Çikolatam sende benim gibi katılsaydın yaaay ben hala gülüyorum okudukça..
resmen takımın şebeği oldum yahu
herkese günaydınlar
dünü hatırlamak bile istemiyorum hala yorgunluktan parmaklarım ağrıyor..
menümü yazayım fakat saçmasapan tahmin edersiniz
sabah: nesfit,süt
öğlen: 4 kuru pasta
akşam: 4 kaşk çorba, 5 kaşık pilav üstü et, 1 tane tatlı
1,5 litre de su
akşama kadar 1 dk oturmamaca
geçmişi okudum da mersacım ben de şimdi bozayım mı diyetimi 1 tatlı yedim diye, sıkayım mı canımı, bütün emeklerim boşa gitsin mi bir öğün yüzünden? ben böyle zamanlarda diyorum ki olabilir canım istedi yedim, bir daha yememeye çalışıcam. bu yediğim kilo vermemi 2-3 gün / 1 hafta etkileyecek sonra herşey yine eskisi gibi devam edecek inceleceğim... ve kesip atıyorum. sen de öyle yap. ertesi güne unut ve birkaç gün tartılma.. benim taktik budur
bu akşama da bir arkadaşa gideceğiz. ikiz bebekleri oldu, hayırlı olsuna.. ooof of
CanımGünaydın kızlar
Herkes yorgun argın gördüğüm kadarı ile
Tamam kimsenin donuyla falan uğraşmıcam ))))
Sabah erkenden kalktık efendim kahvaltı ev temizliği yeni totomu koydum koltuğa )))
Bijom hafta sonu bu düzensizlikler oluyor malesef bende hep olur sadece abartmamaya kaçırmamaya çalışıyorum. Okuldaki öğle yemeği düzeni benim düGün beslenmemi sağlar hep evde olmak benim için düzensizlik olur hep.
Hepinize güzel pazarlar
Kolay gelsin canımmm:))) oh mis bahçede harikalar yaratıyorsundur şimdiTakımcığım sabah uyanınca bir göz attım ama kahvaltı ev işi derken anca gelebildim...bugün çok çalışmam lazımmmm....bahçeye atölyemi kurdum hadi bana kolay gelsin...sizede bol bol dinlenip eğlenebileceğiniz koca bir gün diliyorum....
Kızzz yanlıs dusünme 3 5 gun hafta durmayacak kilo vermen eskiden ole bi haftada yenirdi vucud kitlik piskolojisinden ciksin die hop kilo vermeye devam edilirdi iyi dusunun iyi olsun tamammi
Laf aramizda bizim oralarin dugunleri cekilecek çile digildir kavga döğüs gitmezdim pek çok yakın degilse hele kına geceleri bavulla kına gecesinemi gidilir malum gormussundur şalvar defilesi olayı az laf yemedim yeni gelin etek ceketle dugunemi gidermişmiş altın takmazmiymişmis millet eltime sorardı yengenin altinlarinimi satmislar mı neden takmiyorsizene dimi
iyi pazarlar herkese, kenime bugün izin vermiştim ama bu izinleri vermiycem sanırım artıkk:26::26::26::26:
dün kendimi nekadar ince hissederen bugün ona keza çok şiş hisediyorumm
az kaçamaklı hafta sonları olsun inşş
Bazen öyle oluyor canım iştah kapanıyor. Keşke hep öyle olsa :) nerdeeeeeee
Bazen de dünyayı yesen doymaz oluyorsun. Ben regl den 4-5 gün önce öyle oluyorum işte..
Ay bıktım kocalarınızdan sizin ya. Ama sana bravo bak yememişsin. Mersam olsa anında götürürdü hiç affetmezdi hahahhahahha
Kız drsaneye gittim 80 üstü alayım diye.. Lakin o kadar zor bir sınavdı ki dersanedeki sınıfın en iyisi dahi 80 almış... Napalım kısmet
Bacım yemene bak amaaaan saçmalıyprlar. Hiç Allah ın yarattığı mis gibi karpuz kilo aldırır mı.. Haaa oturup 5 dilim yiyecek halin yok. Ye günde bir iki dilim valla beni bir erikten bir de karpuzdan hiçbir güç alıkoyamaz!
