Belki bir gün hep beraber bir yerde buluşuruz bellimi olurr:)
Açlıktan uyuyamıyorummmm. Bir bardak diyet süt içtim tarçınlı inşallah sabah tartıda o sütü görmemmm. Gece gece kafayı yedim kendime terapi yapıyorum .ben aç değilim çok tokum. Hiç acikmadımkiii:what:
abla o zaman çabuk geçsin bir ay ne kadar kaldı 2.5 haftamı..seni özledik bizzMerhabalarrrr
Günaydinlarrr herkesi. Valla kusura bakmayin hic ugriyamiyorum buraya. Evdekinden daha mesgulüm ya.. Kilomuz yazip cikacagim. 83,9 kilom dün benimkiler beni ziyarete geldiler. Iyi göründügümü söylediler.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
günaydın şekerim...Oyy mersam kıyamam sana kuzum ne zor bir durum işte kriz anı bu ama atlatmışsın şükür
Çikolatam arkadaşına öyle davranan çocukta dingilin taa kendisiymiş önce aklı nerdeydi acaba öküz
Veeee kilommmmmmm 81kg olmuşum 👌
Günaydınlarr
cukulam kesinlikle akşam aç yatmak çok işe yarıyor . gün boyu çok diyet yapmasan sadece dikkat etsen vede aç yatsan o bile sonuç veriyor inan ...bugün bir arkadaşımla buluştum. kilosu olan ve bunu pek dert etmeyen bir kızdı. ara ara diyet yapardı ama 3 gün sürerdi.
bir ayda 8 kilo vermiş...
evlenip ayrılmış bir arkadaş bu, aynı benim gibi.. son zamanlarda çok sevdiği bir erkek arkadaşı vardı. çocuk buna demiş ki "sen evleni ayrılmışsın, benim ailem bunu sorun yapar" ........ tabii bizim kız delirmiş. çocuktan ayrıldığı gibi yemeden içmeden kesilmiş. bildiğiniz yaşamak için yiyor artık ve sonuç 1 ayda 8 kilo!
yani az yiyorsun diyoruz ya bijoma filan bazn... aç kalan zayıfıyor arkadaşlar. 2 kere 2 dört eder... tamam acımızdan ölmeyelim ama cidden en azından akşamları aç yatmak çok işe yarıyor. şuan çok açım ama yememem lazım. hatta hayatım boyunca gece aç yatmak zorundaym çünkü ben kilo alıyorum. şanslı gruptan değilim...inşallah başarırız...
Açlıktan uyuyamıyorummmm. Bir bardak diyet süt içtim tarçınlı inşallah sabah tartıda o sütü görmemmm. Gece gece kafayı yedim kendime terapi yapıyorum .ben aç değilim çok tokum. Hiç acikmadımkiii:what:
vay vay vayGünaydın kıslarrbende kilomu söyliyim geçen hafta 91 di bu sabah 88.50 yani 2.50 kg gittiiii:):sly:
tebrik ederim bijomgünaydın
öyle acıkmışım ki tartıldım ve hemen kendini mutfaga attım
kilom: 72,1
hafta içi daha düşüğünü görmüştüm herhalde regl şişkinliği henüz inmedi...
başta mustangım olmak üzere kilo veren herkeşleri tebrik ediyorummm
yahu geçen haftayı hatırlayan var hatırlamayan var . malum sakıza gidip sakızsız dönenler var aramızdaOyy mersam kıyamam sana kuzum ne zor bir durum işte kriz anı bu ama atlatmışsın şükür
Çikolatam arkadaşına öyle davranan çocukta dingilin taa kendisiymiş önce aklı nerdeydi acaba öküz
Veeee kilommmmmmm 81kg olmuşum 👌
Günaydınlarr
reyhan abla sen zayıflama kampınamı gittin ben bu konuya fransızdaMerhabalarrrr
Günaydinlarrr herkesi. Valla kusura bakmayin hic ugriyamiyorum buraya. Evdekinden daha mesgulüm ya.. Kilomuz yazip cikacagim. 83,9 kilom dün benimkiler beni ziyarete geldiler. Iyi göründügümü söylediler. Sevindim bende. Bu yabanci Sehri dolastik biraz. Dondurma yiyelim dediler. Ben bir kahve ictim. Aferin bana degilmi.cok Gurur duydum kendimle. Demek oluyormus.
Ya Aslinda bukadar diyet ve spora az gitmis kilom ama kasmi yaptim nedir. Hadi hayirlisi. Öptüm hepinizi
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
sporun için ayrıca tebrikler nazlışımgünaydınlar vede hayırlı cumalar herkese . dünkü menüm
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet zeytin
ara
3 adet gün kurusu
öğlen
3 adet erik
2 adet kayısı
akşam
2 yumurta ile yapılmış salata
ayran
spor olarakta koşu bandında 45 dk yürüyüş 1 saat plates
kızlar size takımı sallıycaz demiştim kalistee duy sesimiiiii .aslında dün sabah tam 3 kilo görünüyodu ama 3 gündür tuvalet olayı yok akşam form çayı içtim yine bişey yok. ayyyycanımda çok tatlı çikolata istiyodu o zaman kuru kaysı aldırim hemen. kromumuda içmeyi unuttum.
sayın kaptanım bijom ve eski kaptanım yeni denetmenim kalistee napın edin beni takıma koyun yoksa sizin için çok büyük kayıbım.
Aebenim ben önceki hafta 83.6 ile başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam .Geçen hafta evde tartılmayı unutmuştum okuldaki normal baskülde tartıldım gramları göstermiyordu 82 çıkmıştım .bu hafta da evde tartıldım sabah 81 kg çıktım yani ne oluyor 2 haftada toplamda 2.6 kg kadar vermişim
kızlar size takımı sallıycaz demiştim kalistee duy sesimiiiii .aslında dün sabah tam 3 kilo görünüyodu ama 3 gündür tuvalet olayı yok akşam form çayı içtim yine bişey yok. ayyyycanımda çok tatlı çikolata istiyodu o zaman kuru kaysı aldırim hemen. kromumuda içmeyi unuttum.
sayın kaptanım bijom ve eski kaptanım yeni denetmenim kalistee napın edin beni takıma koyun yoksa sizin için çok büyük kayıbım.
COCOM 1 saattir aşagıdasın yahu 1 mesaj yazmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?