mersam selam. geç cvp verdim kusura bakma.. ben avrupa yakasındayım canım. anadoluyu pek bilmem ama bir arkadaşıma sorabilirim dilersen....
artık sorun yok cnm alıştım zatengüzel olacak bu sefer
beni nesfit bile acıktırıyor.. meyve ve nesfit tatlımsı şeyler ya,o tarz şeyleri yiyince acıkıyorum çok çabukça...
anamm bunu ben de deneyeyim hemen bim e koşmalı :)
yptım canım kendime peynirli salata yaptırdım vakit buldum. sahne sonrası sabah da birkaç erik yedim
zor ki ne zor mustangım... hamlamışm bir de bayağıdır çıkmıyordum.
alıştım canım az yemeye ya, artık sıkıntı olmaz. benim ilk iki günüm zor geçer sonra tamam
tamam canım mesajlar alındınot: dün akşam yiyememiştm ya, peynirli salata yedim canım iyi oldu ..
ne sınavıydı kutahya ben kaçırdım .. Allah kolaylık versin
aynen canım adapte olduk inş..
sen de piknikler filan ohhh ne güzel bir gün olmuş o
hoşgeldin naz..
kızlar harikasınız valla forumu sallıycaz böyle gidersek:))
menün çok iyi süpersin
aman yaa tamam istemiyosanız gelmemm. aaa çikolatam aklıma gelmişken soriyim sen anadolu damısın avrupadamı. biz ailece 7-8-9 ağustosta düğün için istanbulda olacaz inşallah tabiki allah izin verirse. öğretmen evlerini sordum 3 gece sadece oda kahvaltı 900 tl yapıyor. sonra öğrendimki günlük kiralıkevler oluyomuş. netten araştırdım 60 - 150 tl gecelik fiyatları var. sen anadoludaysan belki bana bu konuda yardımcı olabilirsin diye aklıma geldi.
kalisim sen bu yediklerinle doydunmu canımmm. haaa sen acıkmayan bir insandın demii sahi acıkmamak nasıl bir duygu ben hep acımdaaa
bak yarından sonra beni arasanız bulamazsınız ona göre vereceğim araları telafi ediyorum. fenamı oldu takım sürekli canlııı
bende raporumu verimde köşeme çekilim bari çok yazdım diye beni takımdan atacaklarrrr
sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir 2 tane közlenmiş biber.yarım dilim kepek labne ve diyet (kendim yaptım) reçel
öğlen:yağsız tavuklu yoğurt çorbası ve zeytinyağlı fasulye
akşam:yine aynı şeyleri yemeyi düşünüyorum
ama ben acıktım yaaa
aralarda bitki çayı içtim. bide ilaç alıyorum inşallah vücudum su tutmuyordur. fazla yersem eklerim.
su 1 litre
Nazlim hoşgeldik dimi ne güzel oldu yoludayarilamiş olarak geldik hemdehoşbuldum canım
az yemişim evet de reglken bazen hiç canım yemek istemiyor bir de bu öğlenki menümü yiyince beni ertesi sabaha kadar tok tutuyor işime de geliyor acıkcası.. ha bir de meyve arada sırada yiyorum hergün değil çünkü meyve yiyince 30 dk sonra kurt gibi acıkıyorum..
spor sorunsalıyedim üstünede 1 parça ceviz ve dünden kalan kekten 1 lokma ağzıma attım bileeee:26:
merak ettim diyecektimdeGünaydın hehehheee bu günde evdeyimm. Hayatınız kaydı her an ensenizdeyim.işe gidemediğim ve bütün işlerimin aksaması sebebiyle yataktanda başka bir yapamıycağım için bütün gün burdayım. Hadi anacım kalkın kalkın gelinnn. Şimdi tv izledim son trend omni diyetiymiş. 2 haftada 6 kilo verdiriyomuş. Ben biraz araştırma yapimde gelimm:))
acıkmış uyanmakgünaydın 7.takım
yine cok acıkmıs uyandım, size bir bakayım da kahvaltımı yapayım dedim. belki bugünü yogurt çorbası günü yaparım yani şimdilik öyle düşünüyorum bakalım..
işte bir tane daha spor sorunsalı:44:
NOT: hala spora başlayamadım
yat anam yaaattGünaydın şekerim burası bu günde bana emanet ne zaman gelirseniz burdayım:))
Günaydın bijombende çok aç uyandım kalistenin dediği gibi metabolizmamız tam gaz çalışıyormu yoksa. Benim çorbadan yap istersen hem güzel hem tok tutuyor.
