Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah misir gevregi süt
Ara light kola
Öglen bi lokma simit 1 seftali 1 salatalik
Aksam haslanmis tavuk göğsü semizotuyoturt salatası
Çookkk su

45 dakika falan yurüdüm yorgunum çok fena

Şimdi bu lafım ikinize Ya lütfen ana öğünlerinizi atlamayın bakın çok fena yaparım sizi anallizlerde

Kız ben bu menüye yıldızlı peki veririm Efendim yukardaki 2 şahsiyet size diyorum bakın kahvaltı adam gibi öğle adam gibi akşam adam gibi yemek yenmiş

s

kalişim demek diyetisyen öyle dedi çok ilginç

:

Ama ne demiş ya :26: ben kaçırdım

Evet Gelelim bana ben hesap vereyim size )))

Bugun kahvaltıya misafirlerim vardı. Kahvaltıyı çok geç bir saatte 11.00 gibi yaptım. Ama güzel kahvaltıydı.
Tektek yediklerimi yazamıcam çünkü hesap etmedim ama herşeyden bi lokma şeklinde dengeli beslendim abartmadım
sonrasında dışarı çıktık bu saate kadar dışardaydım . Dışarda 2 adet pirinç patlağı yedim.
Akşam eve gelince yine 2 dilim ekmekle peynir 2 zeytin atıştırdım.
1.5 L su içmişimdir en az.

Ayy bu zamane zayıflama takımlarina bisi olmuş eskiden 48 yıl öncefilandı azyedinmiydi alkış tutulurdu şimdi ne güzel az yedin diye kıziyolar ne güzel

Yarın öglen bi makarna patlatayım o zaman burnumda tütüyo meret

yahu ben de kızlara söyleniyorsun kendin doğru düzgün yedin sandım bu ne kızzzz... öğlen yok akşam yok bari ona buna sataşma

kaçırdığın da şu : bir iki yıl önce gittiğim diyetisyen söylemişti acıkma hissiniz oluyor özellikle sabah aç kalkıyorsanız metabolizmanız çok güzel çalışıyor demektir demişti

NEeeeaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn MAkarnada demedik Te allahım hahahaha

:9 ÇAktırma kallisim kızlara mesajı yazıp yolladıktan sonra ayıktım ama geç olmuş

Haa tamam hatırlıyorum bunu daha evelde konuşmuştuk bak ben sabahları pek aclık hissetmem buda metobolizmanın az çalıştığının kanıtı olur.

Ben en son 6 ay evel gitmiştim diyetisyene. Yapılan tahlillerde en az düzeyde çalıştığını demişti metabolizmanım birde ben hipotroidden ameliyatolmuştum belkide hatırlarsınız.

Kargoda karpuz ayy ne komik olur ama düsünsene
Fena et beni analizde azcık kıskandım zaten ben yokum diye bidaha bi köseye benide sıkıştiriver geldi gitmez misafiriniz degilmiyim ben

Fena et beni analizde azcık kıskandım zaten ben yokum diye bidaha bi köseye benide sıkıştiriver geldi gitmez misafiriniz degilmiyim ben

Canım çok haklısın analizi yayınladıkdan sonra aklıamgeldi ekleyeceiktimde ama senin dışındandaki bir kaç misafir arkadaş daha vardı nicklerini hatırlayamadım için eklememiştim . Ama söz bir dahakinde es geçmicem affet

Ama ama yemek deyince aklıma gelen ilk sey makarna benim aksam siz begenin die midem kalka kalka tavuk haslayip yedim

Canım bak makarnayı bende çoks everim . Bak ne yapıyorum dene istersen . Kepekli makarnalar görmüşsündür. Haşlıyorum birde salata yapıyorum yanına ben karıştırarak yemeyi çok severim ama sen arzuna göre yanına yoğurtta alabilirsin . Abartmadığn sürede haftada bir öğünün bu olabilir.

KAllisim senin kız rastayı nasıl yaptı ? Ha birde çıkmıyormuş kestiriyormuşsun doğru mu ? Saçlarının fotosu varsa atsana

Kepekli makarna bende severim kulanirim bense zaten yagsiz domates soslu yada dedigin gibi salatali düsünmüstum

Kızlar bu günki menümü de yazimde rahatlıyim.
Okumadan önce bir yuhhhh diyebilrsiniz. Bende beni anlayamadım beni anlayabileniniz olursa beni banada anlatabilirmisiniz yuhlar çekildimi baslıyoruz

Sabah: 1 yumurta
1 sütlü neskafe
Öğlen: 2 domates ve 1 biberden oluşan tek yumurtalı menemen
Araeynir
Akşam: işte filim burdan sonra koptu ben hala beni anlayamadım.
Benim üstün zekalı mankem kocam 120 kiloluk bir manken😎. Diyet yemeği yemekten sıkılmış ama bahanesi benim ses çıkaramiycağım bir sebep çocuklarla hep birlikte güzel bir akşam yemeği yiyelim. Ve eve gider ken lahmacun siparişi verilir ve elif 2 tane yer artık kapı açiĺdı kimtutar seni dal elif. Arkasına krize girdim 1 tane active o da yetmedi labne ve diyet reçel tabi yanında yarım dilim ekmek.1 saattir bursya girmemek için nette saçma sapan yerlerde geziyorum çünkü suçluyum.kesin cezamı (ama sabah kahvaltı hariç lütfen. Kocam planlarını yaptı sabah ben uyurken kalkıp patates kızartacakmış)😈

Bu kocalar orgutlenip bizisabote etme derdine girdiler

he valla aynen öyle kardeş çok bozuldu buralar

ohh ohh karpuz hiç komik değil benim karşı komşum kargocu amann neler çıktığını aktığını bir anlatıyor pehhhhh

Ama ama yemek deyince aklıma gelen ilk sey makarna benim aksam siz begenin die midem kalka kalka tavuk haslayip yedim
oyy kıyamam ..makarnanı yeseydin ne vardı ki böyle yapmayın kendinize eziyet etmeyin ye iki çatal istediğini ohh mis...

