Az evel eşim aradı Canım eve geliyorum sarma tatlısı ile dondurma alayım mı diyeKepekli makarnamı yiyordum genzime gitti Ya sanki inandına yapıyor ben ne zaman sıksam dişimi tatlı yemeyen adam tatlı almaya başlıyor Dedim hayırrrr sakın almaaa
Az evel eşim aradı Canım eve geliyorum sarma tatlısı ile dondurma alayım mı diyeKepekli makarnamı yiyordum genzime gitti Ya sanki inandına yapıyor ben ne zaman sıksam dişimi tatlı yemeyen adam tatlı almaya başlıyor Dedim hayırrrr sakın almaaa
Menüm şu şekilde ;
Sabah: menemen(az yağlı) 2 dilim ekmek salatalık çay
Ara: erik
Ara: 1 yumurta haşlama, etiform limon lifli 3 adet, beyaz leblebi( misafir vardı ben bunlarla oyalandım) çay
Akşam : tavuk ızgara, salata(yiyeceğim) geç yatıorm çünkü
Gece : yoğurt yerim
2 lt su
bugünkü menümüde yazayım ben haftasonu giremiyorum internete evde internet yok
sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
bir parça haşlama kırmızı et
salata
1 bardak ayran
ara
1 kase kiraz
akşam
2 adet salatalık ( salağın biri sinirlerimi bozdu stresten ve sinirden yemek yemeyi unuttum spora gideceğim için şimdilik bu kadar )
spor koşu bandında 45 dk yürüyüş , 1 saat aerobic step
mustangım varya süper ötesi yapmışsın ..ay çok beğendim çok teşekkür ederim herkesinkini pek beğendim...
tamam bana düştüğün notu görmezden gelemem aslında geçen gün 10 saatlik kıpırdamadan yaptığım yolculuktan dolayı ödemlerim olmasa 2 kiloyu devirirdim....
eşleşmelerden memnunum ama kendi adıma çok fazla koşturduğum için verimli olamadım ama bir kaç gün daha aynı eşlerle devam edelim diye istek veriyorum... mersamı çok denetleyemedim hakkımı sonuna kadar kullanmak istiyorum
Şuana kadar gelen menuler gayet hoş olmuş ben bozayim hemen
Sabah yok cok gec kalktim
Oglen yagsiz kepekli tost
Aksam 1 kase yogurt corba 1 kase haslanmis kabak patlican(bögg) iki zeytin zeytinler bi lezzetli geldiki digerlerinin yaninda
Spor yok su orta stres agzi sızı tavanda .... Durum böyle
*** 7. TAKIM 363 ETAP *** DÖRDÜNCÜ
Takımımız 4. oldu arkadaşlar. hepinize Teşekkür ederim
harika biz bu işi bitirecez çikolatam farkettinmi geride dönsek kilolarımız çok yakın öncede hep yakındı. 74 leri görmüşüz ikimizde yine görücez. Aman birbirimizden desteğimizi çekmeyelim. Çikolatam ben karbonata başladım belki bu hafta bu kadar vermemde etkisi vardır. Sende bir incele🙅
ya biz takımca ciddi ciddi aç geziyoruz. Inşallah bunu devam ettirebiliriz.
