Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mersam böyle yaparsan o sütü tartıda görme ihtimalin çok fazla... böyle düşünme..sütü tartıda görmekte nedir süt midene giriyor orda yağ halini alıp vücudunamı yapışıyor..su gibi içtin bitti gidecek elbet kıyıda köşede saklanacak hali yok.... sen böyle korkmayı bırak lütfen ..yediğin herşeyin sana sağlık getirdiğini düşün... vücuduna giren her besinin senin zayıflamana yardımcı olduğunu düşün... kesinlikle göreceksin...
abla o zaman çabuk geçsin bir ay ne kadar kaldı 2.5 haftamı..seni özledik bizz
günaydın şekerim...

günaydın takımcım..ben tartılmaya korkuyorum istanbula gitmeden önceki gece çok iyiydi aslında tartılmıştım ama 10 saat hareketsiz yolculuktan sonra topladığım ödemi hala atamadım ayaklarım davul gibi şiş ve acı veriyor...bugün dışarda az işim var atölyeme geçeceğim..dönüşte yazayım kilomu...hepinize mutlu olacağınız bir gün diliyorum..

GÜNAYDIN VEDE HAYIRLI CUMALAR EFENİM

bende durumlar fena değil .lapa bu haftanın fazlalıklarını atmış... duruma göre her perşembe yapabilirim

kilo bildirimi ..

başlangıç.... . 70.6
geçen hafta ... 69.5
bu hafta ....... .68.8

giden 700 gr.

hedef kilom 63 olsun daha aşagıda olursa oda kabulüm

benim için iyi sonuç bu haftanın bol gezmeli piknikli geçtigini düşünürsek

günaydın
öyle acıkmışım ki tartıldım ve hemen kendini mutfaga attım

kilom: 72,1

hafta içi daha düşüğünü görmüştüm herhalde regl şişkinliği henüz inmedi...

başta mustangım olmak üzere kilo veren herkeşleri tebrik ediyorummm

cukulam kesinlikle akşam aç yatmak çok işe yarıyor . gün boyu çok diyet yapmasan sadece dikkat etsen vede aç yatsan o bile sonuç veriyor inan ...
az yemek kilo vermek meselesine gelince canım evet az eşittir kilo kaybı 2 kere 2 .....4 eder kadar kesin .ama hayat boyu böyle az yiyeceksen . normal yemeye geçincede eski kiloları vede hatta daha fazlasını almakda 2 kere 2... 4 eder kadar kesin ..

bende akşam çok açıkıyorum ama gece 9,10 oldukdan sonra artık bişi hisetmiyorum ... bende çok guruldarsam 1 lokma peynir atarım agızıma ..

Son düzenleme:
günaydınlar vede hayırlı cumalar herkese . dünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet zeytin

ara
3 adet gün kurusu

öğlen
3 adet erik
2 adet kayısı

akşam
2 yumurta ile yapılmış salata
ayran

spor olarakta koşu bandında 45 dk yürüyüş 1 saat plates

Günaydın kıslarrbende kilomu söyliyim geçen hafta 91 di bu sabah 88.50 yani 2.50 kg gittiiii:):sly:
vay vay vay tebrikler mersa
tebrik ederim bijom
yahu geçen haftayı hatırlayan var hatırlamayan var . malum sakıza gidip sakızsız dönenler var aramızda geçen haftaki kilolarınızıda yasın sana
tebrikler mehalim
reyhan abla sen zayıflama kampınamı gittin ben bu konuya fransızda

sporun için ayrıca tebrikler nazlışım

Aebenim ben önceki hafta 83.6 ile başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam .Geçen hafta evde tartılmayı unutmuştum okuldaki normal baskülde tartıldım gramları göstermiyordu 82 çıkmıştım .bu hafta da evde tartıldım sabah 81 kg çıktım yani ne oluyor 2 haftada toplamda 2.6 kg kadar vermişim