KAllisim senin kız rastayı nasıl yaptı ? Ha birde çıkmıyormuş kestiriyormuşsun doğru mu ? Saçlarının fotosu varsa atsana
face foto attım mustangım .. ya benim büyük az çatlak .... elinden gelmeyen yok bir şeyi görsün yeter o illaki olacak bitecek... tutturdu gökçeye sana rasta yapalım çocuğumun kanına girdi araştırdılar ettiler bir balmumuyla yapılan var birde tığ ile yapılan..balmumu yıkanamadığı için kötü oluyormuş ..içine su almıyor tabi... bunlar tığla yaptılar.. ilk bir kaç gün beğenmedim gibi sanada attığım fotoda o ilk günlerden ama bir kaç hafta içinde yıkdıkça nasıl sıkışaltı ve güzelleşti anlatamam ... şimdi bu yaz tatilde kestirecek çünkü yeni çıkan uzayanlarda kattıldı içine ve kalınlaştılar artık zorlaştı bakımı fakat iki yıl taşıdı her gören yolda hangi kuaföre yaptırdın diye sordu inanmazsın...
evet kesilmeden açılmıyor .... yarıya kadar kesip sonra biraz zorlamak amacı bakalım nasıl açacak.. yapılışına gelince tığla çitiştirerek yaptılar 4 gün sürdü

Canım işte yapmaman gereken bir şeyi yapıp kendini suçlu ilan edip devamını geirmişsin ..bir çoğumuz yaşamışızdır eminim ben çok yaşadım... bunun suçlusu sen değil aslında eşin..işte benimkide bu tür yapmasada kendimi kötü hissedip dayanamayacağım noktaya getiriyor ve sonra suçlu bir düşünce yapısı ve ardı arkası gelmeyen yemekler..
lahmacunda bıraksaydın çok güzel olacaktı... bunu lütfen göz ardı etmeyin arkadaşlar.... bakın bend dondurma yedim ama nasıl mutluyum huzurla yedim ama ben kendimi çok iyi biliyorum ki eşim evde olsaydı farklı bir psikolojiyle yiyecektim bu dondurmayı ve mutfakta başka şeyler bunu takip edecekti...
biz belkide bu işin sorumlusunu yani eşlerimizi affedemediğimiz için bu suçu bastırmaya çabalıyoruz beynimiz nasıl bir oyun oynuyor tam anlayamıyorum ama ben aşırı derecede kızıyorum bu eşle yenen yemeklere ve artık ayrı yiyorum..
mersam şimdi kendini toparla lütfen ve suçluluk duygusunu bir kenara bırak.... yarın başka bir şey çıkacak karşına sakın ama sakın bunu yersem kötü olacak diye düşünme ve ye.. mutlu ol..yinede zayıflayacaksın lütfen bunu dene... kötü hissetme diye bir şey olmasın hayatımızda bunu nasıl yapıcaz edicez çözelim arkadaşlar....

şimdi yarın için ceza filan bekleme asıl ceza senin diyetine saygı göstermeyen eşine verilmeli... sabah kahvaltıda o kızartsın patatesini lütfen sen yeme.. haşla bir yumurta veya iki yumurtadan domatesli biberli menemenmi yaparsın omletmi yaparsın.. yanında doğra söğüş domatesini azda beyaz peynir.. o kızartmasını yesin sen sağlıklı ve mutlu hissedeceğin yiyeceklerini ye lütfen bunu bir kaç kez başarırsan gerisi gelecektir... diyet yaptığını paylaşma onunla lütfen artık bu konuyu konuşma...
çok uzun yazdım ama bende çok iyi anlıyorum hissettiklerini ve bunu aşmalıyız...
benim de eşim salı günü yani üç gün erken gelecekmiş insan sevinmezmi inanın hemen aklıma diyetimizi sabote edeceği geliyor ve çok üzülüyorum...

mersam ben de yarın ki planlarımı yaptım sevgili takımdaşım denetmenim sırdaşım psikoloğum.....

şimdiden nohutumu ve buğdayımı haşlıyorum pişiyor şu an... markete gidip kızımla bir kaç parça kahvaltılığımızı da aldık ohhhh sabah açık hava mis kokular içinde kahvaltımız ..ardından yoğurt detoksumuz ..bol yoğurt bol nane dereotu salatalık ayy şimdiden canım çekti..bu detoks bana hiç eziyet gelmiyor ya kızımda çok sevdi bende... belki akşam öğününe bir protein sıkıştırabiliriz bunu yarın düşünürüz... ama önümzdeki iki gün boyuncada şu ödemlerimi atmalıyım yoksa cumaya ne kaldı... pazar günü festivalim var başladığımız hafta kendime demiştim ki kızım hilal sen yaparsın şu festivale kadar beş kiloyu devirirsin :18::18: yapmam lazım... pantalonumu bile aldım ilk giymeye çalıştığımda göbeğim 8-10 cm açık kalıyordu inadına aldım onun içine bir kaç haftada girmeliyim dedim... pazar günü girmeliyim.. giremezsem kendime burda açıklama yapıp ceza vericem ve sizden öğüt isteyeceğim
ama ben o pantalona girebilecekmişim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…