Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin.. ben de 87 ile doğumdan cıkmıstım.. haala onlarla boğuşuyorum

akşama inşallah acısı çıkmaz veya çıkmamıştır stop

kısırın diyeti mi olur stop, bulgur işte stop.. dün kek bugün kısır ohh götür stop

kahvaltı yok, akşamüstü arası kaçamak.. cıks bugün begenmedim

valla duydum süper yemişsin bravoooo

ben de raporumu veriyim saçma bir gün oldu bugün :44:

sabah: çilekli nesfit + süt
12 gibi 1 kase prinçli yoğurt corbası
15 gibi yine çorba
az önce yarım dilim kepek ekmek üstüne peynir.. (suntalarım bitmiş 2 tane sunta yicektim oysaki)
2,5 litre de su...

not: bütün gün çorba içecektim ama içemedim. cıks artık tamamiyle anladım ki tek tip beslenme yapamıyorum artık denemicem...

.

Yeme içme dışında daha neler yapıyorsunuz hanımlar. KAllisimi geçen gördük çok hoş süs eşyaları yapıyor sabundan kokulu kokulu bayıldım onlara.
Bende bu aralar dizilere filmlere kafayı sardım. Açıkcası bunu izlemelisin diyeceğiniz önerilere hayır demem.

Kendimde eski kararlılığımı görüyorum yine o güzel günler yakın .

Bakın ne buldum ama fotolar bende açılmıyor )) http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=122030&p=6870671#post6870671

Vayy birde başarı öyküm varmış http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=244716&highlight=mehalim

Neden yediklerin bana az geliyor. biliyorum kilon daha az ama peki acıkma durumu falan nasıl. Akşama bişi yemeyecek misin ?
Aslına bakarsan canım ben klasik kahvaltıdan yanayım evdesin becerebiliyorsan bunu yap lütfen. Ben çok imreniyorum sabah erken kalkabilsem yapacam ama uyku daha tatlı geliyor nesfit nasıl sen seviyormusun ben alışamadım o zıkkımlara ha nesguık olursa yerim bak
Aferim ama sıkı gidiyorsun al bakalım nazarlığını bu arabada toprakcığıma olsun

Selam kızlar.. Bu saate kadar giremedim dün gece bir arkadaşımda kaldım. Kızın bazı sorunları olunca onunla ilgilendm filan..

Sahne işleri çıktı bir anda. Dün gece vardı. Bu hafta hergün var. Gündüz geç uyanabilirm merak etmeyn beni..

Bugün neredeyse aç geziyorum kütahyam.

Sabah:1 yumurta,şekersz çay,domates salatalık

Öğle: yoğurt ve müsli (1 kase) , 2 dlm salam..

Tüm yiyebildğm bu oldu. Bu saatten sonra da sanırm meyve ve azıcık çerez yerim ve su içerim,çünkü işe gidiyorum..

Geçmişi okuyamadım. Ancak yarın artık.. Sadece kütahyamın listesine bakıcam.. Seviliyorsunz

ah ah baktım linklere de inşallah o güzel günlere döneceğiz hayatım. biliyosun benim de var önce sonra fotografım başarı hikayem falan.. yine yazacağız ama bu sefer bireysel değil takımca yazacağız
ben de aaaakşama kadar dizi izliyorum halimi sorma ama sizin dizilerden değil güney kore dizileri. ben daha önce böyle aşkı hissettiren ya da adam gibi merak ettiren diziler izlememiştim. çoook güzel vakit geçiriyorum fakat hareketsiz kalıyorum o ayrı...

diyetteyken az yemeyi seviyorum ben, huzurlu oluyorum ve sonuca cabuk gidiyorum. acıkma durumu akşamları oluyor tabi ki olmaz mı ama bir kurtarıcım var ki son 1 aydır keşfettim valla çok yardımı oluyor fotosunu ekliyim..
akşama bişey yemicem tabi ki tamam fermuarı kapattım ben darısı yarına çıkarsan kahvaltıya..
nesfiti seviyorum pratik oluyor. bazen canım kahvaltı hazırlamak istemiyor ya da değişik birşey istiyor o zaman nesfit yiyorum. her zaman yediğiö bişey değil.. nazarlık ve araba için teşekkür ederizzzz biz de sana öpücük gönderiyoruz

Son düzenleme:

Kahvaltını beğenmedim kuzum, soğukçayla geçiştirmek olmaz

Spor ve su bilgileri?

