Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öğlen 1 ayran ve yarımdan az kıymalı pide yedim .

Eşleşme işi ok daha evelde yapmıştık

Spor işi de güzel ama kendime güvenemiyorum yalan yok ))) 4 gibi evde oluyorum yemek ev işi ve üstüne benim tembelliğim pöfff oluyorum )) ama yinede elimden geleni yaparım

eşleşelim o zaman tamam da reyhan abla'yı şimdilik eşleştirmeyeyim, bize tam olarak katıldığında o da denetlenir..

kalliste - mersa
chocolate - kutahya
bijoux - mustang
aeben - cocostar

rastgele eşleştirdim, bu hafta böyle olsun. haftaya değişelim, hadi bol denetlemeler

valla ben de spor konusunda cok tembelim. tek sevdiğim şey tempolu yürümek. o da malesef imkansız.. dürtülmem ve en azından 45 dk cık leslie yapmam lazım.. günde 45 dk ayırmak nedir aslında da ahh ah

mersamm yine yardımcı olurum istersen, ticker olayı güzel ya insanı motive ediyor :)

Son düzenleme:
face yazışması evet haklısın ama mesengerden takip et face yazışmalarını o zaman yukarı kaçmıyor ve sinir olmuyorsun
bugün nasıl geçecek acaba senin çok meraktayım...
çikolatam seninle pijama partimiz vardı demi yapacaz inşallah bi zayıflayalım yeniden...

bugün iyi başlamışsın evdede tut kendini..su işide iyi gidiyor

canım geçmiş olsun valla ne kadar kötü geçtiğini anlayabiliyorum çok zor bir an önce atlat inşallah..

şu an dukan yapmıyor olabilirsin ama aylardır yapıyordun değilmi bijoda sanırım bunu kasdetti... bencede öyle oluyor etkisini bir kaç hafta hissedeceksin..

kromu bende düşünüyorum krom kullandığımda asitli içecek isteğimide atlatıyordum iştahımıda..kromumda var aslında başlasam

sonsuza kadar spor yapmakmıı delirdin mi bijom yaaa bu işkence dayanılır gibi değil
haftada üç gün benim için süper fazlasını yapamam..

bende arada kaçırdıklarımı görünce çok şaşırıyorum sanki beşbin yıldır uzak kaldık burdan üç mesajı toparlayıp yazamıyoruz..mesajlarına cevap almayan olursa lütfen uyarsın arkadaşlar bir kaç uyarıdan sonra toparlarız..

Öğlen 1 ayran ve yarımdan az kıymalı pide yedim .

Eşleşme işi ok daha evelde yapmıştık

Spor işi de güzel ama kendime güvenemiyorum yalan yok ))) 4 gibi evde oluyorum yemek ev işi ve üstüne benim tembelliğim pöfff oluyorum )) ama yinede elimden geleni yaparım

yahu şunu toptan yazsana sabah ne yedin akşam ne yedin görelim bakınca birbirini tamamlamışmı..

tembel değilsin arkadaşım yoruluyoruz tabiki spora alışkın değiliz iki koşturmaya canımız çıkıyor spora halimiz kalmıyor hep öyleyizde toparlarız inşallah

eline sağlık bijom... biri yazmış çikolatamda bahsetmiş sen cevap ver isterse deneme haftası yapabilir sonra takıma alabiliriz ...yada yarışmaya katılmak isteyenlerin linkini verebilirsin ..

tembelmiyiz yoksa :18: birini toparlamaya çalıştım burda dağıldım

eline sağlık bijom... biri yazmış çikolatamda bahsetmiş sen cevap ver isterse deneme haftası yapabilir sonra takıma alabiliriz ...yada yarışmaya katılmak isteyenlerin linkini verebilirsin ..

eheheh ben kendi adıma tembelim galiba. çok da çabuk yorulurum kendimi bildim bileli aslında dr'a gidip bir kan tahlili yaptırsam fena olmayacak.. suçu atacak bişey lazım

görmedim kallisim telefondan bakınca bazen msjlar kaçıyor, dediğin gibi tam da adapte olamadık. zamanla oturacak.. bir bakayım hemen..

