Tebrikler saglikli olani yapmissin spor yapmiyosan spor yapma zamanin gelmis direnc noktasindasin buraya gelince birazdaha az kalori biraz daha fazla spor ve bol sabir gerekiyo direnc bir kirilsin gene gider tıkır tıkır inş.Tsklerr cok guzel ayrıntıli yazmıssın ben ocak ayindan beri sporla beraber kendi imkanlarimla az yiyorum bi listeye uymuyorum kafama gore yani ilk ay 5 kilo 2. Ay 3 kilo verdim 3. Ay hic vermedim 4. Ay 1 kilo verdim ve daha fazla veremiyorum 10 kilo ya yakın vermem lazm nedenn durdu anlayamiyorum o yüzden lahana corbası tüketsem mi die düsündüm
bijonuzun yorgunluktan gözleri bile zor görüyor..
sabahtan beri dışardayım anca evime attım kendimi..
biriniz gelip toprağa bir saat baksanız da uyusam beya nolurdu sanki
yazdıklarınızı okudum fekat cevap veremedim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
diyetimi bozmadım ve resmen bozmamak için olduğum yerden erken kaçtım hahahah
gerçi olmaz olmaaaz diyip elime tutuşturdular yani şu an evde bir sürü bomba var ama akşam eşime kakalıcam olmadı çöpe atıcam.
kallisim o sakızı acıkınca cigniyorum hemen unutturuyor..
afiyet olsun bediş ...Günün menusu
Sabah yulaf süt
Öglen 1 yumurta 3 dlm salam az peynir 2 biber
Aksam yogurt corbasi(pirincli) salata olacak
Su şu ana 1.5 litre oldu spor yok
Normalde ders çalışirken cok acurcubur yerdim hiç keyifli değilmiş böylesi
Günün menüsü
1/2 muz , 1 ısırımlık simit
1 kahve
1tane eti yulaflı bisküvi
3 köfte 4-5dilim patates (fırında)
1 kepçe çorba
Salata
1madrn suyu
2 pirinç patlağı
Yumurtalı salata yiyorum şu anda )))
2 litre su
Toplamda 1saat yürüyüş artı aletli hareket
ay harikayım ben
tam benlik menü begendimGünün menusu
Sabah yulaf süt
Öglen 1 yumurta 3 dlm salam az peynir 2 biber
Aksam yogurt corbasi(pirincli) salata olacak
Su şu ana 1.5 litre oldu spor yok
Normalde ders çalışirken cok acurcubur yerdim hiç keyifli değilmiş böylesi
vuhhuuu hakatten harikasın, bugün de güzel olmuş yarına hayırlısı o zamanGünün menüsü
1/2 muz , 1 ısırımlık simit
1 kahve
1tane eti yulaflı bisküvi
3 köfte 4-5dilim patates (fırında)
1 kepçe çorba
Salata
1madrn suyu
2 pirinç patlağı
Yumurtalı salata yiyorum şu anda )))
2 litre su
Toplamda 1saat yürüyüş artı aletli hareket
ay harikayım ben
almaya gittin almadan geldin hahahah çok güldümbijom bime gittim sakızı alam diye her şeyi aldım lakin sakız hariç . ay unutmuş gelmişim
bu gece erken yat bari yorulmuşsun . toprak erken uyuyormu ?
akşam oldu menüler dökülüyor ..
stada yakınım, istasyon cad üzerinde dsi nin biraz aşasındayım
gel yaz ablam sensiz olmaaaz...nasıl oldun bugün de iyileşmediysen bi doktora gitsen diyorum:26:
tam benlik menü begendim
vuhhuuu hakatten harikasın, bugün de güzel olmuş yarına hayırlısı o zaman
almaya gittin almadan geldin hahahah çok güldüm
toprak erken uyuyor allahtan aebenim o konuda rahatım.. allah var ne zamandır yatıyorum zaten uslu çocuk şimdi günahını almayayım
Bügünki menüm ..
sabah ...
1 tb .pirinc salatası .
(kabuklu pirinç,domates, salatalık ,dereotu , maydonoz.baharat )
ara
2 kayısı ...
öyleyin .
1 tb. madımak .. yogurt. az yufka ..
senede 1.2. kere olan yemegim yemesem olmazdı hemde yufka bulmuşken
akşam 17 gibi.
1tb.pirinc lapası yogurt vede dereotu(böylede güzeldi )..
başka bişi yemeyi düşünmüyorum bugun. ama çok şiş hissediyorum kendimi:26: regl yekın ondanmıki .. yarın azda olsa kilo vermeyi bekliyorum bakalım ..