Günaydın coco :) bendede spor yok bolca yatak var.
Kızlar omni diyetini buldum ama yapabilecek olan varsa buyursun.kahvaltıda lahana düşünemiyorum bile....
Yiyeceklerin bir ölçüsü yoktur mühim olan tokluk hissedince yemeyi bırakmanız.
nazlim hoşgeldik dimi ne güzel oldu yoludayarilamiş olarak geldik hemde
halinden belliydi ilk senelerin oldugu .. bende ilk yıl senin gibiydim elinde kitaplar vs . ama 2 yıldır direk giriyorum sınavlara hiç çalışmadan . he zeki kadının hali başka ...bediş kitapları boş ver açik lisenin onlayn sınavları var kendi sitesinde .. onları çöz iş bitmiştir.. soruların bir kısmı zaten kolay .. bir kısmıda o testlerden çıkıyor zaten . bunlarda o dersten geçmen için yeterli geçemedigin mat. ingl. fizik gibi dersleride salla ,muaf ol taktige bakya
benin 16 kredim kaldı bu sınav olmazssa öbür sınavda mezünüm inşallah
hafta sonuda misafirim var yegenimin polislik sınavı var sanırım abimlerde gelecek . nasıl edecem bilmiyom gerçi girecegin okul yakın . bakalım ..
hayırlı günler o arkadaşlardan biri benim adım nazlı 33 yaşına bir erkek çocuk annesiyim ALLAH kısmet ederse 12 haziranda yaşına girecek daha önceleri 6.takım ve 1.takımda bulundum. aeben ablamla 6.takımda tanıştım 2008 yılında halende devam ediyorum monti linkinde doğumda almış olduğum 15 kiloyu monti sayesinde verdim sadece 300 gr kaldı doğum kilosuna gelmeye öncesinde almış olduğum kilolarda var tabiki hedefim 55 olmak
ben denedim yıllar önce çok güzel kilo vermiştim..ama benim yağlar öyle alıp başını gitmedi bunun sebebide ben çorbaları detoksları herkes gibi yapamıyorum öyle olsa bir yudum yiyemem sanırım tuz koyuyorum yağ koyuyorum ağzımın tadını biliyorum yani.Hos bulduk lahana corbasi deneyen var mi aranzda
askeri lojmanmı..bizim istanbulda görevli arkadaşlar vardı jandarmada..şimdi diyarbakırdalar..acaba dedim :26:Kzla tunaydinn
Hızlica raoorumu verip kaciyorum cumatesi sinav var kampa giriyorum suandan itibaren
Dun gece butun lojman toplandik sabahladik ole oluncada yendi icildi artik saglik olsun bugun sprora gitmiyorum kursada ama sabah sabah bolca merdiven in cik kostur spor etmis kadar oldum kahvalti niyetine bir icetea iciyirum icim yandi Diyarbakir sicaklari baskadi bunu cookkkk duyacaksiniz bendencok sicak burasi yazin su sinavi atlatalim sonra bolcakafanizi şişirecem merak etmeyin opuldunuz
aynen katılıyorum şekerciğim..benim kızımda belli etmeden çok kasıyordu kendini..yapabileceği şeyleri yapamadı ilk yıl..ikinci yıl daha rahat geçiyor...ama siz mustangın dediği gibi hiç kasmayın kendinizi herşey olacağına varıyor..sonuç ne olursa olsun hayatımız yine güzel gidecek tavrında olun inanın onlarda rahatlıyorlar..mersam senin kızında içten içe yiyordur kendini emin ol belli etmiyordur... biraz değişik şeyler yapın kafa dağıtın..Cocukların çalışıp çalışmamasına gelince sallayın arkadaşlar herşey olacağına varıyor. Bir öğretmen ce anne olarak diyorum bunu . Bendede var bitane kallisim bilir naparsınız yapın durum aynı. Vallahi bak bırakın kendi hallerine
off mersam offff bugün kurtar bari şu günü..dünleri toparla yani.... yapabilirmisin haa :26: ha gayret...Sevgili denetmenim ben burda başı boş dolaşiyorum bir denetleyenim bile yok iş işten geçti stop. Kısır şu anda midemden yol almaya başladı bile stop.bu gün daha beter hastayım stop. Ama yediğim kısır diyetti stoppp:))
Not: denetmenim yediğim kısırla ben birinci olmaya adayım stop..