Ayyy teşekkür ederim şekerim şımardım sanki :)
Ayy şu kocalarınıza sahip çıkın ayol bu ne ya mahvetmiş baya baya.. Ay sen madem lahmacun yedin o reçel ile labne nedir ay şimdi bayılacaaaaaaaaammmmmmm !!!!!
Çikolatam sende benim gibi katılsaydın yaaay ben hala gülüyorum okudukça..
resmen takımın şebeği oldum yahu
İyi pazarlar güzeller
Yine ben geldim ve yine pek kimsecikler yok sanki
Dün gece çalıştım, yorgun hissediyorum bayağı..
Bugün biraz depresifim. Yalnız hissediyorum kendimi.
Diyetim çok iyi gidiyor. Zaten ben reglinin ikinci gününden itibaren başlangıcının aksine acayip tok hissederim. O yüzden sorun yok. Dün gece sahne sonrası çalışma arkadaşlarımız filan neler yediler gözümün önünde, közde kanat filan.. Ben sdc közde pişmiş domates ve bir avuç leblebi yedim..
Evdeyim.. Yalnızım...
Öyle işte
Canım işte yapmaman gereken bir şeyi yapıp kendini suçlu ilan edip devamını geirmişsin ..bir çoğumuz yaşamışızdır eminim ben çok yaşadım... bunun suçlusu sen değil aslında eşin..işte benimkide bu tür yapmasada kendimi kötü hissedip dayanamayacağım noktaya getiriyor ve sonra suçlu bir düşünce yapısı ve ardı arkası gelmeyen yemekler..
lahmacunda bıraksaydın çok güzel olacaktı... bunu lütfen göz ardı etmeyin arkadaşlar.... bakın bend dondurma yedim ama nasıl mutluyum huzurla yedim ama ben kendimi çok iyi biliyorum ki eşim evde olsaydı farklı bir psikolojiyle yiyecektim bu dondurmayı ve mutfakta başka şeyler bunu takip edecekti...
biz belkide bu işin sorumlusunu yani eşlerimizi affedemediğimiz için bu suçu bastırmaya çabalıyoruz beynimiz nasıl bir oyun oynuyor tam anlayamıyorum ama ben aşırı derecede kızıyorum bu eşle yenen yemeklere ve artık ayrı yiyorum..
mersam şimdi kendini toparla lütfen ve suçluluk duygusunu bir kenara bırak.... yarın başka bir şey çıkacak karşına sakın ama sakın bunu yersem kötü olacak diye düşünme ve ye.. mutlu ol..yinede zayıflayacaksın lütfen bunu dene... kötü hissetme diye bir şey olmasın hayatımızda bunu nasıl yapıcaz edicez çözelim arkadaşlar....
şimdi yarın için ceza filan bekleme asıl ceza senin diyetine saygı göstermeyen eşine verilmeli... sabah kahvaltıda o kızartsın patatesini lütfen sen yeme.. haşla bir yumurta veya iki yumurtadan domatesli biberli menemenmi yaparsın omletmi yaparsın.. yanında doğra söğüş domatesini azda beyaz peynir.. o kızartmasını yesin sen sağlıklı ve mutlu hissedeceğin yiyeceklerini ye lütfen bunu bir kaç kez başarırsan gerisi gelecektir... diyet yaptığını paylaşma onunla lütfen artık bu konuyu konuşma...
çok uzun yazdım ama bende çok iyi anlıyorum hissettiklerini ve bunu aşmalıyız...
benim de eşim salı günü yani üç gün erken gelecekmiş insan sevinmezmi inanın hemen aklıma diyetimizi sabote edeceği geliyor ve çok üzülüyorum...
Kesinlikle kallisim canım denetmenim ben sana çokk güveniyorum sen pazar günü o pantolonu giyeceksinn☺mersam ben de yarın ki planlarımı yaptım sevgili takımdaşımdenetmenim sırdaşım psikoloğum .....
