Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi pazarlar güzeller
Yine ben geldim ve yine pek kimsecikler yok sanki
Dün gece çalıştım, yorgun hissediyorum bayağı..
Bugün biraz depresifim. Yalnız hissediyorum kendimi.
Diyetim çok iyi gidiyor. Zaten ben reglinin ikinci gününden itibaren başlangıcının aksine acayip tok hissederim. O yüzden sorun yok. Dün gece sahne sonrası çalışma arkadaşlarımız filan neler yediler gözümün önünde, közde kanat filan.. Ben sdc közde pişmiş domates ve bir avuç leblebi yedim..
Evdeyim.. Yalnızım...
Öyle işte

Bijom bozarmıyım bu düzeni oturttuk artık bunlar arada verilen istenmeyen molalar. Kaldığım yerden devam edecem tabiki ama moralim çok bozuldu bu gerçek. Takım ruhuna girmişim fazlasıyla üstümüzde hissettiğimiz sorumluluğa bakarmısın kendime ve sizlere karşıda yanlış yaptım diye takıma uğrayamadım 2 saat bu günde kendimi biraz rahat bırakıcam yarın tekrar sıkı sıkı sarılacam. Diyeti bozmuyorum haaa aczık relax o kadar☺
Evet sende beim gibi bozmuşsun biraz ama arada bunlar olacak. Devam yolumuz uzun böyle molalar vermezsek yolu bitiremeyiz.😀

Canım
Sanada iyi pazarlarrrr🙋

Kolay gelsin canımmm:))) oh mis bahçede harikalar yaratıyorsundur şimdi

Kesinlikle iyi düşünüyorum.kıtlığı önledim . Yoo ciddiyim aslında ben eski kilo verdiğim dönemlerdede bunu uygulardım ve daha hızlı kilo verirdim bakalım bu sefer nasıl olacak.

Evt yaaa bende aynen bu gün kendimi fil gibi hissediyorum ama yarına toparlarız inşaallah

Benim tam toparlanmam için kocayı göndermem lazım . Ama ne yapim arada işe yarıyor dursun bir kenarda diyorumm😈

Çikolatam sende benim gibi katılsaydın yaa ay ben hala gülüyorum okudukça..
resmen takımın şebeği oldum yahu

Hahahaaaaa😈 hep benmi şebek olacam kesin ahım tuttuuu. 😄😄😄

Bravo sana çikolatam dün sana ye 1 lokma dedim akşam ben yoldan çıktım. Yaa bişey diycem sen demişsin ya bari labne reçel yemeseydin. Aslında tatlı krizini en az zararla onlarla atlatıyorum. Mesela kaymak veya tereyağı yerine labne normal reçel bal sarelle yerinede kendi yaptığım diyet şekerli reçelden yiyorum. Şimdi yine pişirecem kaysı reçeli yapacamm🍮

Canımmm çok güzel anlatmışsın aynen söylediğin gibi.suçluluk diygusunu o an çok yoğun hissettim ama bunda takıma karşı olan sorumluluğumda vardı o yüzdende ayrı üzüldüm ama geçti gittiiii.
Sabahta senin dediğin gibi kendime menemen yaptım yanında biraz peynir ve birazda ekmeğimi yedim ama bu gün gayet huzurluyum.

Kesinlikle kallisim canım denetmenim ben sana çokk güveniyorum sen pazar günü o pantolonu giyeceksinn☺

selam hatunlar ...

kalişim açıklamış mehalim ..ilginç geldi bana bilmiyordum

pirinç patlagı ne mehalim benim pek kırıntılarla işim olmazda

2 gündürmesajlar birikm,ş nasıl okunacak şindi

misafirimi yeni yolladım .. sınav işide bitti gitti

hafta sonunun özeti. ögünler düzgün değil biliyorum ...

öncelikle şunu yazayım, bu 2 gün yagmur altında harika yürüyüşler yaptım. dolmuşa binmem gereken yerleri hafif çiseleyen yagmur altında , çıt çıt diye şemsiyeye düşen yağmur taneleri altında :119::119::119::119:

cumartesi menüm
8:00
yulaf ,süt ,peynir, 3 çt patat..

