Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Acilinden şifalar sana canim
Listen gayet iyi bence ila almiyomusun bitki caylarina zencefilde ekle bogaza çok iyi gelir birde elma sirkesiyle gargara yaparlar bizde iyi gelir

Saolasın canım .Zencefilli çay aldırdım tarçınli ballı süt yaptim ama hala düzelme yok.

6
Evt sayın doktorum tarćın tamam evde bolca varrr8 a6ma ıhlamur yok onlarıda yarın işe gidebilirsem ordan alayım.pastil sürekli alıyorum.

Köfteler kesinlikle yağsız kıyma ve tamamen yağsız tavada şekerimmm:)

Bu tarçın olur demiii her derde devaaaa

Eklentiler

• $1401303357496.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
İyi aksamlar kizlarr..

Cepten alinti yapamiyorum yahu zor oluyor . İyide unuttum kime ne yazacaktim :))))).

Mersam hala hastaymissin gecmis olsun bizim evde kestane bali surekli bulunur icine zencefil katip agizda yacsca emiyorsun . Buna siyah turp ve bal iyi gelir derler ama turp pek kalmadi ..

Cocom mesajlarini okudum ama menun varmiydi hatirlayamadim ama yarin ayran yapacakmissin .... Bende yarin lapa yapicam insallah .

Bugun spor yaptinmi ?

Bedis hafta. Sonu icin basarilar hepimize . Kac kredin var ?

Cukulam diyete cabuk adepte oldun masallah ...

Kalisim istanbuldasin ... Bol sarjlar dilerim :)))))

Nazlim hosgeldin canim bol paylasimlar dilerim ... Kalan kilolarinida vereceksin insalllah .

Reyhan abla tatil baya yogun sanirim :))))

Bijom sakizindan yarin aliniyor :)))

0 kredim var aebenim ilkkez giricem daha matematik disinda umutluyum ama aksamdan beri calistik bir kimya muhendisi bir adette 2 uni mezunu maliyeci sorulari cozemeyince moralim duzeldi valla bende sıkıntı yokmuş

Son düzenleme:
Ben bitkilere merak saldim malum hayvan yok bahce yok
Bolca kaktusum var ask gibi bisiy balkondada domates biber bamya cicek falan haatta lotusum bile var

Mersaa tarçın çoooookk dadlı

Son düzenleme:
Günaydın şekerler
Mersacım tarçının burnunu yerim
Kütahyam bitkileri bende severim ama su vermeyi unuturum hep ))) babam delisidir yeni eve taşınmıştım ya reyhan istedim sadece güzel koksun diye akla gelmedik çiçek yollamış ev içinde pek sevmiyorum canlı çiçekleri ha birde bahçeye hanımeli ekicem ne harika bir kokusu var onun

hoşbuldum . spora yazılmasaydım sanırım bende hala doğum kilolarıyla gezerdim . tabi bide etraftaki teyzelerin hamilelikte çok kilo aldın doğumdan sonra veremedin zayıfla demeleri etkili oldu :)

hoşbuldum ablacığım İNŞALLAH kalan kilolarda gidecek

herkes menülerini yazmış bende yazayım dünkü menümü

sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
6 adet zeytin

öğlen
5 adet ızgara köfte
1 bardak ayran
1 adet salatalık

ara
3 adet kayısı

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
ayran
1 adet salatalık

spor olarakta 40 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat aerobik step

günaydın takımım...

akşam telefondan resmi görmeiştim mersam .. olur olur bal gibi olur bu tarçında

0 kredim var aebenim ilkkez giricem daha matematik disinda umutluyum ama aksamdan beri calistik bir kimya muhendisi bir adette 2 uni mezunu maliyeci sorulari cozemeyince moralim duzeldi valla bende sıkıntı yokmuş
halinden belliydi ilk senelerin oldugu .. bende ilk yıl senin gibiydim elinde kitaplar vs . ama 2 yıldır direk giriyorum sınavlara hiç çalışmadan . he zeki kadının hali başka ...bediş kitapları boş ver açik lisenin onlayn sınavları var kendi sitesinde .. onları çöz iş bitmiştir.. soruların bir kısmı zaten kolay .. bir kısmıda o testlerden çıkıyor zaten . bunlarda o dersten geçmen için yeterli geçemedigin mat. ingl. fizik gibi dersleride salla ,muaf ol taktige bakya
benin 16 kredim kaldı bu sınav olmazssa öbür sınavda mezünüm inşallah
hafta sonuda misafirim var yegenimin polislik sınavı var sanırım abimlerde gelecek . nasıl edecem bilmiyom gerçi girecegin okul yakın . bakalım ..

Ben bitkilere merak saldim malum hayvan yok bahce yok
Bolca kaktusum var ask gibi bisiy balkondada domates biber bamya cicek falan haatta lotusum bile var

Mersaa tarçın çoooookk dadlı
lotus nerde büyütüyosun küto.. bendede var öyle bir balkonda senin lotus kadar değil yahu

bende çok istiyorum bahçeli bir ev ... şimdilik balkonla idare ediyoruz işte .. ne arasanız var benim bolkonda asmadan patlıcana , her renk begonyaya kadar

O laflar hep etkili oluyor nazlım

Son düzenleme:
mersam sen bugün iş başı yaptın sanırım . toparlandımı biraz ..

cocom nerelerdesin nasıl gidiyor ayran çorban .. bugün bende lapa yapıyorum gel denetle beni yahu bozmayım .....

sabahda 45 dk. yürüyüşüm yapıldı .. ardından 10 dk. pilates

ben kaçar dünya iş var .... bugun evdeyim şükür .:))

Son düzenleme:
merhabaaa,
bende takıma girmek istiyorum , aben ablanın söyleidgi adayların biri benim , aslınd akararsızdım ama
baktım muhabbet gırlaaa haydi masum takıma dedimmmm ...
eger ki kabul ederseniz tabiki...

