Gunaydin canim su karbonata beni ozendiriyorsunuz has
Biz sende iyi bir ekip olduk şişkinlik gunlerimizde ayniymis goruyonmubenim tartida sabah bi ışık gorundu bile
Amcam geldi dün gece Yalovadan.. Gelirken saray helvası getirmiş ayy en sevdiğim şeylerden aç kediler gibi bakıyorum, bir de regliym ya
Amaaaaaa yemicem işte ! İnat değil mi!
Yemicem işte ! :)Sakınnn demiycem 1 lokma al o evde duruyorsa gece yersin daha tehlikeli. Bide benim diyetisyen arkadaşım hurmayı çok öneriyor. Hem kan şekerini dengeliyomuş hemde potasyum deposuymuş .☺
guvercin ucuverdiiiiiiiiiii kanadin kiriverdiii
tum gencleri piste oynamaya davet ediyoruzzz :)))
ilk tur dugunden selamlarrr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet zaten ben yazdım kallisime de seninle devam etmek istediğimi,.. Hem daha çok yeni değil mi. Azıcık birbirimizi zayıflatalım sonra geçeriz başka yerlere :)
Demek şişkinlik yüzünden kilo görünüyormuş o zaman bu cuma iyi bir sonuç bekliyorum senden
Bakalım kullanalım madem grubumuz kullanıyor biz de içelim karbonatı ..
Canım hadi bakalım geçmiş olsun... İnş güzel bir sonuç gelsinEvet evet biz ayrılmayalım gecen hafta 2.5 verdim kız daha ne ediyim bugün sevindim ama 3 oldu diyelim ohh sınav bitti omuzlarımdan koca bir yük gitti şimdi birde evimi adam etmek kaldi pazartesi spor salonu beni beklesin artıkdegil mi
Gecti sukür evde türkü çığırıyom valla ( Alma almaaaa ahımi yalanım yok günahım yoookkk,artık duy figanımı benim sensiz muradım yookkkkkk)çok rahatladim matematik dışımda islem tamam gibi hayirlisi eee tatlıyı naptin evde durmasin ise giderken götur ikram ediver birilerine ağızlanrı tatlansınCanım hadi bakalım geçmiş olsun... İnş güzel bir sonuç gelsin
Gecti sukür evde türkü çığırıyom valla ( Alma almaaaa ahımi yalanım yok günahım yoookkk,artık duy figanımı benim sensiz muradım yookkkkkk)çok rahatladim matematik dışımda islem tamam gibi hayirlisi eee tatlıyı naptin evde durmasin ise giderken götur ikram ediver birilerine ağızlanrı tatlansın
Sabah misir gevregi süt
Ara light kola
Öglen bi lokma simit 1 seftali 1 salatalik
Aksam haslanmis tavuk göğsü semizotuyoturt salatası
Çookkk su
45 dakika falan yurüdümyorgunum çok fena
Kalisim ben dünki raporumu vermemişimm hemen yaziyorum
Sabah 1 yumurta biraz peynir.
Arada 1 tane hurma
Öğlen
Sanırım hiç bişey yemedim
Akşam öğününü saat 5 gibi yedim
1 tabak kabak yemeği yoğurt
1 tane şekersiz ama süt tozlu kahve
Bir ara daha 1 dilim kavun 1 dilim karpuz
Geceee5
Tarçinli süt
yav mersam alemsin . damakta bıraktıgı tad güzel ama bedende bırakdıgı tad kötüüüüüÇikolatam biraz geç oldu cevap ama bende dukanın sitesinde verdiği tarifi uyguluyorum daha kolay geliyor.sabah aç karnına akşamda yatmama yakın yarım çay bardağı suya yarım çay kaşığı karbonat koyup karıştırıp içiyorum. Yemekten hemen sonra içmeyen hemen acıkıyosunuz yatmaya yakın için bazen limonda sıkıyorum içine
Vah vah bizim yerimize kendini feda ettin demek nasıl bişey tatlı dediģin eminim tadı çok kötü olan bir yiycektir.😞
Canım başın saolsun Allah sabır versin. Çokk üzüldüm bende senin yaşlarındayken hem annemi hem babamı arka arkaya kaybettim. Çok zor çok büyük boşluk .o boşluk hiç dolmuyor ama öyle yaşamaya alışıyorsun . Bide çok çabuk büyüyosun ben öyle oldum kimsem kalmadı naz kapris yapacağım . Canım belki seni daha fazla üzdüm benimde özlemim depreşti mekanları cennet olsun(
Yaaa ben yine acıktımm bu gecedemi sabahliycammmm
Ölctürdünmü kallisim belki normal çalışiyodur. Bizde merveye hep aynısını söyledik ama ölçüm yapıldı her şeyi normal çikti. Şu anda acıkmamaya ihtiyacım varrrr
Canim şeker hastası olan daha çok acikır insülün salgılanmasi normal düzeyde olmadığı icin çok sık acıkırsın. Ama yinede yaptırmakta fayda var.
Menüm şu şekilde:
Kahv: 1 yumurta, az menemen(yumurtasız),1 zeytin, az peynir, köz biber, 2,5 dlm kepek ekmek, şekersz çay
Ara: türk kahvesi (sade)
Ara: erik
Akşam: 4-5 kaşık türlü, köz biber, 3-4 kaşık kuru fasulye,2 dilim ekmek
Gece meyve veya leblebi yerim
Not1: 3 e kadar çalışıcam (yediklerimi ona göre düşünün)
Spor: 30 dk yürüyüş (normalde regl ilk günüm yapmam ama annemin dükkana yürüdüm)
Bu gece 2 lt yi geçer suyum...
Kalisim ben dünki raporumu vermemişimm hemen yaziyorum
Arada 1 tane hurma
Öğlen
Geceee5
Tarçinli süt
senin kalktığın saat belirsiz yemek saatlerinde belirsiz olacak tabi..sabah kahvaltıyı gece akşam yemeğini öğlen yiyecen amann karıştırdım işteSac dokulmesine iyi gelecekse bir dis kaybetmeye bunun icin bile kullanmali
Ya ben geceleri cookkacıkiyorum ama sabah hiccccc oda sundan kaynaklaniyor aksam yemeginde kahvalti ediyordum teee
hobaaaaaaguvercin ucuverdiiiiiiiiiii kanadin kiriverdiii
tum gencleri piste oynamaya davet ediyoruzzz :)))
ilk tur dugunden selamlarrr :)
Ayşa yingee Allesen gak gali bi oynayverem otmamı geldınız gı
Azıcık yemissin sende birseye açıklık getirsek kavun karpuz olayina eskiden rahat rahat yerdim aman meyve diye sonra çok kalorili oldugunu sekerli oldugunu ogrendik kola yok dondurma yok karpuzdami yemiycez gecen ilk defa aldik korkudan dolapta kötü oldu oyle birde Diyarbakırkarpuzuda karpuz yani biz tee oralarda karpuz yedigimizi saniyomusuz
benim geçen yaptığım gibi öğlen yok işte olabiliyor..Kalisim ben dünki raporumu vermemişimm hemen yaziyorum
Arada 1 tane hurma
Öğlen
Geceee5
Tarçinli süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?