Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler saglikli olani yapmissin spor yapmiyosan spor yapma zamanin gelmis direnc noktasindasin buraya gelince birazdaha az kalori biraz daha fazla spor ve bol sabir gerekiyo direnc bir kirilsin gene gider tıkır tıkır inş.

Günün menusu
Sabah yulaf süt
Öglen 1 yumurta 3 dlm salam az peynir 2 biber
Aksam yogurt corbasi(pirincli) salata olacak
Su şu ana 1.5 litre oldu spor yok

Normalde ders çalışirken cok acurcubur yerdim hiç keyifli değilmiş böylesi

Günün menüsü

1/2 muz , 1 ısırımlık simit

1 kahve
1tane eti yulaflı bisküvi

3 köfte 4-5dilim patates (fırında)
1 kepçe çorba
Salata

1madrn suyu
2 pirinç patlağı

Yumurtalı salata yiyorum şu anda )))

2 litre su

Toplamda 1saat yürüyüş artı aletli hareket

ay harikayım ben

bijom bime gittim sakızı alam diye her şeyi aldım lakin sakız hariç . ay unutmuş gelmişim

bu gece erken yat bari yorulmuşsun . toprak erken uyuyormu ?

akşam oldu menüler dökülüyor ..

Son düzenleme:
Hahaha aebenim unuttun demek )))) kıyamam sana kuzu

Kütahyam menün güzel duruyor canım zaten yemeğini iyi ye aman abur cuburdan uzak dur resmen bağımlılık o da. Sana daha evelde sormuştum ne sınavı bu diye ya sen kaçırdın yada cevap verdin ben kaçırdım

Aebenim gı ne dicem bak dedikodu edek hani bi şahsiyet vardıya kıllanıyorduk o yalan bildirim veriyor diye hala buralarda gördüm zayıflatamadı mı 5 senede )))))

afiyet olsun bediş ...
suyun az olmuş bugun .ama sen gece kuşusun içersin daha

afiyet olsun mehalim . kahvaltı hazırlamıyormusun ev ahaline ?. sporun için tebrikler

Yokk aebenim ben sabah 7:30 da çıkıyorum evden 7 de anca kalkıyorum yataktan sürünerek )))) benim koca geç çıkıyor diyorum ona hazırla ama canı isterse hazırlıyor oda. Bende inadıma onuda uyandırıyorum sabahları hahahah

tam benlik menü begendim

vuhhuuu hakatten harikasın, bugün de güzel olmuş yarına hayırlısı o zaman

bijom bime gittim sakızı alam diye her şeyi aldım lakin sakız hariç . ay unutmuş gelmişim

bu gece erken yat bari yorulmuşsun . toprak erken uyuyormu ?

akşam oldu menüler dökülüyor ..
almaya gittin almadan geldin hahahah çok güldüm
toprak erken uyuyor allahtan aebenim o konuda rahatım.. allah var ne zamandır yatıyorum zaten uslu çocuk şimdi günahını almayayım

stada yakınım, istasyon cad üzerinde dsi nin biraz aşasındayım

gel yaz ablam sensiz olmaaaz...nasıl oldun bugün de iyileşmediysen bi doktora gitsen diyorum:26:

geldim geldim valla iş güç yapacak halim yok .küçük kızın matamatik dersi var şimdi öğretmene yemek lazım o yüzden pilav yaptım ama yemiycemmm. yarın kilo bildirimi yapıyoruz dimi gene takımı çökertmiyimde. ama korkmayın çökertmiycem bu sefer artıyla değil eksiyle geliyorummmm
bijom hala iyleşemedim ama bu gün yarım günde olsa işe gidebildim. en azından konuşabiliyorum.

Bügünki menüm ..

sabah ...
1 tb .pirinc salatası .
(kabuklu pirinç,domates, salatalık ,dereotu , maydonoz.baharat )

ara
2 kayısı ...

öyleyin .
1 tb. madımak .. yogurt. az yufka ..
senede 1.2. kere olan yemegim yemesem olmazdı hemde yufka bulmuşken

akşam 17 gibi.

1tb.pirinc lapası yogurt vede dereotu(böylede güzeldi )..

başka bişi yemeyi düşünmüyorum bugun. ama çok şiş hissediyorum kendimi:26: regl yekın ondanmıki .. yarın azda olsa kilo vermeyi bekliyorum bakalım ..

