Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam hadi kaç senenin hatırı var çok değilllll. düzelttim tamam yine beceriksizliğimi vurmayın yüzümeeeee
sen benim durumumdan haber ver yarın listedemiyim değilmiyimmmmmmmmm

Hahahahahahaha yerlerdeyim KALLIS VE MERSA lorel ile hardi gibi olmuşlar hahahaha kız denetmen ha araya kavun karpu sıkıştırmış hahaha

benim gözlerimden yaş geldiii ne anlayabiliyoruz ne anlatabiliyoruz...

tamam hadi kaç senenin hatırı var çok değilllll. düzelttim tamam yine beceriksizliğimi vurmayın yüzümeeeee
sen benim durumumdan haber ver yarın listedemiyim değilmiyimmmmmmmmm

yarına düzelir bence çok ufak bir eksi vardı... biz kendi takım içi listemizide yaparız moraller yerlere yatmaz

yaa ben aşağıda kütahyamı görünce aklıma geldi ben bugün ona bir şey yazacaktımda neydiiiii ahaaaaa valla düşünüyorum .... töbee....

Heyy ben geldim. Anca eve düştüm kızlarrr :) önce günün raporunu vereyim sonra kütahyamı denetleyeyim sonra geçmişe bakayım azcık:)

Sabah : 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1dilim karpuz,3 zeytin,2 çeri domates

Öğle: tavuklu salata

Ara: türk kahvesi

Ara: sdc çilek süt ve buzdan yapılmış milkshake (şekersiz)

Eve şimdi geldim ,yürüyüş yapıcam 45 dk koşu bandında. 1,5 lt su içtim. Spor sonrası acıkırsam beyaz leblebi yerim bir avuç ..

geldi aklıma yaaaa ben de hilalim bendeeeee bu takımda 3 tane hilal var hemde....
Ay ne guzel bendende 4. Hilal gelir inş ileride

Bisiy diyimmi ben simdi biraz karistiyorum cikolatam tamam
Bijo skutahyada topragi var kallis eskisehirde aebenim c epte zaten biz onla bulustuk evine bile misafir oldum nazli ellerimizle evlendirdik 5orunumuz bile oldu nicki m ile baslayanlar size ayird edici ozellik bulmam lazim benim yaslaniyorum tutamiyim aklimda kim kim kimdi faceye eklicektin hani beni kallisim

Kız sana ne diyim yine süpersin valla helal. Spor eksik ama olsun arada dinlenmek lazım.. Hiç kaçamak yapmıosun ki saçını başını bi yolayım :)))

Afferim çikoma benim süpersin ( sadece benimmi aklima dusuyor cikokata istegi seni görunce sakincali nick )
Aksami hafif gecirmek güzel de dayanirsın dimi?
Sporda tamam ben acik lise sinavina giricem o yuzden pazartesi kadar izinliyim spor konusunda sonra tam gaz devam

Çikolatam insanın vicdanı ne kadar rahat oluyor değilmi diyetini başarılı göturunce hele tartı inceye baslayip ilk fartketmeler tepkiler gelince motivasyonumuz tavan yapa ak

Hg canım
Yediklerin iyi ama bir sorum yada önerim olacak akşam hiç bişi yemeyen arkadaşlar öğle yemeğini daha sıkı yese daha doğru olmaz mı acaba çok aç kalmakta metobolizmayı tasarruf yapmaya itmez mi

Reklam olmasın diye yazmadıydımmm. O ne öyle lorel hardi benzetmeleri aman yakaladınız gene bir beceriksizliğimi

Eklentiler

• $1401391638512.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 40
Kız sana ne diyim yine süpersin valla helal. Spor eksik ama olsun arada dinlenmek lazım.. Hiç kaçamak yapmıosun ki saçını başını bi yolayım :)))

Ayy iki tel sacim var zaten yolma lutfen ama sunu itiraf edeyim hadi aksam yemeginde bir iki tursu bisi olmaz ondan bikac catalda pilaki aldım bunlar yolunmayi hakettirmez degil mi?

Çikolatam hoşgeldin canım. Yazdığını okudum sen avrupadaymışsın . Netten araştıracam bir sorun olursa sana sorarım yine arkadaşım var demişsin ya. Eylül ayınde istanbuldayım 2 hafta sonu arka arkaya. Küçük çekmece arel üniversitesinde işimle ilgili bir eğitime katılmıştım. Ama istanbulu pek bilmediğim için üniversiteyle oranın yurdunda kaldım yurt arasinda gittim geldim. Orda tanıştığım bir bayan arkadaşım beni floryaya götürdü harika bir yer bayıldımm:))
Belki bir gün hep beraber bir yerde buluşuruz bellimi olurr:)

İyi geceler gece kuslari :))

Cocom sana bakmaya geldim ama gelmemissin(( ayran asini yaptinmmi sonucu ne oldu yarin ogreniriz artik .