13:00(dışarda )
içi alınmış ekmek arası tavuk döner, ayran

18:00
taze nohut çitledin çok az,3 de erik ..

20:00
sütlü kahve (şekersiz )

3. saat yagmur altında yürüyüş..
2. tl su ...

pazar....

8:30
1 dl tb. ekmek (dışarda olmadıgım müddetçe tambugday ekmegi yerim )
peynir . az biber ve kabak kızarma . domates..

15:00
karışık ızgara .salata .
ayran . azda lavaş

18:00
4/1 dl baklava

ve finiş ..

çok içim geçerse 1 parça peynir atarım agzıma
tavsiye ederim açlıgımı alıp götürüyor o bir parça peynir..

2 saat yürüyüş ..
suyu henüz çok içmedim ama ilerleyen saatlerde 2lt geçer ...

birde kızlar ben omega 3 kulanıyorum 1 haftadır daha öncede kulanmıtım ama düzenli ve aç karna değil .. şimdi sabah kalktıgımda ilk işim omega 3 tabletini içmek ....bunu sadece kilo için içmiyorum bbrektek sorunum içinde iyimiş o yüzden birazda ...

Bugünkü ruh halim katılmama müsade etmese de sanırım başka birşeye bu kadar çok gülmezdim .. Sen çok yaşa emi mustangım :)

:26:çukulam bazan mutlu olmak için bardagın dolu tarafına bakmak gerekir
bir mesajının arkasına yazmışsın ........ ve yanlız diye içimi burktun :26:
ben seni böyle hüzünlü görmek istemiyorum herşey güzel olacak inşallah . bazan böyle ruh halinde hepimiz oluyoruz

Biraz erken ama menümü açıklayayım, akşam yine dışardayım..

Kahvaltı: 2 yumurta haşlama (birinin sarısını attım), 3 zeytin, biraz peynir, 2 dilim kpk ekmek,1 dilim karpuz,domates salatalık

Ara: türk kahvesi

Akşam : türlü , 2 kaşık yulaf ile yoğurt

Not: akşamı erken yedim, öğlen bile sayılabilir benim için bu (18.00 de yedim) Gece muhtemelen bişiler yerim ama bunun protein olmasına dikkat edicem.

Spor yok

Su 2 lt yi tamamlarım.

Öyle ama.. Yalnızım ve sürekli kendimi dışarı atıyorum. 30 oldum ne çocuğum var ne bir eşim , hayatı paylaşacak.. Herkes pazar günü bişeyler yapıyor. Bana en çok pazarları koyuyor zaten ... Napalım benim de sınavım bu demek ki, hamd olsun bugünüme.. Sağol canım

Diyet gibi durmasa bile aslında pek bişi yememişsin canım. Hep minik minik, bence hayat tarzımız bu olmalı. Canın ne istiyorsa ye ama miktarına dikkat et .. Ben beğendim. Özellikle yürüyüşler süper

mersam mesajlarını henüz tam okumadan ama erkek milletinin komplosunamı gittin ... amaaannnn sende ne takıyon anacım onları .sen düşün çıtır bir hatun oldugundaki edanı o zamanda o düşünsün .. bak böyle durumlar insanı diyete dahabir adepte eder onlara inat hıh ne varmıış 1 gün kaçamak yaptıysan zaten yapmalısında uzun soluklu kilo vermede

Canom ben bilmiyordum diyet olduğunu o reçelin. Dikkatimden kaçmış o zaman çok sorun değil. Ya sen benim gibi karbonhidratçısın, kaçamakların hep o yönde oluyor yapınca. Ona dikkat et gerisi çok mühim değil

çukulam ah canım benim anladım zaten o yalnızzzz kelimenden bunları .... ama daha 30 yaşındayım diyorsun kuzum daha gençligin baharındasın .. elbet seninde hayallerin gerçek olacak bir şeyi isterken hep dua ederiz ama zamanı nedir biz bilmeyiz zaman nelere çare .elbet o mutluluk senide gelip bulacak
Diyet gibi durmasa bile aslında pek bişi yememişsin canım. Hep minik minik, bence hayat tarzımız bu olmalı. Canın ne istiyorsa ye ama miktarına dikkat et .. Ben beğendim. Özellikle yürüyüşler süper

