Ne kadar yedin? Bence ne yediğinden çok ne kadar yediğin önemli
Selamlarrr
Bende yazayimmi bugün yediklerimi? Benim esim yok cani isteyen herkes denetleyip elestirebilir..
Sabah iki kahve sekersiz,bir dilim ekmek,20 gr bal 10 gr tereyag bunlar Paketli oldugu icin Biliyorum gr larini
Öglen bir Tavuk cordonbleu bir cicek karnibahar haslanmis, bir Mimik patates haslanmis,bir kasikta havuc haslanmis
Aksam büyük bir salata tabagi,bir dilim peynir,bir dilim kapkara ekmek
Arada 3 elma,bol su
Kallisim donunu giydinmi? Yoksa öbür pazarmiydi?
Ben Hergün acaip Mutlu uyaniyorum. 12 Kilo gitti ya omuzlarimda dizlerimde kemikler hissediyorum. Nekadar hos bir duygu ille paylasayim dedim.
Ögle yemeginden sonra asagi sehre dolasmaya ciktim. Dönüs bir yokus kan. ter Icinde Kaldim. Ille bunuda söyledim hehehe
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Canım benim dengeyi iyi kur... kahvaltını çokmu geç yaptın... hani öğlen yok o yüzden sordum..
gece de sadece protein alacaksan ki sen çok geç saatte dek ayaktasın bence sakıncası yok gibi geliyor geç saatte yemenin...
Aebencim aslında aliş yazmayı çok istiyor ama bu hafta sınav haftasıydı eh haftasonuda ablası burdaydı bir aydır görüşmemişlerdi.. bu akşamda tam uykusu geldi yatacak ahh ben unuttum neler yaptığımı yazmayı diye birden aklına geldi ... yarın yazarsın dedim bakalım :)
geçen hafta bijo ablası yazdı gerçi ama sizin gözünüzden acaba kaçtımı yoksa önemsemedilermi diye üzüldü durdu 2.100 gr vermişti 4 günde
Her şey iyi güzel olmuş ta üç çeşit tatlı oluyo acaba
ablacım donumu haftaya pazar giyeceğim göbüş pırtlamazsa fermuara arasındanfoto atayım size ...
öğlen gordonblue yemişsinde bu kızartma değilmi nasıl yaptılar..yanındaki herşey haşlanmış gerçi bir prçada olsa nasıldır kızartma diye düşünüyorum bilemedim...
senin günde onbin adımı devirdiğini biliyorum ablacımşimdide şehir şehir dolaşıyor ahahhaa şehirlerarası yürümüşsün yani ne diyim
off mersam tamam kafanı rahatlat bugün ama bugün yapma demiştim sana bak ucunu kaçırınca salma hemen tut lütfen
mustangım reyhan ablanın meyvesi hep benim gözümede batar kaç kere kendisinede yazdımmeyveyi aşırı seviyor hatta öğün yerine dolu dolu bir sürü meyve yiyerek geçirdiğini biliyorum... ama şeker oranı çok tehlikeli olabiliyor diyeti sabote için abla dikkatli olmalısın..
miktar bile vermemiş gördünmü bacı
buraya nerdeyse geleli bir saati geçti ablam bir tel açtı off poff anca kapadık
ben de gün listemi vereyim...
sabah normal kahvaltı ama çok az ekmek yiyebildim.. yumurtam vardı yine... tok tutması için yemeyenler de deneyebilir sabahları haşlanmış olarak..
öğlen saatleri bayağı ilerlemişti sanırım üç gibimiydi yada üçe geliyordu diyelim ancak acıktık ve ayran detoksumuzu yaptık ..
en son olarak hani hem tatlı gibi hem az yemenin psikolojisi gibi diyeyim ufak bir kase nesfit... acıkmamıştım ama yedim
İyi geceler mersamCanım eşimmm denetmenin geldiiii
Çok güzel ne diyimki ama çok az yediğimizi farkettim takımca. Bak ben 1 hafta aç gezdim 2 gündür patladım.
