face yazışması evet haklısın ama mesengerden takip et face yazışmalarını o zaman yukarı kaçmıyor ve sinir olmuyorsunKallisim bozmadım ama ilk günden çok da aç kalamadım. Ama bu hafta bu şekilde bile kg veririm ki zaten dediğin gibi 2 güne alışırm açlığa
Facede çok yazışınca yukarı kayıyor ya konuşma bulana kadar canımız çıkıyor ayol :) ama tamam oraya da yazalım ara sıra..
bugün iyi başlamışsın evdede tut kendini..su işide iyi gidiyorGünaydın kızlar
Bugun sabah çeyrek ekmeğin yarısı kadar ekmek ve 3grn peynirle başladım güne şu ana kadarda yarım litre suyumu içtim. Uzun temefüstete bir kahvemi içerim şekerli ve kremalı içiyorum ama çay bardağı kadar oluyor ))
Okulda sorunum yokta eve geldiğimde canavara dönüşüyorum )))
canım geçmiş olsun valla ne kadar kötü geçtiğini anlayabiliyorum çok zor bir an önce atlat inşallah..Günaydın hepsini tekrar yazayim tabiki hatirladiklarimi. Çok hastayim kizlar işe gidemedim yataktayim şu an ses hiç çikmiyor. Acil bir durum çikmazsada gitmiycem bakalim. Dunki raporumu verimde akşam çok kötü.
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir çay.
Öğlen 4 tane tavuk köfte tabiki yağsiz yaninda yoğurt
Akşam ahhh mervişim ahh eve gelipte mervenin yaptığı keki görünce bende film koptu 1 dilim kek ve bu hasta halimle 1 kase dondurma. Daha bitmedi 1 dilim kepek ekmekle kendi yaptiğim diyet kayisi reçeli ve labne. Offf akşam tatli krizine girmişim ben yaaaa
Bendeee bu kiloları nasil aldim saniyosunuz. Işyerinde herşey iyi eve girdigim anda dünyam sadece mutfak oluyordu. Ama aştim artik onu.(dün hariç)
Kiz ben artik dukan yapmiyorum . Dün iş yerinde çok yogundum bide sebze yapacak vaktim ve halimyoktu.hasta hasta bir sürü işi zorla yaptim o arada nerden aklima gelecek sebze veya meyve. Artik dukan yokkkk..
sonsuza kadar spor yapmakmıı delirdin mi bijom yaaa bu işkence dayanılır gibi değilben esleme yapayim denetleme konusunda..
bir de spor sarti getirelim mi ne dersiniz en az haftada 3 gun olsun baslangicta... itirazi olan varsa simdi soylesin ya da sonsuza kadar spor yapsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınlar,
Hülya nickli bir arkadaşımız aramıza katılmak istediğini yazmış. Ben de bişiler yazmıştım çok değil 5-6 mesaj evvel, bu eşleştirmelerle ilgili... Alıntı yapmasanızda aklınızda tuttuğunuz kadar cevap verseniz yeter şekerler.
Bijom spor şartını destekliyorum..
Öğlen 1 ayran ve yarımdan az kıymalı pide yedim .
Eşleşme işi ok daha evelde yapmıştık
Spor işi de güzel ama kendime güvenemiyorum yalan yok ))) 4 gibi evde oluyorum yemek ev işi ve üstüne benim tembelliğim pöfff oluyorum )) ama yinede elimden geleni yaparım
eline sağlık bijom... biri yazmış çikolatamda bahsetmiş sen cevap ver isterse deneme haftası yapabilir sonra takıma alabiliriz ...yada yarışmaya katılmak isteyenlerin linkini verebilirsin ..eşleşelim o zaman tamam da reyhan abla'yı şimdilik eşleştirmeyeyim, bize tam olarak katıldığında o da denetlenir..
kalliste - mersa
chocolate - kutahya
bijoux - mustang
aeben - cocostar
rastgele eşleştirdim, bu hafta böyle olsun. haftaya değişelim, hadi bol denetlemeler
tembelmiyiz yoksa :18: birini toparlamaya çalıştım burda dağıldımvalla ben de spor konusunda cok tembelim. tek sevdiğim şey tempolu yürümek. o da malesef imkansız.. dürtülmem ve en azından 45 dk cık leslie yapmam lazım.. günde 45 dk ayırmak nedir aslında da ahh ah
mersamm yine yardımcı olurum istersen, ticker olayı güzel ya insanı motive ediyor :)
eline sağlık bijom... biri yazmış çikolatamda bahsetmiş sen cevap ver isterse deneme haftası yapabilir sonra takıma alabiliriz ...yada yarışmaya katılmak isteyenlerin linkini verebilirsin ..
Merhaba . Ben araniza katilmak istiyorum ama burada genel olarak ne yapilacagini bilmiyorum. Yardimci olabilir misiniz??