yüzüne bakmadın diye küstü sende kıramadınMenumu yaziyorum kaciyorum
Kahvalti nesir nazim uyak redif paraleller uygurlar polisakkaritler rna dna.vs vsOzkutle ahaa özkütle evet.... asil meselemiz
Kahvalti sogukcay
Öglen 1kepekli tost yagsiz 1 domates
Ara dondurma( cok sicak o oruclu gunden beri yuzune bakmiyodum duruyodu dolapta ole)
Aksam yagsiz sebze yogurt
mersam selam. geç cvp verdim kusura bakma.. ben avrupa yakasındayım canım. anadoluyu pek bilmem ama bir arkadaşıma sorabilirim dilersen....
artık sorun yok cnm alıştım zatengüzel olacak bu sefer
beni nesfit bile acıktırıyor.. meyve ve nesfit tatlımsı şeyler ya,o tarz şeyleri yiyince acıkıyorum çok çabukça...
anamm bunu ben de deneyeyim hemen bim e koşmalı :)
yptım canım kendime peynirli salata yaptırdım vakit buldum. sahne sonrası sabah da birkaç erik yedim
zor ki ne zor mustangım... hamlamışm bir de bayağıdır çıkmıyordum.
alıştım canım az yemeye ya, artık sıkıntı olmaz. benim ilk iki günüm zor geçer sonra tamam
tamam canım mesajlar alındınot: dün akşam yiyememiştm ya, peynirli salata yedim canım iyi oldu ..
ne sınavıydı kutahya ben kaçırdım .. Allah kolaylık versin
aynen canım adapte olduk inş..
sen de piknikler filan ohhh ne güzel bir gün olmuş o
hoşgeldin naz..
Kiramadim arkamdan agladinazcım hoşgeldin..hatırlıyorum seni...gayet başarılı kilo vermişsin tebrik ederim..
ben denedim yıllar önce çok güzel kilo vermiştim..ama benim yağlar öyle alıp başını gitmedi bunun sebebide ben çorbaları detoksları herkes gibi yapamıyorum öyle olsa bir yudum yiyemem sanırım tuz koyuyorum yağ koyuyorum ağzımın tadını biliyorum yani.
askeri lojmanmı..bizim istanbulda görevli arkadaşlar vardı jandarmada..şimdi diyarbakırdalar..acaba dedim :26:
aynen katılıyorum şekerciğim..benim kızımda belli etmeden çok kasıyordu kendini..yapabileceği şeyleri yapamadı ilk yıl..ikinci yıl daha rahat geçiyor...ama siz mustangın dediği gibi hiç kasmayın kendinizi herşey olacağına varıyor..sonuç ne olursa olsun hayatımız yine güzel gidecek tavrında olun inanın onlarda rahatlıyorlar..mersam senin kızında içten içe yiyordur kendini emin ol belli etmiyordur... biraz değişik şeyler yapın kafa dağıtın..
off mersam offff bugün kurtar bari şu günü..dünleri toparla yani.... yapabilirmisin haa :26: ha gayret...
bugün güzel bir menü yaz bana
yüzüne bakmadın diye küstü sende kıramadın
nazcım hoşgeldin..hatırlıyorum seni...gayet başarılı kilo vermişsin tebrik ederim..
Ben denedim yıllar önce çok güzel kilo vermiştim..ama benim yağlar öyle alıp başını gitmedi bunun sebebide ben çorbaları detoksları herkes gibi yapamıyorum öyle olsa bir yudum yiyemem sanırım tuz koyuyorum yağ koyuyorum ağzımın tadını biliyorum yani.
