Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cococum bu hafta benim eşimişsin .. nerdesin ?

YOK yahu benim damak tadına hiç uymaz mersam

cocom ayran yapacan ha 2 gün . hadi bakalım kolay gelsin ....

spor olarak fırsat yarat biraz ..

Aybenim sorma yaa beni deli ediyor. Her türlü imkanı sundum önüne özel ders özel dersan 8 kişilik sınıflarda. Tek isteğim çocuğum asıl diyorum biraz çaba ama ne gezer benimki dağlardan serin relaks sanırsınki sınavları bitirmiş istediği yeride kazanmış şimdi dinleniyor. Offf napıcam bilmiyorum.Allahım emeklerimizi boşa göndermesin hiç birimizin.

daha okurken midem bi fena oldu yahu

mersam belkide böylesi iyidir biliyormusun .. benim kızım aynen o dedigim imkanlarda şu an ... 2 senedirde kendini yedi bitirdi çokda çalışıyor .ama gel gelimki gizli kaygısı varmış. dünya para verip özel piskolag danışmana gidiyor ... bize piskolo gun dedigi şuydu ,okadar bu sınava vede ün . kendinni atepte etmişki kaygıları çok büyük . başarılı bir çoçuk olsada sınaba gelince kilitlenip kalıyor ya yapamazsam olmadı başaramadım diye .aynende öyle oluyor kilitlenip kalıyor 3 soru yapamayında gerisini bilsede toparlayamamış. inan bize karşı mahcubiyetide bir okadar bunu tetikliyor.. yani anlıycan belki relaks olması daha iyidir ...
geçen yıl 50 bininci olmuştu .burdan ankarada özel ün de tutyordu yarı burslu olarak .ama istemedi ben daha iyisini yapabiilirim dedi .. ama ilk sınavımız geçen senekinden düşük çıktı onun yaratıgı kaygı var bide çok üzüldü anne olarak ben ondan çok üzüldüm ama belli etmedim.babasıda bende hayırlısı kızım dedik bu onu dahada mahcub ediyor sanırım .. pskolog kızıma bişi demedi seyansları sürüyor ama bize dedigi kaygı boyutu çok yüksek yüzde yüz yapacagı bir bilgisi olsada bu kaygıyle yüzde 70 ancak yapabilir dedi . yani çok beklenti içine girmeyin dedi ... biz meslek secimini kızma bıraktık şu ol demiyoruz ,kızımda burda hacettepede dişçilik vede tobda mimarlık istiyor . bir seçenegimizde piskoloji . ben encok piskolaji istiyorum bunların arasında .çünki kızım çık naif vede ince insan ruhundan iyi anlıyor .. belki benim kızım ama en yakın arkadaşımda diyebirim
ne dertliymişim bu konuda

aebencim kimler onlar gelip tanıtsınlar bir kendilerini azıcık yazışalım

aebencim kimler onlar gelip tanıtsınlar bir kendilerini azıcık yazışalım

hayırlı günler o arkadaşlardan biri benim adım nazlı 33 yaşına bir erkek çocuk annesiyim ALLAH kısmet ederse 12 haziranda yaşına girecek daha önceleri 6.takım ve 1.takımda bulundum. aeben ablamla 6.takımda tanıştım 2008 yılında halende devam ediyorum monti linkinde doğumda almış olduğum 15 kiloyu monti sayesinde verdim sadece 300 gr kaldı doğum kilosuna gelmeye öncesinde almış olduğum kilolarda var tabiki hedefim 55 olmak

Tabiki seni anlıyorum bir arkadaşimin kizindada var aynisi cocuk sinavda tam puan cekemedim diye kafayi yiyodu azkalsin. Benimki gördüğüm kadariyla rahat bende oyle olmasini istemem zaten. Hep cocuklarimin derslerinden çok psikolojileri iyi olsun diye çabaladim bu güne kadar. Çevremdeki anne babalar gibi yapmadik belkide biz yanliş yaptik bilmiyorumki. Allahım çocuklarimizin hakkinda hayirlisi ne ise onu versin. Benimkide psikoloji istiyor bakalim hayirlisi..

Hos bulduk lahana corbasi deneyen var mi aranzda

Kzla tunaydinn

Hızlica raoorumu verip kaciyorum cumatesi sinav var kampa giriyorum suandan itibaren

Dun gece butun lojman toplandik sabahladik ole oluncada yendi icildi artik saglik olsun bugun sprora gitmiyorum kursada ama sabah sabah bolca merdiven in cik kostur spor etmis kadar oldum kahvalti niyetine bir icetea iciyirum icim yandi Diyarbakir sicaklari baskadi bunu cookkkk duyacaksiniz benden cok sicak burasi yazin su sinavi atlatalim sonra bolcakafanizi şişirecem merak etmeyin opuldunuz

Mersam kahvaltıda o lahana ve soğanları yersem tüm gün gazlı bomba gibi ölürüm ben gaZdan 😃😃😃
Düşünemiyorum yani

