Merhabalarrrr
Günaydinlarrr herkesi. Valla kusura bakmayin hic ugriyamiyorum buraya. Evdekinden daha mesgulüm ya.. Kilomuz yazip cikacagim. 83,9 kilom dün benimkiler beni ziyarete geldiler. Iyi göründügümü söylediler. Sevindim bende. Bu yabanci Sehri dolastik biraz. Dondurma yiyelim dediler. Ben bir kahve ictim. Aferin bana degilmi.cok Gurur duydum kendimle. Demek oluyormus.
Ya Aslinda bukadar diyet ve spora az gitmis kilom ama kasmi yaptim nedir. Hadi hayirlisi. Öptüm hepinizi
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Oyy mersam kıyamam sana kuzum ne zor bir durum işte kriz anı bu ama atlatmışsın şükür
Çikolatam arkadaşına öyle davranan çocukta dingilin taa kendisiymiş önce aklı nerdeydi acaba öküz
Veeee kilommmmmmm 81kg olmuşum 👌
Günaydınlarr
yaaa ben de gelcemmm
mersam böyle yaparsan o sütü tartıda görme ihtimalin çok fazla... böyle düşünme..sütü tartıda görmekte nedir süt midene giriyor orda yağ halini alıp vücudunamı yapışıyor..su gibi içtin bitti gidecek elbet kıyıda köşede saklanacak hali yok.... sen böyle korkmayı bırak lütfen ..yediğin herşeyin sana sağlık getirdiğini düşün... vücuduna giren her besinin senin zayıflamana yardımcı olduğunu düşün...kesinlikle göreceksin...
abla o zaman çabuk geçsin bir ay ne kadar kaldı 2.5 haftamı..seni özledik bizz
günaydın şekerim...
günaydın takımcım..ben tartılmaya korkuyorum istanbula gitmeden önceki gece çok iyiydi aslında tartılmıştım ama 10 saat hareketsiz yolculuktan sonra topladığım ödemi hala atamadım ayaklarım davul gibi şiş ve acı veriyor...bugün dışarda az işim var atölyeme geçeceğim..dönüşte yazayım kilomu...hepinize mutlu olacağınız bir gün diliyorum..
GÜNAYDIN VEDE HAYIRLI CUMALAR EFENİM
bende durumlar fena değil .lapa bu haftanın fazlalıklarını atmış... duruma göre her perşembe yapabilirim
kilo bildirimi ..
başlangıç.... . 70.6
geçen hafta ... 69.5
bu hafta ....... .68.8
giden 700 gr.
hedef kilom 63 olsun daha aşagıda olursa oda kabulüm
benim için iyi sonuçbu haftanın bol gezmeli piknikli geçtigini düşünürsek
günaydın
öyle acıkmışım ki tartıldım ve hemen kendini mutfaga attım
kilom: 72,1
hafta içi daha düşüğünü görmüştüm herhalde regl şişkinliği henüz inmedi...
başta mustangım olmak üzere kilo veren herkeşleri tebrik ediyorummm
3 günde 500 gram çokk iyiiigünaydınnnn güzel cuma günündennn :))
ben p.tesi tartılmıştım onu baz alarak bildirim yapayım
ilerleyen haftalarda cumadan cumaya tartılırım..
ptesi :67,9
bu hafta:67,4
giden :500
kilo dengem çok garip benim mesela 66.8 dim ama birden 67 leri gördüm yine hafif kaçamaklar yüzünden
bayramd atatil planı var umarım 60 olabilirim:26::26:
kız yok dün 3 tü bu gün sabah 2.5. ne bilim dün kaliste öyle bişeyler diyodu anlamadım zaten.3 kiloyla seni almazlarsa ben tümden atarlar mersammm
günaydınlar vede hayırlı cumalar herkese . dünkü menüm
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet zeytin
ara
3 adet gün kurusu
öğlen
3 adet erik
2 adet kayısı
akşam
2 yumurta ile yapılmış salata
ayran
spor olarakta koşu bandında 45 dk yürüyüş 1 saat plates
mustangcım yeni gelen arkadaşlar deneme dönemindeler henüz.. bir iki hafta böyle takılalım demiştik..
gün içinde paylaşımlarınızı bekliyoruz arkadaşlaramcımız aynı, olabildiğince yazışıp birbirimizi motive etmek..
valla eğer şu yeni üye bölmedir çarpmadır hesapları olmasa hakatten mersamın dediği gibi sallayacakmışız ortalığı
o zaman ne yapıyoruz haftaya da aynen asılıyoruz hem bireyselde hem takım bazında derece alıyoruuuzzz
2 hafta sonra listedeyiz o halde degilmi
tabi paylaşım ve takip oldugu sürece:)
mustangcım yeni gelen arkadaşlar deneme dönemindeler henüz.. bir iki hafta böyle takılalım demiştik..