**Akşam yemeği yine yok yemezoğullarından bijo
mustangım yaa avatarın ne güzel... benim ortancanın saçları iki yıldır rastalı ve büyük kızım yaptı biliyormusun
offf mustang bunların beyni tersmi işliyor ya cumartesi günü benimkide ofiste personellere çok çalıştılar diye tatlı getirttirmis.bizim burda meşhurdur künefe ve peynirli böreğin üstüne şire döķüyolar ve benim en dayanamıycağım şeyler. Odama girdim kapımı kapattım ve onlar bitirene kadar mutfağa geçmedim.🍰
Harikaaa çok mutlu oldum ama 1. Neden olmayalım kızlar beni haftaya çok iyi kontrol edin. Gerçi kalisimin benim için planları var gibi ama ipin ucu kaçmasın hepimiz birbirimizi uyaralım. Haftaya 1.liğe oynayalım😍😜🙌😻
buraya çok güldüm yaaa amaaa yeroğlullarından bijoyum ben. maalesef ailecek yemek yemeyi çok seviyoruz böhhüüü
yav nabıcam ben yarın 3 tane düğüne gitmem lazım. akşama olan da yimekli.. nasıl o yemeklere hayır dicem. akşama kadar koşturucam düzen müzen kalmayacak toprak kafayı yicek anam ne meraklı buranın insanı düğüne piiiyyykendimi şimdiden bitik ilan ediyorum
vay bizim gerçek lstemiz süperrmiş kalişimBu da bzim paylaşıma vermediğimiz geçen haftanın kiloları ile hesaplanmış listemiz
aeben ( 9,6 / 68,8 / 0,8 (1,15% )
bijoux ( 73,5 / 72,1 / 1,4 (1,90% )
chocolategirl ( 94,0 / 92,9 / 1,1 (1,17% )
cocostar ( 60,5 / 60,0 / 0,5 / 0,83% )
kalliste ( 103,3 / 102,3 / 1,0 / 0,97% )
mersa ( 91,0 / 88,5 / 2,5 (2,75% )
mustang ( 82,0 / 81,0 / 1,0 (1,22% )
reyhanxx54 ( 84,5 / 83,9 /0,6 (0,71% )
7. TAKIM TOPLAM KİLO ( 658,4 / 649,5 /8,9 ( 1,35% )
ilahi mehal
iŞTE GELDİK BURDAYIZ BİZ BU İŞTE USTAYIZ
Zayıflama maratonuna 5. takımda (cici arkadaşlarımız alınmasın unutmadım onları) başlayıp ÜSTÜN başarı göstererek verdiği kiloları alıp yeniden yarışa 7. Takımla başlayan bebişlerim benim Hazır mısınız ?
Uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldik aramıza cici arkadaşlarımızı kattık. Adapte olmaya çalıştık. Eşleşmeler yaptık. Ve paylaşımlarımıza son hızla devam ederek menülerimizden tutun hayatımızda ki her alandan paylaşımlarda bulunduk ve kalitemizi ortaya koyduk. Tabi ki bir hafta sonunda ister gram ister kilogram olsun didinmelerimizin açımmmmmmmm(MErsacıma gönderme yapıyorum ) demelerimizin sonucu aldık. Gelelim şimdi Takım içi analizimize.
Efenimİşte bu Hafta için İlk üçümüz 7. Takım prodüksyon gururla sunarrrr tatatammmmmm
1. mersa ( 91,0 / 88,5 / 2,5 (2,75%)....Herne kadar 90 kg dese de yalan efenim kendisi doğan görünümlü şahindirZira fotolarından gördük çıtır çıtır Tebrikler Canım hep böyle devam..
2. bijoux ( 73,5 / 72,1 / 1,4 (1,90% )..... Anommmm1 hafta boyunc yemedi içmedi akşamları ağzına lokma sürmedi.Çocukkende böyleydim diye resti çekti dereceye girdi Helal olsun Sevgili denetmenim ve takım kaptanım seninle gurur duydum. Bu da Toprağıma
3. mustang ( 82,0 / 81,0 / 1,0 (1,22% ) ......AyyyBen 3. olmuşum aferim kız bana Sayenizde toparlandım hepinize teşekkür ederim balböcüklerim benim sevgi bıtırcıklarım
Evet Arkadaşlar İlk üç böyle ama bitmedi tabiki devam ediyoruz
4. chocolategirl ( 94,0 / 92,9 / 1,1 (1,17% ) ... Güzel sesli ve melek yüzlü arkadaşım Sahne yaşantısı gece gündüz düzensizlikleri düğünler falan olsada didindi çabaladı 1 kg totosuna tekmeyi attı :13: DEvam dostum
5. aeben ( 9,6 / 68,8 / 0,8 (1,15% ) ... Bu hatun var ya bu hatun. Arkadaş ne kararlıymış bırakmadı buraları inatla devam ediyor yıllardır Sendeki azim bende olsa ordunaryus olurdum kızçek sürükle beni de
6. kalliste ( 103,3 / 102,3 / 1,0 / 0,97% )..... KAllisim hatunum açık ve net konuşuyorum haftaya senden daha iyi bir derece beklentisi içindeyimAy kıyamam kızamıyorum da ben bu gülüşü hoş hatuna.