Yeni gelen arkadaşlar hgdnz
Cocukların çalışıp çalışmamasına gelince sallayın arkadaşlar herşey olacağına varıyor. Bir öğretmen ce anne olarak diyorum bunu . Bendede var bitane kallisim bilir naparsınız yapın durum aynı. Vallahi bak bırakın kendi hallerine

Hos bulduk lahana corbasi deneyen var mi aranzda

Ben denedim canim zamaninda diyet bizim isimiz since1984

Vejetaryan bi insan olarak ilkgun zorla ictim 2 gün böggg oldum midesi hassan olmayan biri oldugum halde devam etmedim ama yapana verdirir ben yag olsam alir basimi giderim durmam daha o civarlarda cekilecek dert degil bosver onu canim az ve sık ye spor yap evdeki imkanlara gore menuler uret ..
Benim tavsiyem bu

Kızlarrrrr aklım sizde ama şarjmı bitirmemek için internetim kapalı geziyorum...
Mersama not bırakmaya geldim....istanbul yanıyor stop..hiç bir şey yemedim stop....eridim bittim liste birşncisi olacam stop....

Hadi bakalım denetmenim seni görelim stop .... kekleri börekleri yeme sakın stop....

Hadi by by....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kallisim yerim seni stop hahahaha

Cocom çok güldüm yağ olsam durmaZdım lafına )))

O lahana çorbasından soğan çorbasından birer kez bende içtim iğrenç ce midem öldüm

walla ben bayılırım yoğurt çorbasına. aslında arada bir mideyi dinlendirmeli haftada bir gün mesela. bakalım yarın çorbaya başlıyorum nasipse, ne olacak göreceğiz hayırlısı İnşaAllah

cococum bu hafta benim eşimişsin .. nerdesin ?

canım benim geldim geldim
bu ara işyerinde çook yoğunuz aklım kalıyor sizde ama gelemiyorum, arada okuyorum ama yazamıyorum. böyle işte. ama eşleşme olunca gaza geldim resmen korktum bir de şimdi kaçamak yapsam kızcan mı sen bana

YOK yahu benim damak tadına hiç uymaz mersam

cocom ayran yapacan ha 2 gün . hadi bakalım kolay gelsin ....

spor olarak fırsat yarat biraz ..

evet partner bakalım nasipse deniycez
spor dedin de artık totomu kaldırmam lazım
kilo versem de sıkılaşmadan olmuyor ki

ahh bu çocuklar
insan ana baba olduktan sonra resmen kendini unutuyor
yani kendi derdin ufak geliyor onlar üzülmesin yeter ki diyorsun
benim oğlum da henüz anaokulunda ama başaramama kaygısı var dedi PDR öğretmeni
umarım kızın sınav günü çok rahat olur güzelce bildiklerini yapar
Allah'ım zihin açıklığı versin, içine ferahlık versin aebenim

senin kıza da başarılar diliyorum Mersa umarım istediği yeri kazanır hayırlısıyla

Sevgili denetmenim ben burda başı boş dolaşiyorum bir denetleyenim bile yok iş işten geçti stop. Kısır şu anda midemden yol almaya başladı bile stop.bu gün daha beter hastayım stop. Ama yediğim kısır diyetti stoppp:))
Not: denetmenim yediğim kısırla ben birinci olmaya adayım stop..

Bu diyet bana uyar gibi dur su sinav gecsin birde bahar temizligi kabusum var sonra neden olmasin

Menumu yaziyorum kaciyorum

Kahvalti nesir nazim uyak redif paraleller uygurlar polisakkaritler rna dna.vs vs Ozkutle ahaa özkütle evet.... asil meselemiz

Kahvalti sogukcay
Öglen 1kepekli tost yagsiz 1 domates
Ara dondurma( cok sicak o oruclu gunden beri yuzune bakmiyodum duruyodu dolapta ole )
Aksam yagsiz sebze yogurt

Merhabalar :))
Bugün sabah tartıldım perşembe gününden itibaren 2 kilo 100 gram vermişim
oo hedef kiloları ararken ne buldummm
ben bunu görmemişim 2 kilo 100 gram mı aaa çok kıskandım hakatten çok kıskandımm
darısı başıma ya haftada 2 kilo versem ne isterim

canım benim ayynen devam et bak ne kadar işe yarıyor yaptıkların

Evet bıjom menüm geliyor bugun benle gurur duyacaksın ))

1/2 muz
Kahve şekersiz

Pilav kuru fasulye toplamda 1 porsiyondan az
Yağsız salata
1 dilim ekmek

1 küçük hurma
1/2 ceviz
1 adet eti light pirinç patlağı
1 maden suyu

1kase yoğurt çorbası
2 sunta

Eşimlede salata yemeği düşünüyorum

Şimdiye kadar 1,5 L su oldu

Evet bugun daha rahat geçti günüm evdeki tatlı türü şeyleride tamamen kaldırdım daha rahattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…