şimdiden nohutumu ve buğdayımı haşlıyorum pişiyor şu an... markete gidip kızımla bir kaç parça kahvaltılığımızı da aldık ohhhh sabah açık hava mis kokular içinde kahvaltımız ..ardından yoğurt detoksumuz ..bol yoğurt bol nane dereotu salatalık ayy şimdiden canım çekti..bu detoks bana hiç eziyet gelmiyor ya kızımda çok sevdi bende... belki akşam öğününe bir protein sıkıştırabiliriz bunu yarın düşünürüz... ama önümzdeki iki gün boyuncada şu ödemlerimi atmalıyımyoksa cumaya ne kaldı... pazar günü festivalim var başladığımız hafta kendime demiştim ki kızım hilal sen yaparsın şu festivale kadar beş kiloyu devirirsin :18::18: yapmam lazım... pantalonumu bile aldım ilk giymeye çalıştığımda göbeğim 8-10 cm açık kalıyordu inadına aldım onun içine bir kaç haftada girmeliyim dedim... pazar günü girmeliyim.. giremezsem kendime burda açıklama yapıp ceza vericem ve sizden öğüt isteyeceğim
ama ben o pantalona girebilecekmişim gibi geliyor
kalişim açıklamış mehalim ..ilginç geldi bana bilmiyordumŞimdi bu lafım ikinizeYa lütfen ana öğünlerinizi atlamayın bakın çok fena yaparım sizi anallizlerde
Kız ben bu menüye yıldızlı peki veririmEfendim yukardaki 2 şahsiyet size diyorum bakın kahvaltı adam gibi öğle adam gibi akşam adam gibi yemek yenmiş
Ama ne demiş ya :26: ben kaçırdım
Evet Gelelim bana ben hesap vereyim size )))
Bugun kahvaltıya misafirlerim vardı. Kahvaltıyı çok geç bir saatte 11.00 gibi yaptım. Ama güzel kahvaltıydı.
Tektek yediklerimi yazamıcam çünkü hesap etmedim ama herşeyden bi lokma şeklinde dengeli beslendim abartmadım
sonrasında dışarı çıktık bu saate kadar dışardaydım . Dışarda 2 adet pirinç patlağı yedim.
Akşam eve gelince yine 2 dilim ekmekle peynir 2 zeytin atıştırdım.
1.5 L su içmişimdir en az.
Bugünkü ruh halim katılmama müsade etmese de sanırım başka birşeye bu kadar çok gülmezdim .. Sen çok yaşa emi mustangım :)
:26:çukulam bazan mutlu olmak için bardagın dolu tarafına bakmak gerekir
bir mesajının arkasına yazmışsın ........ ve yanlız diye içimi burktun :26:
ben seni böyle hüzünlü görmek istemiyorumherşey güzel olacak inşallah . bazan böyle ruh halinde hepimiz oluyoruz
hafta sonunun özeti. ögünler düzgün değil biliyorum ...
öncelikle şunu yazayım, bu 2 gün yagmur altında harika yürüyüşler yaptım. dolmuşa binmem gereken yerleri hafif çiseleyen yagmur altında , çıt çıt diye şemsiyeye düşen yağmur taneleri altında :119::119::119::119:
cumartesi menüm
8:00
yulaf ,süt ,peynir, 3 çt patat..
13:00(dışarda )
içi alınmış ekmek arası tavuk döner, ayran
18:00
taze nohut çitledin çok az,3 de erik ..
20:00
sütlü kahve (şekersiz )
3. saat yagmur altında yürüyüş..
2. tl su ...
pazar....
8:30
1 dl tb. ekmek (dışarda olmadıgım müddetçe tambugday ekmegi yerim )
peynir . az biber ve kabak kızarma . domates..
15:00
karışık ızgara .salata .
ayran . azda lavaş
18:00
4/1 dl baklava
ve finiş ..
çok içim geçerse 1 parça peynir atarım agzıma
tavsiye ederim açlıgımı alıp götürüyor o bir parça peynir..
2 saat yürüyüş ..
suyu henüz çok içmedim ama ilerleyen saatlerde 2lt geçer ...
birde kızlar ben omega 3 kulanıyorum 1 haftadır daha öncede kulanmıtım ama düzenli ve aç karna değil .. şimdi sabah kalktıgımda ilk işim omega 3 tabletini içmek ....bunu sadece kilo için içmiyorum bbrektek sorunum içinde iyimiş o yüzden birazda ...
Canımmm çok güzel anlatmışsın aynen söylediğin gibi.suçluluk diygusunu o an çok yoğun hissettim ama bunda takıma karşı olan sorumluluğumda vardı o yüzdende ayrı üzüldüm ama geçti gittiiii.