7. cocostar ( 60,5 / 60,0 / 0,5 / ( 0,83% )... Ay ben buna tam dayaklık diyorum(tamamen hasetten ideal kilomda ya ) 500gr 500 gramdır deyip inatla zayıflayacak arkadaş. Tamam cocom tamam zayıfla Ama bizim gibi tontişlerin arasında ezilme de
8. reyhanxx54 ( 84,5 / 83,9 /0,6 (0,71% ) VE.... Rehyan Sultanımmmm İnsanın idol alacağı türden bir hatun bu.Bakmayın öyle liste sonu olduğuna Herşeye rağmen azmi taktire şayandır. Hem bu hafta fazla katılımda sağlayamadı Sahalara bi dönsün görürsünüz sizBorumu biz tembellik ederken günde 10 bin adımlar atımadan uyumaz bu
Evet Arkadaşlar analizlerimiz kısaca böyle. Eklemek istediğim bir kaç konu daha var.
*** Ben şahsım adıma eşleşmelerden memnunum yarar sağladığı kanısındayım. Bunla alakalı farklı fikirleri olan arkadaşlar veya eşini değiştirmek isteyenler ahanda >>> Bijoux başlarını vurabilirler .
***Bunun dışında takıma farklı önerileri farklı kural önerileri olan arkadaşlar varsa yine fikirerini paylaşmalarını beklerim.
Saygılarımla ... _Mustang_
buda güzel bir uygulama olur kalişimçikolatam sorsaydın sorun değill
ben sabahtan beri izleyemedim mesaj geçmişine bir bakınayımda üç saat sonra filan gelirim sanırım anca biter :))
4. olmuşuz tebrik ederim...hepimizin güzel katlısı oldu....
aylık olarakta takım içi hesaplama yapalım herkes ayda ne kadar verdi yüzde kaç kaybetti vs vs..
buraya çok güldüm yaaa amaaa yeroğlullarından bijoyum ben. maalesef ailecek yemek yemeyi çok seviyoruz böhhüüü
yav nabıcam ben yarın 3 tane düğüne gitmem lazım. akşama olan da yimekli.. nasıl o yemeklere hayır dicem. akşama kadar koşturucam düzen müzen kalmayacak toprak kafayı yicek anam ne meraklı buranın insanı düğüne piiiyyykendimi şimdiden bitik ilan ediyorum
Ayyy ne güzel yaff. Benim twitterhesabımdaki foto bu ben sanıyorlar bende çaktırmyommarjinal tip tam ben Nasıl yaptı gı kendi kendine rast :26:
künefeyi kim bilmezzzAnam kuduracam hahaha
Gir oyna çık oynafenamı kalori veririsin
toplamda 1 muz ve 2 kere kremalı kahve cıssss ama yediklerini ve sporunu biyendim canım dur takayımBen de yazayım efenim menümü;
SAbah:
1/2 Muz ( sabah muz süper oluyor bulantımı alıyor ,ayrıca bağışıklık sistemini güçlendiriyor tok tutuyor)
1 ısırımlık simit ( ah bu sabah okula boğaça simit getirenler yok mu hep onlar yüzünden mis gibi kokuyor sıcak sıcak
Ara:
1 tane minik bisküvi
Şekersiz kremalı kahve
Öğlen:
Bulgur pilavı + Türlü ( toplamda 1 porsiyon)
Cacık
Ara :
1 maden suyu
1/2 muz
1 fincan sütlü kahve ( arkadaşım geldi onla içtim geleceğini bilsem muzu yemezdim)
Akşam:
Kepekli makarna yapıyorum henüz yemedim ama kaçırmam.
