Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi inş. Bakalım yurüüü kallis arkandayız

Mersam kallis e donuna kadar katılıyorum. Bizler yemeyi tatlıları boğazımızı seven insanlarız . Hata yaptığını kaçırdığın anladığın an aklın başına geldiği an kendini suçlayıp aman oldu olan deyip devam etmek yerine hemen U dönüşü yapmalısın. Allah aşkına hangimiz kaçmak yapmıyoruz hangimiz yemeseniz gereken şeyi yiyoruz bu nedenle suçluluk hissedip olan oldu demeyeceksin. Tamam ben bunu yedim ama devam etmicem diyeceksin inan bana devam etmediğin anda kendine olan güvenin gelecek. Bugun kahvaltıda ben kaymakla bal bile yedim ama bi lokma yedim devam edebilirdim ekmekle lüp lüp götürebilirdim. Lütfen suçlama kendini lütfen ....

Donuna kadar demişim hahahahahahahhahahha öldümmmm sonuna kadar olacaktı hahahahahhahdmdmdndndjdjdkdmdmdjsks 😀😀😃😃😀😀😄😚😘😙😙😗😘😘😄😄😄

Akşam akşam sesli güldüm eşim koltukta uyukluyordu o bile uyandı Allah da seni güldürsün inşallah bundan sonra hayatta sonuna kadar demem hep donuna kadar

Evet gel osgem gel toplandik şişip şişip gene gel yaptık

ahh kütom ben 6. takıma başladığımda bile bu kadar şişko değildimbilmiyorum ne olacak halimiz ama eskileri görmek gerçekten çok güzel ne günlerdi beee

yalnız sen hiç değişmemişsin hala gece kuşu olarak katılıyorsun

kızımmm senin yorumlar beni benden alıyorrr donuma kadar katılmış mış pehh pehh pehh bak hele kız donumu monumu ne karıştırıyon ..kallis haklıdır de yeter fazla lafı uzatma bi daaaaa

yaşlanmak mı o ne

şaka maka ben AEBENİi tanıdığımda daha 32 yaşında 3 çocuk annesi tazecik bir hatundu
canım şaka maka bir yana da 2007 nere 2014 nereeeeee üffs amma olmuş valla...

neyse kızlar ben kaçar sabah 6 ta yürüyüşe gitcem

sizleri görmek gerçekten çok güzel öpüyorum arada bakarım Allaha emanet olun , çok yemeyin , totoşları kaldırıp spor yapın bir dahaki baktığımda hepinizi 36 beden görcem ona göre

Ayyy gecenin bu saatinde mustang cım yazını gördüm ve kendi kendime gülüyorum. Yazdığın bütün mesaj güme gitti canım gündeme kallisin donu oturdu. Yahu benim denetmenimin donundan sana neee😄sen yap yorumunu çık.

Sevgili denetmenim kallisim bende senin yorumuna cevap verecem ama bu uykusuzlukla bu kadar çok gülmüşken bende mustangtan daha tehlikeli şeyler yazabilirim diye diğer cevaplarımı sabaha bırakıyorum.
Hasta halimle bu saate kadar oturmak zorunda kaldım .kuzenim geldi arabasına çarpmışlar bizim deli kız bütün gün stre girmiş bir güzel içmiş elinede içkisini almış çıktı geldi hadi abla içelim dedi buzdolabını açtım çok sevdiğim bir içkim var karamelli balys bir süre bakıştık ama sonra yerine koydum. Elif kendine gel sen hakkını yiyerek kullandın buna hakkın yok dedim. Bütün gece o konuştu ben dinledim. Veee kuzenim az önce gitti bende şimdi yatağa girdim akşam yediklerim bu saate kadar kuş olup uçmuştur demiii .ayyy ben biraz daha yazarsam saçmalamaya başlıycam çok uykum geldi. Hadin iyi geceler anacım hepinizeee:))

herkese günaydınlar
dünü hatırlamak bile istemiyorum hala yorgunluktan parmaklarım ağrıyor..
menümü yazayım fakat saçmasapan tahmin edersiniz

sabah: nesfit,süt
öğlen: 4 kuru pasta
akşam: 4 kaşk çorba, 5 kaşık pilav üstü et, 1 tane tatlı
1,5 litre de su
akşama kadar 1 dk oturmamaca

geçmişi okudum da mersacım ben de şimdi bozayım mı diyetimi 1 tatlı yedim diye, sıkayım mı canımı, bütün emeklerim boşa gitsin mi bir öğün yüzünden? ben böyle zamanlarda diyorum ki olabilir canım istedi yedim, bir daha yememeye çalışıcam. bu yediğim kilo vermemi 2-3 gün / 1 hafta etkileyecek sonra herşey yine eskisi gibi devam edecek inceleceğim... ve kesip atıyorum. sen de öyle yap. ertesi güne unut ve birkaç gün tartılma.. benim taktik budur

bu akşama da bir arkadaşa gideceğiz. ikiz bebekleri oldu, hayırlı olsuna.. ooof of

