Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşbuldum canım

kızlar harikasınız valla forumu sallıycaz böyle gidersek:))

dün sanki kısır gibi bişey gördüm bi yerde dur bulucam ..kısırla kekle nasıl sallıcaz acaba forumu...

canım inan acıkmıyorum nasıl bir bünye var bilmem ama beyin açlığı çekiyorum duygusal sorunlarım var kendimi yemeye veriyorum..ya şaka bir yana tabiki eksiklikler olmasa hayatımızda bu kiloyu almayız... ben kendi sorunlarımı net şekilde biliyorum ama hayatımdan çıkartamıyorum ne yapayım böylede başa çıkamıyorum... alıp alıp vericez ömür boyu.. poffss

sen düğün için hangi semte gideceksin... banada söyle

yediklerini beğendim ama krom almaya başla yoksa bu açlıkla başa çıkamayacaksın..

Kallisim dedigin gibi duygusal canim ya kafana takma bir var die isteyince oluyor benim buralara ilk geldigim zamann acaip duzenlizlik yasiiiyordum bir anda 37 kilo aldim 6 ay bide dgil polikistik ower+ seker direnci +beraberinde hormon + d.kontrol hapi+sehir degisikligi gibi olumsuzluklar toplanmisken basardim evet cok zor oldu ama oluyo viva la vita vardi belki tairsiniz merakda ediyorum kulaklari cınlasin o hep düsünceyle zayıflama anlatırdi bizi kilo veremem kilo vermem lazim dersen beyin yanlis anliyo zaten zayifim zayifliyorum diye dusunmemizlazmmis

yedim üstünede 1 parça ceviz ve dünden kalan kekten 1 lokma ağzıma attım bileeee:26:
spor sorunsalı
yaa biliyordum biliyordummmmmm dün bir ara gözüme takılmıştı bu kek sallıcaz sallıcaz forumu sen merak etme..

merak ettim diyecektimde

günaydın 7.takım
yine cok acıkmıs uyandım, size bir bakayım da kahvaltımı yapayım dedim. belki bugünü yogurt çorbası günü yaparım yani şimdilik öyle düşünüyorum bakalım..
acıkmış uyanmak

NOT: hala spora başlayamadım
işte bir tane daha spor sorunsalı:44:

yat anam yaaatt

Kızlar omni diyetini buldum ama yapabilecek olan varsa buyursun.kahvaltıda lahana düşünemiyorum bile....

Yiyeceklerin bir ölçüsü yoktur mühim olan tokluk hissedince yemeyi bırakmanız.

çok kötü gibi gözüküyor

Aebenim sorma sorma sen ben gecen yil gorecektn kitaplari bastan sona ezberlemisin hangi sayfada hangi konu fotograj gibi aklimdaydı o derece ssinavda hocalar yardimci! Olmaya calisiyor burada oysa ben bir uni bir kpss sinavi kadar ciddi sanmistim ingilizce ben biliyomusum zaten ama nerden ogrendim bilmiyorum gecen sene 2. 3 yanlisla gectim hep onlari hatta ogretmn kapti cevap anahtarini ilk ing cozunce salladim zannettim caresizlikten 'eee bacı nerdeyse hepsi doğrudur vallah " dedi ben he calışmisam vallah seviyem dedim fizik kimya da seviyorum biyolojide ama ne yalan soyliyim lisede zor geldi biraz biraz calistirilaydim matematikte olurdu ortada gectim cunku kendi imkanlarimla carpim tablosunu unutan ben x y ler ogrendim baya aslinda ben meslek lisesine kayit yaptirdim hasta yaslı bakım alanı 110 kredi yeterli zorunlu dersler verilecek iste seneye yuzyuze ler basliyo bebek yok malum gidebilirim inş tabi araba almam lazim o zamana kadar

nazcım hoşgeldin..hatırlıyorum seni...gayet başarılı kilo vermişsin tebrik ederim..

Hos bulduk lahana corbasi deneyen var mi aranzda
ben denedim yıllar önce çok güzel kilo vermiştim..ama benim yağlar öyle alıp başını gitmedi bunun sebebide ben çorbaları detoksları herkes gibi yapamıyorum öyle olsa bir yudum yiyemem sanırım tuz koyuyorum yağ koyuyorum ağzımın tadını biliyorum yani.

askeri lojmanmı..bizim istanbulda görevli arkadaşlar vardı jandarmada..şimdi diyarbakırdalar..acaba dedim :26:

aynen katılıyorum şekerciğim..benim kızımda belli etmeden çok kasıyordu kendini..yapabileceği şeyleri yapamadı ilk yıl..ikinci yıl daha rahat geçiyor...ama siz mustangın dediği gibi hiç kasmayın kendinizi herşey olacağına varıyor..sonuç ne olursa olsun hayatımız yine güzel gidecek tavrında olun inanın onlarda rahatlıyorlar..mersam senin kızında içten içe yiyordur kendini emin ol belli etmiyordur... biraz değişik şeyler yapın kafa dağıtın..

off mersam offff bugün kurtar bari şu günü..dünleri toparla yani.... yapabilirmisin haa :26: ha gayret...
bugün güzel bir menü yaz bana

yüzüne bakmadın diye küstü sende kıramadın

Cikom evet salata iyi olmsusgece aklim sendeydi gece kaza olurmu acaba die ama diyorum nerden duyduysam sarki aç karna iyi soylenir solistler yemek yiyemez sahneden once diyorum sevkimizi kırmadan uzunca bir yola cıkiyouz Beraberce tum takim işlerimiz yolunda basaricaz şüphem yok çikom biz sein sesini duyamazmıyiz ya bi sekilde cok merak etim