Biri tembel demiş ben geldim buyrun benimeheheh ben kendi adıma tembelim galiba. çok da çabuk yorulurum kendimi bildim bileli aslında dr'a gidip bir kan tahlili yaptırsam fena olmayacak.. suçu atacak bişey lazım :3
görmedim kallisim telefondan bakınca bazen msjlar kaçıyor, dediğin gibi tam da adapte olamadık. zamanla oturacak.. bir bakayım hemen..
Bu siteye yeni uye oldugum icin siteyi etkili kullanamiyorum canim mesajini goremedim.Günaydınlar,
Hülya nickli bir arkadaşımız aramıza katılmak istediğini yazmış. Ben de bişiler yazmıştım çok değil 5-6 mesaj evvel, bu eşleştirmelerle ilgili... Alıntı yapmasanızda aklınızda tuttuğunuz kadar cevap verseniz yeter şekerler.
Bijom spor şartını destekliyorum..
merhaba, buraya bakabilirsin..
Gönderdiğin linke baktim . Ben de katilmak istiyorum. Ama nereye katılacağını bilmiyorum. Siteyi yeni yeni cozuyorum. Eger kabul ederseniz ben de sizinle birlikte olmak isterim.
face yazışması evet haklısın ama mesengerden takip et face yazışmalarını o zaman yukarı kaçmıyor ve sinir olmuyorsun
bugün nasıl geçecek acaba senin çok meraktayım...
çikolatam seninle pijama partimiz vardı demi yapacaz inşallahbi zayıflayalım yeniden...
bende arada kaçırdıklarımı görünce çok şaşırıyorum sanki beşbin yıldır uzak kaldık burdan üç mesajı toparlayıp yazamıyoruz..mesajlarına cevap almayan olursa lütfen uyarsın arkadaşlar bir kaç uyarıdan sonra toparlarız..
ayy sorma ben diyabet hastayım ya zaten bende ara ara hipoglisemi atakları olur. sanırım küçük bir ataktı. atlattım gitti. tabiki moral bozmak yok aynen devam.bence diyetteki en büyük istikrar bu kaçamak yaptım nasıl olsa diyetim bozuldu deyip ipin ucunu bırakmak yok. hayat boyu kaçamaklarımız hep olacak önemli olan telafisini yapabilmek. ayy diyetisyen gibi konuştum yineeaslında burdan mezun olursak inşallah hep beraber bir diyet kitabı yazsak k.k kızlarının diyet serüveni satış rekorları kırarız gibi geliyor banaaaaa
Gönderdiğin linke baktim . Ben de katilmak istiyorum. Ama nereye katılacağını bilmiyorum. Siteyi yeni yeni cozuyorum. Eger kabul ederseniz ben de sizinle birlikte olmak isterim.
o zaman alışana kadar bir iki hafta bizim takıma yazabilrsin istersen. hem sen denersin hem biz seni tanırız. sonra bakarız duruma.. ama hemen bir takıma girmek istiyorum dersen linkini verdiğim yere "bir takıma girmek istiyorum" diye mesaj bırak, hemen takımlardan dönüş olur..
Benden gelismelere gelirsek spordan geldim işte 1.5 litre su ictim gitmeden bi kase nesft musli karisimi yedim sutlü baskada bisiy yok simdilik
Ne dersi. Diye sormussunuz yazamadim lise29 umda liseli olmaya karar verdim matematik disinda hepsini gecmekti hedefim spor beni bozdu normalde ben sabaha kadar oturan bir ocanli oldugum icin acaip guzel ders calisiyordum simdi yorgunluktan uyuyorum gunduz vakit kalmiyor neyse zayiflayimda az kredi alsamda olur kacmiyorya
valla benim doktorlarla sorunum yok da üşeniyorumBiri tembel demiş ben geldim buyrun benim
Aynen bende telefondan olmuyo eskisi gibi
Dr a gitmek tahlil falan bende hic sevmem gecen ayagimi kestim 15 evde surundumde bi dikis attirmaya hicbir kuvvet etki etki gosteremedi Diyarbakira geleli 2 yil oldu 1 defa saglik ocagina gittim cebren ve hile ile
Bu siteye yeni uye oldugum icin siteyi etkili kullanamiyorum canim mesajini goremedim.
Hosgeldin takim kaptanimiz geldiginde sana bilgi verir bende misafir uyesiyim 7. Takimin çok zor birsey yoktakimimizda birbirimize destek oluyoruz menulerimizi yazip olumlu olumsuz yorumlarla hatalarimizi duzeltiyoruz kisacasi kader arkadaslarimizla omuz omuza yol aliyoruz
Kndindn bahsetsene biraz
Benden gelismelere gelirsek spordan geldim işte 1.5 litre su ictim gitmeden bi kase nesft musli karisimi yedim sutlü baskada bisiy yok simdilik
Ne dersi. Diye sormussunuz yazamadim lise29 umda liseli olmaya karar verdim matematik disinda hepsini gecmekti hedefim spor beni bozdu normalde ben sabaha kadar oturan bir ocanli oldugum icin acaip guzel ders calisiyordum simdi yorgunluktan uyuyorum gunduz vakit kalmiyor neyse zayiflayimda az kredi alsamda olur kacmiyorya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?