*** Şu ana kadar 2L su oldu
***30 dk yürüdüm ( Sonunda yürüme bandı açabildim)
insan karşısındakini kendi gibi görürmüş ablacım çok teşekkürlerSen huysuz gelin olamazsınkiii sen toprağın annesisin. Sendeki irade brnde olsa var ya iğne iplik olurum hep hayranım bu yönüne. Bende senin yemeğinden şimdi yedimm��
sınavında başarılar kütahya.. vee o haşlama işini ben de denemiştim bir kere böğğ yok böyle bi tad.. bir daha asla denemedimSinav yarın sabah bitsin kurtulayim onemsiz bsiy ama elimde degil çok gerildim
Diyet hakikaten eziyet sofrada bugun suratim ne haldeyse kabaklar patlicanlari benmi yedim onlarmi beni yiyo eşim diyo bilmedigim bisiymi vardedimki diyet çok kötü bişiy yaaee evet bencede bırak dedi bırakmam yeni başlıyoruz
heytt beee bravo işte benim arkadaşım gel öpiyim
tam benlik menüMenüm şu şekilde ;
Sabah: menemen(az yağlı) 2 dilim ekmek salatalık çay
Ara: erik
Ara: 1 yumurta haşlama, etiform limon lifli 3 adet, beyaz leblebi( misafir vardı ben bunlarla oyalandım) çay
Akşam : tavuk ızgara, salata(yiyeceğim) geç yatıorm çünkü
Gece : yoğurt yerim
2 lt su
al işte, heeeepsi aynı.. geçen akşam arabayla baktım büfenin önünde durdu dondurmalara bakıyor sakıııııııııın alma dedim.. kızdı geri bindi arabayaAz evel eşim aradı Canım eve geliyorum sarma tatlısı ile dondurma alayım mı diyeKepekli makarnamı yiyordum genzime gitti Ya sanki inandına yapıyor ben ne zaman sıksam dişimi tatlı yemeyen adam tatlı almaya başlıyor Dedim hayırrrr sakın almaaa
vuhhuuu 4.mü olmuşuz hemi de bu yüzdeyle
*** 7. TAKIM 363 ETAP *** DÖRDÜNCÜ
Takımımız 4. oldu arkadaşlar. hepinize Teşekkür ederim
Gir oyna çık oynafenamı kalori veririsin
:26::26: başın sağolsun bijom ...mekanı cennet olsuntoplamda 1 muz ve 2 kere kremalı kahve cıssss ama yediklerini ve sporunu biyendim canım dur takayım
insan karşısındakini kendi gibi görürmüş ablacım çok teşekkürler
sınavında başarılar kütahya.. vee o haşlama işini ben de denemiştim bir kere böğğ yok böyle bi tad.. bir daha asla denemedim
tam benlik menüevet evet olacak!
al işte, heeeepsi aynı.. geçen akşam arabayla baktım büfenin önünde durdu dondurmalara bakıyor sakıııııııııın alma dedim.. kızdı geri bindi arabaya
vuhhuuu 4.mü olmuşuz hemi de bu yüzdeylesanırım yarışmada işler pek yolunda değil
ah be mustangım bir süre ne düğünde oynayabilirim ne de kahkaha atabilirim.. birkaç ay önce babamı kaybettim ben
.
toplamda 1 muz ve 2 kere kremalı kahve cıssss ama yediklerini ve sporunu biyendim canım dur takayım
insan karşısındakini kendi gibi görürmüş ablacım çok teşekkürler
sınavında başarılar kütahya.. vee o haşlama işini ben de denemiştim bir kere böğğ yok böyle bi tad.. bir daha asla denemedim
tam benlik menüevet evet olacak!
al işte, heeeepsi aynı.. geçen akşam arabayla baktım büfenin önünde durdu dondurmalara bakıyor sakıııııııııın alma dedim.. kızdı geri bindi arabaya
vuhhuuu 4.mü olmuşuz hemi de bu yüzdeylesanırım yarışmada işler pek yolunda değil
ah be mustangım bir süre ne düğünde oynayabilirim ne de kahkaha atabilirim.. birkaç ay önce babamı kaybettim ben
.
kızlar size takımı sallıycaz demiştim kalistee duy sesimiiiii .aslında dün sabah tam 3 kilo görünüyodu ama 3 gündür tuvalet olayı yok akşam form çayı içtim yine bişey yok. ayyyycanımda çok tatlı çikolata istiyodu o zaman kuru kaysı aldırim hemen. kromumuda içmeyi unuttum.
sayın kaptanım bijom ve eski kaptanım yeni denetmenim kalistee napın edin beni takıma koyun yoksa sizin için çok büyük kayıbım.
mustangcım yeni gelen arkadaşlar deneme dönemindeler henüz.. bir iki hafta böyle takılalım demiştik..
gün içinde paylaşımlarınızı bekliyoruz arkadaşlaramcımız aynı, olabildiğince yazışıp birbirimizi motive etmek..
