KALİŞİM YAZAYIM DİYORUM HEP UNUTUYORUM ...
ALİŞ NERDE ? NEDEN YAZMIYORlisteyede yazmamışsınız kuzumu . ne güzel kilo vermişti :26:
Selamlarrr
Bende yazayimmi bugün yediklerimi? Benim esim yok cani isteyen herkes denetleyip elestirebilir..
Sabah iki kahve sekersiz,bir dilim ekmek,20 gr bal 10 gr tereyag bunlar Paketli oldugu icin Biliyorum gr larini
Öglen bir Tavuk cordonbleu bir cicek karnibahar haslanmis, bir Mimik patates haslanmis,bir kasikta havuc haslanmis
Aksam büyük bir salata tabagi,bir dilim peynir,bir dilim kapkara ekmek
Arada 3 elma,bol su
Kallisim donunu giydinmi? Yoksa öbür pazarmiydi?
Ben Hergün acaip Mutlu uyaniyorum. 12 Kilo gitti ya omuzlarimda dizlerimde kemikler hissediyorum. Nekadar hos bir duygu ille paylasayim dedim.
Ögle yemeginden sonra asagi sehre dolasmaya ciktim. Dönüs bir yokus kan. ter Icinde Kaldim. Ille bunuda söyledim hehehe
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Kialar bu gün menü yazmıycam evet yine biraz kaçırdım ama kendimi hiç suçlamıycan demekki vücudumun karbonhidrata ihtiyacı var. Bide benim özel durumum var tabiki diyabet hastasıyım ama normal diyabette değil gizli diyabet ve hipoglisemi hastasıyım işte o yüzden bu şeker karbonhidrat krizlerini çok yaşıyorum. Ama asla pes etmiycem .akşam yemek yemedim inşallah yemiycemde.yinede kaçamağımı söyliyim çikolata yedimmm
Mustang canim 10 gr yagla 20 gr bal cokmu diyorsun?50 ser kalori sadece.. Peynirde daha cok diye böyle gecistiriyorum iki haftadir..peki alternatif olarak Neyi salik verirsin?
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
çukulam peynriri dene gece için . bende çok yii şonuç veriyor öyle birden toklaştıryorki 2 lokma peynir ..
zaten sen çok geç yatıgından 18 senin için çok erken
not : kepek ekmek yerine tambugday denedinmi ? malum kepek ekmek beyaz ekmege kepek katılmış ekmek
Canım benim dengeyi iyi kur... kahvaltını çokmu geç yaptın... hani öğlen yok o yüzden sordum..Biraz erken ama menümü açıklayayım, akşam yine dışardayım..
Kahvaltı: 2 yumurta haşlama (birinin sarısını attım), 3 zeytin, biraz peynir, 2 dilim kpk ekmek,1 dilim karpuz,domates salatalık
Ara: türk kahvesi
Akşam : türlü , 2 kaşık yulaf ile yoğurt
Not: akşamı erken yedim, öğlen bile sayılabilir benim için bu (18.00 de yedim) Gece muhtemelen bişiler yerim ama bunun protein olmasına dikkat edicem.
Spor yok
Su 2 lt yi tamamlarım.
KALİŞİM YAZAYIM DİYORUM HEP UNUTUYORUM ...
ALİŞ NERDE ? NEDEN YAZMIYORlisteyede yazmamışsınız kuzumu . ne güzel kilo vermişti :26:
Her şey iyi güzel olmuş ta üç çeşit tatlı oluyo acabaEvet iyiki hatırlattın canım bende soracaktım alişimiz nerde ?
Bugun klasik bir kahvaltı ile başladık güne az peynir 2 zeytin 1 yumurta 2 dilim ekmek bit lokma bal çay ile ha pardon 3-4 adet kızarmış patates vardı ))
Arada 2 pirinç patlağı ıhlamur
Geç saatte yedik yenide yemekten dönüyoruz
Yemekte Adana kebap vardı 1 porsiyondan az yedim pidesinide pek yemedim yanında yoğurt salata yedim 1 light kola içtim 3 çeşit tatlıdanda birer çatal aldım ))
1.5 L su olmuştur
ablacım donumu haftaya pazar giyeceğim göbüş pırtlamazsa fermuara arasındanSelamlarrr
Bende yazayimmi bugün yediklerimi? Benim esim yok cani isteyen herkes denetleyip elestirebilir..
Sabah iki kahve sekersiz,bir dilim ekmek,20 gr bal 10 gr tereyag bunlar Paketli oldugu icin Biliyorum gr larini
Öglen bir Tavuk cordonbleu bir cicek karnibahar haslanmis, bir Mimik patates haslanmis,bir kasikta havuc haslanmis
Aksam büyük bir salata tabagi,bir dilim peynir,bir dilim kapkara ekmek
Arada 3 elma,bol su
Kallisim donunu giydinmi? Yoksa öbür pazarmiydi?
