Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın canlarımmmm
bu gün yepyeni bir başlangıç yapıyoruz .anlkadığım kadarıyla çoğumuzun hafta sonu diyeti sabote edilmiş. bu hafta içi elimizden geldiği kadar çabalayalım. beni istediğiniz gibi hatta sıkça kontrol edin tabiki öncelik denetmenim kallis sultanımın
sabaha iyi başladım sayılır çok az ama 15 dakikalık bir yürüyüş yaptım. bu arada tamda iyleşemedim. şimdide işyerine geldim. 1 yumurta biraz lor salatası yarım dili tam buğday ekmeği ([/COLORaebenim burdada seni dinledim kepek ekmeği yerine ])yedim.

kallisim bende baktım listeye sorun yok doğrudur canım.

Aynen banucum hafta sonu benimde yeme düzenim alt üst olur. Sanırım çalışma ortamındaki düzeni evde sağlayamıyoruz onunda etkisi var

kahvaltı saati illaki kayıyor sonra misafirler geliyor, alışveriş derken ister istemez bozuluyor düzen
ben birde unutmuşum takıma girdigimii aboww dedim cumaya ne kaldı şurda 4 güna rtık ne kadar toparlarsam cumaya kadar
çok yavaş gidiyor artık kilolalarım eskidende zor verirdim iyice zorlaştı şimdi((

aben abla kahvaltıda yulaf mı yiyorsun ?
bend eyulaf kepegine sardım bu ara dukancıarın ekmegindne yapıyorumm :26:

bijom bizim evde akşam yemegi pek yenmez . çoçukların okuldan gelme saatleri hep farklı .biri 2.5 da biri 4 de gelir buyük kızımda ders satlerine göre . herkez eve gelince aç oldugundan o saatde yerler .. sonrada acıkan olursa atıştırma şeklinde olur .. eşimse ne gelme saati bellidir nede gelince yemek yiyecegi o yüzden bende çeşitli pişiriyorum ama genelde çoçukların yedikleri hep karbonhidrat tarzı .. . ben onlara börek tatlı yaparım ..ama yememeye çalışırım .. eşim talıyı çok sever çoçuklarda ben yapmasamda alır gelir . ama bana garezinden değil kendileri sevdikleri için .... diyetimede karışmaz sagolsun ama ek bir destegi varmı derseniz cıkk . son günlerde oda kilo vermemi istiyor en azında saglık açısından .. ama 58 lere düştügümde çok razısı olmamıştı .......
mesela pazarsabahları karışık kızarmayı bende yaparım bolda domates sosla ama ben diyet yapıyorsan briki biberinden kabagından alırım .. normal kavaltımın yanına okadar .. yani çoçuklarda büyük olunca hepsinden pişirmek ama hesinden yememek zorundasın
ha bide benim gibi haftada 2.3. kez arkadaşlarda isen hepden işin zor
günaydın abla, ögün saatleeri karışıyor abla hafta sonu
azda olsa kaçamakta oluyor
banum hafta sonu hepimizin ögün saatleri karışıyor .. önemli olan salmamak

artık sorumlugun var banum.. takımın
aben abla kahvaltıda yulaf mı yiyorsun ?
bend eyulaf kepegine sardım bu ara dukancıarın ekmegindne yapıyorumm :26:

evet banum ben diger k fles tarzı şetleri şekerli buluyorum vede mısır var içlerinde .. yulaf daha saglıklı geliyor bana .. yazın soğuk sütlede farahlatıcı oluyor ... bir ara bende lmıştım yulaf kepegi sanırım daha agzını bile açmadım

ben eşime kilo aldırmya çalışıyorum valla evde tatlılal rkekler cirit atıyor iki tane oglum var 6 yaşında
onlard açok seviyor öyle pasta tatlı kek kızartma onlara hep yapıyorum , ama kendim yemiyorumm
mesela her cuma eve gitiigmde kek, poça kızartma yapıyorum hafta sonu için yapıp yememek zor aben ablam ama dayanıyor insna bi süre sonra