Sabahta senin dediğin gibi kendime menemen yaptım yanında biraz peynir ve birazda ekmeğimi yedim ama bu gün gayet huzurluyum.
Kesinlikle kallisim canım denetmenim ben sana çokk güveniyorum sen pazar günü o pantolonu giyeceksinn☺
Bravo sana çikolatam dün sana ye 1 lokma dedim akşam ben yoldan çıktım. Yaa bişey diycem sen demişsin ya bari labne reçel yemeseydin. Aslında tatlı krizini en az zararla onlarla atlatıyorum. Mesela kaymak veya tereyağı yerine labne normal reçel bal sarelle yerinede kendi yaptığım diyet şekerli reçelden yiyorum. Şimdi yine pişirecem kaysı reçeli yapacamm🍮
çukulam ah canım benim anladım zaten o yalnızzzz kelimenden bunları .... ama daha 30 yaşındayım diyorsun kuzum daha gençligin baharındasın .. elbet seninde hayallerin gerçek olacakÖyle ama.. Yalnızım ve sürekli kendimi dışarı atıyorum. 30 oldum ne çocuğum var ne bir eşim , hayatı paylaşacak.. Herkes pazar günü bişeyler yapıyor. Bana en çok pazarları koyuyor zaten ... Napalım benim de sınavım bu demek ki, hamd olsun bugünüme.. Sağol canım
Diyet gibi durmasa bile aslında pek bişi yememişsin canım. Hep minik minik, bence hayat tarzımız bu olmalı. Canın ne istiyorsa ye ama miktarına dikkat et .. Ben beğendim. Özellikle yürüyüşler süper
çukulam ah canım benim anladım zaten o yalnızzzz kelimenden bunları .... ama daha 30 yaşındayım diyorsun kuzum daha gençligin baharındasın .. elbet seninde hayallerin gerçek olacakbir şeyi isterken hep dua ederiz ama zamanı nedir biz bilmeyiz zaman nelere çare .elbet o mutluluk senide gelip bulacak
çukulan bende tam bu şekilde diyet yapmayı istiyorum işte .. malum bin yıldır burdayım bi bin yılda burdan önce diyet hayatım olduugnu düşünürsemne zaman kısıtladım yasakladım o zaman diyet işkence oldu versem hep geri aldım .çünki ''insan yiyemedi yasak olanı mutlaka yer '' diyen sendin sanırm .. buna katılıyor vede artık diyetimden yasakları vede pişmanlıkları kaldırıyorum farkettimki böyle daha az kaçamak yiyorum
çukulam peynriri dene gece için . bende çok yii şonuç veriyor öyle birden toklaştıryorki 2 lokma peynir ..Biraz erken ama menümü açıklayayım, akşam yine dışardayım..
Kahvaltı: 2 yumurta haşlama (birinin sarısını attım), 3 zeytin, biraz peynir, 2 dilim kpk ekmek,1 dilim karpuz,domates salatalık
Ara: türk kahvesi
Akşam : türlü , 2 kaşık yulaf ile yoğurt
Not: akşamı erken yedim, öğlen bile sayılabilir benim için bu (18.00 de yedim) Gece muhtemelen bişiler yerim ama bunun protein olmasına dikkat edicem.
Spor yok
Su 2 lt yi tamamlarım.
Canım benim sağol. Bakma bazen böyle oluyorum ama Rabbime teslim ettim ben. Vardır bir bildiği elbet...
Evet ben 70 e düşeyim ben de öyle yapıcam. Esas hedefim 70 değil ama 70 de bile iyi oluyorum ben. 70 den sonrakileri senin yönteminle çooook uzun sürede atmayı hedefliyorum. Şimdi bu kötü kaba kilolardan kurtulmak için biraz daha fazla dikkat etmem lazım
Ayyy gecenin bu saatinde mustang cım yazını gördüm ve kendi kendime gülüyorum. Yazdığın bütün mesaj güme gitti canım gündeme kallisin donu oturdu. Yahu benim denetmenimin donundan sana neee😄sen yap yorumunu çık.
