bu saatte de bildirim yapabilirsin o konuda problem yok.. daha kallisim de yapmadı bildirimGUnaydin kizlar tebrik ederim herkes basarılı olmuş. Daha ne olsun dilerim istikrarlı bi şekolde jepimiz devam ederiz.
Ben listeye girmek istemiyorum bakınız şekil A yeni uyandi bildirim kaçtı mesala bu yüzden istemiyorum beni biliyorum ...
Gece arkadasla sabahladık ders calistik 5 6 olmustu saat eve gectigimde ama. Öldüm açlıktan bışiy yemedim bir kahve sadece e beklenen karın agrılı dönem bugün kıvranmaca var bana tartı inat etti ama bikacgun sonrasi icin umutluyum gözle gorülüyor zayıfladım yani napayım ben daha diyet istikrarlı sporda var(dı) neyse moral bozmak yok devammm....
facebook da buldum bir adam var yazmiyim adını şimdi sodyum bikarbonat olması yeterli yazmış fakat ben de o kücük karbonat poşetlerinden aldım da günde 3 tane çok fazla yahuBu karbonat alkali diyet olaylarını cok okudum kulaga hos geliyor.Ama gecen hafta iki komsumla gorustum harfi harfine uyguladik 2 arkadas ve ikimizde kilo aldik gocek mide yanbel taraflarimiz şisti hamile gibi gorunum vardi gercekten karbonati gunde 3 kucuk k paket icmisler netten okumuslar kabbartma tozu vanilya paketi gibi karbonat paketinden 3 tane gunde ...ben ingiliz karbonati yada alkali damla olmasi gerekiyor diye okumustum dedim yok biz arastirdik dediler bildiklerim bu şekilde..
Bu karbonat alkali diyet olaylarını cok okudum kulaga hos geliyor.Ama gecen hafta iki komsumla gorustum harfi harfine uyguladik 2 arkadas ve ikimizde kilo aldik gocek mide yanbel taraflarimiz şisti hamile gibi gorunum vardi gercekten karbonati gunde 3 kucuk k paket icmisler netten okumuslar kabbartma tozu vanilya paketi gibi karbonat paketinden 3 tane gunde ...ben ingiliz karbonati yada alkali damla olmasi gerekiyor diye okumustum dedim yok biz arastirdik dediler bildiklerim bu şekilde..
Canlarım karbonat dediğiniz şey maden suyu ile işlevi aşşa yukarı aynı . Hazmı kolaylaştordığı için tercih edilir
bende çok seviyorum bunuu
İbenide ekleyin face grubuna
3 paket karbonatmı ayy onlar kabarmışlardır resmen çok fazla ya ben toplama 1.5 çay kaşıgı kadar içiyorum topamda
Merhaba arkadaşlar
Ben 3.takımdan geliyorum bu haftaki hedefimi tutturamadığım gibi bide + çıktım, aslında kaçamak yapmadım ama düzensiz ve az yedim arkadaşlarım beni uyardı metabolizman yavaşlar diye ama dinlemedim sonuç ortada vereceğime 400gr aldım. Tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum bu hafta düzenli menü paylaşıp spor yapacağıma söz veriyorum
Merhaba arkadaşlar
Ben 3.takımdan geliyorum bu haftaki hedefimi tutturamadığım gibi bide + çıktım, aslında kaçamak yapmadım ama düzensiz ve az yedim arkadaşlarım beni uyardı metabolizman yavaşlar diye ama dinlemedim sonuç ortada vereceğime 400gr aldım. Tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum bu hafta düzenli menü paylaşıp spor yapacağıma söz veriyorum
İnsallah ama takılı kaldm aynı kiloya ben hep kilolu ydum cocuklugum dan bebekligim den beri hamilelikte düsünuyorum biraz daha versem hızlıca guzel olcak herseyTebrikler saglikli olani yapmissin spor yapmiyosan spor yapma zamanin gelmis direnc noktasindasin buraya gelince birazdaha az kalori biraz daha fazla spor ve bol sabir gerekiyo direnc bir kirilsin gene gider tıkır tıkır inş.
ben içiyorum bijo 1.25 lik bir şişem var çay kaşıgnın yarısı kadar atıyorum bir süre sonra alışıyor insan tadına
lili canım genelde ilk aylarda verdigin gibi devam etmez ama bunun çin bazı degişik menüler deneye bilirsin .... bazan diyet yapıyor sannıyoruz kendimizi ama öz eleştiri yaptıgımızda aslında diyet yapmadıgımız ortaya çıkıyyor (kendimden örnek verdim) .
heye unuttum aslında bim benim çok yakımındada üşendim tekrar gitmeye
İlahi mehallllaslında burada kalarak kilosunu bi anlamda korudu desek oda olur . 5 kilo cibarında verip tekrar alıyor .benim gibi .ama farkımız ben diyet yapmadım çogu zaman
canın dedikodumu çekti
hehee foto montajjjjjMersaaaa sen fotolarında hiç öle 90 gibi durmuyon sen emin misin tartın bozuk olmasın 🙊 yada boyun çok uzun anlamadım gitti 😸
teşekkürler verdiğin bilgiler için. markete gidip aldım karbonat. başak marka ama içindekilere baktım sadece sodyum bikarbonat yazıyor yani bize lazım olan şey. başka katkısı yok. ecz gidebildigim zaman ingiliz karbonatı da alırım. araştırdım bir tek zayıflamaya değil çok şeye faydası varmış. bakalım deneyelim
maydanoz olayımbeni de görenler kiloma inanmıyorlar. başka bir 70 li kilolarda olan biriyle yan yana gelince ben zayıf kalıyorum. sanırım kemik ve kas yogunluguyla ilgili bişey bu.. ablacıgımın fotolarını ben de görüyorum facede hakatten hiç 90 gibi değil...
Canlarım karbonat dediğiniz şey maden suyu ile işlevi aşşa yukarı aynı . Hazmı kolaylaştordığı için tercih edilir
Merhaba arkadaşlar
aeben ( 69.6 / 68.8 / 0.8 / 1.15% ) ( yeni üye hedef kilo 63 )
bijoux ( 73.5 / 72.1 / 1.4 / 1.90% ) ( hedef kilo 62.0 yeni üye )
chocolategir ( 76.8 / 92.9 / -16.1 / -0.10% ) (hedef kilo 70.0 geri dönmek üzere ayrılıp dönen eski üye)
cocostar ( 60.5 / 60.0 / 0.5 / 0.83% ) ( hedef kilo 53.0 yeni üye )
Kalliste ( 103.3 / 102.3 / 1.0 / 0.97% ) ( hedef kilo 80.0 yeni üye )
mersa ( 81.0 / 88.5 / -7.5 / -0.08% ) ( hedef kilo 75 geri dönmek üzere ayrılıp dönen eski üye)
_Mustang_ ( 82.0 / 81.0 / 1.0 / 1.22% ) ( hedef kilo 60.0 yeni üye )
reyhanxx54 ( 74.2 / 83.9 / -9.7 / -0.05% ) ( hedef kilo 70.0 geri dönmek üzere ayrılıp dönen eski üye )
7. Takım ortalaması ( -4, 61% )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?