2 lt den fazla su içtim .. sabah 45 dk. ikindide 1 saat yürüdüm yağmur altında

ay unuttuum komşumuzun hafta sonu dügünnü var şehir dışında bizde gidemeyiz diye bu akşamdan gidicez hayırlı olsun demeye . orada ikramların ortasında kalmasam dokunuya diye yırtarım inşallah :26:

cocom sen ne yaptın bugun yogurt aşını . kazasız yapabildinmi ? yogunsun biliyorum gelemedin . yarın bolca kilo verdim diye gelirsin inşallah ....

yarın tartı günü...

Son düzenleme:

aynen öyle oldu kasaya yakınken aklımdaydı unutmusum yahu .. birde tele kontor alırken kendi nomu unuttum iyimi b 12 de eksik değil sanırım . yaşlanıyorumm
gece uyuyan yavruşdan iyisi yoktur büyük kaç yaşında bijom ?

Bugun neden pirinçlere yüklendin bilmediğimiz bir diyet çeşidi mi buda acaba aebeninim
yaa kakaonlar kakaa
Dzelmene sevindim canım nerde şüttünde hasta oldun böle sen bakim :26:

canım bak ben b12 için tablet kullanıyordum ama hiç fyda görmüyordum meğersem sindirim sorunu yaşayanlarda tabletin emilimi pek olmazmı bu nedenle iğne vurunmaya başladım bakalım faydası olacak inşallah

masallah diyim dogdugundan beri bir kere uykusuz gece gecirmedik. uslu bir cocuk da allah var fakat tek sorunum birakicak hiiiic kimsem yok. bundan dolayi biraz sikinti yasadim o kadar. o da geldi geciyor okula baslayacak eylulde insallah. 3 bucuk yasinda hatta ekimde 4 olacak. takimlarda yarisirken hamile kalmistim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lili canım genelde ilk aylarda verdigin gibi devam etmez ama bunun çin bazı degişik menüler deneye bilirsin .... bazan diyet yapıyor sannıyoruz kendimizi ama öz eleştiri yaptıgımızda aslında diyet yapmadıgımız ortaya çıkıyyor (kendimden örnek verdim) .
heye unuttum aslında bim benim çok yakımındada üşendim tekrar gitmeye
Aebenim gı ne dicem bak dedikodu edek hani bi şahsiyet vardıya kıllanıyorduk o yalan bildirim veriyor diye hala buralarda gördüm zayıflatamadı mı 5 senede )))))
İlahi mehallll aslında burada kalarak kilosunu bi anlamda korudu desek oda olur . 5 kilo cibarında verip tekrar alıyor .benim gibi .ama farkımız ben diyet yapmadım çogu zaman
canın dedikodumu çekti

menumu de yaziyim

sabah: haslanmis yumurta, peynir, zeytin, domates, biber
oglen: haslanmis tavuk gogsu, yogurt
2 litre su

yine yazinca farkettim bugun yine karbonhidrat yememisim bari kahvaltilarima ekmek ekliyim 1 dilim...

insallah emeklerimizin meyvesini yarin toplariz ve de en azindan bu saatten sonra kacamak yapmayin sevgili takimmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun neden pirinçlere yüklendin bilmediğimiz bir diyet çeşidi mi buda acaba aebeninim

yaa kakaonlar kakaa

Dzelmene sevindim canım nerde şüttünde hasta oldun böle sen bakim :26:
mehallll lapa dedim lapa ,pirinç lapası diyeti... kız bide davul çaldım iyce sen cepdenmi okuyorsun mesajlarıda kaçırıyorsun
canım bak ben b12 için tablet kullanıyordum ama hiç fyda görmüyordum meğersem sindirim sorunu yaşayanlarda tabletin emilimi pek olmazmı bu nedenle iğne vurunmaya başladım bakalım faydası olacak inşallah
bende eksikligi yok canım ya bazan oluyor unutkanlık .kasaya gelince kontor alayım derken unuttum kaldı acele ediyorum arkamda sıra bekleyenler olunca insanları bekletmeyim diye
sanada inşallah faydası olur

tam sevilmelik olmuş peltekdE konuşuyorsa saKın bana yaklaştırma yoksa YERİMMM BEN ONUUUUU büyük yavrun kaç yaşında bijom .

şükür biraz toparlanmışsın bari mersam . mersam yavrun 2 tanemi ?

bijom senin menüleri bende yapsam 1 ayda igne iplige dönerim:26:
2 gündür menün tam anlamıyla dukan hatta akşam yemegide yok .:26: biliyorum senin diyet tarzın bu, ama akşam hafif bişi yesen bari meyve gibi . öyleyin kaçda yiyorsun yemegini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…