Canım henüz çok tazeymiş Allah rahmet etsin...annene kardeşlerine ve sana bol sabırlar diliyorum... zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun 17 yıl olmuş benimde babam annemde hemen ardından bir yıl sonra ..bazen o kadar çok özlüyorum ki ben çok erken yaşta kaybettim ....zaman geçtikçe dahada aklına vuruyor... bol sabır dilerim tekrardan..
ah be mustangım bir süre ne düğünde oynayabilirim ne de kahkaha atabilirim.. birkaç ay önce babamı kaybettim ben
.
iyi gecelerrrr kızlar
iyi geceleeer, açlıktan yatmaya karar verdim
aç yatınca gidiyor kilollar bende aç yatıyorum hep en son 6 da yiyorumm
sabahta kalkıncaa gözüm dönüyor kahvaltıdaaa
Aynen canım resmen kilo kaderlerimiz çok benziyor...
Valla mersam artık inşallahı maşallahı kalmadı bu işin, benim koç inadım tuttu bu sefer başarıcam bu işi. Çünkü her gittiğim yerde kilolarımın , varolan tüm güzel özelliklerimin önüne geçmesinden ve konuşulmasından çok bunaldım. Sanki tüm dünya benim kilomla kafayı bozmuş... Bir de neyi beğensem giymek istesem olmuyor, bedenini bulamıyorum. Yaş oldu 30.. Şimdi giyinemezsem ne zaman giyineceğm.. Ya saymakla bitmz kilo vermem için o kadar çok nedenim var ki..... Bende var canım karbonat, nasıl hazırlayacağız anlatsana?
Vah vah bizim yerimize kendini feda ettin demek nasıl bişey tatlı dediģin eminim tadı çok kötü olan bir yiycektir.😞yemeyin ya tatlı matlı . ben bugun hepinizin yerine yedimmm
toplamda 1 muz ve 2 kere kremalı kahve cıssss ama yediklerini ve sporunu biyendim canım dur takayım
insan karşısındakini kendi gibi görürmüş ablacım çok teşekkürler
sınavında başarılar kütahya.. vee o haşlama işini ben de denemiştim bir kere böğğ yok böyle bi tad.. bir daha asla denemedim
heytt beee bravo işte benim arkadaşım gel öpiyim
tam benlik menüevet evet olacak!
al işte, heeeepsi aynı.. geçen akşam arabayla baktım büfenin önünde durdu dondurmalara bakıyor sakıııııııııın alma dedim.. kızdı geri bindi arabaya
vuhhuuu 4.mü olmuşuz hemi de bu yüzdeylesanırım yarışmada işler pek yolunda değil
ah be mustangım bir süre ne düğünde oynayabilirim ne de kahkaha atabilirim.. birkaç ay önce babamı kaybettim ben
.
aebencim ve mustangcım teşekkürler canlarım elden gelen bişey yok üzülmekten başka
çikolatam sağolasın çok teşekkür ederim... özür dileme senin hatan değil hayatım yazmadım face ya da başka bir yere.. sevmem bu tür ilanları.. kilolar biraz bu yüzden, kaldıramadım bir süre ilaç kullanıp bıraktım, şişirdi...
iyi geceleeer, açlıktan yatmaya karar verdim
ben neden farklıyım kardeşimmmm ben neden acıkmıyorum yaaaaniye çalışmıyo benim metabolizmam poffssss
Kalisim acikmiyorum diyen gordugum ilk kisisin :). Bu yuzden dr gittinmi seker dengene hic baktirdinmi ?
Aslinda bu bir arti bunyenin calismadigini nerden cikardan ne ilgisi var ben snlamadim .
Bijon ve banum iyi geceler
Günaydın mersacım benim kahvaltıya misafirim gelecek onla uğraşıyorum malum Cumartesi birde ev temizliği var
Kalisim acikmiyorum diyen gordugum ilk kisisin :). Bu yuzden dr gittinmi seker dengene hic baktirdinmi ?
Aslinda bu bir arti bunyenin calismadigini nerden cikardan ne ilgisi var ben snlamadim .