evet abla yaaatakımın agır sorumluluğu altında ezildim pazartes sabahııı

abla bende hep markete ffleks alayımd iye gidip yulaf ezmesi alıp çıkıyorum , inanki
çünkü banada hem şekerli hemde abur cubur yemişim gibi geliyor onları yiyince

mersam omega 3 sen sormuştun sanırım ..aç karna alındıgında kilo vermeye yardımcı diye biliyorum .. karataycılar günde 2. gr. alırlar saglıklı olmak vede iyi kilo vermek için ... önzdende kulandım ama öylesine aç tok dikkat etmeden .. şu son haftadır düzünli aç karna alıyorum . sırf ondan mı bilemem ama faydası var gibi geldi bana .. çok nadir hafta sonundan kilo almadan çıkarım bu haftada onlardan biri omega 3 de bunda faydası var diye düşünüyorum

ingiliz karbonatını eczacıma sordum .. bu tür şeylerin zararı yada faydası konusunda kesin birşey yok vede üstelik ne kadar kulanılagı konusunda kesin bir bilgi yok dedi .. almadım açıkçası .. birde böbreklere zamarı varmıdır dedim . fazla kulanılırsa evet dedi .. ama kulanılacak miktarın nekadar olacagı bilinmediginden bende vazgeçtim ..

limonlu suda o işi görür sanırım kzılar bende ondan içeyimsonuçda amaçlanan vucudaki asidik yapı sirke ve limonda bu işi görür.. önemli olan birde asidik beslenmemek.. gazlı ve asitli içeçeklere vede aşırı proya dikkat edin ... bende bu ikiside pek yok ...

bende alıcaktım ingiliz karbonatı unuttumm

mersan dl dedigin ne kadar 25 gr standart dilim kadarmı .. eger öyleyse 1 dl hepsini yesen daha doyurucu olurdu gün boyu .. ama dl .büyükse bişi diyemem tabi .. ben dl hesabını o 25 gl .lara göre hesap ederim .. yoksa benim aldıgım ekmeklerin dilimleri 3 dilime eş deger .

Son düzenleme:
şunuda yazıp işlere kaçayım ..inşallah kaçırdıgım mesaj yoktur
ailecek sosyal bir mekana üye olduk ..içinde yüzme havuzu ,spor komlesksi ,lokanlatsı tenis alanı vs. var . daha önce üye olmadanda yemek yemeye gitmiştim .yarın her yerini gezdirmek için cagırdı bir yetkili arkadaş ... haftada 3 gün bayanlara ait , haftada 3 gün olmasada .spor için oraya gitmeyi düşünüyorum ... bekleyin bu yaz incecik aeben geliyor

günaydın, harika kahvaltı.. minik adam kalksın da ben de yapayım acıkmışım..

68 . bijoux " 18.05.07 " 73,00 " 72,10 " 0,90 " 1,23%

doğru benimki de kallisim...

.

guruplara girme kilolarımız aynıymış bijom 73.. sen bende 1 sene evvel girmişsin takımlara

Son düzenleme:

canım bilmiyorum yaa şok tan aldım sabah yuvarlak dilimlenmiş ekmek. en köşeden bir sonraki dilim yani ortalara doğru daha fazla büyüyor dilimler. hazır dikdörtgen olanlardan uno mesela almadım. yaa benim ekmeği az tutmaya çalışmam ne kadar çok karbonhidrat alırsam o kadar acıkıyorum o yüzden ekmeği aztutuyorum. öğlende 1 yada yarım dilim yerim gün içine yayacam. aslında bu gün tamamen protein yapsaydım hafta sonunu telafi edebilirdim belki.