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Herkes yorgun argın gördüğüm kadarı ile

Tamam kimsenin donuyla falan uğraşmıcam ))))

Sabah erkenden kalktık efendim kahvaltı ev temizliği yeni totomu koydum koltuğa )))

Bijom hafta sonu bu düzensizlikler oluyor malesef bende hep olur sadece abartmamaya kaçırmamaya çalışıyorum. Okuldaki öğle yemeği düzeni benim düGün beslenmemi sağlar hep evde olmak benim için düzensizlik olur hep.

Hepinize güzel pazarlar

Takımcığım sabah uyanınca bir göz attım ama kahvaltı ev işi derken anca gelebildim...bugün çok çalışmam lazımmmm....bahçeye atölyemi kurdum hadi bana kolay gelsin...sizede bol bol dinlenip eğlenebileceğiniz koca bir gün diliyorum....

Kızzz yanlıs dusünme 3 5 gun hafta durmayacak kilo vermen eskiden ole bi haftada yenirdi vucud kitlik piskolojisinden ciksin die hop kilo vermeye devam edilirdi iyi dusunun iyi olsun tamammi
Laf aramizda bizim oralarin dugunleri cekilecek çile digildir kavga döğüs gitmezdim pek çok yakın degilse hele kına geceleri bavulla kına gecesinemi gidilir malum gormussundur şalvar defilesi olayı az laf yemedim yeni gelin etek ceketle dugunemi gidermişmiş altın takmazmiymişmis millet eltime sorardı yengenin altinlarinimi satmislar mı neden takmiyor sizene dimi

Son düzenleme:
off valla o altin olayini hiiic sorma.. maaalesef cok yakinlarimin olunca yine takiyorum memnun olsunlar diye. millet milletin altiniyla kafayi bozmus burda.. coook sacma gelenekleri var buranin.. 10 kere ust degistiriyolar allahtan yabanciyim da benden bisey isteyen yok zaten esim ve ailesi de burali degil.. eglenerek izliyorum iste o kosusturmalarini :)))) bir de cok dugun yapiyolar allahim dugunsuz evlenen yok. bana diyolar dugunun nerde oldu diye, ben dugun yapmadim diyorum uzayliymisim gibi bakiyorlar :)))) az sonra bi tane daha var valla esim gidecek benim kafa bi milyon isim olmaz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
iyi pazarlar herkese, kenime bugün izin vermiştim ama bu izinleri vermiycem sanırım artıkk:26::26::26::26:
dün kendimi nekadar ince hissederen bugün ona keza çok şiş hisediyorumm

az kaçamaklı hafta sonları olsun inşş

Bazen öyle oluyor canım iştah kapanıyor. Keşke hep öyle olsa :) nerdeeeeeee
Bazen de dünyayı yesen doymaz oluyorsun. Ben regl den 4-5 gün önce öyle oluyorum işte..
Ay bıktım kocalarınızdan sizin ya. Ama sana bravo bak yememişsin. Mersam olsa anında götürürdü hiç affetmezdi hahahhahahha
Kız drsaneye gittim 80 üstü alayım diye.. Lakin o kadar zor bir sınavdı ki dersanedeki sınıfın en iyisi dahi 80 almış... Napalım kısmet

Bacım yemene bak amaaaan saçmalıyprlar. Hiç Allah ın yarattığı mis gibi karpuz kilo aldırır mı.. Haaa oturup 5 dilim yiyecek halin yok. Ye günde bir iki dilim valla beni bir erikten bir de karpuzdan hiçbir güç alıkoyamaz!

Ayyy teşekkür ederim şekerim şımardım sanki :)

Ayy şu kocalarınıza sahip çıkın ayol bu ne ya mahvetmiş baya baya.. Ay sen madem lahmacun yedin o reçel ile labne nedir ay şimdi bayılacaaaaaaaaammmmmmm !!!!!

Hahahhahahahhahahahaha çok iyi yaaaaaa

Kallisim sultanım sen istersen yaparsın ben sana güveniyorum. Çünkü bu filmleri biz eskiden de izledik hep çok başarılıydıncanımmm

Harfi harfine katılıyorum... İmzamı da atarım !

Çikolatam sende benim gibi katılsaydın yaa ay ben hala gülüyorum okudukça..
resmen takımın şebeği oldum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…