Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

peltek degil de gec konustugu icin hala yarim konusuyor bir de cana cok yakin herkes bayiliyor :)

1 bebem var aebenim benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yav o lapayi nasil yedin nasil yiyor yapanlar 1 kere deniyim dedim gecen senelerde yok anacim imkansiz yani halbuki princli seyleri severim normalde..

Oldukça kısmışsın canım inşlh olumlu sonuç alırsı

Aebenim duymadım valla

peltek degil de gec konustugu icin hala yarim konusuyor bir de cana cok yakin herkes bayiliyor :)

1 bebem var aebenim benim

PARDON BEN 2 SANIYORDUM ALLAH BAGIŞLASIN
yav o lapayi nasil yedin nasil yiyor yapanlar 1 kere deniyim dedim gecen senelerde yok anacim imkansiz yani halbuki princli seyleri severim normalde..

BİJOM ADI Lapa olduguna bakma normal pilav ama yagsız tuzsuz.. hani pirinç salatası için haslarsınya öyle . bugun benim yedigim tarzdada hiç fena olmuyor yanı bol baharatla öylenki madımak ekmek olmayyadı sonuç alıyorum ben genelde . senin ayran çorbası gibi .. ama nedense ben ayran aşında öyleden sonraya kadar duygunluk hisettmiyorum kaç kase yesemde. anlamadım gitti. ikindiden sonrada canım bişi istemiyor ama ayran aşı diyeti yaparken . iyi sonuç alıyorum ondanda ne yalan diyim ..
yarın lapadan sonuç alamazsam regden diycem artık
yarın için hepimize bol kilo vermeli günler diliyorum arkadaşlar bugun evde olunca çenem düştü okuyacak arkadaşlaardan şimdiden özür dilerim

ben cok yazdim ama aksam yemek aramiyorum zaten bebekten beri aksam yemek yemezmisim annem soyler.. diyette de kesmek zor olmuyor hem de guzel sonuc aliyorum. normal diyetsiz hayatimda da pek aksam yemem.. meyve yesem yarim saat sonra deli gibi acikirim o yuzden pek meyve yemem ben.. oglen 2 bucuk 3 gibi yiyorum. normalde aksamustu arasi da yaparim ama canim istemezse isime geliyor acikcasi....

yaaa bu 3. yazışım kafayı yiycem bilgisayardamı bişey var anlamadım . giriş yaptığım halde giriş yapmadınız diyor yazdıklarım siliniyor. unuttuklarım varsa özür dilerim arkadaşlar yazmaktan yoruldum artık.

kalisim inanki yediğim kek 2 lokmaydı kısırda ertesi gün 4 kaşık oda zaten nerdeyse ottugör bak sallıycaz.kromada başladım benim zaten sürek almam lazım kromu diyabet hastası olduğum için krom eksikliği var bende doğal olarak.
valla bilmiyorum öyle bir sıkıntısı varmı vardır mutlaka ama çok fazla kasan bir yapısı yok kendini. aslında böyle olmasıda iyi bence. hayırlısı neyse o olsun .kalisim ona değişiklik olsun moral depolasın diye 2 günlüğüne tatile götürdüm.sonuçta hepimiz hastalandık.
kalisim dünlerin kötü olduğunu kim söyledi sana yarını bekleeeee sevgili denetmenimm:))))

ha bide istanbulda gideceğimiz yer kadıköy tarafıymış kocama sordum bilmemki istanbulu

şekerim seni üzmek istemem ama yeni kurallar gereği değişik hesaplamalar var sen çikolatam ve reyhan abla geri dönmek üzere ayrılıp döndüğünüz için çokça bölmemiz gerekiyor mesela senin sonucu 122 etap bölücez... can sıkmak yok sallamaya bakarsak haftaya sallarız diğer hafta sallarız bizim için liste değil burda kendi sonuçlarımız geçerli şu durumda..

bendede çok oluyor bir dahaki sefere yazdıklarınızı yollamadan kopyalayın eğer sayfadan düşerseniz yazdıklarınızı kaybetmemiş olursunuz...
yada siteye girerken beni hatırla diye tıklayın o zaman pek düşmüyorsunuz..

ya ben şey için sordum bizdede otel varya anadolu yakasında ama ulaşım problemi çok kötü yaz aylarında 7 den sonra otobüs minübüs yok taksiyle gitmeye kalksan en yakın merkezden 50 lira tutuyor... yani sayfiye yeri ....
sahibinden sitesine bakın orda günlük kiralıkları bulursunuz..