94 kilodan-64 kiloya inip
6 ay içinde 74 kiloya çıkarak 10 kilo almayı başardım.
şimdi hem aldıgım 10 kiloyu vermek hemde 58 kiloya inmek için diyet yapıyorum
30 yaşındayım ( offf çok zor yazdım 30 u) 6 yaşında ikiz anesiyim
ankarada yaşıyorum. çalışıyorum...

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm

Son düzenleme:
Kızlarr ben daha işe gidemedim ama yarım gün gidecem sanırım hiç iyi değilim hala ama sesim çıkıyor artık. Kocamda benim gibi oldu ahımmı tuttu nee o da evde çıkamadık hala bakalım yavaş yavaş toparlanıyorum.

Hgdn masum takımdaki sayı ne alemde bilgim yok kalliste ve bıjom biliyor net sayıyı yer varsa neden olmasın )) baa uyar yani helede aeben davet ettiyse ooo havada kaparız

Hgdn masum takımdaki sayı ne alemde bilgim yok kalliste ve bıjom biliyor net sayıyı yer varsa neden olmasın )) baa uyar yani helede aeben davet ettiyse ooo havada kaparız

hb , tamam o halde varsa yer girerimmm yoksada napalımmm takip ederim sizi

evt canım saolasın az önce ofise girebildim ama işlerimi ayarlayıp erken dönecem ayakta zor duruyorum. sanırım yine kan değerim düştü o yüzdende aşırı halsizlik yorgunluk olabilir bide nezle beni yataklık etti. bu lapa ne yaa anlatsana işe yarıyosa belki bizde yaparız. genel kurullarım yaklaşıyor bir an önce incelmem lazımm:))

hoş geldin arkadaşım mustangın dediği gibi takımda yer varsa memnun oluruz. 30 kilo dile kolay off ne emeklerle veriyoruz sonra hooop geri bende 28 kilo vermiştim . yinede çok şükür hepsini almadan frene bastım.

hoşbulduk , bende 10 kilosunu alınc abasabildim frene
birde eskidne yeni gelen çabuk giderdi artık öyle degill

mersam selam. geç cvp verdim kusura bakma.. ben avrupa yakasındayım canım. anadoluyu pek bilmem ama bir arkadaşıma sorabilirim dilersen....

çikolatım bak bu menünü beğendim, süper yemişsin.. bu istikrarını bekliyorum

]

artık sorun yok cnm alıştım zaten güzel olacak bu sefer

beni nesfit bile acıktırıyor.. meyve ve nesfit tatlımsı şeyler ya,o tarz şeyleri yiyince acıkıyorum çok çabukça...
anamm bunu ben de deneyeyim hemen bim e koşmalı :)

çikolatam az olmuş ama sen de farkındasın.. akşama bi salata çorba falan koyabilseymişsin iyiymiş. öptüm bülbülüm...

yptım canım kendime peynirli salata yaptırdım vakit buldum. sahne sonrası sabah da birkaç erik yedim

Çikolatam allah kolaylık versin sahne zor baya kalori harcarsın akşamlarıda boğazını tutarsan faydasını görmeye başlarsın sanıyorum .

zor ki ne zor mustangım... hamlamışm bir de bayağıdır çıkmıyordum.
alıştım canım az yemeye ya, artık sıkıntı olmaz. benim ilk iki günüm zor geçer sonra tamam

tamam canım mesajlar alındı not: dün akşam yiyememiştm ya, peynirli salata yedim canım iyi oldu ..
ne sınavıydı kutahya ben kaçırdım .. Allah kolaylık versin

aynen canım adapte olduk inş..
sen de piknikler filan ohhh ne güzel bir gün olmuş o

hoşgeldin naz..

herkese selam
bayağıdır bu sahne işlerini yapmıyordum. iki gün bir anda böyle çalışınca neye uğradığımı şaşırdım.
hedefim artık bu değil. yani sahneden kopmuşum ben. yanlış anlaşılmasın,şarkı söylemekten söz etmiyorum. şarkı söylemeyi çok seviyorum ama sahne işi zor gelmeye başladı. öyle zor ki insanları mutlu etmek...

dün koşturmaktan az yedim. bugün tartıya çıktım ve anında sonucunu aldım. kardeşim kilo vermek istiyorsan yapacağın gayet basit. YEMEYECEKSİN! yemeyince hemen alıyorsun mükafatı. bahaneye hiç gerek yok.

bugün ses terapim var saat 3 de.(temmuz 9 da ameliyat olmuştm ses telerimden..o tarihten beri ses terapisine gidiyorum) akşam da bir arkadaşımla buluşacağm o taraflarda oturan. prşmb cuma iş yok,yanlış anlamışm . cts çalışıcam bir tek.

girerim bugün sık sık zaten bu arada geçmişte cevaplayamadığm bişey varsa kusura bakmayın anacım öpüldünz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…