2 lt den fazla su içtim .. sabah 45 dk. ikindide 1 saat yürüdüm yağmur altında
yaa kakaonlar kakaaay unuttuum komşumuzun hafta sonu dügünnü var şehir dışında bizde gidemeyiz diye bu akşamdan gidicez hayırlı olsun demeye . orada ikramların ortasında kalmasamdokunuya diye yırtarım inşallah :26:
...
Dzelmene sevindim canım nerde şüttünde hasta oldun böle sen bakim :26:geldim geldim valla iş güç yapacak halim yok .küçük kızın matamatik dersi var şimdi öğretmene yemek lazım o yüzden pilav yaptım ama yemiycemmm. yarın kilo bildirimi yapıyoruz dimi gene takımı çökertmiyimde. ama korkmayın çökertmiycem bu sefer artıyla değil eksiyle geliyorummmm
bijom hala iyleşemedim ama bu gün yarım günde olsa işe gidebildim. en azından konuşabiliyorum.
aynen öyle oldu kasaya yakınken aklımdaydı unutmusum yahu .. birde tele kontor alırken kendi nomu unuttum iyimi b 12 de eksik değil sanırım . yaşlanıyorumm
gece uyuyan yavruşdan iyisi yokturbüyük kaç yaşında bijom ?
lili canım genelde ilk aylarda verdigin gibi devam etmez ama bunun çin bazı degişik menüler deneye bilirsin .... bazan diyet yapıyor sannıyoruz kendimizi ama öz eleştiri yaptıgımızda aslında diyet yapmadıgımız ortaya çıkıyyor (kendimden örnek verdim) .Tsklerr cok guzel ayrıntıli yazmıssın ben ocak ayindan beri sporla beraber kendi imkanlarimla az yiyorum bi listeye uymuyorum kafama gore yani ilk ay 5 kilo 2. Ay 3 kilo verdim 3. Ay hic vermedim 4. Ay 1 kilo verdim ve daha fazla veremiyorum 10 kilo ya yakın vermem lazm nedenn durdu anlayamiyorum o yüzden lahana corbası tüketsem mi die düsündüm
heye unuttum aslında bim benim çok yakımındada üşendim tekrar gitmeyeHahaha aebenim unuttun demek )))) kıyamam sana kuzu
Kütahyam menün güzel duruyor canım zaten yemeğini iyi ye aman abur cuburdan uzak dur resmen bağımlılık o da. Sana daha evelde sormuştum ne sınavı bu diye ya sen kaçırdın yada cevap verdin ben kaçırdım
İlahi mehallllAebenim gı ne dicem bak dedikodu edek hani bi şahsiyet vardıya kıllanıyorduk o yalan bildirim veriyor diye hala buralarda gördüm zayıflatamadı mı 5 senede )))))
mehallll lapa dedim lapa ,pirinç lapası diyeti... kız bide davul çaldım iyce sen cepdenmi okuyorsun mesajlarıda kaçırıyorsunBugun neden pirinçlere yüklendin bilmediğimiz bir diyet çeşidi mi buda acaba aebeninim
yaa kakaonlar kakaa
Dzelmene sevindim canım nerde şüttünde hasta oldun böle sen bakim :26:
bende eksikligi yok canım ya bazan oluyor unutkanlık .kasaya gelince kontor alayım derken unuttum kaldıcanım bak ben b12 için tablet kullanıyordum ama hiç fyda görmüyordum meğersem sindirim sorunu yaşayanlarda tabletin emilimi pek olmazmı bu nedenle iğne vurunmaya başladım bakalım faydası olacak inşallah
masallah diyim dogdugundan beri bir kere uykusuz gece gecirmedik. uslu bir cocuk da allah var fakat tek sorunum birakicak hiiiic kimsem yok. bundan dolayi biraz sikinti yasadim o kadar. o da geldi geciyor okula baslayacak eylulde insallah. 3 bucuk yasinda hatta ekimde 4 olacak. takimlarda yarisirken hamile kalmistim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şükür biraz toparlanmışsın bari mersam . mersam yavrun 2 tanemi ?geldim geldim valla iş güç yapacak halim yok .küçük kızın matamatik dersi var şimdi öğretmene yemek lazım o yüzden pilav yaptım ama yemiycemmm. yarın kilo bildirimi yapıyoruz dimi gene takımı çökertmiyimde. ama korkmayın çökertmiycem bu sefer artıyla değil eksiyle geliyorummmm
bijom hala iyleşemedim ama bu gün yarım günde olsa işe gidebildim. en azından konuşabiliyorum.
menumu de yaziyim
sabah: haslanmis yumurta, peynir, zeytin, domates, biber
oglen: haslanmis tavuk gogsu, yogurt
2 litre su
yine yazinca farkettim bugun yine karbonhidrat yememisim bari kahvaltilarima ekmek ekliyim 1 dilim...
insallah emeklerimizin meyvesini yarin toplariz ve de en azindan bu saatten sonra kacamak yapmayin sevgili takimmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?