çukulan bende tam bu şekilde diyet yapmayı istiyorum işte .. malum bin yıldır burdayım bi bin yılda burdan önce diyet hayatım olduugnu düşünürsem ne zaman kısıtladım yasakladım o zaman diyet işkence oldu versem hep geri aldım .çünki ''insan yiyemedi yasak olanı mutlaka yer '' diyen sendin sanırm .. buna katılıyor vede artık diyetimden yasakları vede pişmanlıkları kaldırıyorum farkettimki böyle daha az kaçamak yiyorum

Son düzenleme:

Canım benim sağol. Bakma bazen böyle oluyorum ama Rabbime teslim ettim ben. Vardır bir bildiği elbet...
Evet ben 70 e düşeyim ben de öyle yapıcam. Esas hedefim 70 değil ama 70 de bile iyi oluyorum ben. 70 den sonrakileri senin yönteminle çooook uzun sürede atmayı hedefliyorum. Şimdi bu kötü kaba kilolardan kurtulmak için biraz daha fazla dikkat etmem lazım

çukulam peynriri dene gece için . bende çok yii şonuç veriyor öyle birden toklaştıryorki 2 lokma peynir ..
zaten sen çok geç yatıgından 18 senin için çok erken

not : kepek ekmek yerine tambugday denedinmi ? malum kepek ekmek beyaz ekmege kepek katılmış ekmek

kötü ve kabamı !çukulam inan kilonda vucudunda orantılı hiçde dedigin gibi durmuyorsun kendine haksızlık etme

siz gece gülmüşşünüz..... banada şimdi kısmet oldu . ha hayyyy

kaliş sultan elişlerini azçok hatırlıyorum çok mahretlivede yaratıcısın
banum bugün kaçamak yapayım diye düşünme canım .. arada zaten istemeden yaptıgımız kaçamaklar kaçamak olsun
yaşlanmak mı o ne

şaka maka ben AEBENİi tanıdığımda daha 32 yaşında 3 çocuk annesi tazecik bir hatundu

vaşşş kız bana benim gibi çillop bir hatuna yaşlimi didin sen şindiiiii hala 3 çoçuklu tazecik bir hatunum . tek farkım +6 yaş

yahu siz kendinize bakın ben sizi tanıdıgımda bekardınız .şimdi evli barkli çoçuklu oldunuz

nasılsın özkem ,duru nasıl kacaman olmuştur şimdi

Ama ama yemek deyince aklıma gelen ilk sey makarna benim aksam siz begenin die midem kalka kalka tavuk haslayip yedim
bediş bize gel ... bizd haftada 3.4. kere pişiyor herhalde makarna tek sevindigim yanı bu bahaneyle bol bol yogurt yemeleri
ben sevsemde çok makarna yemem ,hep diyet modunda oldugum için sahi ya hayatım ya diyetle yada kaçamakda geçiyor şnun orta yolunu bulmaya çalışıyorum
makarnayı az çigli bırakp bol yogurtla bogacaksın üstünede bol pul biber,karabiber .seversen dereotu. yada bu yogurdun üstüne rendelenmiş yagsız pişmiş domates vede feslegen
bencede
mersam ben cezanı kahvaltıya kestim
mersam mehalimde demiş (donundan çok görülmemiş ama )bende tekrar vurgulamak istedim ..
canım gün boyu aç kalmak gece kaçamaklara saldırmayı tetikler .. bu hepimiz için geçerli sana özgü değil yani sabah 1 yumurta ,öylen 1 yumurta 2 domates bu nasıl diyet:26: kahvaltınıza biraz özenin .. her az yediginiz kahvaltı vede öylen yemegi akşam yiyeceginiz cıss ların habercisidir !!!!!....
birde eklemem gereken yediklerinizin kl.sini günlük 1000 kl altına düşürmeyin .ilk bir kaç hafta kilo verilsede sonrasında kilo kaybı olmaz . kuş kadar yiyorum kilo alıyorum lafını söylersiniz sonra

İyi aksamlar kizlar menu verip kacicam gece ilgileniriz sizle

Sabah yok gec kalktik
Öglen 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı iste
Aksam salata kozlenmis biber patlican dunden kalan tavuk yogurt çok su çok ev işi ( ama ev eskisinden kötü suan anlamadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…