Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

GUnaydin kizlar tebrik ederim herkes basarılı olmuş. Daha ne olsun dilerim istikrarlı bi şekolde jepimiz devam ederiz.

Ben listeye girmek istemiyorum bakınız şekil A yeni uyandi bildirim kaçtı mesala bu yüzden istemiyorum beni biliyorum ...
Gece arkadasla sabahladık ders calistik 5 6 olmustu saat eve gectigimde ama. Öldüm açlıktan bışiy yemedim bir kahve sadece e beklenen karın agrılı dönem bugün kıvranmaca var bana tartı inat etti ama bikacgun sonrasi icin umutluyum gözle gorülüyor zayıfladım yani napayım ben daha diyet istikrarlı sporda var(dı) neyse moral bozmak yok devammm....

Bu karbonat alkali diyet olaylarını cok okudum kulaga hos geliyor.Ama gecen hafta iki komsumla gorustum harfi harfine uyguladik 2 arkadas ve ikimizde kilo aldik gocek mide yanbel taraflarimiz şisti hamile gibi gorunum vardi gercekten karbonati gunde 3 kucuk k paket icmisler netten okumuslar kabbartma tozu vanilya paketi gibi karbonat paketinden 3 tane gunde ...ben ingiliz karbonati yada alkali damla olmasi gerekiyor diye okumustum dedim yok biz arastirdik dediler bildiklerim bu şekilde..

bu saatte de bildirim yapabilirsin o konuda problem yok.. daha kallisim de yapmadı bildirim

facebook da buldum bir adam var yazmiyim adını şimdi sodyum bikarbonat olması yeterli yazmış fakat ben de o kücük karbonat poşetlerinden aldım da günde 3 tane çok fazla yahu adam sabah 1 cay kasıgı aksam 1 cay kasıgı atın bir bardak suya icin demiş... meger bir sürü arkadaşım da begenmiş sayfayı ben habersiz sonuc alan da cok fazla kişi var bakalım deneyelim 1 hafta...

Son düzenleme:
Canlarım karbonat dediğiniz şey maden suyu ile işlevi aşşa yukarı aynı . Hazmı kolaylaştordığı için tercih edilir

aaa ben menümü yazmışım ama kiloyu yazmayı unutmuşum . dün tartıda 66 kilo görmüşken bu sabah 67,2 gördüm ve az önce wc gittim regli olmuşum benimde canım sıkılmıştı sabah bu duruma nedeni belli oldu

kilom : 67,2 bu sabah itibarı ile

çook sevdiğim ara öğünlerimden biri. tavsiye edeyim

[URL=https://imageshack.com/i/ng7tdrj]
[/URL]

bende çok seviyorum bunuu

3 paket karbonatmı ayy onlar kabarmışlardır resmen çok fazla ya ben toplama 1.5 çay kaşıgı kadar içiyorum topamda

Canlarım karbonat dediğiniz şey maden suyu ile işlevi aşşa yukarı aynı . Hazmı kolaylaştordığı için tercih edilir

cıks aynı değil mustangım bu sadece sodyum bikarbonat. maden suyunda bir sürü şey var.. kısaca vücuttaki asitleri yolluyormuş ve bir çok hastalıga iyi geliyormuş. face toplu konusmadan sayfayı atarım az sonra.

bende çok seviyorum bunuu

İbenide ekleyin face grubuna

3 paket karbonatmı ayy onlar kabarmışlardır resmen çok fazla ya ben toplama 1.5 çay kaşıgı kadar içiyorum topamda

Aynen canim onlarda espri yapiyordu kabardik resmen diye

Nazlım :2: bakalim nolacak ayni durumdayiz ama bende artı yok ayni yerde cakilma var

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Ben 3.takımdan geliyorum bu haftaki hedefimi tutturamadığım gibi bide + çıktım, aslında kaçamak yapmadım ama düzensiz ve az yedim arkadaşlarım beni uyardı metabolizman yavaşlar diye ama dinlemedim sonuç ortada vereceğime 400gr aldım. Tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum bu hafta düzenli menü paylaşıp spor yapacağıma söz veriyorum

ay böyle berbat bir ceza kuralımı varki ((((((

Bence yanlış bir ceza bu.. Gereksiz yani bunu yaptırmaya gerek yok. Böyle bir kural olsa ben yarışmazdım asla !

