eşleşelim o zaman tamam da reyhan abla'yı şimdilik eşleştirmeyeyim, bize tam olarak katıldığında o da denetlenir..
kalliste - mersa
chocolate - kutahya
bijoux - mustang
aeben - cocostar
rastgele eşleştirdim, bu hafta böyle olsun. haftaya değişelim, hadi bol denetlemeler
YOK yahu benim damak tadına hiç uymaz mersamKızlar omni diyetini buldum ama yapabilecek olan varsa buyursun.kahvaltıda lahana düşünemiyorum bile....
Omni rejimine örnek, bir günlük liste:
Kahvaltı: Lahana salatası, taze kırmızı ve yeşil biber,soğan ve sarımsak, bir bardak şekersiz yeşil çay.
Ara: Taze sebze ya da meyve suyu.
Öğle: Büyük bir porsiyon bir domates, salatalık, biber, soğan salatası.
Ara: Bir avuç kuru yemiş.
Akşam: Izgara pirzola, Tatlı patates ve brokoli püresi.
Yiyeceklerin bir ölçüsü yoktur mühim olan tokluk hissedince yemeyi bırakmanız.
cocom ayran yapacan ha 2 gün . hadi bakalım kolay gelsin ....
günaydın bayanlar
Bijo ben de bakalım nasipse yarın ve diğer gün ayran çorbasını yapmayı planlıyorum
en güzel yanı da kahvaltının olması
hadi bakalım hayırlısı ne diyelim
NOT: hala spora başlayamadım
Günaydın hatunlar..
dün gelmedim sabah erken çıktık akşam ancak geldik eve .. nasıl yorlmuşum annlatamam her yerim agrıyor desemyaşlanıyoruz sanırım
güzel gündü ..
sizzler iyisiniz inşallah .....
bugünde arkadaşa gitmem lazım .onun öncesi bir sürü iş var
bu iki arada derede diyet ypamaya çalışıyorum
dünki menüm ..
sabah evden çıkmadan 7.30 gibi 1 kuru dolması yedin . piknige götürecektin tadına bakayım diye ...
11 gibi orda kahvaltı yaptık .. karışık yedin herşeyden ama abartmadan .
17 gibide mangalda tavuk ve 1 de köfte salata. 1 dl kadar ekmek vede bol karpuz ...
akşamda bir iki çatal karpuz yedim ...
bu yediklerim emin olun orda eridi zetenaçık hava bol yeşilik vede top oyunları
mesajlarınzı tam okuyamadım ..bugün belki akşam fırsatım olur .... yarınki kilo duurmuma göre perşembe lapa yapabilirim 1 günlüne .....
kalıişim sultanım ben tecvit kursuna gidiyordum canım .. el işleriyle bi alakam yok kurslar bakımından .yılarca çok elişi yaptım artık töbee
her türlü kendimi geliştirmek istedigim . bu sene açık lisemde bitiyor insşallah bu hafta sonu sınavım var ... aslında bu sene ün. sınavına girecektim lakin benim büyük kızımda ün. sınavına girecek bu yıl o yüzden onu yanlız bırakmamamk için kayıt olmadım sınava ...
bu yıl benim kızımında 2. senesi . çok yer tutmasına ragmen geçen yıl gitmedi bu yılb bir kere daha deniyor .hayırlısı bakalım . mersam canım senin kuzunada tüm sınava girecek kuzularada başarılar dilerim . rabbım emeklerinin karşılıgını boş bırakmasın inşallah . gönüllerindeki neyse o olsun ...
kızlar benim 1.2 arkadaş var listede yer varmı takıma üye alacakmıyız başka .eski takım arkadaşlarımdan ?
daha okurken midem bi fena oldu yahuKızlar omni diyetini buldum ama yapabilecek olan varsa buyursun.kahvaltıda lahana düşünemiyorum bile....
Kahvaltı: Lahana salatası, taze kırmızı ve yeşil biber,soğan ve sarımsak, bir bardak şekersiz yeşil çay.
Aybenim sorma yaa beni deli ediyor. Her türlü imkanı sundum önüne özel ders özel dersan 8 kişilik sınıflarda. Tek isteğim çocuğum asıl diyorum biraz çaba ama ne gezer benimki dağlardan serin relaks sanırsınki sınavları bitirmiş istediği yeride kazanmış şimdi dinleniyor. Offf napıcam bilmiyorum.Allahım emeklerimizi boşa göndermesin hiç birimizin.
aebencim kimler onlar gelip tanıtsınlar bir kendilerini azıcık yazışalım
mersam belkide böylesi iyidir biliyormusun .. benim kızım aynen o dedigim imkanlarda şu an ... 2 senedirde kendini yedi bitirdi çokda çalışıyor .ama gel gelimki gizli kaygısı varmış. dünya para verip özel piskolag danışmana gidiyor ... bize piskolo gun dedigi şuydu ,okadar bu sınava vede ün . kendinni atepte etmişki kaygıları çok büyük . başarılı bir çoçuk olsada sınaba gelince kilitlenip kalıyor ya yapamazsam olmadı başaramadım diye .aynende öyle oluyor kilitlenip kalıyor 3 soru yapamayında gerisini bilsede toparlayamamış. inan bize karşı mahcubiyetide bir okadar bunu tetikliyor.. yani anlıycan belki relaks olması daha iyidir ...
