hoşgeldin.. ben de 87 ile doğumdan cıkmıstım.. haala onlarla boğuşuyorumhayırlı günler o arkadaşlardan biri benim adım nazlı 33 yaşına bir erkek çocuk annesiyim ALLAH kısmet ederse 12 haziranda yaşına girecek daha önceleri 6.takım ve 1.takımda bulundum. aeben ablamla 6.takımda tanıştım 2008 yılında halende devam ediyorum monti linkinde doğumda almış olduğum 15 kiloyu monti sayesinde verdim sadece 300 gr kaldı doğum kilosuna gelmeye öncesinde almış olduğum kilolarda var tabiki hedefim 55 olmak
akşama inşallah acısı çıkmaz veya çıkmamıştır stopKızlarrrrr aklım sizde ama şarjmı bitirmemek için internetim kapalı geziyorum...
Mersama not bırakmaya geldim....istanbul yanıyor stop..hiç bir şey yemedim stop....eridim bittim liste birşncisi olacam stop....
Hadi bakalım denetmenim seni görelim stop .... kekleri börekleri yeme sakın stop....
Hadi by by....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kısırın diyeti mi olur stop, bulgur işte stop.. dün kek bugün kısır ohh götür stopSevgili denetmenim ben burda başı boş dolaşiyorum bir denetleyenim bile yok iş işten geçti stop. Kısır şu anda midemden yol almaya başladı bile stop.bu gün daha beter hastayım stop. Ama yediğim kısır diyetti stoppp:))
Not: denetmenim yediğim kısırla ben birinci olmaya adayım stop..
kahvaltı yok, akşamüstü arası kaçamak.. cıks bugün begenmedimMenumu yaziyorum kaciyorum
Kahvalti nesir nazim uyak redif paraleller uygurlar polisakkaritler rna dna.vs vsOzkutle ahaa özkütle evet.... asil meselemiz
Kahvalti sogukcay
Öglen 1kepekli tost yagsiz 1 domates
Ara dondurma( cok sicak o oruclu gunden beri yuzune bakmiyodum duruyodu dolapta ole)
Aksam yagsiz sebze yogurt
Evet bıjom menüm geliyor bugun benle gurur duyacaksın ))
1/2 muz
Kahve şekersiz
Pilav kuru fasulye toplamda 1 porsiyondan az
Yağsız salata
1 dilim ekmek
1 küçük hurma
1/2 ceviz
1 adet eti light pirinç patlağı
1 maden suyu
1kase yoğurt çorbası
2 sunta
Eşimlede salata yemeği düşünüyorum
Şimdiye kadar 1,5 L su oldu
Evet bugun daha rahat geçti günüm evdeki tatlı türü şeyleride tamamen kaldırdım daha rahattım
ben de raporumu veriyim saçma bir gün oldu bugün :44:
sabah: çilekli nesfit + süt
12 gibi 1 kase prinçli yoğurt corbası
15 gibi yine çorba
az önce yarım dilim kepek ekmek üstüne peynir.. (suntalarım bitmiş 2 tane sunta yicektim oysaki)
2,5 litre de su...
not: bütün gün çorba içecektim ama içemedim. cıks artık tamamiyle anladım ki tek tip beslenme yapamıyorumartık denemicem...
.
ah ah baktım linklere de inşallah o güzel günlere döneceğiz hayatım. biliyosun benim de var önce sonra fotografım başarı hikayem falan.. yine yazacağız ama bu sefer bireysel değil takımca yazacağızYeme içme dışında daha neler yapıyorsunuz hanımlar. KAllisimi geçen gördük çok hoş süs eşyaları yapıyor sabundan kokulu kokulu bayıldım onlara.
Bende bu aralar dizilere filmlere kafayı sardım.Açıkcası bunu izlemelisin diyeceğiniz önerilere hayır demem.
Kendimde eski kararlılığımı görüyorum yine o güzel günler yakın .
Bakın ne buldum ama fotolar bende açılmıyor )) http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=122030&p=6870671#post6870671
Vayy birde başarı öyküm varmışhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=244716&highlight=mehalim
diyetteyken az yemeyi seviyorum ben, huzurlu oluyorum ve sonuca cabuk gidiyorum. acıkma durumu akşamları oluyor tabi ki olmaz mı ama bir kurtarıcım var ki son 1 aydır keşfettim valla çok yardımı oluyor fotosunu ekliyim..Neden yediklerin bana az geliyor. biliyorum kilon daha az ama peki acıkma durumu falan nasıl. Akşama bişi yemeyecek misin ?
