Hadi inş. Bakalım yurüüü kallis arkandayızmersam ben de yarın ki planlarımı yaptım sevgili takımdaşımdenetmenim sırdaşım psikoloğum .....
şimdiden nohutumu ve buğdayımı haşlıyorum pişiyor şu an... markete gidip kızımla bir kaç parça kahvaltılığımızı da aldık ohhhh sabah açık hava mis kokular içinde kahvaltımız ..ardından yoğurt detoksumuz ..bol yoğurt bol nane dereotu salatalık ayy şimdiden canım çekti..bu detoks bana hiç eziyet gelmiyor ya kızımda çok sevdi bende... belki akşam öğününe bir protein sıkıştırabiliriz bunu yarın düşünürüz... ama önümzdeki iki gün boyuncada şu ödemlerimi atmalıyımyoksa cumaya ne kaldı... pazar günü festivalim var başladığımız hafta kendime
demiştim ki kızım hilal sen yaparsın şu festivale kadar beş kiloyu devirirsin :18::18: yapmam lazım... pantalonumu bile aldım ilk giymeye çalıştığımda göbeğim 8-10 cm açık kalıyordu inadına aldım onun içine bir kaç haftada girmeliyim dedim... pazar günü girmeliyim.. giremezsem kendime burda açıklama yapıp ceza vericem ve sizden öğüt isteyeceğim
ama ben o pantalona girebilecekmişim gibi geliyor
evvvetttt fazlasıyla eskileryaşlandık geldik
hoşgeldin
Donuna kadar demişim hahahahahahahhahahha öldümmmm sonuna kadar olacaktı hahahahahhahdmdmdndndjdjdkdmdmdjsks 😀😀😃😃😀😀😄😚😘😙😙😗😘😘😄😄😄
Evet gel osgem gel toplandik şişip şişip gene gel yaptık
Donuna kadar demişim hahahahahahahhahahha öldümmmm sonuna kadar olacaktı hahahahahhahdmdmdndndjdjdkdmdmdjsks 😀😀😃😃😀😀😄😚😘😙😙😗😘😘😄😄😄
canım şaka maka bir yana da 2007 nere 2014 nereeeeeeyaşlanmak mı o ne
şaka maka ben AEBENİi tanıdığımda daha 32 yaşında 3 çocuk annesi tazecik bir hatundu
Mersam kallis e donuna kadar katılıyorum. Bizler yemeyi tatlıları boğazımızı seven insanlarız . Hata yaptığını kaçırdığın anladığın an aklın başına geldiği an kendini suçlayıp aman oldu olan deyip devam etmek yerine hemen U dönüşü yapmalısın. Allah aşkına hangimiz kaçmak yapmıyoruz hangimiz yemeseniz gereken şeyi yiyoruz bu nedenle suçluluk hissedip olan oldu demeyeceksin. Tamam ben bunu yedim ama devam etmicem diyeceksin inan bana devam etmediğin anda kendine olan güvenin gelecek. Bugun kahvaltıda ben kaymakla bal bile yedim ama bi lokma yedim devam edebilirdim ekmekle lüp lüp götürebilirdim. Lütfen suçlama kendini lütfen ....
herkese günaydınlar
dünü hatırlamak bile istemiyorum hala yorgunluktan parmaklarım ağrıyor..
