Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

varya bu erkekler hep böyle... resmen çaktırmadan yapıolar yani. sanki hiç farkında değilmiş gibi, ama bence gayet de bilerek yapıyorlar

çikolatam sorsaydın sorun değill

ben sabahtan beri izleyemedim mesaj geçmişine bir bakınayımda üç saat sonra filan gelirim sanırım anca biter :))

4. olmuşuz tebrik ederim...hepimizin güzel katlısı oldu....

aylık olarakta takım içi hesaplama yapalım herkes ayda ne kadar verdi yüzde kaç kaybetti vs vs..

offf mustang bunların beyni tersmi işliyor ya cumartesi günü benimkide ofiste personellere çok çalıştılar diye tatlı getirttirmis.bizim burda meşhurdur künefe ve peynirli böreğin üstüne şire döķüyolar ve benim en dayanamıycağım şeyler. Odama girdim kapımı kapattım ve onlar bitirene kadar mutfağa geçmedim.🍰

harika biz bu işi bitirecez çikolatam farkettinmi geride dönsek kilolarımız çok yakın öncede hep yakındı. 74 leri görmüşüz ikimizde yine görücez. Aman birbirimizden desteğimizi çekmeyelim. Çikolatam ben karbonata başladım belki bu hafta bu kadar vermemde etkisi vardır. Sende bir incele🙅

ya biz takımca ciddi ciddi aç geziyoruz. Inşallah bunu devam ettirebiliriz. Sporda çok iyi olmuş😊

canım denetmenim bende senden memnunum bırakmam seniiii👭daha bende seni denetliycem. Bencede su tuttun sen haftaya en az 2 kilo gider senden. Heleki önümüzdeki hafta beni iyi denetle bu hafta çok sıktım haftaya gevşeyebilirim. Bide pazar günü biraz bozacam hatırlarsan önceki dönemdede öyle yapardım haftada bir gün kendimi biraz rahat bırakırdım abartmadan canımın istediği şeyleri yiyorumki metabolizmamda durmasın diye.azcıkkkk🍸🍻🍷🍹🍰🍮🍔🍕🍝🍟🍫🍨

sakın bozmak yok arada küçük molalar vermek var.☺

*** 7. TAKIM 363 ETAP *** DÖRDÜNCÜ

Takımımız 4. oldu arkadaşlar. hepinize Teşekkür ederim

Harikaaa çok mutlu oldum ama 1. Neden olmayalım kızlar beni haftaya çok iyi kontrol edin. Gerçi kalisimin benim için planları var gibi ama ipin ucu kaçmasın hepimiz birbirimizi uyaralım. Haftaya 1.liğe oynayalım😍😜🙌😻

Aynen canım resmen kilo kaderlerimiz çok benziyor...
Valla mersam artık inşallahı maşallahı kalmadı bu işin, benim koç inadım tuttu bu sefer başarıcam bu işi. Çünkü her gittiğim yerde kilolarımın , varolan tüm güzel özelliklerimin önüne geçmesinden ve konuşulmasından çok bunaldım. Sanki tüm dünya benim kilomla kafayı bozmuş... Bir de neyi beğensem giymek istesem olmuyor, bedenini bulamıyorum. Yaş oldu 30.. Şimdi giyinemezsem ne zaman giyineceğm.. Ya saymakla bitmz kilo vermem için o kadar çok nedenim var ki..... Bende var canım karbonat, nasıl hazırlayacağız anlatsana?

**Akşam yemeği yine yok yemezoğullarından bijo
buraya çok güldüm yaaa amaaa yeroğlullarından bijoyum ben. maalesef ailecek yemek yemeyi çok seviyoruz böhhüüü

yav nabıcam ben yarın 3 tane düğüne gitmem lazım. akşama olan da yimekli.. nasıl o yemeklere hayır dicem. akşama kadar koşturucam düzen müzen kalmayacak toprak kafayı yicek anam ne meraklı buranın insanı düğüne piiiyyy kendimi şimdiden bitik ilan ediyorum

mustangım yaa avatarın ne güzel... benim ortancanın saçları iki yıldır rastalı ve büyük kızım yaptı biliyormusun

Ayyy ne güzel yaff. Benim twitterhesabımdaki foto bu ben sanıyorlar bende çaktırmyom marjinal tip tam ben Nasıl yaptı gı kendi kendine rast :26:

künefeyi kim bilmezzz Anam kuduracam hahaha

Gir oyna çık oyna fenamı kalori veririsin

vay bizim gerçek lstemiz süperrmiş kalişim tebrik ederim herkesi ..
haftaya 1. olcaz kızlar ona göre
ilahi mehal

buda güzel bir uygulama olur kalişim

bijom dügün çalacan desene

kızlar yarın ve pazar sınavımız var kütoyla . ne reklam ettik ne sınavmış beaa hemde misafrim gelecek memleketden .. gelemezsem merak etmeyin
kütom başarılar . 30 kredinin 30 zunuda almann dilegiyle

yemeyin ya tatlı matlı . ben bugun hepinizin yerine yedimmm

toplamda 1 muz ve 2 kere kremalı kahve cıssss ama yediklerini ve sporunu biyendim canım dur takayım