Sekerli seyler dogalolarak aciktiriyor meyve bile olsa ben o yuzden nesfit yerine daha cok yulaf ezmesi tuketiyoum icine eyve atacaksamda eksi elma olgunlasmamis seftali kayisi turu meyveler doguyorum

Gecmis olsun canim ameliyat olmussun

Kiramadim arkamdan agladi

Yok canim askeri lojmandegil diger secenek

Bu arada bir bim mudavimi ve sakiz asigi olarak o cesiti denemedim bende aciktikca mentollu sakiz ve dumanli bisi varya ona sariyorum

Ya hic demiyosunuz kalk kahvalti yap diye ne yesemki

Son düzenleme:

hobuldum kaliste hatırlamana sevindim . Kürkçü dükkanı misali gidip geliyorum kk ya . Monti linkinde devam ediyorum aslında 4,5 ayda 14,7 gr verdim darısı kalanlara inşallah

meslek liselerin kredileri yarı yarıya kütom benin 192 kredi almam lazım .. almadı 16 kredim var .. kolaylıklar dilerim dedigim gibi okadar çalışmana gerek yok yahu
mersam hatırlarsın aslında duymamam ihtimalin yok 2 günlük pirinçlapası diyeti varya o ama ben 2 gün yapamam . benim tabirimle pirinç salatası yagsız tuzsus .. k.k da inki var . musait olunca kopyalarım . ayran aşı gibi bir nevi
hoşbulduk , bende 10 kilosunu alınc abasabildim frene
birde eskidne yeni gelen çabuk giderdi artık öyle degill
onuda verirsin banum yeterki iste

evet ya eskiiden krom alırdık dimi ben unutmuşum ama ne çin vede ne eksikse alırdık onu unutmuşum ..

Cocom sen gelmedin, beni denetlemedin bende lapayı bozdum ahahha

senin ayrandan ne haberr ?

sporum yaapıldı ama 45 dk sabah yürüyüşü 10 dk pilates. yazmıştım dimi şimdide dışarı çıkıyorum bi 30 dk ekleyim yürüşüme

Son düzenleme:
evet bijo ablası kızımın rekoru gözden kaçtı ve kendiside üzüldü ama bugün görünce sevinecektir çok başarılı gidiyor sporunuda diyetinide aksatmıyor bakalım bu hafta nasıl sonuç çıkacak..

canım teşekkür ederim reklamlar için ama ben bunu işe çevirdim biliyorsunuz ufakta bir atölyem var gerçi kızlar yok artık bu yüzden pek gitmiyorum atölyeye ama hiç bir gün boş duramıyorum mutlaka bu gibi şeylerle uğraşmalıyım yapım bu..

dizi dedinde arowu buldunmu baktınmı ben çok beğenerek izliyorum

işte bir numaralı yardıcım. acıkınca bir tane atıyorum ağzıma hemen işe yarıyor. tesadüfen keşfettim..
bim de hemen kasanın yanında satılıyor..[/COLOR][/B]
toklukmu yaratıyor ki:26:

tamam tamam geçtin benim tarafımdan onay verildi bu günlik kek filan yeme ama bi daha lütfen..

canım çok ideal bir liste olmuş tebrik ederim..biz henüz oturtamadım

ben senin matematiği çözemedim ne zor denklemler...
hoşgeldin..

geçmiş olsun atlatın artık.....

hb , tamam o halde varsa yer girerimmm yoksada napalımmm takip ederim sizi
yok yaa takımda kaç kişinin olacağı takım ve liderin insiyatifine kalmış bir durummuş okumuştum kurallarda..

Aebenim kromu sen kullanirdin seker istegi oluyormus krom eksikliginde onun icindi benim gecen geldi aklima pirinc lapasi ama tuz yogurt slata bile yasakti sadece haslanmis pirincle yapiyodum ben tarifte soyleydi

2 gun yapiliyor sabh3 cwy bardgi pirinc hasliyorsun uc ogun yiyorsun baska birsey yasak ikinci gunde aynen devam ama bana 3 bardak iki gun yetiyor

Ben gidiyorum derslere gomulmeye icim rahat etmiyor abenim

Son düzenleme:
kütom bi ara benim balkonu çekemde güzün bahçe görsün diycem ama şimdi kalişde derki ben bahçemi çekip koyayım aebenin gözü bahçe görsün .

he bide aşagıda oturan kırmızılı sensin bildimmi

ben kaçtııııı

sen bir kez daha eklemiştin aebenim çiçeklerini... çok güzeldi....
bende bir kaç yıldır sakız sardunyasına sardım başka bir şey ekmiyorum ama gelip geçenlerin gözü hep sardunyalarımda.. 30-40 tane var sanırım... bayılıyorum...

yok yahu sade pirinç yenirmi bogg. kat içine canım domatesi salatalagı maydonozu dereotunu yap tuzsuz yagsız yenir yane ... püsküütümde yogurtla yerdi yanında acı biber turşusuyla ...

siz diyince hatırladım kromu ben ...ama ben almayım ,bu böbrek rahatsızlıgından sonra korkar oldum ilaçlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…