Tebrikler saglikli olani yapmissin spor yapmiyosan spor yapma zamanin gelmis direnc noktasindasin buraya gelince birazdaha az kalori biraz daha fazla spor ve bol sabir gerekiyo direnc bir kirilsin gene gider tıkır tıkır inş.
İnsallah ama takılı kaldm aynı kiloya ben hep kilolu ydum cocuklugum dan bebekligim den beri hamilelikte düsünuyorum biraz daha versem hızlıca guzel olcak hersey

ben içiyorum bijo 1.25 lik bir şişem var çay kaşıgnın yarısı kadar atıyorum bir süre sonra alışıyor insan tadına

bijom bende sonuç verirse size söylemeyi düşünüyodum. 1 haftadır içiyorum 3 kilo olmasında sanki etkisi var gibi geldi bana. ama ben sabah ve akşam yarım çay kaşığı karbonatı yarım çay bardğı suda eritip içiyorum. böyle daha kolayy. sorsaydın aaaa elif abla yatark 3 kiloyu nasıl verdin deseydin çoktannn söylemiştimmm

Cnm cok dogru aslında ilk başlardaki gibi azimli degilim cunku veremiyorum motivasyon dustu biraz hamile de kalmak istedigim icin ya hamileysem diyerek de kacamak yapiyorum insallah ilk baslardaki dengeme donerim tatlm

Mersaaaa sen fotolarında hiç öle 90 gibi durmuyon sen emin misin tartın bozuk olmasın 🙊 yada boyun çok uzun anlamadım gitti 😸
hehee foto montajjjjj

hahaaa ayyyy tam söyliyceğim gün ortaya attı karbonatı accık daha sabredeydin söyliycektimayy mersi şekerlerimmm aslında 55-56 kg arasında gidip geliyorummmm.kızım kıçım başım fırlayan resimleri paylaşırmıyım faceden aaaaaaa

yok ncanım bir ara uzun uzun anlatayım sana 1 haftadır tez yaptım bu konu üzerine

ayyy iyiki geçen hafta beni kimse yakalamamış.

takim ici analizi bekliyoruuum mustangcim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aeben ( 69.6 / 68.8 / 0.8 / 1.15% ) ( yeni üye hedef kilo 63 )
bijoux ( 73.5 / 72.1 / 1.4 / 1.90% ) ( hedef kilo 62.0 yeni üye )
chocolategir ( 76.8 / 92.9 / -16.1 / -0.10% ) (hedef kilo 70.0 geri dönmek üzere 158.etapta ayrılıp dönen üye)
cocostar ( 60.5 / 60.0 / 0.5 / 0.83% ) ( hedef kilo 53.0 yeni üye )
Kalliste ( 103.3 / 102.3 / 1.0 / 0.97% ) ( hedef kilo 80.0 yeni üye )
mersa ( 81.0 / 88.5 / -7.5 / -0.08% ) ( hedef kilo 75 geri dönmek üzere 241.etapta ayrılıp dönen üye)
_Mustang_ ( 82.0 / 81.0 / 1.0 / 1.22% ) ( hedef kilo 60.0 yeni üye )
reyhanxx54 ( 74.2 / 83.9 / -9.7 / -0.05% ) ( hedef kilo 70.0 geri dönmek üzere 105.etapta ayrılan üye.)
7. Takım ortalaması ( -4, 61% )

Son düzenleme:
arkadaşlar biraz toparlayınca bir liste daha atıcam bu gördüğünüz geri dönmek üzere ayrlan eski üyelerin sonuçları çok fazla bölünmüş olan liste..mersa çikolata ve reyhan abla eski yarıştıkları etaptan hesaplandı bu yüzden kimse üzülmesin

Bu ne yaaaaa kilo almış göründüğümüz için takım dibemi vurmuş neee bide ne kadar uğraştım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…