Askeri lojmanmı..bizim istanbulda görevli arkadaşlar vardı jandarmada..şimdi diyarbakırdalar..acaba dedim :26:
Aynen katılıyorum şekerciğim..benim kızımda belli etmeden çok kasıyordu kendini..yapabileceği şeyleri yapamadı ilk yıl..ikinci yıl daha rahat geçiyor...ama siz mustangın dediği gibi hiç kasmayın kendinizi herşey olacağına varıyor..sonuç ne olursa olsun hayatımız yine güzel gidecek tavrında olun inanın onlarda rahatlıyorlar..mersam senin kızında içten içe yiyordur kendini emin ol belli etmiyordur... Biraz değişik şeyler yapın kafa dağıtın..
Off mersam offff bugün kurtar bari şu günü..dünleri toparla yani.... Yapabilirmisin haa :26: Ha gayret...
Bugün güzel bir menü yaz bana
Yüzüne bakmadın diye küstü sende kıramadın
meslek liselerin kredileri yarı yarıya kütom benin 192 kredi almam lazım .. almadı 16 kredim var .. kolaylıklar dilerim dedigim gibi okadar çalışmana gerek yok yahuAebenim sorma sorma sen ben gecen yil gorecektn kitaplari bastan sona ezberlemisin hangi sayfada hangi konu fotograj gibi aklimdaydı o derece ssinavda hocalar yardimci! Olmaya calisiyor burada oysa ben bir uni bir kpss sinavi kadar ciddi sanmistim ingilizce ben biliyomusum zatenama nerden ogrendim bilmiyorum gecen sene 2. 3 yanlisla gectim hep onlari hatta ogretmn kapti cevap anahtarini ilk ing cozunce salladim zannettim caresizlikten 'eee bacı nerdeyse hepsi doğrudur vallah " dedi ben he calışmisam vallah seviyem dedim fizik kimya da seviyorum biyolojide ama ne yalan soyliyim lisede zor geldi biraz biraz calistirilaydim matematikte olurdu ortada gectim cunku kendi imkanlarimla carpim tablosunu unutan ben x y ler ogrendim baya aslinda ben meslek lisesine kayit yaptirdim hasta yaslı bakım alanı 110 kredi yeterli zorunlu dersler verilecek iste seneye yuzyuze ler basliyo bebek yok malum gidebilirim inş tabi araba almam lazim o zamana kadar
mersam hatırlarsın aslında duymamam ihtimalin yok 2 günlük pirinçlapası diyeti varya o ama ben 2 gün yapamam . benim tabirimle pirinç salatası yagsız tuzsus .. k.k da inki var . musait olunca kopyalarım . ayran aşı gibi bir nevievt canım saolasın az önce ofise girebildim ama işlerimi ayarlayıp erken dönecem ayakta zor duruyorum. sanırım yine kan değerim düştü o yüzdende aşırı halsizlik yorgunluk olabilir bide nezle beni yataklık etti. bu lapa ne yaa anlatsana işe yarıyosa belki bizde yaparız. genel kurullarım yaklaşıyor bir an önce incelmem lazımm:))
hoş geldin arkadaşım mustangın dediği gibi takımda yer varsa memnun oluruz. 30 kilo dile kolay off ne emeklerle veriyoruz sonra hooop geri bende 28 kilo vermiştim . yinede çok şükür hepsini almadan frene bastım.
onuda verirsin banum yeterki istehoşbulduk , bende 10 kilosunu alınc abasabildim frene
birde eskidne yeni gelen çabuk giderdi artık öyle degill
dün sanki kısır gibi bişey gördüm bi yerde dur bulucam ..kısırla kekle nasıl sallıcaz acaba forumu...
canım inan acıkmıyorum nasıl bir bünye var bilmem ama beyin açlığı çekiyorum duygusal sorunlarım varkendimi yemeye veriyorum..ya şaka bir yana tabiki eksiklikler olmasa hayatımızda bu kiloyu almayız... ben kendi sorunlarımı net şekilde biliyorum ama hayatımdan çıkartamıyorum ne yapayım böylede başa çıkamıyorum... alıp alıp vericez ömür boyu.. poffss
sen düğün için hangi semte gideceksin... banada söyle
yediklerini beğendim ama krom almaya başla yoksa bu açlıkla başa çıkamayacaksın..
evet bijo ablası kızımın rekoru gözden kaçtı ve kendiside üzüldüoo hedef kiloları ararken ne buldummm
ben bunu görmemişim 2 kilo 100 gram mı aaa çok kıskandım hakatten çok kıskandımm
darısı başıma ya haftada 2 kilo versem ne isterim
canım benim ayynen devam et bak ne kadar işe yarıyor yaptıkların
Yeme içme dışında daha neler yapıyorsunuz hanımlar. KAllisimi geçen gördük çok hoş süs eşyaları yapıyor sabundan kokulu kokulu bayıldım onlara.