Sen huysuz gelin olamazsınkiii sen toprağın annesisin. Sendeki irade brnde olsa var ya iğne iplik olurum hep hayranım bu yönüne. Bende senin yemeğinden şimdi yedimm��
insan karşısındakini kendi gibi görürmüş ablacım çok teşekkürler

sınavında başarılar kütahya.. vee o haşlama işini ben de denemiştim bir kere böğğ yok böyle bi tad.. bir daha asla denemedim

heytt beee bravo işte benim arkadaşım gel öpiyim

tam benlik menü evet evet olacak!

al işte, heeeepsi aynı.. geçen akşam arabayla baktım büfenin önünde durdu dondurmalara bakıyor sakıııııııııın alma dedim.. kızdı geri bindi arabaya

*** 7. TAKIM 363 ETAP *** DÖRDÜNCÜ

Takımımız 4. oldu arkadaşlar. hepinize Teşekkür ederim
vuhhuuu 4.mü olmuşuz hemi de bu yüzdeyle sanırım yarışmada işler pek yolunda değil

Gir oyna çık oyna fenamı kalori veririsin

ah be mustangım bir süre ne düğünde oynayabilirim ne de kahkaha atabilirim.. birkaç ay önce babamı kaybettim ben

.

Son düzenleme:
:26::26: başın sağolsun bijom ...mekanı cennet olsun

Son düzenleme:

Babanı mı kaybettin ! Canım .... Başın sağolsun bijom benim nasıl haberim olmadı çok özür diliyorum senden bu kadar geç kaldığım için çok çok üzüldüm ....

Evet bugün menümde sporumda suyum da gerçekten harikaydı kendimi ben de tebrik ediyorum önemli olan devamını getirmek tabi... Tşk ler bijom

aebencim ve mustangcım teşekkürler canlarım elden gelen bişey yok üzülmekten başka

çikolatam sağolasın çok teşekkür ederim... özür dileme senin hatan değil hayatım yazmadım face ya da başka bir yere.. sevmem bu tür ilanları.. kilolar biraz bu yüzden, kaldıramadım bir süre ilaç kullanıp bıraktım, şişirdi...

bu hafta kromunu aksatma..bende aksatmıcam söz.. başlıyorum yarın hemen ve her gün yazalım yemek listesine kromda girsinki unutmayalım..
ben bir doktorun sayesinde 3 ay tedavi olduktan sonra atlattım bu bağırsak tembelliğini....

haftaya daha asılırız kendi adıma konuşursam bugün listelere girdik ya çok hoşuma gitti.. ha gayret sallamak yok bu hafta...

bijom inan önce sizde sonra burda.... ama sabah daha erken çıkmıştım neyseki yakalanmadım amma yağdı değilmi..burda hala yağıyor..

bende anlattım en yakın arkadaşım nasıl inceldi hele göbek yağlarına çok iyi geliyor ama her akşam yaptı düzenli sanırım 2 ay devam etti ben gördüm şaşkına döndüm...
fakat sormadan geçemiyeceğim neden kaynamış suya diye yazdın ..bende az bir zaman yaptım ama normal suya kattım..

market karbonatı içme lütfen tadı filanda çok farklı yarın al yokmu yakında eczane...

yanlış araştırmışlar... bende araştırdım bir çok şeye de rahatsızlığa yani iyi geliyor sadece kg değil..
ama eczaneden ingiliz karbonatı...

Canlarım karbonat dediğiniz şey maden suyu ile işlevi aşşa yukarı aynı . Hazmı kolaylaştordığı için tercih edilir
hayır şekerim senin dediğin eskiden ninelerin dedelerin yaptığı gibi market karbonatu sadece hazım için olan...
fakat elma sirkesi de allkali etkisi yaratır bunuda ekleyebilirsiniz suyunuza..

wowww wowww wowwww ne diyim sana şekerim bunu gördükya bende yarına yapıcam söz gaz aldım valla senden..

hememmnnn yollayalım benimkinin yanına sen dert etme cicimm bak bana nasılda rahatım..

iyi akşamlar
aa 4. olmuşuz .. haftaya 1. inşallah
ay inşallah aebenim yaaa

tamam canım bu hafta daha fazla özen gösteriyoruz denetimdede yönetimdede
karbonata devam et sabah bende başlıyorum...

Ayyy ne güzel yaff. Benim twitterhesabımdaki foto bu ben sanıyorlar bende çaktırmyom marjinal tip tam ben Nasıl yaptı gı kendi kendine rast :26:
:

pardon örtmen hanımcımda sen nasıl çıkardın benim bu cümlemden kendine rasta yaptığına..
ortancanın kafası rastalı yapanda büyük
yemeyin ya tatlı matlı . ben bugun hepinizin yerine yedimmm
bu ne şimdi aebenimmmm inanmıyorum ama miktarını çok az tutmuşsundur..

bir taraftan işimi bir taraftan okumamı yaptım anca bitti

ayyyyyy iyiki yollamadan kaydetmişim mesajımı uçtu gitti yineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…