Sabah misir gevregi süt
Ara light kola
Öglen bi lokma simit 1 seftali 1 salatalik
Aksam haslanmis tavuk göğsü semizotuyoturt salatası
Çookkk su
45 dakika falan yurüdümyorgunum çok fena
Kalisim ben dünki raporumu vermemişimm hemen yaziyorum
Sabah 1 yumurta biraz peynir.
Arada 1 tane hurma
Öğlen
Sanırım hiç bişey yemedim
Akşam öğününü saat 5 gibi yedim
1 tabak kabak yemeği yoğurt
1 tane şekersiz ama süt tozlu kahve
Bir ara daha 1 dilim kavun 1 dilim karpuz
Geceee5
Tarçinli süt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menüm şu şekilde:
Kahv: 1 yumurta, az menemen(yumurtasız),1 zeytin, az peynir, köz biber, 2,5 dlm kepek ekmek, şekersz çay
Ara: türk kahvesi (sade)
Ara: erik
Akşam: 4-5 kaşık türlü, köz biber, 3-4 kaşık kuru fasulye,2 dilim ekmek
Gece meyve veya leblebi yerim
Not1: 3 e kadar çalışıcam (yediklerimi ona göre düşünün)
Spor: 30 dk yürüyüş (normalde regl ilk günüm yapmam ama annemin dükkana yürüdüm)
Bu gece 2 lt yi geçer suyum...
s
kalişim demek diyetisyen öyle dedi çok ilginç
:
Evet Gelelim bana ben hesap vereyim size )))
Bugun kahvaltıya misafirlerim vardı. Kahvaltıyı çok geç bir saatte 11.00 gibi yaptım. Ama güzel kahvaltıydı.
Tektek yediklerimi yazamıcam çünkü hesap etmedim ama herşeyden bi lokma şeklinde dengeli beslendim abartmadım
sonrasında dışarı çıktık bu saate kadar dışardaydım . Dışarda 2 adet pirinç patlağı yedim.
Akşam eve gelince yine 2 dilim ekmekle peynir 2 zeytin atıştırdım.
1.5 L su içmişimdir en az.
Ayy bu zamane zayıflama takımlarina bisi olmuşeskiden 48 yıl öncefilandı azyedinmiydi alkış tutulurdu şimdi ne güzel az yedin diye kıziyolar ne güzel
Yarın öglen bi makarna patlatayım o zaman burnumda tütüyo meret
yahu ben de kızlara söyleniyorsun kendin doğru düzgün yedin sandımbu ne kızzzz... öğlen yok akşam yok bari ona buna sataşma
kaçırdığın da şu : bir iki yıl önce gittiğim diyetisyen söylemişti acıkma hissiniz oluyor özellikle sabah aç kalkıyorsanız metabolizmanız çok güzel çalışıyor demektir demişti
Şimdi bu lafım ikinizeYa lütfen ana öğünlerinizi atlamayın bakın çok fena yaparım sizi anallizlerde
Kız ben bu menüye yıldızlı peki veririmEfendim yukardaki 2 şahsiyet size diyorum bakın kahvaltı adam gibi öğle adam gibi akşam adam gibi yemek yenmiş
Ama ne demiş ya :26: ben kaçırdım
Kargoda karpuz ayy ne komik olur ama düsünsene
Fena et beni analizde azcık kıskandım zaten ben yokum diye bidaha bi köseye benide sıkıştirivergeldi gitmez misafiriniz degilmiyim ben
Ama amaNEeeeaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn MAkarnada demedikTe allahım hahahaha
Ama amayemek deyince aklıma gelen ilk sey makarna benim aksam siz begenin die midem kalka kalka tavuk haslayip yedim
Kepekli makarna bende severim kulanirim bense zaten yagsiz domates soslu yada dedigin gibi salatali düsünmüstumCanım bak makarnayı bende çoks everim . Bak ne yapıyorum dene istersen . Kepekli makarnalar görmüşsündür. Haşlıyorum birde salata yapıyorum yanına ben karıştırarak yemeyi çok severim ama sen arzuna göre yanına yoğurtta alabilirsin . Abartmadığn sürede haftada bir öğünün bu olabilir.
Bu kocalar orgutlenip bizisabote etme derdine girdilerKızlar bu günki menümü de yazimde rahatlıyim.
Okumadan önce bir yuhhhh diyebilrsiniz. Bende beni anlayamadım beni anlayabileniniz olursa beni banada anlatabilirmisiniz yuhlar çekildimi baslıyoruz
Sabah: 1 yumurta
1 sütlü neskafe
Öğlen: 2 domates ve 1 biberden oluşan tek yumurtalı menemen
Araeynir
Akşam: işte filim burdan sonra koptu ben hala beni anlayamadım.