Cok az degilmi kallisim. Yoksa detoksdamisiniz Hala yani toplasak 600 kalori yok
Evettt karbonhidrat olan ne varsa çok seviyorum. Heleki tatlı asta çikolata türleri. Ya bu gün birara markete gitti ne kadar çikolata çerez varsa toplamış. Zaten benim kilo vermemi hiç desteklemez kafası rahat oluyor adamın kiloluyken giyim kuşam tarzımdan dolayı çok rahat.
bir pakette abartı olmuş mersam ...ama geçen gece yazdıklarımla bunu anlatmaya çalıştım sen aslında bir duygunun dışavurumunu yaşıyorsun bu şekilde yiyerek..ha belki kendi zayıflığına yani bu yiyecekleri evde gördüğünde dayanamadığın için kızıyorsun kendine belkide eşin seni desteklemediği aksi gibi bir de engel olduğu için ona kendini anlatamadığından dolayı bunu yapıyorsun... fakat bunu böyle çözemezsin..hiç birimiz bunun sonunu bu şekilde getiremeyiz...Tamam söylüyorum 1 paket. Offf ben bunu yenemiyorum evde olduğu sürece mıknatıs gibi çekiyor beni😦
Offff kallisim yaa kocamla bu iş olmuyor. Adam sevdığim ne varsa taşıyor eve.
evet kesinlikle haklısın ama ben bu hafta biraz dengeye oturtmaya çabalıyacağım sebze ve et türünü biraz daha öne çıkartıcam düşüncem bu bakalım uygulayabilecekmiyim..Canım eşimmm denetmenin geldiiii
Çok güzel ne diyimki ama çok az yediğimizi farkettim takımca. Bak ben 1 hafta aç gezdim 2 gündür patladım.
günaydınn
ben de dün akşam önüme gelenlerden azar azar da olsa yedim, yememem lazımdı ama birincisi bu sefer ayıp olacaktı ikincisi bir hazırlanmış ki yani zaten açım hadi dedim telafi ederiz.. yahu akşamdan beri midem bulanıyor ne çabuk alışmışım meğer... neyse bu 2 gün bunları telafi etmeye çalışıcam, hafta sonu diyet açısından berbat, kendi açımdan çoook yorucu geçti benim açımdan anlayacağınız
Günaydın takımcımmm..
şu linke bir göz atıp eğer başlangıç kilolarınızı hatırlıyorsanız yanlış varsa düzeltirmisiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=246132&page=9&p=35555562#post35555562
eşim geldi kallisim geçen hafta içi.. aynen aynen bizde de öyle bir pazarım var eee bizim o da yokhaftasonları alıştığım düzenin aksine olunca ben de aşırı yoruluyorum ... dinlenme günleri ya bidebi pazarım var yani
senin için zor oldu tabiki eşinde yok değilmi hala...
bir iki gün dinlenin bari anne oğul...
yiyeceklerde zaten sen hep az yediğin için abartı olduğunu sanmıyorum hiç...sana öyle gelmiştir...
günaydın, harika kahvaltı.. minik adam kalksın da ben de yapayım acıkmışım..günaydın güzel hatunlar
sabah 45 dk yürüyüşüm ve kahvaltım yapıldı yulaf süt ve hş. yumurta ....
mehalim bence menünde sadece akşamı geç yemen göze batıyor .. yanı akşamaın biraz agır o yüzden geç satde olası zarar olmuş . bu menüyü öylen yesen hiç sorun yoktu benceEvet iyiki hatırlattın canım bende soracaktım alişimiz nerde ?
Bugun klasik bir kahvaltı ile başladık güne az peynir 2 zeytin 1 yumurta 2 dilim ekmek bit lokma bal çay ile ha pardon 3-4 adet kızarmış patates vardı ))
Arada 2 pirinç patlağı ıhlamur
Geç saatte yedik yenide yemekten dönüyoruz
Yemekte Adana kebap vardı 1 porsiyondan az yedim pidesinide pek yemedim yanında yoğurt salata yedim 1 light kola içtim 3 çeşit tatlıdanda birer çatal aldım ))
1.5 L su olmuştur
abla hoşgeldinSelamlarrr
Bende yazayimmi bugün yediklerimi? Benim esim yok cani isteyen herkes denetleyip elestirebilir..