gün içinde paylaşımlarınızı bekliyoruz arkadaşlaramcımız aynı, olabildiğince yazışıp birbirimizi motive etmek..
valla eğer şu yeni üye bölmedir çarpmadır hesapları olmasa hakatten mersamın dediği gibi sallayacakmışız ortalığı
o zaman ne yapıyoruz haftaya da aynen asılıyoruz hem bireyselde hem takım bazında derece alıyoruuuzzz
ablam günaydın özledik seni sen neler başardın bu seferde halledersin eminim.hani pikinili resimlerin bekliyorum . sen koy söz bende koyacammm
mustang canım açlıktanmı rahatsızlığımdanmı bilemedim sabahladık bu gün karı koca tarçında bizimle beraber dolaştı yavrum ben uyumazsam oda uyumuyor.
gel anacım gel isterseniz bizim burda toplaşırız hep beraber. yada istanbulda gezeriz. inşallah neden olmasın kısmett
canım denetmenim doğru diyonda 3 gün tuvalete çıkmazsan yediklerinin hayalen çıkıp gittiklerini düşünebilirmisinnnnhadi tartılda gelllll aslında erkenden tartıldın ama olaya heyecan katıyon demi kesin beni geçmişsindir. tamam katlanacam bu yenilgiye kilonu yaz hadiiii
çok iyiaebenim hepimiz harikayız
bijom seninle nerdeyse başabaş vermişiz harikasın kaptanımmm
3 günde 500 gram çokk iyiii
kız yok dün 3 tü bu gün sabah 2.5. ne bilim dün kaliste öyle bişeyler diyodu anlamadım zaten.
naz çok güzel canım ama biraz proteini arttır mesela öğlenleri
kız ne bölmesi çarpması yazın gitsin işte bir daha benden bu kadarını bulamazsınız söyliyim 2 olmak üzere diyete başlayalı durur artık haftada 500 gr bilemedin 1 kilo verebilirim.
neden olmasın
evet paylaşım ve takip şart tabi..
zaten az kilon kalmış 2 haftaya listeye girsen 2 hafta sonra da mezun ederiz seni biz
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karbonatli-su-ile-zayiflama-kuru-nasil-yapilir-48030.html
ya bunu çok duyuyorum dün yine bi tanıdık söyledi de nasıl içilir ki karbonatlı su yahu :44:
ben içiyorum bijo 1.25 lik bir şişem var çay kaşıgnın yarısı kadar atıyorum bir süre sonra alışıyor insan tadına
evet olacağızBir soru daha bu hafta cuma yarışmasına dahil olacakmıyız
tebrikler kızzzzz gel öpiyimGeç uyudum ancak uyanabildim geciktim kusura bakmayın...
5 gündür diyetteym.. Sonuç : 92.9
evet olacağız
tebrikler kızzzzz gel öpiyim
hadi ya meğer aradığım cevap çok yakınımdaymış
nerden aldın karbonatı peki ve bir yan etkisi oluyor mu? 1,25 i gün içinde bitirip ertesi gün başka mı yapıyorsun ve etki gördün mü hakatten?
Geç uyudum ancak uyanabildim geciktim kusura bakmayın...
5 gündür diyetteym.. Sonuç : 92.9
teşekkürler verdiğin bilgiler için. markete gidip aldım karbonat. başak marka ama içindekilere baktım sadece sodyum bikarbonat yazıyor yani bize lazım olan şey. başka katkısı yok. ecz gidebildigim zaman ingiliz karbonatı da alırım. araştırdım bir tek zayıflamaya değil çok şeye faydası varmış. bakalım deneyelimben günde 3 lt su içiyorum 1,255 şişem ofiste duruyor ve ikiz dolduruyorum her seferinde yarım çay kaşıgı atıyorum karbonat,
valla incelidm gibi ve enerjik oluyorum sabah 6 da kalkıp spor yapıp kahvaltı yapıp işe geliyorum misal karbonat içmeden uyanamıyordum.
eczanede satılan ingiliz karbonatı varmı o daha iyiymiş ama ona en yakında a101 de satılan diyar marka karbonat..
aben ablada içiyordu bir dönem oda bilit etkilerini
maydanoz olayımMersaaaa sen fotolarında hiç öle 90 gibi durmuyon sen emin misin tartın bozuk olmasın 🙊 yada boyun çok uzun anlamadım gitti 😸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?