizde faydalanalım . hep kendine faydan olmasın

çüper çüper ..
herkeze cevap yazamadım çünki hepsini okuyamadım af ola

Günaydın bijom bende çok aç uyandım kalistenin dediği gibi metabolizmamız tam gaz çalışıyormu yoksa. Benim çorbadan yap istersen hem güzel hem tok tutuyor.
çalışsın bi zahmet ablam ya eritsin bizi
senin çorba için kıyma falan almam lazım ama denicem onu damak tadıma uygun gibi geldi

biyom sen açlık diyetimi yapıyon kuzum öylenden sonra finiş he aç aç geziyon ...
menün pek az bacım . hçde karbon yok
benim diyeti seven yok aebenim adı da yok kafaya göre diyet normalde ekmek yiyorum da dün yememişim karbonhidrat yazınca farkettim denetleme eşim de uyardı zaten.. he bende akşamları yemek yok hızlı ve rahat sonuç..
bu arada eşleştik denetliyoruz birbirimizi, birkaç sayfa arkada bulabilirsin listeyi..

dışarısı piknik falan derken çok yememişsin bravo diyorum

.

Son düzenleme:
günaydın bu arada cococuğum
yap bakalım çorbayı sende nasıl etki edecek.. ben o çorbadan değil bildigimiz yoğurt çorbası yapıp içicem bütün gün. diyetteyken böyle arada sadece çorba içtiğim günler oluyor..

.

Son düzenleme:
Kızlar omni diyetini buldum ama yapabilecek olan varsa buyursun.kahvaltıda lahana düşünemiyorum bile....

Omni rejimine örnek, bir günlük liste:
Kahvaltı: Lahana salatası, taze kırmızı ve yeşil biber,soğan ve sarımsak, bir bardak şekersiz yeşil çay.
Ara: Taze sebze ya da meyve suyu.
Öğle: Büyük bir porsiyon bir domates, salatalık, biber, soğan salatası.
Ara: Bir avuç kuru yemiş.
Akşam: Izgara pirzola, Tatlı patates ve brokoli püresi.

Yiyeceklerin bir ölçüsü yoktur mühim olan tokluk hissedince yemeyi bırakmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…