Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu da bzim paylaşıma vermediğimiz geçen haftanın kiloları ile hesaplanmış listemiz

aeben ( 9,6 / 68,8 / 0,8 (1,15% )
bijoux ( 73,5 / 72,1 / 1,4 (1,90% )
chocolategirl ( 94,0 / 92,9 / 1,1 (1,17% )
cocostar ( 60,5 / 60,0 / 0,5 / 0,83% )
kalliste ( 103,3 / 102,3 / 1,0 / 0,97% )
mersa ( 91,0 / 88,5 / 2,5 (2,75% )
mustang ( 82,0 / 81,0 / 1,0 (1,22% )
reyhanxx54 ( 84,5 / 83,9 /0,6 (0,71% )
7. TAKIM TOPLAM KİLO ( 658,4 / 649,5 /8,9 ( 1,35% )

anamm iyice mahvettim en iyisi cikayim :)))

Son düzenleme:
kuzum yenı donen uyeler ııcın dıskalıfıye lıstesıne baktınmı

evet baktım..hatta paylaşıma sizden onay için haftalar öncesinde yazdım..

***7.TAKIM 363.ETAP***

aeben ( 69.6 / 68.8 / 0.8 / % 1,15) yeni üye hedef kilo 63
bijoux ( 73.5 / 72.1 / 1.4 /% 1.90 ) yeni üye hedef kilo 62.0
_Mustang_ ( 82.0 / 81.0 / 1.0 / % 1,21) yeni üye hedef kilo 60
cocostar ( 60.5 / 60.0 / 0.5 / %0.83 ) yeni üye hedef kilo 53
Kalliste ( 103.3 / 102.3 / 1.0 / %0.97 ) yeni üye hedef kilo 80
mersa ( / / / % ) geri dönmek üzere 241.etapta ayrılan uye gerı dondu hedef kilo 75
chocolategir ( / / / % ) geri dönmek üzere 158.etapta ayrılan üye gerı dondu hedef kilo 70
reyhanxx54 ( / / / % )geri dönmek üzere 105.etapta ayrılan üye gerı dondu hedef kılo 70

7. Takım ortalaması %

canım kusura bakma boyle burnumu soktumortalama hesabından cıktı konu baska yerlere gıttı ama bu ayrılmak uzere donen arkadaslarıda normal yenı uye gıbı hesaplaman lazım boylelıkle takım ortalamanızda daha da yukselmıs olacak tekrardan kusura bakma yardım edeyım derken azıcık ortalık karıstı

Son düzenleme:

iŞTE GELDİK BURDAYIZ BİZ BU İŞTE USTAYIZ

Zayıflama maratonuna 5. takımda (cici arkadaşlarımız alınmasın unutmadım onları ) başlayıp ÜSTÜN başarı göstererek verdiği kiloları alıp yeniden yarışa 7. Takımla başlayan bebişlerim benim Hazır mısınız ?

Uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldik aramıza cici arkadaşlarımızı kattık. Adapte olmaya çalıştık. Eşleşmeler yaptık. Ve paylaşımlarımıza son hızla devam ederek menülerimizden tutun hayatımızda ki her alandan paylaşımlarda bulunduk ve kalitemizi ortaya koyduk. Tabi ki bir hafta sonunda ister gram ister kilogram olsun didinmelerimizin açımmmmmmmm (MErsacıma gönderme yapıyorum ) demelerimizin sonucu aldık. Gelelim şimdi Takım içi analizimize.

Efenim İşte bu Hafta için İlk üçümüz 7. Takım prodüksyon gururla sunarrrr tatatammmmmm

1. mersa ( 91,0 / 88,5 / 2,5 (2,75%)....Herne kadar 90 kg dese de yalan efenim kendisi doğan görünümlü şahindir Zira fotolarından gördük çıtır çıtır Tebrikler Canım hep böyle devam..
2. bijoux ( 73,5 / 72,1 / 1,4 (1,90% )..... Anommmm 1 hafta boyunc yemedi içmedi akşamları ağzına lokma sürmedi.Çocukkende böyleydim diye resti çekti dereceye girdi Helal olsun Sevgili denetmenim ve takım kaptanım seninle gurur duydum. Bu da Toprağıma
3. mustang ( 82,0 / 81,0 / 1,0 (1,22% ) ......Ayyy Ben 3. olmuşum aferim kız bana Sayenizde toparlandım hepinize teşekkür ederim balböcüklerim benim sevgi bıtırcıklarım