Bugun neden pirinçlere yüklendin bilmediğimiz bir diyet çeşidi mi buda acaba aebeninim

yaa kakaonlar kakaa

Dzelmene sevindim canım nerde şüttünde hasta oldun böle sen bakim :26:
ayyy söylimi 19 mayısta kızlarımı aldım 2 günlüğüne bize 1,5 saatlik mesafede harika bir otel buldum .kaçamak yaptık. merve hanıma sınav öncesi doping olsun dedim ama hepimiz hastalanıp döndük. 1 kere ıslak mayo üstümde kaldı yedğini odada unutmuşum almaya üşendim sanırım ondan sonra hastalandım.face den resimlerimi görmedinmiii pikinilerimle güneşlenirkeneeeee

fekat bende diyorumki taa kütahyalarda oturacağına burda olsaydında kızlarım baksaydı toprağa sende kızlarıma ablalık yapsaydın diyorummmm

o da ne demek bende lcw den 44 beden (aramızda kalsın anca ordan oluyor) kot giyiyorum . hiçte bilem kalıpları bol değillll aslında ben 40 bedenim dar bile yapıyolarrrrr

günaydın takımım...

akşam telefondan resmi görmeiştim mersam .. olur olur bal gibi olur bu tarçında

evet o benim en küçük kızım çok tatlı dimii. az önce sitenin içinden çocuklar tarçın diye bağırıyor deliriyorevde beni çağırıyolar diye. bir kaliste bide ben hayvanlarla kafayı yedik. napalım en sadık hiç karşılık beklemeden bir
tek onlar seviyor:)))
aebenim bir yerde sormuşsun kaç çocuğun var diye allahım bağişlasın herkesin evladını benimkileride 2 tane kızım var. biri üniversiteye hazırlanıyor 12. sınıf. diğeride 10. sınıf genç kızlarım var yani tatlı cadılarım benimmm seninkiler nasıl büyükmü kaç tane?

mersam sevgili denetmenim...
sabah erken zeytinli peynirli 2 dilim ekmekli şekersiz çaylı bir kahvaltı..

öğlen 5 fındık

akşam öğünümde şeytan tavuğu...
hemen tarif vereyim..

suyumu içtim...

4 kişi için 2 göğüz fileto..incecik kıydım... 3-4 tane yeşil biber...tavaya 2 kaşık sıvıyağ..kavurdum....iyice kızardı....tam çıkarmak üzereyken bol acıkırmızıbiber..tuz.... evet çıkarmak üzereyken iki avuç sade cornflakes bir kaç kezde böyle çeviriyorsun...
tabaklara altına yeşillik mesela aysberg yaprakları
onun üstüne çırpılmış yoğurt
en üste tavukları atıp hemen servis.... kebap gibi oluyor çok nefis..

Kallisim kardeşim dizi manyağıdur arrowu ona söyledim abla pek tarzın değildi bende vazgeçmiştim ama bugun cnbe de bi dizinin reklamını gördüm takıldım birde baktım arrowmuş ))) sanırım izlicem

yaaa kallisim ben anlamadım yarın biz listeye dahil değilmiyiz yaniiii.yada grammı vermiş sayılacam ayy çok üzüldüm.
yok canım bana çok uzak gelir yoksa küçük çekmecede boş ev var anahtarını alır giderim ama çokk uzak

Kallisim kardeşim dizi manyağıdur arrowu ona söyledim abla pek tarzın değildi bende vazgeçmiştim ama bugun cnbe de bi dizinin reklamını gördüm takıldım birde baktım arrowmuş ))) sanırım izlicem

yok yok sen kimseyi dinleme... ben hastasıyım bak pişman olmazsın ... başlarsanda beni haberdar et ...

şimdi gelelim denetlemeye:
kahvaltı gayet iyi öğlen olmamış 5 fındıkla metabolizman durur. akşam yemeğin harika görünüyor ama üzerine koyduğun cornfleksler noluyor anacım kalorisiz özel üretimmi yaptırdın. tamam hadi onuda ekmek hakkına sayıyorum öğlen hariç beğendimmm

sevgili denetmenim kallisim
bende menümü yazim:
sabah 1 katı yumurta
öğlen 2 kaşık pirinç pilavı 4 kaşık taze fasulye 1 kaşık yoğurt
akşam 2 kaşık tavuklu türlü 3 kaşık taze fasulye
az öncede 1 dilim karpuz 1 dilim kavun çok ince

suyumuda içtim 1 tanede tarçınlı süt içtim.

Son düzenleme:

kızzz denetmennn alıntı yaparken benim yazdıklarımın arasına karpuz kavun sokuşturmuşsun allamm yaaaaa

mersacım inan yumurtam vardı ama içine su almıştı midem almaz öyle yemedim

bir tavaya 4 kaşık cornfalakes yani biz 4 kişiydik bu akşam tabak başı bir yemek kaşığı..çok değil yaaa değil de hadi değil de

Ayy mersam sana derken şu anda benim boğazım ağrımaya başladı kulağımlA birlikte yutkunurken ağrıyor

aman dikkat et canım. aslında bu salgınmış çok ağır geçiyor ve çok uzun sürüyor. zencefilli çay aldım içine bol limon sıkıp içiyorum çok iyi geldi bana sesim açıldı.

Hahahahahahaha yerlerdeyim KALLIS VE MERSA lorel ile hardi gibi olmuşlar hahahaha kız denetmen ha araya kavun karpu sıkıştırmış hahaha

bak anlaşamadık görüyonmu kırmızıyla çizilmiş yumurta gördüm sandımki bana kızdın neden yumurta yemediğimi soruyorsun ay çok korkmuşum senden aslında hemen panikle cevaplamışım..

tamam canımın içi güzel bana kalırsa evet gayet uygun ..ekmek yememişsin 2 kaşık pilav yanında yoğrt ve sebzen..süper..

akşamda hem protein hem sebze... hem meyve.. aferin kıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…