Mehal ne kaynaksin kizz, lorel hardi ha ha :))))
Gecmis olsun sendemi sifayi kaptin (

Menulerinize bakinca baya az yediginizi goruyorum arkadaslar . İlersi icin bu nasil tepki verir bilmem. İlk haftalar bukadar kismayin derim . Tabi uzun suredir diyetde iseniz bisi diyemem ...

Ben buaksami hasarsiz atlattim :)))

Bijom demek kucuklukden aksam yemegi yemiyorsun . Aslinda saglik acisindan senin yaptigin dogru ..

Mersam benim 3 yavrum var canim 19 ve 15 yasinda kizlarim 14yasindada oglusum var .rabbim hepimizin evladini bagislasin ...

çok uzun bir geçmiş cevaplaması yaptım, hepinize bişeyler yazdım lakin sistem kabul etmedi. tüm yazdıklarım silindi.. baştan yazmam da mümkün değil arkadaşlar çünkü çok uzun ve yapmam gerekenler var...
çok sinir oldum yani !!!!!

en başa kadar gidemeyeceğim ama birkaç hatırladığımı yazıcam...
sesime iltifat eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...Allah vermiş bize ait değil aslında :)
bijomun toprağına ben bakmak isterdim en çokkk.. çocukları çoook seviyorum çünküm :)
loren ile hardi mevzusuna çok güldüm hahahahah iyi benzetme..
aramıza katılan başka arkadaşlar da olmuş ama nicklerini hatırlamıyorum hoşgelmişler.
mustangım totoyu kaldırmış sonunda darısı bijomun başına :))

Ayy iki tel sacim var zaten yolma lutfen ama sunu itiraf edeyim hadi aksam yemeginde bir iki tursu bisi olmaz ondan bikac catalda pilaki aldım bunlar yolunmayi hakettirmez degil mi?

yok yok bunlar iki tel saçını yolmaya değecek şeyler değil şekerim

tamam eğer halledemezsen haberim olsun canım..
ay tabi buluşuruz biz bijomla buluştuk mesela.. yapalım bunu bir gün !!

bugün bir arkadaşımla buluştum. kilosu olan ve bunu pek dert etmeyen bir kızdı. ara ara diyet yapardı ama 3 gün sürerdi.
bir ayda 8 kilo vermiş...
evlenip ayrılmış bir arkadaş bu, aynı benim gibi.. son zamanlarda çok sevdiği bir erkek arkadaşı vardı. çocuk buna demiş ki "sen evleni ayrılmışsın, benim ailem bunu sorun yapar" ........ tabii bizim kız delirmiş. çocuktan ayrıldığı gibi yemeden içmeden kesilmiş. bildiğiniz yaşamak için yiyor artık ve sonuç 1 ayda 8 kilo!
yani az yiyorsun diyoruz ya bijoma filan bazn... aç kalan zayıfıyor arkadaşlar. 2 kere 2 dört eder... tamam acımızdan ölmeyelim ama cidden en azından akşamları aç yatmak çok işe yarıyor. şuan çok açım ama yememem lazım. hatta hayatım boyunca gece aç yatmak zorundaym çünkü ben kilo alıyorum. şanslı gruptan değilim...inşallah başarırız...

Açlıktan uyuyamıyorummmm. Bir bardak diyet süt içtim tarçınlı inşallah sabah tartıda o sütü görmemmm. Gece gece kafayı yedim kendime terapi yapıyorum .ben aç değilim çok tokum. Hiç acikmadımkiii:what:

Merhabalarrrr
Günaydinlarrr herkesi. Valla kusura bakmayin hic ugriyamiyorum buraya. Evdekinden daha mesgulüm ya.. Kilomuz yazip cikacagim. 83,9 kilom dün benimkiler beni ziyarete geldiler. Iyi göründügümü söylediler. Sevindim bende. Bu yabanci Sehri dolastik biraz. Dondurma yiyelim dediler. Ben bir kahve ictim. Aferin bana degilmi.cok Gurur duydum kendimle. Demek oluyormus.
Ya Aslinda bukadar diyet ve spora az gitmis kilom ama kasmi yaptim nedir. Hadi hayirlisi. Öptüm hepinizi

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Oyy mersam kıyamam sana kuzum ne zor bir durum işte kriz anı bu ama atlatmışsın şükür

Çikolatam arkadaşına öyle davranan çocukta dingilin taa kendisiymiş önce aklı nerdeydi acaba öküz

Veeee kilommmmmmm 81kg olmuşum 👌

Günaydınlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…