kaliş sultan elişlerini azçok hatırlıyorum çok mahretlivede yaratıcısınTakımcığım sabah uyanınca bir göz attım ama kahvaltı ev işi derken anca gelebildim...bugün çok çalışmam lazımmmm....bahçeye atölyemi kurdum hadi bana kolay gelsin...sizede bol bol dinlenip eğlenebileceğiniz koca bir gün diliyorum....
banum bugün kaçamak yapayım diye düşünme canım .. arada zaten istemeden yaptıgımız kaçamaklar kaçamak olsuniyi pazarlar herkese, kenime bugün izin vermiştim ama bu izinleri vermiycem sanırım artıkk:26::26::26::26:
dün kendimi nekadar ince hissederen bugün ona keza çok şiş hisediyorumm
az kaçamaklı hafta sonları olsun inşş
yaşlanmak mı o ne
şaka maka ben AEBENİi tanıdığımda daha 32 yaşında 3 çocuk annesi tazecik bir hatundu
bediş bize gel ... bizd haftada 3.4. kere pişiyor herhalde makarnaAma amayemek deyince aklıma gelen ilk sey makarna benim aksam siz begenin die midem kalka kalka tavuk haslayip yedim
ben sevsemde çok makarna yemem ,hep diyet modunda oldugum içinCanım bak makarnayı bende çoks everim . Bak ne yapıyorum dene istersen . Kepekli makarnalar görmüşsündür. Haşlıyorum birde salata yapıyorum yanına ben karıştırarak yemeyi çok severim ama sen arzuna göre yanına yoğurtta alabilirsin . Abartmadığn sürede haftada bir öğünün bu olabilir.
bencedemersam ben de yarın ki planlarımı yaptım sevgili takımdaşımdenetmenim sırdaşım psikoloğum .....
şimdiden nohutumu ve buğdayımı haşlıyorum pişiyor şu an... markete gidip kızımla bir kaç parça kahvaltılığımızı da aldık ohhhh sabah açık hava mis kokular içinde kahvaltımız ..ardından yoğurt detoksumuz ..bol yoğurt bol nane dereotu salatalık ayy şimdiden canım çekti..bu detoks bana hiç eziyet gelmiyor ya kızımda çok sevdi bende... belki akşam öğününe bir protein sıkıştırabiliriz bunu yarın düşünürüz... ama önümzdeki iki gün boyuncada şu ödemlerimi atmalıyımyoksa cumaya ne kaldı... pazar günü festivalim var başladığımız hafta kendime demiştim ki kızım hilal sen yaparsın şu festivale kadar beş kiloyu devirirsin :18::18: yapmam lazım... pantalonumu bile aldım ilk giymeye çalıştığımda göbeğim 8-10 cm açık kalıyordu inadına aldım onun içine bir kaç haftada girmeliyim dedim... pazar günü girmeliyim.. giremezsem kendime burda açıklama yapıp ceza vericem ve sizden öğüt isteyeceğim
ama ben o pantalona girebilecekmişim gibi geliyor
mersam ben cezanı kahvaltıya kestimKızlar bu günki menümü de yazimde rahatlıyim.
Okumadan önce bir yuhhhh diyebilrsiniz. Bende beni anlayamadım beni anlayabileniniz olursa beni banada anlatabilirmisiniz yuhlar çekildimi baslıyoruz
Sabah: 1 yumurta
1 sütlü neskafe
Öğlen: 2 domates ve 1 biberden oluşan tek yumurtalı menemen
Araeynir
Akşam: işte filim burdan sonra koptu ben hala beni anlayamadım.
Benim üstün zekalı mankem kocam 120 kiloluk bir manken😎. Diyet yemeği yemekten sıkılmış ama bahanesi benim ses çıkaramiycağım bir sebep çocuklarla hep birlikte güzel bir akşam yemeği yiyelim. Ve eve gider ken lahmacun siparişi verilir ve elif 2 tane yer artık kapı açiĺdı kimtutar seni dal elif. Arkasına krize girdim 1 tane active o da yetmedi labne ve diyet reçel tabi yanında yarım dilim ekmek.1 saattir bursya girmemek için nette saçma sapan yerlerde geziyorum çünkü suçluyum.kesin cezamı (ama sabah kahvaltı hariç lütfen. Kocam planlarını yaptı sabah ben uyurken kalkıp patates kızartacakmış)😈
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?