Ben Hergün acaip Mutlu uyaniyorum. 12 Kilo gitti ya omuzlarimda dizlerimde kemikler hissediyorum. Nekadar hos bir duygu ille paylasayim dedim.
Ögle yemeginden sonra asagi sehre dolasmaya ciktim. Dönüs bir yokus kan. ter Icinde Kaldim. Ille bunuda söyledim hehehe
off mersam tamam kafanı rahatlat bugün ama bugün yapma demiştim sana bak ucunu kaçırınca salma hemen tut lütfenKialar bu gün menü yazmıycam evet yine biraz kaçırdım ama kendimi hiç suçlamıycan demekki vücudumun karbonhidrata ihtiyacı var. Bide benim özel durumum var tabiki diyabet hastasıyım ama normal diyabette değil gizli diyabet ve hipoglisemi hastasıyım işte o yüzden bu şeker karbonhidrat krizlerini çok yaşıyorum. Ama asla pes etmiycem .akşam yemek yemedim inşallah yemiycemde.yinede kaçamağımı söyliyim çikolata yedimmm
mustangım reyhan ablanın meyvesi hep benim gözümede batar kaç kere kendisinede yazdımValla sultanım kahvaltıdaki ballar yaplar aradaki elma sayısını sevmedim ))) ama muhteşem bir öğle işe akşam yemeği olmuş ohh afiyet olsun.
Evet insan kilo verdikçe resmen kul gibi hafifliyor mesela ben yemek sonrası ıhh ıhh diye ölürdüm şimdi herşeyden yediğim halde az yediğim için rahatım ))
miktar bile vermemiş gördünmü bacıNe kadar yedin? Bence ne yediğinden çok ne kadar yediğin önemli
4 günde 2,1 kg mı harika ya Alişim tebrikler valla süpersin ahh işte genç olmanın faydası biz totomuzu yırtıyoruz haftada 1 kg vermeye ))
hafta sonunun özeti. ögünler düzgün değil biliyorum ...
öncelikle şunu yazayım, bu 2 gün yagmur altında harika yürüyüşler yaptım. dolmuşa binmem gereken yerleri hafif çiseleyen yagmur altında , çıt çıt diye şemsiyeye düşen yağmur taneleri altında :119::119::119::119:
cumartesi menüm
8:00
yulaf ,süt ,peynir, 3 çt patat..
13:00(dışarda )
içi alınmış ekmek arası tavuk döner, ayran
18:00
taze nohut çitledin çok az,3 de erik ..
20:00
sütlü kahve (şekersiz )
3. saat yagmur altında yürüyüş..
2. tl su ...
pazar....
8:30
1 dl tb. ekmek (dışarda olmadıgım müddetçe tambugday ekmegi yerim )
peynir . az biber ve kabak kızarma . domates..
15:00
karışık ızgara .salata .
ayran . azda lavaş
18:00
4/1 dl baklava
ve finiş ..
çok içim geçerse 1 parça peynir atarım agzıma
tavsiye ederim açlıgımı alıp götürüyor o bir parça peynir..
2 saat yürüyüş ..
suyu henüz çok içmedim ama ilerleyen saatlerde 2lt geçer ...
birde kızlar ben omega 3 kulanıyorum 1 haftadır daha öncede kulanmıtım ama düzenli ve aç karna değil .. şimdi sabah kalktıgımda ilk işim omega 3 tabletini içmek ....bunu sadece kilo için içmiyorum bbrektek sorunum içinde iyimiş o yüzden birazda ...
Öyle ama.. Yalnızım ve sürekli kendimi dışarı atıyorum. 30 oldum ne çocuğum var ne bir eşim , hayatı paylaşacak.. Herkes pazar günü bişeyler yapıyor. Bana en çok pazarları koyuyor zaten ... Napalım benim de sınavım bu demek ki, hamd olsun bugünüme.. Sağol canım
mersam mesajlarını henüz tam okumadan ama erkek milletinin komplosunamı gittin ... amaaannnn sende ne takıyon anacım onları .sen düşün çıtır bir hatun oldugundaki edanı o zamanda o düşünsün .. bak böyle durumlar insanı diyete dahabir adepte eder onlara inat hıhne varmıış 1 gün kaçamak yaptıysan zaten yapmalısında uzun soluklu kilo vermede
Canom ben bilmiyordum diyet olduğunu o reçelin. Dikkatimden kaçmış o zaman çok sorun değil. Ya sen benim gibi karbonhidratçısın, kaçamakların hep o yönde oluyor yapınca. Ona dikkat et gerisi çok mühim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?