kızzz denetmennnalıntı yaparken benim yazdıklarımın arasına karpuz kavun sokuşturmuşsun allamm yaaaaa
mersacım inan yumurtam vardı ama içine su almıştı midem almaz öyle yemedim
bir tavaya 4 kaşık cornfalakes yani biz 4 kişiydik bu akşam tabak başı bir yemek kaşığı..çok değil yaaadeğil de hadi değil de
evt hazır paket çay okuldada içmen kolay olur yanınada limon al giderken hatta kabuk tarçında attım bardağıma bana çok iyi geldi. bol limonlu çay içZencefilli çay dediğin hazır çaymı nası bişi hemen anlat canım yoksa derste anlatıyorum sürünürüm
Hahahahahahaha yerlerdeyim KALLIS VE MERSA lorel ile hardi gibi olmuşlar hahahaha kız denetmen ha araya kavun karpu sıkıştırmış hahaha
tamam hadi kaç senenin hatırı var çok değilllll. düzelttim tamam yine beceriksizliğimi vurmayın yüzümeeeee
sen benim durumumdan haber ver yarın listedemiyim değilmiyimmmmmmmmm
Ay ne guzel bendende 4. Hilal gelir inş ileridegeldi aklıma yaaaa ben de hilalim bendeeeeebu takımda 3 tane hilal var hemde....
Günün menusu
Sabah yulaf süt
Öglen 1 yumurta 3 dlm salam az peynir 2 biber
Aksam yogurt corbasi(pirincli) salata olacak
Su şu ana 1.5 litre oldu spor yok
Normalde ders çalışirken cok acurcubur yerdim hiç keyifli değilmiş böylesi
Afferim çikoma benim süpersinHeyy ben geldim. Anca eve düştüm kızlarrr :) önce günün raporunu vereyim sonra kütahyamı denetleyeyim sonra geçmişe bakayım azcık:)
Sabah : 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1dilim karpuz,3 zeytin,2 çeri domates
Öğle: tavuklu salata
Ara: türk kahvesi
Ara: sdc çilek süt ve buzdan yapılmış milkshake (şekersiz)
Eve şimdi geldim ,yürüyüş yapıcam 45 dk koşu bandında. 1,5 lt su içtim. Spor sonrası acıkırsam beyaz leblebi yerim bir avuç ..
Hg canımHeyy ben geldim. Anca eve düştüm kızlarrr :) önce günün raporunu vereyim sonra kütahyamı denetleyeyim sonra geçmişe bakayım azcık:)
Eve şimdi geldim ,yürüyüş yapıcam 45 dk koşu bandında. 1,5 lt su içtim. Spor sonrası acıkırsam beyaz leblebi yerim bir avuç ..
Kız sana ne diyim yine süpersin valla helal. Spor eksik ama olsun arada dinlenmek lazım.. Hiç kaçamak yapmıosun ki saçını başını bi yolayım :)))
Heyy ben geldim. Anca eve düştüm kızlarrr :) önce günün raporunu vereyim sonra kütahyamı denetleyeyim sonra geçmişe bakayım azcık:)
Ayy iki tel sacim var zaten yolma lutfen ama sunu itiraf edeyim hadi aksam yemeginde bir iki tursu bisi olmaz ondan bikac catalda pilaki aldım bunlar yolunmayi hakettirmez degil mi?
Çikolatam hoşgeldin canım. Yazdığını okudum sen avrupadaymışsın . Netten araştıracam bir sorun olursa sana sorarım yine arkadaşım var demişsin ya. Eylül ayınde istanbuldayım 2 hafta sonu arka arkaya. Küçük çekmece arel üniversitesinde işimle ilgili bir eğitime katılmıştım. Ama istanbulu pek bilmediğim için üniversiteyle oranın yurdunda kaldım yurt arasinda gittim geldim. Orda tanıştığım bir bayan arkadaşım beni floryaya götürdü harika bir yer bayıldımm:))
Belki bir gün hep beraber bir yerde buluşuruz bellimi olurr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?