Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaşasınn analizimiz her zamanki gibi harika olmuş
demek 2.olmuşum haa o kadar yememeye açlık grevine mi girsemmm
hakatten yemedim içmedim ağzıma lokma sürmedim mustangım aç yattım aç kalktım derecemi hakettimmm
not:eline sağlık denetmenim özlemişiz analizlerini

tamam bir dahaki bildirimde değiştirelim o zaman eşleri, bu hafta da böyle kalsın.
yeni yazan 2 arkadaş masum ve naz da birbirini denetlesin kimse açıkta kalmasın

evim evim güzel evime geldim. önüme sürülen hiç bir şeyi yemedim kahve bile içmedim huysuz gelin işbaşında

menümü yazayım
sabah: nesfit, süt
ara: yarım kase karışık kuru yemiş (ödülümdü)
öğlen: yarım tabak kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek (topraktan kalanlar)
az önce yani 18 gibi: bir avuç kiraz, 3 kayısı
1 litre de su. dışarda olduğum için az oldu bugün de akşama kadar 1,5 yaparım...

**Kahvaltı idare eder :44:
**Arayı sevdim bazen o yağlardan lamaya ihtiyaç var aferim
**Öğle yemeği süper ağzı yüzü düzgün bi yemek girdi midene
**Kirazz hımmm :26: Düşünmem lazım ama neyse abartmamışsın
**Akşam yemeği yine yok yemezoğullarından bijo

Ben de yazayım efenim menümü;

SAbah:
1/2 Muz ( sabah muz süper oluyor bulantımı alıyor ,ayrıca bağışıklık sistemini güçlendiriyor tok tutuyor)
1 ısırımlık simit ( ah bu sabah okula boğaça simit getirenler yok mu hep onlar yüzünden mis gibi kokuyor sıcak sıcak

Ara:
1 tane minik bisküvi
Şekersiz kremalı kahve

Öğlen:
Bulgur pilavı + Türlü ( toplamda 1 porsiyon)
Cacık

Ara :
1 maden suyu
1/2 muz
1 fincan sütlü kahve ( arkadaşım geldi onla içtim geleceğini bilsem muzu yemezdim )

Akşam:
Kepekli makarna yapıyorum henüz yemedim ama kaçırmam.

*** Şu ana kadar 2L su oldu
***30 dk yürüdüm ( Sonunda yürüme bandı açabildim )

Şuana kadar gelen menuler gayet hoş olmuş ben bozayim hemen

Sabah yok cok gec kalktim
Oglen yagsiz kepekli tost
Aksam 1 kase yogurt corba 1 kase haslanmis kabak patlican(bögg) iki zeytin zeytinler bi lezzetli geldiki digerlerinin yaninda

Spor yok su orta stres agzi sızı tavanda .... Durum böyle

Arkadaşım harikasın ya bu nasıl bir anlatım dili bayıldımmm😇analiz bu işte herkesi tek tek inceleyip minicik ayrıntıları atlamadan espirili bir dille harika bir anlatım olmuş. Gelelim benimle ilgili olan bölümlere doğan görünümlü şahin bayıldım yaa. Güzel sözlerin içinde çok teşk. Ederim güzel bakınca güzel görüyosun. Eline diline emeğine sağlık harika olmuş. İyiki tesadüfen sizleri tanıdım, iyiki tekrar bir araya geldik, iyiki varsınız hepinizi tabi yeni gelen arkadaşlarda dahil seviyorummmm😍😙😘😚💐💐🌷🍂🍁🍀🌺🌿🌾🌼🌸🌻

Kuzucum bu sınav dönemi ne zaman bitiyor Stres bile seni kötü etkiler eminim . Zaten uyku düzenide çok önemli bir faktördür. Yediklerinde abartı bişi yok zaten

Canım Tek amacım eziyet gibi gelen bu zayıflama işini ki gerçekten eziyet .Hepimiz için daha keyifli hala getirmek. yoksa hepimiz için çekilmez olur. Haksız mıyım )) Ayrıca keşke her zaman tek tek detaylıca mesajlarınızı okuma şansım olsa o zaman ne malzemeler çıkarırım aklın şaşar

iyide ben yazmadımmı yeni kurallar var moral bozmayın diye aşkol mersam yaaa boşver sen bu listeyi en son attığıma bak

Kuzum sen niye üstüne alınıyon.😔 Takım ruhu işte takıma zararım olacak diye kızdım.canım benim ellerine sağlık hazırlayıp önümüze koydunuz ellerinize sağlık seninde bijonunda☺😊😀😁😃😄

Ne Kadar güzel yazmissindir mehtapcigim. Ellerin dert görmedim..
Kiz ben sonuncumu olmusum? Valla benim sucum degil. Gurubum cok hizli masallah.. Insallah bende yakaliyacagim ilerki haftalarda Ayni basariyi.
Ablam yaa sana bayılıyorum. Sen gönlümüzün birincisisinnn👑💐

Sen huysuz gelin olamazsınkiii sen toprağın annesisin. Sendeki irade brnde olsa var ya iğne iplik olurum hep hayranım bu yönüne. Bende senin yemeğinden şimdi yedimm😙

Sinav yarın sabah bitsin kurtulayim onemsiz bsiy ama elimde degil çok gerildim
Diyet hakikaten eziyet sofrada bugun suratim ne haldeyse kabaklar patlicanlari benmi yedim onlarmi beni yiyo eşim diyo bilmedigim bisiymi var dedimki diyet çok kötü bişiy yaaee evet bencede bırak dedi bırakmam yeni başlıyoruz

Menüm şu şekilde ;
Sabah: menemen(az yağlı) 2 dilim ekmek salatalık çay

Ara: erik

Ara: 1 yumurta haşlama, etiform limon lifli 3 adet, beyaz leblebi( misafir vardı ben bunlarla oyalandım) çay

Akşam : tavuk ızgara, salata(yiyeceğim) geç yatıorm çünkü

Gece : yoğurt yerim

2 lt su

Çikom işler yolunda

kahvaltısız olmamış tabi ama sen de biliyorsundur.
sınav öncesi stresini bilirim o yüzden bunun geçici olduğunu düşünüyorum canım...

mustangım harika yazmışsın... demek 4. olmuşum :) haftaya hepinizi geçicemmmmmm

kallisim kafam karıştı benim ama herkes sormuş bu durumu bir de ben sorarsam şişeceksin. en iyisi susaym ben :) kilo verelim de
bu arada ben de kutahya ile bir süre daha denetleme işine devam etmek isterim...hem daha çok yeni

Kütahyam aman bırakma .Bazen benimde sevmediğim şeyler oluyor ama onları nasıl lezzetli yaparım diye çok düşünüyorum.

Wawwwww Çikolatam bugun bende çıktım yürüme bandına bende çekicem fotosunu ama bende nerdeeeeeee 60 dk yürüme Helal valla

Az evel eşim aradı Canım eve geliyorum sarma tatlısı ile dondurma alayım mı diye Kepekli makarnamı yiyordum genzime gitti Ya sanki inandına yapıyor ben ne zaman sıksam dişimi tatlı yemeyen adam tatlı almaya başlıyor Dedim hayırrrr sakın almaaa

sağol mustangım.. valla taktım kulaklığı deli gibi hem yürüyorum hem dinliyorum hem de söylüyorum şarkıları... 45 dak da yoruldm ama inadım tuttu bu ara, dedim 60 dk bitecek...
koç inadı çok fenadır :)
çekmesen de olur şekercim sen raporu ver yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…