Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

KALİŞİM YAZAYIM DİYORUM HEP UNUTUYORUM ...
ALİŞ NERDE ? NEDEN YAZMIYOR listeyede yazmamışsınız kuzumu . ne güzel kilo vermişti :26:

ALİŞ NERDE ? NEDEN YAZMIYOR listeyede yazmamışsınız kuzumu . ne güzel kilo vermişti :26:

Evet iyiki hatırlattın canım bende soracaktım alişimiz nerde ?

Bugun klasik bir kahvaltı ile başladık güne az peynir 2 zeytin 1 yumurta 2 dilim ekmek bit lokma bal çay ile ha pardon 3-4 adet kızarmış patates vardı ))

Arada 2 pirinç patlağı ıhlamur
Geç saatte yedik yenide yemekten dönüyoruz

Yemekte Adana kebap vardı 1 porsiyondan az yedim pidesinide pek yemedim yanında yoğurt salata yedim 1 light kola içtim 3 çeşit tatlıdanda birer çatal aldım ))
1.5 L su olmuştur

Selamlarrr
Bende yazayimmi bugün yediklerimi? Benim esim yok cani isteyen herkes denetleyip elestirebilir..
Sabah iki kahve sekersiz,bir dilim ekmek,20 gr bal 10 gr tereyag bunlar Paketli oldugu icin Biliyorum gr larini
Öglen bir Tavuk cordonbleu bir cicek karnibahar haslanmis, bir Mimik patates haslanmis,bir kasikta havuc haslanmis
Aksam büyük bir salata tabagi,bir dilim peynir,bir dilim kapkara ekmek
Arada 3 elma,bol su
Kallisim donunu giydinmi? Yoksa öbür pazarmiydi?
Ben Hergün acaip Mutlu uyaniyorum. 12 Kilo gitti ya omuzlarimda dizlerimde kemikler hissediyorum. Nekadar hos bir duygu ille paylasayim dedim.
Ögle yemeginden sonra asagi sehre dolasmaya ciktim. Dönüs bir yokus kan. ter Icinde Kaldim. Ille bunuda söyledim hehehe

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Kialar bu gün menü yazmıycam evet yine biraz kaçırdım ama kendimi hiç suçlamıycan demekki vücudumun karbonhidrata ihtiyacı var. Bide benim özel durumum var tabiki diyabet hastasıyım ama normal diyabette değil gizli diyabet ve hipoglisemi hastasıyım işte o yüzden bu şeker karbonhidrat krizlerini çok yaşıyorum. Ama asla pes etmiycem .akşam yemek yemedim inşallah yemiycemde.yinede kaçamağımı söyliyim çikolata yedimmm

Valla sultanım kahvaltıdaki ballar yaplar aradaki elma sayısını sevmedim ))) ama muhteşem bir öğle işe akşam yemeği olmuş ohh afiyet olsun.
Evet insan kilo verdikçe resmen kul gibi hafifliyor mesela ben yemek sonrası ıhh ıhh diye ölürdüm şimdi herşeyden yediğim halde az yediğim için rahatım ))

Ne kadar yedin? Bence ne yediğinden çok ne kadar yediğin önemli

Mustang canim 10 gr yagla 20 gr bal cokmu diyorsun?50 ser kalori sadece.. Peynirde daha cok diye böyle gecistiriyorum iki haftadir..peki alternatif olarak Neyi salik verirsin?

Mustang canim 10 gr yagla 20 gr bal cokmu diyorsun?50 ser kalori sadece.. Peynirde daha cok diye böyle gecistiriyorum iki haftadir..peki alternatif olarak Neyi salik verirsin?

Şu küçük paketlerden mi bahsediyorsun annem. Kalorisi düşük olabilir ama daha faydalı şeyler tüketsen mesela süt ve kesinlikle peynir gibi biliyorsun kemik erimesine kalsiyum engelliyor biz kadınlarından bir yaştan sonra daha çok ihtiyacı oluyor. Bilmiyorum annem haksızmıyım

Seker tabi cok haklisin zaten yagda balda bös kalori dogru baska Seyler bakayim yarin. Sagol gülüm

Tamam canım deneyeyim peynir
Ya zaten ekmeği az yediğim için kepekmiş tam buğdaymış takılmıyorum ama ben satın alsam tam buğday alırım..

Canım benim dengeyi iyi kur... kahvaltını çokmu geç yaptın... hani öğlen yok o yüzden sordum..
gece de sadece protein alacaksan ki sen çok geç saatte dek ayaktasın bence sakıncası yok gibi geliyor geç saatte yemenin...