menümü yazayım fakat saçmasapan tahmin edersiniz
sabah: nesfit,süt
öğlen: 4 kuru pasta
akşam: 4 kaşk çorba, 5 kaşık pilav üstü et, 1 tane tatlı
1,5 litre de su
akşama kadar 1 dk oturmamaca
geçmişi okudum da mersacım ben de şimdi bozayım mı diyetimi 1 tatlı yedim diye, sıkayım mı canımı, bütün emeklerim boşa gitsin mi bir öğün yüzünden? ben böyle zamanlarda diyorum ki olabilir canım istedi yedim, bir daha yememeye çalışıcam. bu yediğim kilo vermemi 2-3 gün / 1 hafta etkileyecek sonra herşey yine eskisi gibi devam edecek inceleceğim... ve kesip atıyorum. sen de öyle yap. ertesi güne unut ve birkaç gün tartılma.. benim taktik budur
bu akşama da bir arkadaşa gideceğiz. ikiz bebekleri oldu, hayırlı olsuna.. ooof of
Maşallah takımcak ne güzel gidiyoruz çikom bende çalısmiyorum ama 3 e 5 e kadar uyumam genelde ve normal insan gibi aksam yemegindn sonra yemiyorum bisey zor ama oluyo
Kısayım diye ugraşmadimda bugun canım isstemedi onlarıda zorla yedim aksamida hee birde beyfendi aşagi inmisti geldi actm kapiyi arkasinda bisi sakliyo süprizzzzzzz
Allah cezanı vermiye adambi elinde cornet bir elinde rocco dondurma sınav hediyesiymismis yememmm dedim dondurma kilo yapmazmiş biri 1000kusur biri 700 küsür kalori be tüm gün o kadar yemedim neyse attim birinidolaba spor yaptigim bi gun öglen yemegi niyetine artik
Ya bu erkekleri kaloriler tegetmi geciyo haksizliksabah beri adam dünyayı yedi
Ben yiyemiyorumya adamin lokmalarını saymaya başladım galiba
Ciko 78 almissin daha nolsun ama bende gecen sene 85 aldiydim 8. Sınifti ama olsun bikac ay oncesi çarpım tablosunu bile hatirlamayan biriolarak
Azıcık yemissin sende birseye açıklık getirsek kavun karpuz olayina eskiden rahat rahat yerdim aman meyve diye sonra çok kalorili oldugunu sekerli oldugunu ogrendik kola yok dondurma yok karpuzdami yemiycez gecen ilk defa aldik korkudan dolapta kötü oldu oyle birde Diyarbakırkarpuzuda karpuz yani biz tee oralarda karpuz yedigimizi saniyomusuz
Şimdi bu lafım ikinizeYa lütfen ana öğünlerinizi atlamayın bakın çok fena yaparım sizi anallizlerde
Kız ben bu menüye yıldızlı peki veririmEfendim yukardaki 2 şahsiyet size diyorum bakın kahvaltı adam gibi öğle adam gibi akşam adam gibi yemek yenmiş
Ama ne demiş ya :26: ben kaçırdım
Kızlar bu günki menümü de yazimde rahatlıyim.
Okumadan önce bir yuhhhh diyebilrsiniz. Bende beni anlayamadım beni anlayabileniniz olursa beni banada anlatabilirmisiniz yuhlar çekildimi baslıyoruz
Sabah: 1 yumurta
1 sütlü neskafe
Öğlen: 2 domates ve 1 biberden oluşan tek yumurtalı menemen
Araeynir
Akşam: işte filim burdan sonra koptu ben hala beni anlayamadım.
Benim üstün zekalı mankem kocam 120 kiloluk bir manken😎. Diyet yemeği yemekten sıkılmış ama bahanesi benim ses çıkaramiycağım bir sebep çocuklarla hep birlikte güzel bir akşam yemeği yiyelim. Ve eve gider ken lahmacun siparişi verilir ve elif 2 tane yer artık kapı açiĺdı kimtutar seni dal elif. Arkasına krize girdim 1 tane active o da yetmedi labne ve diyet reçel tabi yanında yarım dilim ekmek.1 saattir bursya girmemek için nette saçma sapan yerlerde geziyorum çünkü suçluyum.kesin cezamı (ama sabah kahvaltı hariç lütfen. Kocam planlarını yaptı sabah ben uyurken kalkıp patates kızartacakmış)😈
mersam ben de yarın ki planlarımı yaptım sevgili takımdaşımdenetmenim sırdaşım psikoloğum .....
