Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cek cek benim balkon vahim durumda bi toparliyim gosteririm size kalliste gostersin bahcesini sende goster cok isterim

Yok ben yukardaki fotografi ceken kisiyim

maşallah ....
senin balkonun çok güzel kalişim (hala orda oturuyorsun sanırım )
benim balkon seraya döndü .. benimde favorım sardunyalar kalişim bi bahçem olsa çiftçi olacamda

ben dün yediklerimi yazayım...

sabahın köründe bir kaşarlı tost

öğlen
su
su
su
su
suuuuuu
size yazdığım saatte atıştırıyordum yorgunluktan bayıldım ve bir yerde oturdum minik pide arası döner yedim yanında zero kola
akşam dönerken otobüste 33 kalorilik kurabiye gibi bişi
su
su
su
eve dönünce gecenin birinde türk kahvesi orta şekerli:44:

mersam nasıl listemm ya çok aşırı sıcaktı hanammmm eskişehirde donuyoduk kaç günlerdir yandım kavruldum istanbulda...

ya çok güzel bir sonuç maşallah yaaa..

çok sağol kaliste . doğumdan sonra kilolar kalınca çok diyet girişimim oldu 2 gün yap 3. günü boz sonra aeben ablama söz verdim menülerimi hergün yazma konusunda ve ondan sonra öyle bir adapte oldum ki bazen haftanın 1 günü 1 öğün ödül veriyorum kendime istediğim bir şeyi çok abartmamak kaydıyla yiyiyorum

maşallah ....
senin balkonun çok güzel kalişim (hala orda oturuyorsun sanırım )
benim balkon seraya döndü .. benimde favorım sardunyalar kalişim bi bahçem olsa çiftçi olacamda

evet hala o evdeyim ... bizimde bahçede kedi köpek var diye çiçeten başka bir şey ekemiyordum eşim arka bahçeye bana minicik sera yaptı şimdi sebzelerimde var

hoşbulduk, karışık anlattım sanırım kısaca hedef:58

tabiki yazma konusu güzel..bizde bir kaç gündür yazıyoruz kimin ne yanlışı doğrusu var kendi listemizle karşılaştırma fırsatı buluyoruz..

bir gün gelemedim çok birikmiş anca bu kadar cevaplayabildim...kalanları telafiye çalışırım kusura bakmayın biraz iş yapmam lazım..

Son düzenleme:

Nerden duymuşsan doğru canım, sahne öncesi tıka basa olmak iyi değildr:) youtube a hilal öner yazarsan tüm videolarımı izleyebilirsin kaza bela demişsin, 8 yıldır çalışıyorm canım şimdilik bişi yok şükür .. Sağolasın.

Ben de yulaf tüketiyorum,yoğurtla çok güzel oluyor. Bakalım yarın ne olacak süpriiiiiiiiiiiissssss :)
.

merhaba çok güzel sesinn var maşalahh kendinde güzelsinn..

kanasın ve dilenci favorimdir.. sende çok güzel söylemişsin

Ay Allah korusun yanlis anlamissin hani aksam yemegi yememistinya actik tavan yaparda yersen die kaza demistim yani bakicam hemen youtube adinda hilal bi kızım olaydi bende hilal koyacaktim bana anne diyebilirsin ben senden 2 kiloya yakin bir beklenti icerisindeyim hadi bakalim hayirlisi

bende gram kipirdama yok pazartesiye kadar sporda yok bakalim neolacak

Çikolatam bizim sanatçımızdır. Evet gerçekten güzel ses.

Kallis hatun sen gelince bol bol oku diye yazıyoruz

Sevgili denetmenim bıjom bugun kızlar yürüyüşe davet etti ve kendimi zorlayıp gidicem bugun accık spor yapmış olurum güzel haber demi
yediklerimi de akşama yazarım inşallah . şimdilik güzel gidiyor sabah çıktım tartıya ama demicem sonucu Sabırsızlıkla yarını bekliyorum

bijonuzun yorgunluktan gözleri bile zor görüyor..
sabahtan beri dışardayım anca evime attım kendimi..
biriniz gelip toprağa bir saat baksanız da uyusam beya nolurdu sanki
yazdıklarınızı okudum fekat cevap veremedim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
diyetimi bozmadım ve resmen bozmamak için olduğum yerden erken kaçtım hahahah
gerçi olmaz olmaaaz diyip elime tutuşturdular yani şu an evde bir sürü bomba var ama akşam eşime kakalıcam olmadı çöpe atıcam.

kallisim o sakızı acıkınca cigniyorum hemen unutturuyor..

ooo mustang yürü kız helal olsun sana valla
ben de bugün 6 bucukta kalktım sabah yürümeye gideyim dedim önce ama bugünkü tempo aklıma gelince vazgectim. ama yarın öbürgün eşim evde sabah kalkıp gidebilirim stada inşallah.. zaten bugün 10 km yürümüş gibi oldum o ayrı

yürü yürü yarınki listede senin başarın benim benimki de senin olacak

bugün 40 beden lcw kotu bana biraz bol gelmeye başladı. bu da demektir ki hakatten 40 beden olmuşum biliyorsunuz lcw pazarlama hilesi bedenlerini geniş tutuyor pek mutlu oldum valla bütün gün aklımdaydı

Son düzenleme:

Bijoo orada olaydim topraga bakardim seve seve stata yakinsan yakinmisiz eskiden

Lcw ya bakiliyorum bende 1 beden kucuk saniyosun kendini banda 44 ler fena halde bol oluyor sahte 42 olacagim yakinda inş

Tsklerr cok guzel ayrıntıli yazmıssın ben ocak ayindan beri sporla beraber kendi imkanlarimla az yiyorum bi listeye uymuyorum kafama gore yani ilk ay 5 kilo 2. Ay 3 kilo verdim 3. Ay hic vermedim 4. Ay 1 kilo verdim ve daha fazla veremiyorum 10 kilo ya yakın vermem lazm nedenn durdu anlayamiyorum o yüzden lahana corbası tüketsem mi die düsündüm

Bijoo orada olaydim topraga bakardim seve seve stata yakinsan yakinmisiz eskiden
stada yakınım, istasyon cad üzerinde dsi nin biraz aşasındayım

amannn ne yazmışsınız maşallah size eve gidim hepsini tek tek okuyup cevap verecem.ben evime gidiyorum hadin byyyy:)))
gel yaz ablam sensiz olmaaaz...nasıl oldun bugün de iyileşmediysen bi doktora gitsen diyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…