Evet Arkadaşlar İlk üç böyle ama bitmedi tabiki devam ediyoruz

4. chocolategirl ( 94,0 / 92,9 / 1,1 (1,17% ) ... Güzel sesli ve melek yüzlü arkadaşım Sahne yaşantısı gece gündüz düzensizlikleri düğünler falan olsada didindi çabaladı 1 kg totosuna tekmeyi attı :13: DEvam dostum
5. aeben ( 9,6 / 68,8 / 0,8 (1,15% ) ... Bu hatun var ya bu hatun. Arkadaş ne kararlıymış bırakmadı buraları inatla devam ediyor yıllardır Sendeki azim bende olsa ordunaryus olurdum kız çek sürükle beni de
6. kalliste ( 103,3 / 102,3 / 1,0 / 0,97% )..... KAllisim hatunum açık ve net konuşuyorum haftaya senden daha iyi bir derece beklentisi içindeyim Ay kıyamam kızamıyorum da ben bu gülüşü hoş hatuna.
7. cocostar ( 60,5 / 60,0 / 0,5 / ( 0,83% )... Ay ben buna tam dayaklık diyorum (tamamen hasetten ideal kilomda ya ) 500gr 500 gramdır deyip inatla zayıflayacak arkadaş. Tamam cocom tamam zayıfla Ama bizim gibi tontişlerin arasında ezilme de
8. reyhanxx54 ( 84,5 / 83,9 /0,6 (0,71% ) VE.... Rehyan Sultanımmmm İnsanın idol alacağı türden bir hatun bu.Bakmayın öyle liste sonu olduğuna Herşeye rağmen azmi taktire şayandır. Hem bu hafta fazla katılımda sağlayamadı Sahalara bi dönsün görürsünüz siz Borumu biz tembellik ederken günde 10 bin adımlar atımadan uyumaz bu

Evet Arkadaşlar analizlerimiz kısaca böyle. Eklemek istediğim bir kaç konu daha var.

*** Ben şahsım adıma eşleşmelerden memnunum yarar sağladığı kanısındayım. Bunla alakalı farklı fikirleri olan arkadaşlar veya eşini değiştirmek isteyenler ahanda >>> Bijoux başlarını vurabilirler .
***Bunun dışında takıma farklı önerileri farklı kural önerileri olan arkadaşlar varsa yine fikirerini paylaşmalarını beklerim.

Saygılarımla ... _Mustang_

bayıldım herşeyi çok güzel özetlemişsin

bugünkü menümüde yazayım ben haftasonu giremiyorum internete evde internet yok

sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
bir parça haşlama kırmızı et
salata
1 bardak ayran

ara
1 kase kiraz

akşam
2 adet salatalık ( salağın biri sinirlerimi bozdu stresten ve sinirden yemek yemeyi unuttum spora gideceğim için şimdilik bu kadar )

spor koşu bandında 45 dk yürüyüş , 1 saat aerobic step

Ne Kadar güzel yazmissindir mehtapcigim. Ellerin dert görmedim..
Kiz ben sonuncumu olmusum? Valla benim sucum degil. Gurubum cok hizli masallah.. Insallah bende yakaliyacagim ilerki haftalarda Ayni basariyi.

mustangım varya süper ötesi yapmışsın ..ay çok beğendim çok teşekkür ederim herkesinkini pek beğendim...

tamam bana düştüğün notu görmezden gelemem aslında geçen gün 10 saatlik kıpırdamadan yaptığım yolculuktan dolayı ödemlerim olmasa 2 kiloyu devirirdim....

eşleşmelerden memnunum ama kendi adıma çok fazla koşturduğum için verimli olamadım ama bir kaç gün daha aynı eşlerle devam edelim diye istek veriyorum... mersamı çok denetleyemedim hakkımı sonuna kadar kullanmak istiyorum

Ne Kadar güzel yazmissindir mehtapcigim. Ellerin dert görmedim..
Kiz ben sonuncumu olmusum? Valla benim sucum degil. Gurubum cok hizli masallah.. Insallah bende yakaliyacagim ilerki haftalarda Ayni basariyi.

Efendim sırf bunları duymak için yapıyorum

mesajlar yerne ulaşmış Daha ne olsun Yazarken bende çok eğlendim

hımmm liste güzel görünüyor ama unutma kiraztatlıdır kantarın topuzunu kaçırma canım .

Ayrıca naz ve kütahyam tşkler güzel söz ve ikonlar için

çok güzel anlatmışsınnneline saglık

meün yine çok güzel nazz..

menümü yazıp kaçayımm

kahvaltı
1 dlm kızarmış tb ekmegi
peynirli omlet
domates-salatalık-
3 zeytin

öglen
2 yumurta ile lorlu omlet
ayran

ara
3 yenidünya
5 erik
sütlü kahve yagsız süt

akşam
yulaf kepeginden bazlama
4-5 kaşık yogurt
salata

ofiste bir tek yumurta varmış yumurtaya talim ettim öglen
iyi tatillerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…