Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mustangcım yeni gelen arkadaşlar deneme dönemindeler henüz.. bir iki hafta böyle takılalım demiştik..
gün içinde paylaşımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar amcımız aynı, olabildiğince yazışıp birbirimizi motive etmek..

valla eğer şu yeni üye bölmedir çarpmadır hesapları olmasa hakatten mersamın dediği gibi sallayacakmışız ortalığı
o zaman ne yapıyoruz haftaya da aynen asılıyoruz hem bireyselde hem takım bazında derece alıyoruuuzzz

Son düzenleme:

ablam günaydın özledik seni sen neler başardın bu seferde halledersin eminim.hani pikinili resimlerin bekliyorum . sen koy söz bende koyacammm

mustang canım açlıktanmı rahatsızlığımdanmı bilemedim sabahladık bu gün karı koca tarçında bizimle beraber dolaştı yavrum ben uyumazsam oda uyumuyor.

yaaa ben de gelcemmm

gel anacım gel isterseniz bizim burda toplaşırız hep beraber. yada istanbulda gezeriz. inşallah neden olmasın kısmett

canım denetmenim doğru diyonda 3 gün tuvalete çıkmazsan yediklerinin hayalen çıkıp gittiklerini düşünebilirmisinnnn hadi tartılda gelllll aslında erkenden tartıldın ama olaya heyecan katıyon demi kesin beni geçmişsindir. tamam katlanacam bu yenilgiye kilonu yaz hadiiii

çok iyiaebenim hepimiz harikayız

bijom seninle nerdeyse başabaş vermişiz harikasın kaptanımmm

3 günde 500 gram çokk iyiii
3 kiloyla seni almazlarsa ben tümden atarlar mersammm
kız yok dün 3 tü bu gün sabah 2.5. ne bilim dün kaliste öyle bişeyler diyodu anlamadım zaten.

naz çok güzel canım ama biraz proteini arttır mesela öğlenleri

2 hafta sonra listedeyiz o halde degilmi

tabi paylaşım ve takip oldugu sürece:)

2 hafta sonra listedeyiz o halde degilmi

tabi paylaşım ve takip oldugu sürece:)

neden olmasın
evet paylaşım ve takip şart tabi..
zaten az kilon kalmış 2 haftaya listeye girsen 2 hafta sonra da mezun ederiz seni biz

Son düzenleme:

kız ne bölmesi çarpması yazın gitsin işte bir daha benden bu kadarını bulamazsınız söyliyim 2 olmak üzere diyete başlayalı durur artık haftada 500 gr bilemedin 1 kilo verebilirim.

aslında dünkü menümü hiç o şekilde planlamadım . işyerindeki şöföre salata için malmezeme ve kuruyemiş aldırdım ama sağolsun şöför markettekilerle tartışınca herşeyi kasada bırakıp gelmiş haliyle bende aç kaldım dün genelde 5 ten sonra bişey yemiyorum spora gidiyorum eve gelmem 9 oluyor o saatte de bişey yemiyorum

kız ne bölmesi çarpması yazın gitsin işte bir daha benden bu kadarını bulamazsınız söyliyim 2 olmak üzere diyete başlayalı durur artık haftada 500 gr bilemedin 1 kilo verebilirim.

olur olur yine ablam kaçamak yapma yine olur niye olmasın

kallisim dikkat dikkat burada aşırı bir fırtına söz konusu. hava aşırı karardı ve çok hızlı yağmur yağmaya başladı birden dolu gibi bişey. gökgürültüleri de cabası. hani dışarı falan çıkacaksan uyarayım dedim

Son düzenleme:
neden olmasın
evet paylaşım ve takip şart tabi..
zaten az kilon kalmış 2 haftaya listeye girsen 2 hafta sonra da mezun ederiz seni biz

çok hızlı bir şekildeee takıma giriş- çıkış yapmış olurum :)
keşke öyle olsa ama benim kilollaırm çok inatçıdır

ben bi güncelleyim çizelgemi

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karbonatli-su-ile-zayiflama-kuru-nasil-yapilir-48030.html
Bir cezvede suyu kaynatın. içine bir silme çay kaşığı karbonat atın soğuyuncaya kadar bekleyin ve onu bir litreye tamamlayacak şekilde bir şişeye boşaltın. o gün bitirin şişeyi. zira 12 saat sonra ph tekrar düşmeye başlıyor.

ya bunu çok duyuyorum dün yine bi tanıdık söyledi de nasıl içilir ki karbonatlı su yahu :44:

dün konuştuğum kişi de 7 kg verdiğini söyledi ama tadını sormayı unuttum :44:

Son düzenleme:
ben içiyorum bijo 1.25 lik bir şişem var çay kaşıgnın yarısı kadar atıyorum bir süre sonra alışıyor insan tadına

hadi ya meğer aradığım cevap çok yakınımdaymış
nerden aldın karbonatı peki ve bir yan etkisi oluyor mu? 1,25 i gün içinde bitirip ertesi gün başka mı yapıyorsun ve etki gördün mü hakatten?

ben günde 3 lt su içiyorum 1,255 şişem ofiste duruyor ve ikiz dolduruyorum her seferinde yarım çay kaşıgı atıyorum karbonat,
valla incelidm gibi ve enerjik oluyorum sabah 6 da kalkıp spor yapıp kahvaltı yapıp işe geliyorum misal karbonat içmeden uyanamıyordum.
eczanede satılan ingiliz karbonatı varmı o daha iyiymiş ama ona en yakında a101 de satılan diyar marka karbonat..

aben ablada içiyordu bir dönem oda bilit etkilerini

Mersaaaa sen fotolarında hiç öle 90 gibi durmuyon sen emin misin tartın bozuk olmasın 🙊 yada boyun çok uzun anlamadım gitti 😸

teşekkürler verdiğin bilgiler için. markete gidip aldım karbonat. başak marka ama içindekilere baktım sadece sodyum bikarbonat yazıyor yani bize lazım olan şey. başka katkısı yok. ecz gidebildigim zaman ingiliz karbonatı da alırım. araştırdım bir tek zayıflamaya değil çok şeye faydası varmış. bakalım deneyelim

Mersaaaa sen fotolarında hiç öle 90 gibi durmuyon sen emin misin tartın bozuk olmasın 🙊 yada boyun çok uzun anlamadım gitti 😸
maydanoz olayım beni de görenler kiloma inanmıyorlar. başka bir 70 li kilolarda olan biriyle yan yana gelince ben zayıf kalıyorum. sanırım kemik ve kas yogunluguyla ilgili bişey bu.. ablacıgımın fotolarını ben de görüyorum facede hakatten hiç 90 gibi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…