Sabah iki kahve sekersiz,bir dilim ekmek,20 gr bal 10 gr tereyag bunlar Paketli oldugu icin Biliyorum gr larini
Öglen bir Tavuk cordonbleu bir cicek karnibahar haslanmis, bir Mimik patates haslanmis,bir kasikta havuc haslanmis
Aksam büyük bir salata tabagi,bir dilim peynir,bir dilim kapkara ekmek
Arada 3 elma,bol su
Kallisim donunu giydinmi? Yoksa öbür pazarmiydi?
Ben Hergün acaip Mutlu uyaniyorum. 12 Kilo gitti ya omuzlarimda dizlerimde kemikler hissediyorum. Nekadar hos bir duygu ille paylasayim dedim.
Ögle yemeginden sonra asagi sehre dolasmaya ciktim. Dönüs bir yokus kan. ter Icinde Kaldim. Ille bunuda söyledim hehehe
mersam daha öncede yazdım canım ,bende sendenim hipoglisemiyim durumunu çok iyi anlıyorum .. bendeki gizli şeker değil tam tersi fazla düşük .. ama senin krizleri bende çok yaşıyorum. hele diyet yapmadıgım zamanlar tüm günüm karbonhidratla geçiyor . bi bakmışım ne yogurt ne sebze yemişim :26: bizim çaremiz gl endeksine dikkat ederek dengeli beslenmek o zaman o ataklar olmuyor ...kahvaltı vede öylenine dikkat etmeni bir kere daha tavsiye ediyorumKialar bu gün menü yazmıycam evet yine biraz kaçırdım ama kendimi hiç suçlamıycan demekki vücudumun karbonhidrata ihtiyacı var. Bide benim özel durumum var tabiki diyabet hastasıyım ama normal diyabette değil gizli diyabet ve hipoglisemi hastasıyım işte o yüzden bu şeker karbonhidrat krizlerini çok yaşıyorum. Ama asla pes etmiycem .akşam yemek yemedim inşallah yemiycemde.yinede kaçamağımı söyliyim çikolata yedimmm
günaydın, harika kahvaltı.. minik adam kalksın da ben de yapayım acıkmışım..
68 . bijoux " 18.05.07 " 73,00 " 72,10 " 0,90 " 1,23%
doğru benimki de kallisim...
sanada afiyet olsun topragada bijom
.
günaydınnnnn
hafta sonlarını hem seviyorum hem sevmiyorum bütün düzen alt üst oluyor
neyseki sabah yumurta, yulaf kepegi ve az peynri yiyip hafta sonu nu kurtarmak içinde tavuk ve yogurt getiridm yanıma
mutlu haftalarrr, herkese bu arada
alt üst olan nedir banum ?
kalişim onun mesajlarını bekledigimizi iletAebencim aslında aliş yazmayı çok istiyor ama bu hafta sınav haftasıydı eh haftasonuda ablası burdaydı bir aydır görüşmemişlerdi.. bu akşamda tam uykusu geldi yatacak ahh ben unuttum neler yaptığımı yazmayı diye birden aklına geldi ... yarın yazarsın dedim bakalım :)
geçen hafta bijo ablası yazdı gerçi ama sizin gözünüzden acaba kaçtımı yoksa önemsemedilermi diye üzüldü durdu 2.100 gr vermişti 4 günde
:
abla mehale katılıyorum kl. en çok yiyeceklerin gl endeksleri daha nemli diyet yaparken . bal ve tereyag yerine peynir vede yumurta daha iyibir seçenekMustang canim 10 gr yagla 20 gr bal cokmu diyorsun?50 ser kalori sadece.. Peynirde daha cok diye böyle gecistiriyorum iki haftadir..peki alternatif olarak Neyi salik verirsin?
Şu küçük paketlerden mi bahsediyorsun annem. Kalorisi düşük olabilir ama daha faydalı şeyler tüketsen mesela süt ve kesinlikle peynir gibi biliyorsun kemik erimesine kalsiyum engelliyor biz kadınlarından bir yaştan sonra daha çok ihtiyacı oluyor. Bilmiyorum annem haksızmıyım
afiyet olsun mehalim..Aebenim aha da bu canım Eki Görüntüle 1140731
afiyet olsun mehalim..Aebenim aha da bu canım Eki Görüntüle 1140731
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?