kütom bi ara benim balkonu çekemde güzün bahçe görsün diycem ama şimdi kalişde derki ben bahçemi çekip koyayım aebenin gözü bahçe görsün .
he bide aşagıda oturan kırmızılı sensin bildimmi
ben kaçtııııı
maşallah ....sen bir kez daha eklemiştin aebenim çiçeklerini... çok güzeldi....
bende bir kaç yıldır sakız sardunyasına sardım başka bir şey ekmiyorum ama gelip geçenlerin gözü hep sardunyalarımda.. 30-40 tane var sanırım... bayılıyorum...
Cek cek benim balkon vahim durumda bi toparliyim gosteririm size kalliste gostersin bahcesini sende goster cok isterim
Yok ben yukardaki fotografi ceken kisiyim
ya çok güzel bir sonuç maşallah yaaa..
maşallah ....
senin balkonun çok güzel kalişim (hala orda oturuyorsun sanırım )
benim balkon seraya döndü .. benimde favorım sardunyalar kalişimbi bahçem olsa çiftçi olacamda
Cek cek benim balkon vahim durumda bi toparliyim gosteririm size kalliste gostersin bahcesini sende goster cok isterim
Yok ben yukardaki fotografi ceken kisiyim
evet bijo ablası kızımın rekoru gözden kaçtı ve kendiside üzüldüama bugün görünce sevinecektir çok başarılı gidiyor sporunuda diyetinide aksatmıyor bakalım bu hafta nasıl sonuç çıkacak..
canım teşekkür ederim reklamlar içinama ben bunu işe çevirdim biliyorsunuz ufakta bir atölyem var gerçi kızlar yok artık bu yüzden pek gitmiyorum atölyeye ama hiç bir gün boş duramıyorum mutlaka bu gibi şeylerle uğraşmalıyım yapım bu..
dizi dedinde arowu buldunmu baktınmı ben çok beğenerek izliyorum
toklukmu yaratıyor ki:26:
tamam tamam geçtin benim tarafımdan onay verildi bu günlikkek filan yeme ama bi daha lütfen..
canım çok ideal bir liste olmuş tebrik ederim..biz henüz oturtamadım
ben senin matematiği çözemedimne zor denklemler...
hoşgeldin..
geçmiş olsun atlatın artık.....
yok yaa takımda kaç kişinin olacağı takım ve liderin insiyatifine kalmış bir durummuş okumuştum kurallarda..
çok sağol kaliste . doğumdan sonra kilolar kalınca çok diyet girişimim oldu 2 gün yap 3. günü boz sonra aeben ablama söz verdim menülerimi hergün yazma konusunda ve ondan sonra öyle bir adapte oldum ki bazen haftanın 1 günü 1 öğün ödül veriyorum kendime istediğim bir şeyi çok abartmamak kaydıyla yiyiyorum
Cikom evet salata iyi olmsusgece aklim sendeydi gece kaza olurmu acaba die ama diyorum nerden duyduysam sarki aç karna iyi soylenir solistler yemek yiyemez sahneden once diyorumsevkimizi kırmadan uzunca bir yola cıkiyouz Beraberce tum takim işlerimiz yolunda basaricaz şüphem yok çikom biz sein sesini duyamazmıyiz ya bi sekilde cok merak etim
Sekerli seyler dogalolarak aciktiriyor meyve bile olsa ben o yuzden nesfit yerine daha cok yulaf ezmesi tuketiyoum icine eyve atacaksamda eksi elma olgunlasmamis seftali kayisi turu meyveler doguyorum
Gecmis olsun canim ameliyat olmussun
Nerden duymuşsan doğru canım, sahne öncesi tıka basa olmak iyi değildr:) youtube a hilal öner yazarsan tüm videolarımı izleyebilirsinkaza bela demişsin, 8 yıldır çalışıyorm canım şimdilik bişi yok şükür .. Sağolasın.
Ben de yulaf tüketiyorum,yoğurtla çok güzel oluyor. Bakalım yarın ne olacak süpriiiiiiiiiiiissssss :)
.
Ay Allah korusun yanlis anlamissin hani aksam yemegi yememistinya actik tavan yaparda yersen die kaza demistim yani bakicam hemen youtube adinda hilal bi kızım olaydi bende hilal koyacaktim bana anne diyebilirsinNerden duymuşsan doğru canım, sahne öncesi tıka basa olmak iyi değildr:) youtube a hilal öner yazarsan tüm videolarımı izleyebilirsinkaza bela demişsin, 8 yıldır çalışıyorm canım şimdilik bişi yok şükür .. Sağolasın.
Ben de yulaf tüketiyorum,yoğurtla çok güzel oluyor. Bakalım yarın ne olacak süpriiiiiiiiiiiissssss :)
.
ooo mustang yürü kız helal olsun sana valla
ben de bugün 6 bucukta kalktım sabah yürümeye gideyim dedim önce ama bugünkü tempo aklıma gelince vazgectim. ama yarın öbürgün eşim evde sabah kalkıp gidebilirim stada inşallah.. zaten bugün 10 km yürümüş gibi oldum o ayrı
yürü yürü yarınki listede senin başarın benim benimki de senin olacak
bugün 40 beden lcw kotu bana biraz bol gelmeye başladı. bu da demektir ki hakatten 40 beden olmuşum biliyorsunuz lcw pazarlama hilesi bedenlerini geniş tutuyorpek mutlu oldum valla bütün gün aklımdaydı
Ben denedim canim zamaninda diyet bizim isimiz since1984
Vejetaryan bi insan olarak ilkgun zorla ictim 2 gün böggg oldum midesi hassan olmayan biri oldugum halde devam etmedim ama yapana verdirir ben yag olsam alir basimi giderim durmam daha o civarlarda cekilecek dert degil bosver onu canim az ve sık ye spor yap evdeki imkanlara gore menuler uret ..
Benim tavsiyem bu
stada yakınım, istasyon cad üzerinde dsi nin biraz aşasındayımBijoo orada olaydim topraga bakardim seve seve stata yakinsan yakinmisiz eskiden
gel yaz ablam sensiz olmaaaz...nasıl oldun bugün de iyileşmediysen bi doktora gitsen diyorum:26:amannn ne yazmışsınız maşallah size eve gidim hepsini tek tek okuyup cevap verecem.ben evime gidiyorum hadin byyyy:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?