aeben ( 70.6 / 68.8 / ) ( yeni üye )
bijoux ( 74.3 / 72.1 / ) ( hedef kilo 62.0 ) (diskalifiye )
chocolategir ( 94.5 / / ) (hedef kilo 70.0 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış)
cocostar ( 61 / / ) ( hedef kilo 53.0 ) ( yeni üye )
Kalliste ( 105.0 / / ) ( hedef kilo 80.0 ) ( yeni üye )
mersa ( 90.0 / 88.50 ) ( hedef kilo 75 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış )
_Mustang_ ( 83.6 / 81.0 / ) ( hedef kilo 60.0 ) ( yeni üye )
reyhanxx54 ( 85 / 83.9 / ) ( hedef kilo 70.0 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış )

Şu anda ki durum bu arkadaşlar. Ben eski listeyi kopy yaptım sanırım bu listeye eklenecek arkadaşlar var . Kütahyam masum naz başka aklıma gelmiyor ama

günaydınnnn güzel cuma günündennn :))

ben p.tesi tartılmıştım onu baz alarak bildirim yapayım
ilerleyen haftalarda cumadan cumaya tartılırım..

ptesi :67,9
bu hafta:67,4
giden :500

kilo dengem çok garip benim mesela 66.8 dim ama birden 67 leri gördüm yine hafif kaçamaklar yüzünden
bayramd atatil planı var umarım 60 olabilirim:26::26:

kızlar size takımı sallıycaz demiştim kalistee duy sesimiiiii .aslında dün sabah tam 3 kilo görünüyodu ama 3 gündür tuvalet olayı yok akşam form çayı içtim yine bişey yok. ayyyycanımda çok tatlı çikolata istiyodu o zaman kuru kaysı aldırim hemen. kromumuda içmeyi unuttum.
sayın kaptanım bijom ve eski kaptanım yeni denetmenim kalistee napın edin beni takıma koyun yoksa sizin için çok büyük kayıbım.

dünki menümü yazayım..
ben ofisten çıkmadan 6 gibi yiyip çıkıyorum başka bişiy yemiyorum çünkü eve git çocukalrı al yedir derken çok geç kalmış oluyorum yemek yemeye

kahvaltı
1 dlm kızamış tb ekmegi
domtaes salatalık
lor-2 zeytin

öglen
tavuk salata
ayran

ara
2 kaysı
3 yeni dünya
sade nescafe

akşam
yulaf kepegindne bazlama
1 kase cacık

3 mil leisle

mermaha mersa bend eçok kabzılık çekiyorum malesef form çaylarıda etki etmiyor artık
bazne ilaç alıyorum cuma akşamları özelliklee evde oldugum için ertesi gün sorun olmuyor

a101 markette mest form çay var tavsiye ederim en etkilisi(reklam mı oldu)

2 hafta içinde olsa güzel gtimiş mehalim

3 kiloyla seni almazlarsa ben tümden atarlar mersammm

Son düzenleme:
günaydın takımım
benden ancak 500 gr gitmiş ama şükür diyorum
kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum
veremeyenler de üzülmesinler haftaya İnşaAllah

aeben ( 70.6 / 68.8 / ) ( yeni üye )
bijoux ( 74.3 / 72.1 / ) ( hedef kilo 62.0 ) (diskalifiye )
chocolategir ( 94.5 / / ) (hedef kilo 70.0 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış)
cocostar ( 61 /60,5 / ) ( hedef kilo 53.0 ) ( yeni üye )
Kalliste ( 105.0 / / ) ( hedef kilo 80.0 ) ( yeni üye )
mersa ( 90.0 / 88.50 ) ( hedef kilo 75 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış )
_Mustang_ ( 83.6 / 81.0 / ) ( hedef kilo 60.0 ) ( yeni üye )
reyhanxx54 ( 85 / 83.9 / ) ( hedef kilo 70.0 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…