Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne kadar yedin? Bence ne yediğinden çok ne kadar yediğin önemli

Tamam söylüyorum 1 paket. Offf ben bunu yenemiyorum evde olduğu sürece mıknatıs gibi çekiyor beni😦

Ablammm özledik senii 12 kilo harikasınnn:))

Alişi gözden kaçırırmıyız ben yorum bile yapmıştım sanırım. Ama daha fazla desteklememiz gerekirdi.kocaman afferin ona.
Offff kallisim yaa kocamla bu iş olmuyor. Adam sevdığim ne varsa taşıyor eve.

Canım eşimmm denetmenin geldiiii
Çok güzel ne diyimki ama çok az yediğimizi farkettim takımca. Bak ben 1 hafta aç gezdim 2 gündür patladım.

günaydınn
ben de dün akşam önüme gelenlerden azar azar da olsa yedim, yememem lazımdı ama birincisi bu sefer ayıp olacaktı ikincisi bir hazırlanmış ki yani zaten açım hadi dedim telafi ederiz.. yahu akşamdan beri midem bulanıyor ne çabuk alışmışım meğer... neyse bu 2 gün bunları telafi etmeye çalışıcam, hafta sonu diyet açısından berbat, kendi açımdan çoook yorucu geçti benim açımdan anlayacağınız

Cok az degilmi kallisim. Yoksa detoksdamisiniz Hala yani toplasak 600 kalori yok

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Ablacım evet üç dört gün ara verdikten sonra yeniden bir yada iki günlük yapalım demiştik alişle ... ama yine şu ayranı çok fazla yapamadık tam anlamıyla oturtamadım yapmakta istiyorum ama başka öğünler karıştırıyoruz araya ama bir de çok tok tuttuğu için yedirmiyor sanırım...

benimde aynı şekilde yani tatlı türleri zayıflığım var... eve alınca ip kopuyor ....
Tamam söylüyorum 1 paket. Offf ben bunu yenemiyorum evde olduğu sürece mıknatıs gibi çekiyor beni😦

Offff kallisim yaa kocamla bu iş olmuyor. Adam sevdığim ne varsa taşıyor eve.
bir pakette abartı olmuş mersam ...ama geçen gece yazdıklarımla bunu anlatmaya çalıştım sen aslında bir duygunun dışavurumunu yaşıyorsun bu şekilde yiyerek..ha belki kendi zayıflığına yani bu yiyecekleri evde gördüğünde dayanamadığın için kızıyorsun kendine belkide eşin seni desteklemediği aksi gibi bir de engel olduğu için ona kendini anlatamadığından dolayı bunu yapıyorsun... fakat bunu böyle çözemezsin..hiç birimiz bunun sonunu bu şekilde getiremeyiz...
biraz tavır yap yani istediğini yesin ama seni ve çocukları zorlamasın...kendide kilolu olduğu için yanında senin zayıf ve çekici halin ile dolaşmanı elbet istemeyecektir..kendi bu rahatsızlığı ile başa çıkmadığı için sizide kendiyle sürüklemeye çabalıyor tamamen bilinçli yapılan bir komploya kurban gidiyorsunuz hadi sen ben yaşımız şöyle böyle diyoruzda kızlarımıza yapılanı kabullenmemeliyiz...
seninki bu şekilde istemediğini belirtiyor benimkide ayrı sıkıntı.... sorsan çok istiyor kızınında benimde kilo vermemizi ama kendi aşırı iştahlı evde olduğu sürece hep en güzel yemekler olsun istiyor benide delirten bu..siz yapın kendinize salata ben bunu istiyorum diyor... boyu uzun ve ne kadar yesedde kilo almayan uyuz cinslerden benimkide...ama onun yokluğunda birazda olsa çözebildiğimize inanıyorum alişle ve düzenimizi bozmayacağız inşallah....
benim eşim asla yemek getirmez eve ama bizide bozan olay onun bizi desteklemeye çalışması..bu yüzden diyet konusunu asla paylaşmak istemiyoum onunla.... diyetmi yapıyoruz adam denetmen kesiliyor hesapta destek oluyor ama bizi boğuyor... kiloları verip verip yarıda kesip daha fazla kilo almamın sebebei kesinlikle benim eşimdir..kendisinede söylüyorum ama erkeklerde olan kabullenmeme duygusu var ya tavan yapmış durumda ve asla kendini suçlamalarıma evet sende haklısın demez...
işimiz çok zor kesinlikle ama bir psikolog yardımı yerine burada paylaşımlarımızla bunun üstesinden geliriz inanıyorum....kendi kendimize başa çıkmaya çalışmamalıyız biz birbirimizi tanıyoruz artık ve içimize bir şey atmak yerine burada paylaşmalıyız ki başa çıkabilelim..