Aebencim aslında aliş yazmayı çok istiyor ama bu hafta sınav haftasıydı eh haftasonuda ablası burdaydı bir aydır görüşmemişlerdi.. bu akşamda tam uykusu geldi yatacak ahh ben unuttum neler yaptığımı yazmayı diye birden aklına geldi ... yarın yazarsın dedim bakalım :)
geçen hafta bijo ablası yazdı gerçi ama sizin gözünüzden acaba kaçtımı yoksa önemsemedilermi diye üzüldü durdu 2.100 gr vermişti 4 günde

Her şey iyi güzel olmuş ta üç çeşit tatlı oluyo acaba

ablacım donumu haftaya pazar giyeceğim göbüş pırtlamazsa fermuara arasından foto atayım size ...
öğlen gordonblue yemişsinde bu kızartma değilmi nasıl yaptılar..yanındaki herşey haşlanmış gerçi bir prçada olsa nasıldır kızartma diye düşünüyorum bilemedim...
senin günde onbin adımı devirdiğini biliyorum ablacım şimdide şehir şehir dolaşıyor ahahhaa şehirlerarası yürümüşsün yani ne diyim

off mersam tamam kafanı rahatlat bugün ama bugün yapma demiştim sana bak ucunu kaçırınca salma hemen tut lütfen

mustangım reyhan ablanın meyvesi hep benim gözümede batar kaç kere kendisinede yazdım meyveyi aşırı seviyor hatta öğün yerine dolu dolu bir sürü meyve yiyerek geçirdiğini biliyorum... ama şeker oranı çok tehlikeli olabiliyor diyeti sabote için abla dikkatli olmalısın..
Ne kadar yedin? Bence ne yediğinden çok ne kadar yediğin önemli
miktar bile vermemiş gördünmü bacı

buraya nerdeyse geleli bir saati geçti ablam bir tel açtı off poff anca kapadık

4 günde 2,1 kg mı harika ya Alişim tebrikler valla süpersin ahh işte genç olmanın faydası biz totomuzu yırtıyoruz haftada 1 kg vermeye ))

4 günde 2,1 kg mı harika ya Alişim tebrikler valla süpersin ahh işte genç olmanın faydası biz totomuzu yırtıyoruz haftada 1 kg vermeye ))

haklısın genç metabolizmanın faydası ama her gün aksatmadan yaptı sporunu biz de totoyu kaldırsak belki görecesde bak çikolatam geçecek hepimizi görürsün :18:

Cordonbleu evet kizarmisti canim hatta birde neydi adini bilemedim ekmek kirigi hani ona bulayip kizartmislardi.
Ya bakin ben bugün cok iyi beslendigimi düsünüyordum.. Siz söyleyince nekadar hatali oldugunu gördüm Mustang yag bal cikk olmaz dedi kallis kizartma iih cissss dedi. Cikolata bukadar meyve no no no no diye parmagini salladi. Iyikide sormusum
Gerci burda önüme geleni yiyorum kendim hazirlamiyorum. Ama hic degilse miktarlarina Dikkat edebilirim. Öpüldünüz iyiki varsiniz

evet ablacım yazmadan anlayamayabiliyoruz... pane harcı ile kızartılmış diyorsun yani sen buna bir dilimde ekmek kızartması ekle :)) yağda ....olsun yinede miktar fazla kaçmamıştır fakat kilo vermen bu yüzden duraksayabiliyor işte bizim içinde geçerli bakıyoruz ohh iyi yedim fena değildi diyoruz hani eskiye göre bakıyoruz ...ama yinede kilo vermemize faydalı besinler tüketmiyoruz ve üzülüyoruz..

abla grupta olmanın faydası ne hoş ortamdayız değilmi bak aylardır sen toparlasanda ben bir türlü toparlayamamıştım ama nerden baksan 7 kg filan verdim seninle başladığımızdan beri

ben de gün listemi vereyim...

sabah normal kahvaltı ama çok az ekmek yiyebildim.. yumurtam vardı yine... tok tutması için yemeyenler de deneyebilir sabahları haşlanmış olarak..

öğlen saatleri bayağı ilerlemişti sanırım üç gibimiydi yada üçe geliyordu diyelim ancak acıktık ve ayran detoksumuzu yaptık ..
en son olarak hani hem tatlı gibi hem az yemenin psikolojisi gibi diyeyim ufak bir kase nesfit... acıkmamıştım ama yedim

Masallah kallisim nekadar güzel.insan ne Mutlu oluyor degilmi? Gerci Allah baska dert keder vermesinde yinede cok mutsuz ediyor bu kilolar bizi. Masallah canim sakinha bozma duraklama bile. Alisi tebrik ediyorum. Evladim negüzel basari biriki günde iki Kilo. Birbirinize desteksiniz ne güzel

aebenim canım menülerin çok az gibi geldi bana ama kızartma ve azcık tatlı kalori alıminı yükseltmiş olabilir.
Bide şu omegayı merak ettim kilo vermeyede faydası varmı

canım yaa kıyamam sana güzelim benimm👸daha o kadar gençsinki 13 sene var aramızda. Keşke o yaşlara geri dönebilsem. Bak bende eş var naptık evde pinekledim. bülent ortaçgil konseri vardı harika tarihi ve doğal akustik bir ortamda küçük kızımı gönderdim ben evde pinekledim durdum .öyle yerleri sevmez 2 sefer gitsem 3.ye surat yapar. En azından özgürsün tadını çıkar. Bolca kavga ettik harika bir pazardı😲

Ayy aebenim sen ne diyosun o zamanda inanılmaz kıskançlık krizleri başlıyor. Kiloluyken rahatım zayıflayınca başlıyor onu giyme bunu giyme . Kaçamaklara rağmen yola devamm😐

Evettt karbonhidrat olan ne varsa çok seviyorum. Heleki tatlı asta çikolata türleri. Ya bu gün birara markete gitti ne kadar çikolata çerez varsa toplamış. Zaten benim kilo vermemi hiç desteklemez kafası rahat oluyor adamın kiloluyken giyim kuşam tarzımdan dolayı çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…