Biri tembel demiş ben geldim buyrun benim
Aynen bende telefondan olmuyo eskisi gibi
Dr a gitmek tahlil falan bende hic sevmem gecen ayagimi kestim 15 evde surundumde bi dikis attirmaya hicbir kuvvet etki etki gosteremedi Diyarbakira geleli 2 yil oldu 1 defa saglik ocagina gittim cebren ve hile ile
Mersa canim gecmis olsun Allah sifa versin bitki caylariyla falan takviye yap kendine uzun diyetler sonrasi olabiliyo kisin 1 ay yatiran bir grip yasadim anliyorum halini etraftan hastasin ye gitsinlere çok kapılma emeklerine yazık etme sagkikli seyler az kalorili seyler zaten

Çikolata senle ben eşleşmisiz çok motive bi eşin var haa sanslisin çok tanışmiyoruzya tepn gönül rahatligiyla binebilirmiyim tamam dersen ensendeyim bundan sonra

Son düzenleme:
Bu siteye yeni uye oldugum icin siteyi etkili kullanamiyorum canim mesajini goremedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benden gelismelere gelirsek spordan geldim işte 1.5 litre su ictim gitmeden bi kase nesft musli karisimi yedim sutlü baskada bisiy yok simdilik

Ne dersi. Diye sormussunuz yazamadim lise 29 umda liseli olmaya karar verdim matematik disinda hepsini gecmekti hedefim spor beni bozdu normalde ben sabaha kadar oturan bir ocanli oldugum icin acaip guzel ders calisiyordum simdi yorgunluktan uyuyorum gunduz vakit kalmiyor neyse zayiflayimda az kredi alsamda olur kacmiyorya

Kallisim sultanımmm ;
Pijama partisini 40 beden pijamalarımızla yapmaktır hayalim fazlasını istiyorsam ne olayım :) olacak ama. Biliyorum çok başarısız oldum ama hiç pes etmedim. Hayat böyle bişey, başarısız değil ama pes edince biter bence.. Pes etmek yok! O pijama partisini yapıcaz :)

Yani belki bencilce bulacaksınız ama ben cevap alamayınca kopuyorum. Hak da veriyorum. Her zaman cevap almak ve de herkesten, zor yani. Herkesin işi gücü var. Ama işte motivasyon çok önemli ...

Düne göre daha az acıkıyorum kallisim ama şuan çok erken daha. 1 lt su içmişimdr. O da güzel. Sadece evde zeytinyağlı yaprak sarması var onunla nasıl başederim bilmiyorum :)

Sana bişi diyim mersam, herkes farkında olmadan veya olarak bazen bozuyor. Kazananlar o bozuntuları kafaya takmayıp yola devam edenler. Ben hep battı balık yan gider oldum. Ama artık olmuyorum yani. Bir de sık sık yapmazsak kaçamağı, bu iş olur

Kız kütahya biz eşleşmişisz haberin olsun hee :)

Seni denetlemeye aldım ona göre, sıkı bir eğitmenim ben. Aynı şekilde senden de bekliyorum. Akşamları toplu şekilde günlük yediğimizi sporumuzu suyumuzu yazalım birbirimize ve yorumlaşalım

valla benim doktorlarla sorunum yok da üşeniyorum ist'a gitmeden yaptırsam aslında iyi olacak..
sen gene spor falan yapıyosun tembellik seviyen benden düşük

Bu siteye yeni uye oldugum icin siteyi etkili kullanamiyorum canim mesajini goremedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canım, hiç önemli değil başlarda böyle şeyler... Ben pek bilmem nasıl katılınır bu işleri en iyi kalliste ve bijoux bilir. Onlar yardımcı olacaktır. İnşallah müsaitse takım sen de olursun tabi aramızda...

Azimle olmayacak iş değil , her ikisini de yürütürsün bence...

Gün başlangıcın çok iyi ama ben topluca akşam görmek istiyorum canım.. Mümkünse tabi. Ben de öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…