Aslına bakarsan canım ben klasik kahvaltıdan yanayım evdesin becerebiliyorsan bunu yap lütfen. Ben çok imreniyorum sabah erken kalkabilsem yapacam ama uyku daha tatlı geliyornesfit nasıl sen seviyormusun ben alışamadım o zıkkımlara ha nesguık olursa yerim bak
Aferim ama sıkı gidiyorsunal bakalım nazarlığını bu arabada toprakcığıma olsun
Menumu yaziyorum kaciyorum
Kahvalti nesir nazim uyak redif paraleller uygurlar polisakkaritler rna dna.vs vsOzkutle ahaa özkütle evet.... asil meselemiz
Kahvalti sogukcay
Öglen 1kepekli tost yagsiz 1 domates
Ara dondurma( cok sicak o oruclu gunden beri yuzune bakmiyodum duruyodu dolapta ole)
Aksam yagsiz sebze yogurt
Selam kızlar.. Bu saate kadar giremedim dün gece bir arkadaşımda kaldım. Kızın bazı sorunları olunca onunla ilgilendm filan..
Sahne işleri çıktı bir anda. Dün gece vardı. Bu hafta hergün var. Gündüz geç uyanabilirm merak etmeyn beni..
Bugün neredeyse aç geziyorum kütahyam.
Sabah:1 yumurta,şekersz çay,domates salatalık
Öğle: yoğurt ve müsli (1 kase) , 2 dlm salam..
Tüm yiyebildğm bu oldu. Bu saatten sonra da sanırm meyve ve azıcık çerez yerim ve su içerim,çünkü işe gidiyorum..
Geçmişi okuyamadım. Ancak yarın artık.. Sadece kütahyamın listesine bakıcam.. Seviliyorsunz
Bijom o neyse hemen ekle fotosunu meraklandım .
bende kuzey kore dizilerini bilmem ama bir ara filimlerine kafayı takmıştım acaip bir dinginlik vardı filimlerinde ))
Çikolatam allah kolaylık versin sahne zor baya kalori harcarsın akşamlarıda boğazını tutarsan faydasını görmeye başlarsın sanıyorum .
Aaa bıjom ben bunu görmüştüm ama ne işe yarar içinde ne vardır ki işe yarıyor :26: Bim se kolay ayol
Aman kuzey güney kore iştesen anla yahu )))) bak bugun b12 için iğne olacaktım onuda unuttum şimdi aklıma geldi ne alakaysa hahaha
Mersam kahvaltıda o lahana ve soğanları yersem tüm gün gazlı bomba gibi ölürüm ben gaZdan 😃😃😃
Düşünemiyorum yani
Yeni gelen arkadaşlar hgdnz
Cocukların çalışıp çalışmamasına gelince sallayın arkadaşlar herşey olacağına varıyor. Bir öğretmen ce anne olarak diyorum bunu . Bendede var bitane kallisim bilir naparsınız yapın durum aynı. Vallahi bak bırakın kendi hallerine
[CO"#008000"]hoşgeldin.. ben de 87 ile doğumdan cıkmıstım.. haala onlarla boğuşuyorum[/COLOR]
akşama inşallah acısı çıkmaz veya çıkmamıştır stop
kısırın diyeti mi olur stop, bulgur işte stop.. dün kek bugün kısır ohh götür stop
kahvaltı yok, akşamüstü arası kaçamak.. cıks bugün begenmedim
Kahvaltını beğenmedim kuzum, soğukçayla geçiştirmek olmaz
Spor ve su bilgileri?
Gerisi güzel.. Eriyip biticen valla :)
Acilinden şifalar sana canimKızlar bende bu gün neler yaptığımı yazim.
Sabah
1 bardak yağsiz süt
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet 1 dilim kepek ekmek diyet reçel ve labne
Öğlen
3 tane kıyma köfte
Akşam (saat 5 gibi sanırım) 4 kaşık az yağlı bol yeşillikli kısır
Saat 21 yarım kase yoğurt.:sly:
cidden çok hastayım sesim hiç çıkmıyor kızlar ne yapmam lazım. Sadece mesajla iletişim kuruyorum dış dünyayla. Bu yüzden aralarda ballı bitki çayları ve ballı süt içmek zorunda kaldım inşallah tartitiyi oynatmaz.
Kızlar bende bu gün neler yaptığımı yazim.
Sabah
1 bardak yağsiz süt
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet 1 dilim kepek ekmek diyet reçel ve labne
Öğlen
3 tane kıyma köfte
Akşam (saat 5 gibi sanırım) 4 kaşık az yağlı bol yeşillikli kısır
Saat 21 yarım kase yoğurt.:sly:
cidden çok hastayım sesim hiç çıkmıyor kızlar ne yapmam lazım. Sadece mesajla iletişim kuruyorum dış dünyayla. Bu yüzden aralarda ballı bitki çayları ve ballı süt içmek zorunda kaldım inşallah tartitiyi oynatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?