Benim üstün zekalı mankem kocam 120 kiloluk bir manken😎. Diyet yemeği yemekten sıkılmış ama bahanesi benim ses çıkaramiycağım bir sebep çocuklarla hep birlikte güzel bir akşam yemeği yiyelim. Ve eve gider ken lahmacun siparişi verilir ve elif 2 tane yer artık kapı açiĺdı kimtutar seni dal elif. Arkasına krize girdim 1 tane active o da yetmedi labne ve diyet reçel tabi yanında yarım dilim ekmek.1 saattir bursya girmemek için nette saçma sapan yerlerde geziyorum çünkü suçluyum.kesin cezamı (ama sabah kahvaltı hariç lütfen. Kocam planlarını yaptı sabah ben uyurken kalkıp patates kızartacakmış)😈
he valla aynen öyle kardeş çok bozuldu buralarAyy bu zamane zayıflama takımlarina bisi olmuşeskiden 48 yıl öncefilandı azyedinmiydi alkış tutulurdu şimdi ne güzel az yedin diye kıziyolar ne güzel
Yarın öglen bi makarna patlatayım o zaman burnumda tütüyo meret
ohh ohh karpuz hiç komik değil benim karşı komşum kargocu amann neler çıktığını aktığını bir anlatıyor pehhhhhKargoda karpuz ayy ne komik olur ama düsünsene
Fena et beni analizde azcık kıskandım zaten ben yokum diye bidaha bi köseye benide sıkıştirivergeldi gitmez misafiriniz degilmiyim ben
oyy kıyamam ..makarnanı yeseydin ne vardı ki böyle yapmayın kendinize eziyet etmeyin ye iki çatal istediğini ohh mis...Ama amayemek deyince aklıma gelen ilk sey makarna benim aksam siz begenin die midem kalka kalka tavuk haslayip yedim
face foto attım mustangım .. ya benim büyük az çatlak .... elinden gelmeyen yok bir şeyi görsün yeter o illaki olacak bitecek... tutturdu gökçeye sana rasta yapalım çocuğumun kanına girdi araştırdılar ettiler bir balmumuyla yapılan var birde tığ ile yapılan..balmumu yıkanamadığı için kötü oluyormuş ..içine su almıyor tabi... bunlar tığla yaptılar.. ilk bir kaç gün beğenmedim gibi sanada attığım fotoda o ilk günlerden ama bir kaç hafta içinde yıkdıkça nasıl sıkışaltı ve güzelleşti anlatamam ... şimdi bu yaz tatilde kestirecek çünkü yeni çıkan uzayanlarda kattıldı içine ve kalınlaştılar artık zorlaştı bakımı fakat iki yıl taşıdı her gören yolda hangi kuaföre yaptırdın diye sordu inanmazsın...KAllisim senin kız rastayı nasıl yaptı ? Ha birde çıkmıyormuş kestiriyormuşsun doğru mu ? Saçlarının fotosu varsa atsana
Kızlar bu günki menümü de yazimde rahatlıyim.
Okumadan önce bir yuhhhh diyebilrsiniz. Bende beni anlayamadım beni anlayabileniniz olursa beni banada anlatabilirmisiniz yuhlar çekildimi baslıyoruz
Sabah: 1 yumurta
1 sütlü neskafe
Öğlen: 2 domates ve 1 biberden oluşan tek yumurtalı menemen
Araeynir
Akşam: işte filim burdan sonra koptu ben hala beni anlayamadım.
Benim üstün zekalı mankem kocam 120 kiloluk bir manken😎. Diyet yemeği yemekten sıkılmış ama bahanesi benim ses çıkaramiycağım bir sebep çocuklarla hep birlikte güzel bir akşam yemeği yiyelim. Ve eve gider ken lahmacun siparişi verilir ve elif 2 tane yer artık kapı açiĺdı kimtutar seni dal elif. Arkasına krize girdim 1 tane active o da yetmedi labne ve diyet reçel tabi yanında yarım dilim ekmek.1 saattir bursya girmemek için nette saçma sapan yerlerde geziyorum çünkü suçluyum.kesin cezamı (ama sabah kahvaltı hariç lütfen. Kocam planlarını yaptı sabah ben uyurken kalkıp patates kızartacakmış)😈
Heeyyy kimler var burada tüm eskiler toplanmış galibaaaa:)))
Evet gel osgem gel toplandik şişip şişip gene gel yaptıkHeeyyy kimler var burada tüm eskiler toplanmış galibaaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?