şimdiden nohutumu ve buğdayımı haşlıyorum pişiyor şu an... markete gidip kızımla bir kaç parça kahvaltılığımızı da aldık ohhhh sabah açık hava mis kokular içinde kahvaltımız ..ardından yoğurt detoksumuz ..bol yoğurt bol nane dereotu salatalık ayy şimdiden canım çekti..bu detoks bana hiç eziyet gelmiyor ya kızımda çok sevdi bende... belki akşam öğününe bir protein sıkıştırabiliriz bunu yarın düşünürüz... ama önümzdeki iki gün boyuncada şu ödemlerimi atmalıyımyoksa cumaya ne kaldı... pazar günü festivalim var başladığımız hafta kendime demiştim ki kızım hilal sen yaparsın şu festivale kadar beş kiloyu devirirsin :18::18: yapmam lazım... pantalonumu bile aldım ilk giymeye çalıştığımda göbeğim 8-10 cm açık kalıyordu inadına aldım onun içine bir kaç haftada girmeliyim dedim... pazar günü girmeliyim.. giremezsem kendime burda açıklama yapıp ceza vericem ve sizden öğüt isteyeceğim
ama ben o pantalona girebilecekmişim gibi geliyor
Canım işte yapmaman gereken bir şeyi yapıp kendini suçlu ilan edip devamını geirmişsin ..bir çoğumuz yaşamışızdır eminim ben çok yaşadım... bunun suçlusu sen değil aslında eşin..işte benimkide bu tür yapmasada kendimi kötü hissedip dayanamayacağım noktaya getiriyor ve sonra suçlu bir düşünce yapısı ve ardı arkası gelmeyen yemekler..
lahmacunda bıraksaydın çok güzel olacaktı... bunu lütfen göz ardı etmeyin arkadaşlar.... bakın bend dondurma yedim ama nasıl mutluyum huzurla yedim ama ben kendimi çok iyi biliyorum ki eşim evde olsaydı farklı bir psikolojiyle yiyecektim bu dondurmayı ve mutfakta başka şeyler bunu takip edecekti...
biz belkide bu işin sorumlusunu yani eşlerimizi affedemediğimiz için bu suçu bastırmaya çabalıyoruz beynimiz nasıl bir oyun oynuyor tam anlayamıyorum ama ben aşırı derecede kızıyorum bu eşle yenen yemeklere ve artık ayrı yiyorum..
mersam şimdi kendini toparla lütfen ve suçluluk duygusunu bir kenara bırak.... yarın başka bir şey çıkacak karşına sakın ama sakın bunu yersem kötü olacak diye düşünme ve ye.. mutlu ol..yinede zayıflayacaksın lütfen bunu dene... kötü hissetme diye bir şey olmasın hayatımızda bunu nasıl yapıcaz edicez çözelim arkadaşlar....
şimdi yarın için ceza filan bekleme asıl ceza senin diyetine saygı göstermeyen eşine verilmeli... sabah kahvaltıda o kızartsın patatesini lütfen sen yeme.. haşla bir yumurta veya iki yumurtadan domatesli biberli menemenmi yaparsın omletmi yaparsın.. yanında doğra söğüş domatesini azda beyaz peynir.. o kızartmasını yesin sen sağlıklı ve mutlu hissedeceğin yiyeceklerini ye lütfen bunu bir kaç kez başarırsan gerisi gelecektir... diyet yaptığını paylaşma onunla lütfen artık bu konuyu konuşma...
çok uzun yazdım ama bende çok iyi anlıyorum hissettiklerini ve bunu aşmalıyız...
benim de eşim salı günü yani üç gün erken gelecekmiş insan sevinmezmi inanın hemen aklıma diyetimizi sabote edeceği geliyor ve çok üzülüyorum...
Hahahhahahahhahahahaha çok iyi yaaaaaa
Kallisim sultanım sen istersen yaparsın ben sana güveniyorum. Çünkü bu filmleri biz eskiden de izledik hep çok başarılıydıncanımmm
Harfi harfine katılıyorum... İmzamı da atarım !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?