Gerisi güzel.. Eriyip biticen valla :)

çikolatam az olmuş ama sen de farkındasın.. akşama bi salata çorba falan koyabilseymişsin iyiymiş. öptüm bülbülüm...

Bijom o neyse hemen ekle fotosunu meraklandım .

bende kuzey kore dizilerini bilmem ama bir ara filimlerine kafayı takmıştım acaip bir dinginlik vardı filimlerinde ))

Çikolatam allah kolaylık versin sahne zor baya kalori harcarsın akşamlarıda boğazını tutarsan faydasını görmeye başlarsın sanıyorum .

film az izliyorum ama dizilerinin seyri başka.. zaten herkes keşfetmeye başladı yavaş yavaş.. ayrıca kuzey değil güney güney hahah kuzeyliler zavallılar yahu kafalarını çalıştırmaları bile yasak onların

ekledim yukarda sakız yahu öyle mucize bişey değil hahah

Aaa bıjom ben bunu görmüştüm ama ne işe yarar içinde ne vardır ki işe yarıyor :26: Bim se kolay ayol

Aman kuzey güney kore işte sen anla yahu )))) bak bugun b12 için iğne olacaktım onuda unuttum şimdi aklıma geldi ne alakaysa hahaha

sakız yahu damla sakızı aromalı at agzına çiğne, minik de zaten..
b12 ignesi veya hapı cok acıktırıyor bana kilo aldırmıstı bir dönem sende yok mu böyle durumlar?

Yok canım bencede yapilacak gibi değil sabah haberlerde duyunca merak ettim sadece sizinlede paylaşim dedim.
Çocukların ders işine gelince benimki çok rahat şimdi pc de dizi izliyor. Bıraktım bende napim elimden bişey gelmiyor.

Bak bijom sevgili kaptanım yediğim kısır 4 kaşık içinde toplasan 1 kaşık bulgur anca vardır. Gerisi hep ot. Tamamına 3 yemek kaşığı zeytinyağı koydum. Aslında kısır diyet yemeğidir bana göre tabi benim usulümce olursa. Adını değiştirip bulgurlu salatada diyebiliriz.kız çok hastayım canım bişey istemiyodu napimm

Kahvaltını beğenmedim kuzum, soğukçayla geçiştirmek olmaz

Spor ve su bilgileri?

Gerisi güzel.. Eriyip biticen valla :)

Çikom sen gecmisi okuyamadin tabi dun gece kizlarla sabahladik gece cısss oldu kahvaltiyi ona sayariz artik spora disari cikmicam bikacgun cumartesi sinavim var kampa girdim spor yapmayinca cok su gitmedi 1.5 bitmedi daha yani 2 yapmaya calisicam uyuyana kadar hatta bu gece gene sabahlarim uykusuzluk musade verdigince

bijoooo ama kalorileri hesapliyorum sikinti yok kisin kilo verdigimde kalorisepeti varya uye olun kizlwr her yedigimi hsaplayip takiliyordum ne yersen ye yeterki kotayi asma sikinti olmuyor tavsiye ederim

Ayyy bende sinavi basaramama stresine girdim simdi yaaa koca kadın basaripta napacaksam o ayrida

Kızlar bende bu gün neler yaptığımı yazim.
Sabah
1 bardak yağsiz süt
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet 1 dilim kepek ekmek diyet reçel ve labne
Öğlen
3 tane kıyma köfte
Akşam (saat 5 gibi sanırım) 4 kaşık az yağlı bol yeşillikli kısır
Saat 21 yarım kase yoğurt.:sly:

cidden çok hastayım sesim hiç çıkmıyor kızlar ne yapmam lazım. Sadece mesajla iletişim kuruyorum dış dünyayla. Bu yüzden aralarda ballı bitki çayları ve ballı süt içmek zorunda kaldım inşallah tartitiyi oynatmaz.

Mersacim kısırı bende gonul rahatligiyla yiyorum burada birde hayatima bol aci nar eskisi eklendi tam diyetlik bencede

Acilinden şifalar sana canim
Listen gayet iyi bence ila almiyomusun bitki caylarina zencefilde ekle bogaza çok iyi gelir birde elma sirkesiyle gargara yaparlar bizde iyi gelir

Canım kahvaltın harika yediklerin güzel görünüyor o köfteler kızartma mı de bakem öle geçiştirme yok )))

Ses kısıklığına gelince o benim işim canım ıhlamur karanfil ve tarçınlı çayını iç canım birde eczaneler de satılan pastiller var boğazını yumuşatacaktır bol sıvı ama ılık Tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…