çok iyi etmişsiniz hayırlı olsun. sen hangi şehirdesin merak ettim. bizimde havuz açıldı şimdi siteye tenis hocası tutuyorum .kızlar hülya avşar gibi salınacam tenis kortlarındaaaaaa

günaydınlar vede hayırlı haftalar olsun hepimiz için . MAŞALLAH geçmiş çok birikmiş okumaktan anca gelebildim . benimde hafta sonu menülerine gelirsek

cumartesi

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
beyaz peynir

öğlen yok geç kahvaltı oldu için

ara
2 adet kuru incir

akşam
1 tabak taze fasülye
yoğurt

pazar

sabah
1 adet tam buğday ekmeğine tost

öğlen ( düğün vardı onun için öğlen menüsü böyle olmak zorunda kaldı
3 adet küçük kurabiye
1 adet dondurma

akşam
1,5 lahmacun
ayran

hafta sonu normalde kendime tek öğün ödül veriyordum ama 2 düğün peş peşe olunca dengeler şaştı iyice .

hayırlı olsun ablacığım . bende cuma günü biten spor salonu üyeliğimi 1 ay daha uzattım ramazana kadar devam edicem İNŞALLAH

Aebenim omega için kullandığın nedir tam adını yaZar mısın ve doktor tavsiyesi olmadan kullanabilirmiyix bu omega balıklarda. Olan mı eğer öyle ise çok ihtiyacım var benim balık yiyemiyorum çıkarıyorum çok sevsemde .
Ay bişi daha dicektim unuttum ))))

Aaa hatırladım size şikayetlenecektim valla sizlerinde çocukları var biliyorum ama bazen bazı çocukların gırtlağına çökmemek için gerçekten zor tutuyorum kendimi resmen çıldırtıyor ya bi tane cocuk var sınıfımda nasıl dayanıyorum sabrediyorum kendime şaşıyorum bazen
Sabahtan akşama kadar oğlum yapma demekten nasihat etmekten beni dinle demekten gına geliyor . Arkadaşlarına zarar vermeside cabası güya rehberlik Servisi'ne yolladık adamlar bi randevu ayarlayıp çağıramadılar bile oöfffff daraldım

benim tam 3. kat üsütmde iki tane ikiz kız var allahım o nas ıl bir çocuktur ya her sabah 8:30 da bagırmalar aglamamlarr
sürekli vır vır vır konuşmalar yani uyuz oluyorum benimde ikiz oglanlar aynı yaşta onlarla valla ben çokmu eziyet ediyorum bilmiyorum çouklara ama
kapıdan asansöre kadar konuşmuyoruz tek sıra hlinde asansöre biniyoruz, uyuyanlar vardır iye sürekli bir nasihat içindeyim..hafta sonu arkadaşlarım geldi diyorlar biblo gibi çocuk bunlar yemegini ver suyunu ver misali iyi hoş ama ben çocuklarımı çok mu eziyorudm diye düşüncelere kapıldım (

aben abla hayırlı olsun ne gzüle bir imkan bu

naz menüler yine süper hafta sonu bende lahmacun yedi pişti olduk desene

mehalim dr. tavsiyesne gerek yok herkez hatta çoçuklar bile kulanmalı ..
sabah yemekden 1 saat önce bol suyla aç karna .içiyorum .. aslında 2 içsem dha iyi de bazan bögürüp içiyom (tadından değil ha büyük kapsül içerken kendime tinsinti getiriyorum sanırım .. şunuda yazayım hiç koku vs yok .
ben büyük kızımada içiriyorum hafiza için daha eveldende .. küçükler içmiyorlar ..

bir seferinde ünlü ve güvendigim bir beslenme uzmanı '' birgün gelecek ülkeler omega 3 tabletlerini hamile olan kadınlara içmekde mecburi tutacak '' demişti sebebide ülkenin zeka oranın önemli ölçüde artması ... ben çok hamile arkaşıma hep bunu tavsiye ederim ...tabi bizede bunamamamız için

merincap special 720 mg lık olanı kulanıyorum ... digerinden 3 içeçeksin bundan 1
karatay hocada bu markayı tavsiye ediyor ......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…