Aynen banucum hafta sonu benimde yeme düzenim alt üst olur. Sanırım çalışma ortamındaki düzeni evde sağlayamıyoruz onunda etkisi var
bijom bizim evde akşam yemegi pek yenmez . çoçukların okuldan gelme saatleri hep farklı .biri 2.5 da biri 4 de gelir buyük kızımda ders satlerine göre . herkez eve gelince aç oldugundan o saatde yerler .. sonrada acıkan olursa atıştırma şeklinde olur .. eşimse ne gelme saati bellidir nede gelince yemek yiyecegieşim geldi kallisim geçen hafta içi.. aynen aynen bizde de öyle bir pazarım var eee bizim o da yok
sonra arkadaşlarıma falan pazartesiyi çok seviyorum diyince bana garip garip bakıyorlar... valla hafta içi düzeni gibi yok..
yediklerim azdı evet de birkaçı kaloriliydi hiç yazmiyim, inş telafi edicem..
yav anlattıgınıza göre eşleriniz tam saboteci.. en güzel en sevilen yemekleri yapıp da yememek nasıl bir duygudur tattırmak lazım aslında. yahu 1 degil 2 degil.. sürekli döktürüp de yiyememek diye bişey olamaz.. bari konuşsanız da haftada 1 gün döktürseniz anlamazlar mı ki ay valla çıkamadım işin içinden.. eşim arada benden karışık kızartma ister o zaman bile fena oluyorum hazırlayıp içeri kaçıyorum, bu bitecek diyorum..
banum hafta sonu hepimizin ögün saatleri karışıyor .. önemli olan salmamakgünaydın abla, ögün saatleeri karışıyor abla hafta sonu
azda olsa kaçamakta oluyor
artık sorumlugun var banum.. takımınkahvaltı saati illaki kayıyor sonra misafirler geliyor, alışveriş derken ister istemez bozuluyor düzen
ben birde unutmuşum takıma girdigimiiaboww dedim cumaya ne kaldı şurda 4 güna rtık ne kadar toparlarsam cumaya kadar
çok yavaş gidiyor artık kilolalarım eskidende zor verirdim iyice zorlaştı şimdi((
aben abla kahvaltıda yulaf mı yiyorsun ?
bend eyulaf kepegine sardım bu ara dukancıarın ekmegindne yapıyorumm :26:
artık sorumlugun var banum.. takımın
evet banum ben diger k fles tarzı şetleri şekerli buluyorum vede mısır var içlerinde .. yulaf daha saglıklı geliyor bana .. yazın soğuk sütlede farahlatıcı oluyor ... bir ara bende lmıştım yulaf kepegi sanırım daha agzını bile açmadım
mersam omega 3 sen sormuştun sanırım ..aç karna alındıgında kilo vermeye yardımcı diye biliyorum .. karataycılar günde 2. gr. alırlar saglıklı olmak vede iyi kilo vermek için ... önzdende kulandım ama öylesine aç tok dikkat etmeden .. şu son haftadır düzünli aç karna alıyorum . sırf ondan mı bilemem ama faydası var gibi geldi bana .. çok nadir hafta sonundan kilo almadan çıkarım bu haftada onlardan biriomega 3 de bunda faydası var diye düşünüyorum
ingiliz karbonatını eczacıma sordum .. bu tür şeylerin zararı yada faydası konusunda kesin birşey yok vede üstelik ne kadar kulanılagı konusunda kesin bir bilgi yok dedi .. almadım açıkçası .. birde böbreklere zamarı varmıdır dedim . fazla kulanılırsa evet dedi .. ama kulanılacak miktarın nekadar olacagı bilinmediginden bende vazgeçtim ..
limonlu suda o işi görür sanırım kzılar bende ondan içeyimsonuçda amaçlanan vucudaki asidik yapı sirke ve limonda bu işi görür.. önemli olan birde asidik beslenmemek.. gazlı ve asitli içeçeklere vede aşırı proya dikkat edin ... bende bu ikiside pek yok ...
günaydın canlarımmmm
bu gün yepyeni bir başlangıç yapıyoruz .anlkadığım kadarıyla çoğumuzun hafta sonu diyeti sabote edilmiş. bu hafta içi elimizden geldiği kadar çabalayalım. beni istediğiniz gibi hatta sıkça kontrol edin tabiki öncelik denetmenim kallis sultanımın
sabaha iyi başladım sayılır çok az ama 15 dakikalık bir yürüyüş yaptım. bu arada tamda iyleşemedim. şimdide işyerine geldim. 1 yumurta biraz lor salatası yarım dili tam buğday ekmeği ([/COLORaebenim burdada seni dinledim kepek ekmeği yerine ])yedim.
kallisim bende baktım listeye sorun yok doğrudur canım.
günaydın, harika kahvaltı.. minik adam kalksın da ben de yapayım acıkmışım..
68 . bijoux " 18.05.07 " 73,00 " 72,10 " 0,90 " 1,23%
doğru benimki de kallisim...
.
mersan dl dedigin ne kadar 25 gr standart dilim kadarmı .. eger öyleyse 1 dl hepsini yesen daha doyurucu olurdu gün boyu .. ama dl .büyükse bişi diyemem tabi .. ben dl hesabını o 25 gl .lara göre hesap ederim .. yoksa benim aldıgım ekmeklerin dilimleri 3 dilime eş deger .
şunuda yazıp işlere kaçayım ..inşallah kaçırdıgım mesaj yoktur
ailecek sosyal bir mekana üye olduk ..içinde yüzme havuzu ,spor komlesksi ,lokanlatsı tenis alanı vs. var . daha önce üye olmadanda yemek yemeye gitmiştim .yarın her yerini gezdirmek için cagırdı bir yetkili arkadaş ... haftada 3 gün bayanlara ait , haftada 3 gün olmasada .spor için oraya gitmeyi düşünüyorum ... bekleyin bu yaz incecik aeben geliyor
şunuda yazıp işlere kaçayım ..inşallah kaçırdıgım mesaj yoktur
ailecek sosyal bir mekana üye olduk ..içinde yüzme havuzu ,spor komlesksi ,lokanlatsı tenis alanı vs. var . daha önce üye olmadanda yemek yemeye gitmiştim .yarın her yerini gezdirmek için cagırdı bir yetkili arkadaş ... haftada 3 gün bayanlara ait , haftada 3 gün olmasada .spor için oraya gitmeyi düşünüyorum ... bekleyin bu yaz incecik aeben geliyor
Aaa hatırladım size şikayetlenecektim valla sizlerinde çocukları var biliyorum ama bazen bazı çocukların gırtlağına çökmemek için gerçekten zor tutuyorum kendimi resmen çıldırtıyor ya bi tane cocuk var sınıfımda nasıl dayanıyorum sabrediyorum kendime şaşıyorum bazen
Sabahtan akşama kadar oğlum yapma demekten nasihat etmekten beni dinle demekten gına geliyor . Arkadaşlarına zarar vermeside cabası güya rehberlik Servisi'ne yolladık adamlar bi randevu ayarlayıp çağıramadılar bile oöfffff daraldım
mehalim dr. tavsiyesne gerek yok herkez hatta çoçuklar bile kulanmalı ..Aebenim omega için kullandığın nedir tam adını yaZar mısın ve doktor tavsiyesi olmadan kullanabilirmiyix bu omega balıklarda. Olan mı eğer öyle ise çok ihtiyacım var benim balık yiyemiyorum çıkarıyorum çok sevsemde .
Ay bişi daha dicektim unuttum ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?