Canım eşimmm denetmenin geldiiii
Çok güzel ne diyimki ama çok az yediğimizi farkettim takımca. Bak ben 1 hafta aç gezdim 2 gündür patladım.
evet kesinlikle haklısın ama ben bu hafta biraz dengeye oturtmaya çabalıyacağım sebze ve et türünü biraz daha öne çıkartıcam düşüncem bu bakalım uygulayabilecekmiyim..

haftasonları alıştığım düzenin aksine olunca ben de aşırı yoruluyorum ... dinlenme günleri ya bide bi pazarım var yani
senin için zor oldu tabiki eşinde yok değilmi hala...
bir iki gün dinlenin bari anne oğul...
yiyeceklerde zaten sen hep az yediğin için abartı olduğunu sanmıyorum hiç...sana öyle gelmiştir...

günaydın güzel hatunlar

sabah 45 dk yürüyüşüm ve kahvaltım yapıldı yulaf süt ve hş. yumurta ....

eşim geldi kallisim geçen hafta içi.. aynen aynen bizde de öyle bir pazarım var eee bizim o da yok
sonra arkadaşlarıma falan pazartesiyi çok seviyorum diyince bana garip garip bakıyorlar... valla hafta içi düzeni gibi yok..
yediklerim azdı evet de birkaçı kaloriliydi hiç yazmiyim, inş telafi edicem..

yav anlattıgınıza göre eşleriniz tam saboteci.. en güzel en sevilen yemekleri yapıp da yememek nasıl bir duygudur tattırmak lazım aslında. yahu 1 degil 2 degil.. sürekli döktürüp de yiyememek diye bişey olamaz.. bari konuşsanız da haftada 1 gün döktürseniz anlamazlar mı ki ay valla çıkamadım işin içinden.. eşim arada benden karışık kızartma ister o zaman bile fena oluyorum hazırlayıp içeri kaçıyorum, bu bitecek diyorum..

günaydın güzel hatunlar

sabah 45 dk yürüyüşüm ve kahvaltım yapıldı yulaf süt ve hş. yumurta ....
günaydın, harika kahvaltı.. minik adam kalksın da ben de yapayım acıkmışım..

68 . bijoux " 18.05.07 " 73,00 " 72,10 " 0,90 " 1,23%

doğru benimki de kallisim...

.

Son düzenleme:
günaydınnnnn

hafta sonlarını hem seviyorum hem sevmiyorum bütün düzen alt üst oluyor
neyseki sabah yumurta, yulaf kepegi ve az peynri yiyip hafta sonu nu kurtarmak içinde tavuk ve yogurt getiridm yanıma

mutlu haftalarrr, herkese bu arada

mehalim bence menünde sadece akşamı geç yemen göze batıyor .. yanı akşamaın biraz agır o yüzden geç satde olası zarar olmuş . bu menüyü öylen yesen hiç sorun yoktu bence he şu pirinç patlagı nedir daa..
birde ben kolanın hertürlüsüne krşıyım
abla hoşgeldin
mersam daha öncede yazdım canım ,bende sendenim hipoglisemiyim durumunu çok iyi anlıyorum .. bendeki gizli şeker değil tam tersi fazla düşük .. ama senin krizleri bende çok yaşıyorum. hele diyet yapmadıgım zamanlar tüm günüm karbonhidratla geçiyor . bi bakmışım ne yogurt ne sebze yemişim :26: bizim çaremiz gl endeksine dikkat ederek dengeli beslenmek o zaman o ataklar olmuyor ...kahvaltı vede öylenine dikkat etmeni bir kere daha tavsiye ediyorum insanın karnı tok olunca gözüde kaçamaklara tok olur

doygunluk hissi aslında miğdeden değilde kızlar ince bagırsaklardan geliyormuş . mehmet özün kitabında okumuştum .. sabah yedigimiz özelikle gl endeksi düşük karbonlar bagırsaları doldurunca akşam çok acıkma olmuyormuş çünki bagırsaklar TOK..

günaydın, harika kahvaltı.. minik adam kalksın da ben de yapayım acıkmışım..

68 . bijoux " 18.05.07 " 73,00 " 72,10 " 0,90 " 1,23%

doğru benimki de kallisim...

sanada afiyet olsun topragada bijom
.

alt üst olan nedir banum ?

kalişim onun mesajlarını bekledigimizi ilet
Mustang canim 10 gr yagla 20 gr bal cokmu diyorsun?50 ser kalori sadece.. Peynirde daha cok diye böyle gecistiriyorum iki haftadir..peki alternatif olarak Neyi salik verirsin?

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
abla mehale katılıyorum kl. en çok yiyeceklerin gl endeksleri daha nemli diyet yaparken . bal ve tereyag yerine peynir vede yumurta daha iyibir seçenek

Aynen banucum hafta sonu benimde yeme düzenim alt üst olur. Sanırım çalışma ortamındaki düzeni evde sağlayamıyoruz onunda etkisi var

Aebenim meyvenin asidi midemi berbat eder bu ve benzeri bisküvi mesela asidi dengeler rahat etmemi sağlar örneğin ben sabahları hep muz yiyorum dikkat etmedşnizmi muzda midemi bastırır.
Elma portakal erik armut nar aklınıza gelecek diğer meyveler midemi duman eder helede açken çok sevmeme rağmen uzak dururum
Ha karpuz mesela oda mideme şişkinlik verip ayrı bi ağrımasına neden olur )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…