valla eğer şu yeni üye bölmedir çarpmadır hesapları olmasa hakatten mersamın dediği gibi sallayacakmışız ortalığı
o zaman ne yapıyoruz haftaya da aynen asılıyoruz hem bireyselde hem takım bazında derece alıyoruuuzzz
bijom inan önce sizde sonra burda.... ama sabah daha erken çıkmıştım neyseki yakalanmadım amma yağdı değilmi..burda hala yağıyor..olur olur yine ablam kaçamak yapma yine olur niye olmasın
kallisim dikkat dikkat burada aşırı bir fırtına söz konusu. hava aşırı karardı ve çok hızlı yağmur yağmaya başladı birden dolu gibi bişey. gökgürültüleri de cabası. hani dışarı falan çıkacaksan uyarayım dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karbonatli-su-ile-zayiflama-kuru-nasil-yapilir-48030.html
Bir cezvede suyu kaynatın. içine bir silme çay kaşığı karbonat atın soğuyuncaya kadar bekleyin ve onu bir litreye tamamlayacak şekilde bir şişeye boşaltın. o gün bitirin şişeyi. zira 12 saat sonra ph tekrar düşmeye başlıyor.
ya bunu çok duyuyorum dün yine bi tanıdık söyledi de nasıl içilir ki karbonatlı su yahu :44:
dün konuştuğum kişi de 7 kg verdiğini söyledi ama tadını sormayı unuttum :44:
market karbonatı içme lütfen tadı filanda çok farklı yarın al yokmu yakında eczane...teşekkürler verdiğin bilgiler için. markete gidip aldım karbonat. başak marka ama içindekilere baktım sadece sodyum bikarbonat yazıyor yani bize lazım olan şey. başka katkısı yok. ecz gidebildigim zaman ingiliz karbonatı da alırım. araştırdım bir tek zayıflamaya değil çok şeye faydası varmış. bakalım deneyelim
yanlış araştırmışlar... bende araştırdım bir çok şeye de rahatsızlığa yani iyi geliyor sadece kg değil..Bu karbonat alkali diyet olaylarını cok okudum kulaga hos geliyor.Ama gecen hafta iki komsumla gorustum harfi harfine uyguladik 2 arkadas ve ikimizde kilo aldik gocek mide yanbel taraflarimiz şisti hamile gibi gorunum vardi gercekten karbonati gunde 3 kucuk k paket icmisler netten okumuslar kabbartma tozu vanilya paketi gibi karbonat paketinden 3 tane gunde ...ben ingiliz karbonati yada alkali damla olmasi gerekiyor diye okumustum dedim yok biz arastirdik dediler bildiklerim bu şekilde..
hayır şekerim senin dediğin eskiden ninelerin dedelerin yaptığı gibi market karbonatu sadece hazım için olan...Canlarım karbonat dediğiniz şey maden suyu ile işlevi aşşa yukarı aynı . Hazmı kolaylaştordığı için tercih edilir
hememmnnn yollayalım benimkinin yanına sen dert etme cicimmAz evel eşim aradı Canım eve geliyorum sarma tatlısı ile dondurma alayım mı diyeKepekli makarnamı yiyordum genzime gitti Ya sanki inandına yapıyor ben ne zaman sıksam dişimi tatlı yemeyen adam tatlı almaya başlıyor Dedim hayırrrr sakın almaaa
ay inşallah aebenim yaaaiyi akşamlar
aa 4. olmuşuz .. haftaya 1. inşallah
ya biz takımca ciddi ciddi aç geziyoruz. Inşallah bunu devam ettirebiliriz. Sporda çok iyi olmuş😊
canım denetmenim bende senden memnunum bırakmam seniiii👭daha bende seni denetliycem. Bencede su tuttun sen haftaya en az 2 kilo gider senden. Heleki önümüzdeki hafta beni iyi denetle bu hafta çok sıktım haftaya gevşeyebilirim. Bide pazar günü biraz bozacam hatırlarsan önceki dönemdede öyle yapardım haftada bir gün kendimi biraz rahat bırakırdım abartmadan canımın istediği şeyleri yiyorumki metabolizmamda durmasın diye.azcıkkkk🍸🍻🍷🍹🍰🍮🍔🍕🍝🍟🍫🍨
sakın bozmak yok arada küçük molalar vermek var.☺
Harikaaa çok mutlu oldum ama 1. Neden olmayalım kızlar beni haftaya çok iyi kontrol edin. Gerçi kalisimin benim için planları var gibi ama ipin ucu kaçmasın hepimiz birbirimizi uyaralım. Haftaya 1.liğe oynayalım😍😜🙌😻
Ayyy ne güzel yaff. Benim twitterhesabımdaki foto bu ben sanıyorlar bende çaktırmyommarjinal tip tam ben Nasıl yaptı gı kendi kendine rast :26:
:
bu ne şimdi aebenimmmmyemeyin ya tatlı matlı . ben bugun hepinizin yerine yedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?