Bijon ve banum iyi geceler
hala uyumuyoruz şekerciğim🌞Günaydınnn kimse yokmu limonlu karonatlı sular içildimi nerdesiniz yaaa dün burası çok hararetliydi dinlenmeyemi çekildinizzz.yoksa hala uyuyormusunuzzz😴😴😴
kıalar işte benim kullandığım yöntem bu sabah akşam
Dukan Diyetinde ingiliz karbonatının kullanılıp, kullanılmayacağına dair çok fazla soru gelmekte. Dukan Diyeti sırasında, vücudunuzun pH dengesini korumak adına, karbonatlı su tüketmenize izin vardır.
Diyet ile birlikte ya da normal beslenme süresinde, vücudumuza en alt seviyeden, en üst seviyeye kadar asidik yiyecek/içecekleri alıyoruz. Vücudumuz bu dengeyi kurabilmek adına kas ve kemiklerden; magnezyum, çinko, kalsiyum gibi alkali mineralleri kullanıyor. Aldığımız fazla asidi, dokularda depolamaya başlayabiliyor. Bu durum da; kabızlıktan, saç dökülmesine, cilt bozulmalarından kas yorgunluklarına kadar çeşitli şekillerde görülebiliyor.
İşte bu durumu çözmek için yapmanız gereken birkaç madde var.
Öncelikle nescafe, türk kahvesi ve diğer kahve türlerini sıklıkla tüketiyorsanız, bunu azaltmanız; mümkünse yerine bitki çayları kullanmanız gerekiyor.
Light içeceklerin (kola, gazoz vb.) tüketimini azaltmanız, su ile içecek ihtiyacınızı gidermeniz öneriliyor. Light içeceklerin fazlası diyette uzun süreli duraklamalara da sebep olabilir.
Günde 2 defa (sabah uyandığınız zaman ve akşam yatmadan önce) 1 bardak ılık suyun içine, 1 çay kaşığı sodyum bikarbonatı eritin ve için. (Eczanelerden İngiliz sodası ya da içme sodası olarak da temin edebilirsiniz)
Sebze+protein günlerinde, alkali olarak değeri iyi olan sebzeleri tüketmeye çalışın. (kabak, taze fasulye, marul, soğan, sarımsak, ıspanak, brokoli, maydanoz gibi.)
pH değeri %8 ve üstünde olan suları tüketin.
Eczanelerden pH ölçme çubukları alın ve idrarınızın pH değerini ölçün.
İçtim içmesine şimdi bunu da... Tadı da bir acayip.. Yalnız ben bir litre suya 1 çay kaşığı gibi bir ölçü duymuştum, herkes farklı bişey söylüyor.. Neyse ben yarım çay kaşığını bir bardağa eritip içtim artık..
Nerdesiniz çıtırlarrrrr :)
Sac dokulmesine iyi gelecekse bir dis kaybetmeye bunun icin bile kullanmaliAebenim dönem dönem tahlillerime baktırıyorum tabiki ama anormal bir durum yok çok şükür.. haa hiç acıkmıyorum diye bir şey yok acıkıyorum elbet ama nasıl..aşırı yorulmuşsam çok enerji harcamışsam beş dakikalık bir süre için acıkıyorum
bir iki yıl önce gittiğim diyetisyen söylemişti acıkma hissiniz oluyor özellikle sabah aç kalkıyorsanız metabolizmanız çok güzel çalışıyor demektir demişti
hala uyumuyoruz şekerciğimhenüz içmedim ne yalan söliyim yapıcam şimdi sallanıp duruyorum..
mersam senin yazdığını olduğu gibi alıntıladım amann gözden kaçmasın diye...
karbonatı en doğru şekilde tüketme yolu bu yazdığın.... hepimiz böyle yapmalıyız fakat şu var ki ben tadını çok değiştirdiği için bu yöntemi kullanamıyorum midem bulanıyor... günlük su miktarıma katıyorum azar azar...
yapabilenler senin gibi yapsınlar..
bir de şu gözüme çarptı.... dün konuştuk vitaminsizlik saç dökülmesi vs diye... demek asidik dengesizlikte buna sebep oluyormuş.... hemen asitli içecekleri minimuma indirip suyumuzu elma sirkesi karbonatla ph değerini yükseltmeliyiz o zaman..
Bilgi için teşekkür ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?