geçen yıl 50 bininci olmuştu .burdan ankarada özel ün de tutyordu yarı burslu olarak .ama istemedi ben daha iyisini yapabiilirim dedi .. ama ilk sınavımız geçen senekinden düşük çıktıonun yaratıgı kaygı var bide çok üzüldü anne olarak ben ondan çok üzüldüm ama belli etmedim.babasıda bende hayırlısı kızım dedik bu onu dahada mahcub ediyor sanırım .. pskolog kızıma bişi demedi seyansları sürüyor ama bize dedigi kaygı boyutu çok yüksek yüzde yüz yapacagı bir bilgisi olsada bu kaygıyle yüzde 70 ancak yapabilir dedi . yani çok beklenti içine girmeyin dedi ... biz meslek secimini kızma bıraktık şu ol demiyoruz ,kızımda burda hacettepede dişçilik vede tobda mimarlık istiyor . bir seçenegimizde piskoloji . ben encok piskolaji istiyorum bunların arasında .çünki kızım çık naif vede ince insan ruhundan iyi anlıyor .. belki benim kızım ama en yakın arkadaşımda diyebirim
ne dertliymişim bu konuda
Hos bulduk lahana corbasi deneyen var mi aranzdaaslında yiyorum günde en azından 1 dilim ama bugün unutmuşum farkına da varmadım, o kadar alışmışım ki ekmeksiz hayata.. ekmek veya sunta mutlaka oluyor bi öğünümde sağol uyarın için hayatım..
ara öğün her zaman olmuyor. acıkmadığım zaman ara öğün yapmıyorum. acıkmadıysam ne gerek var boşa kalori. doğru veya yanlış bilmiyorum ama böyle düşünüyorum. durumdan dolayı acıkmadım bitince nasıl olcak bakalım..
az yemişim evet ama haala aç değilim.. yaşasın tavuk göğsü
sporrrr pf yarın karnımın ağrısı geçerse eğer (bu sefer süründüm resmen) leslie yapıcam sözzzz
haa aldığını işaretlediysen tamam olmuş ablacım
iyi akşamlar, hoşgeldin..
Hos bulduk lahana corbasi deneyen var mi aranzda
günaydın bu arada cococuğum
yap bakalım çorbayı sende nasıl etki edecek.. ben o çorbadan değil bildigimiz yoğurt çorbası yapıp içicem bütün gün. diyetteyken böyle arada sadece çorba içtiğim günler oluyor..
.
cococum bu hafta benim eşimişsin .. nerdesin ?
YOK yahu benim damak tadına hiç uymaz mersam
cocom ayran yapacan ha 2 gün . hadi bakalım kolay gelsin ....
spor olarak fırsat yarat biraz ..
mersam belkide böylesi iyidir biliyormusun .. benim kızım aynen o dedigim imkanlarda şu an ... 2 senedirde kendini yedi bitirdi çokda çalışıyor .ama gel gelimki gizli kaygısı varmış. dünya para verip özel piskolag danışmana gidiyor ... bize piskolo gun dedigi şuydu ,okadar bu sınava vede ün . kendinni atepte etmişki kaygıları çok büyük . başarılı bir çoçuk olsada sınaba gelince kilitlenip kalıyor ya yapamazsam olmadı başaramadım diye .aynende öyle oluyor kilitlenip kalıyor 3 soru yapamayında gerisini bilsede toparlayamamış. inan bize karşı mahcubiyetide bir okadar bunu tetikliyor.. yani anlıycan belki relaks olması daha iyidir ...
geçen yıl 50 bininci olmuştu .burdan ankarada özel ün de tutyordu yarı burslu olarak .ama istemedi ben daha iyisini yapabiilirim dedi .. ama ilk sınavımız geçen senekinden düşük çıktıonun yaratıgı kaygı var bide çok üzüldü anne olarak ben ondan çok üzüldüm ama belli etmedim.babasıda bende hayırlısı kızım dedik bu onu dahada mahcub ediyor sanırım .. pskolog kızıma bişi demedi seyansları sürüyor ama bize dedigi kaygı boyutu çok yüksek yüzde yüz yapacagı bir bilgisi olsada bu kaygıyle yüzde 70 ancak yapabilir dedi . yani çok beklenti içine girmeyin dedi ... biz meslek secimini kızma bıraktık şu ol demiyoruz ,kızımda burda hacettepede dişçilik vede tobda mimarlık istiyor . bir seçenegimizde piskoloji . ben encok piskolaji istiyorum bunların arasında .çünki kızım çık naif vede ince insan ruhundan iyi anlıyor .. belki benim kızım ama en yakın arkadaşımda diyebirim
ne dertliymişim bu konuda
Tabiki seni anlıyorum bir arkadaşimin kizindada var aynisi cocuk sinavda tam puan cekemedim diye kafayi yiyodu azkalsin. Benimki gördüğüm kadariyla rahat bende oyle olmasini istemem zaten. Hep cocuklarimin derslerinden çok psikolojileri iyi olsun diye çabaladim bu güne kadar. Çevremdeki anne babalar gibi yapmadik belkide biz yanliş yaptik bilmiyorumki. Allahım çocuklarimizin hakkinda hayirlisi ne ise onu versin. Benimkide psikoloji istiyor bakalim hayirlisi..
Kızlarrrrr aklım sizde ama şarjmı bitirmemek için internetim kapalı geziyorum...
Mersama not bırakmaya geldim....istanbul yanıyor stop..hiç bir şey yemedim stop....eridim bittim liste birşncisi olacam stop....
Hadi bakalım denetmenim seni görelim stop .... kekleri börekleri yeme sakın stop....
Hadi by by....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar omni diyetini buldum ama yapabilecek olan varsa buyursun.kahvaltıda lahana düşünemiyorum bile....
oo hedef kiloları ararken ne buldummmMerhabalar :))
Bugün sabah tartıldım perşembe gününden itibaren 2 kilo 100 gram vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?