Bende bu aralar dizilere filmlere kafayı sardım.Açıkcası bunu izlemelisin diyeceğiniz önerilere hayır demem.
toklukmu yaratıyor ki:26:işte bir numaralı yardıcım. acıkınca bir tane atıyorum ağzıma hemen işe yarıyor. tesadüfen keşfettim..
bim de hemen kasanın yanında satılıyor..[/COLOR][/B]
Kızlar bende bu gün neler yaptığımı yazim.
Sabah
1 bardak yağsiz süt
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet 1 dilim kepek ekmek diyet reçel ve labne
Öğlen
3 tane kıyma köfte
Akşam (saat 5 gibi sanırım) 4 kaşık az yağlı bol yeşillikli kısır
Saat 21 yarım kase yoğurt.:sly:
cidden çok hastayım sesim hiç çıkmıyor kızlar ne yapmam lazım. Sadece mesajla iletişim kuruyorum dış dünyayla. Bu yüzden aralarda ballı bitki çayları ve ballı süt içmek zorunda kaldım inşallah tartitiyi oynatmaz.
herkes menülerini yazmış bende yazayım dünkü menümü
sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
6 adet zeytin
öğlen
5 adet ızgara köfte
1 bardak ayran
1 adet salatalık
ara
3 adet kayısı
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
ayran
1 adet salatalık
spor olarakta 40 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat aerobik step
ben senin matematiği çözemedimmerhabaaa,
bende takıma girmek istiyorum , aben ablanın söyleidgi adayların biri benim , aslınd akararsızdım ama
baktım muhabbet gırlaaa haydi masum takıma dedimmmm ...
eger ki kabul ederseniz tabiki...
94 kilodan-64 kiloya inip
6 ay içinde 74 kiloya çıkarak 10 kilo almayı başardım.
şimdi hem aldıgım 10 kiloyu vermek hemde 58 kiloya inmek için diyet yapıyorum
30 yaşındayım ( offf çok zor yazdım 30 u) 6 yaşında ikiz anesiyim
ankarada yaşıyorum. çalışıyorum...
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm
geçmiş olsun atlatın artık.....Kızlarr ben daha işe gidemedim ama yarım gün gidecem sanırım hiç iyi değilim hala ama sesim çıkıyor artık. Kocamda benim gibi oldu ahımmı tuttu neeo da evde çıkamadık hala bakalım yavaş yavaş toparlanıyorum.
yok yaa takımda kaç kişinin olacağı takım ve liderin insiyatifine kalmış bir durummuş okumuştum kurallarda..hb , tamam o halde varsa yer girerimmm yoksada napalımmm takip ederim sizi
hobuldum kaliste hatırlamana sevindim . Kürkçü dükkanı misali gidip geliyorum kk ya . Monti linkinde devam ediyorum aslında 4,5 ayda 14,7 gr verdim darısı kalanlara inşallah
kütom bi ara benim balkonu çekemde güzün bahçe görsün diycem ama şimdi kalişde derki ben bahçemi çekip koyayım aebenin gözü bahçe görsün .
he bide aşagıda oturan kırmızılı sensin bildimmi
ben kaçtııııı
Aebenim kromu sen kullanirdin seker istegi oluyormus krom eksikliginde onun icindi benim gecen geldi aklima pirinc lapasi ama tuz yogurt slata bile yasakti sadece haslanmis pirincle yapiyodum ben tarifte soyleydi
2 gun yapiliyor sabh3 cwy bardgi pirinc hasliyorsun uc ogun yiyorsun baska birsey yasak ikinci gunde aynen devam ama bana 3 bardak iki gun yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?