aben abla hayırlı olsun ne gzüle bir imkan bu
naz menüler yine süper hafta sonu bende lahmacun yedi pişti olduk desene
mehalim dr. tavsiyesne gerek yok herkez hatta çoçuklar bile kulanmalı ..
sabah yemekden 1 saat önce bol suyla aç karna .içiyorum .. aslında 2 içsem dha iyi de bazan bögürüp içiyom (tadından değil ha büyük kapsül içerken kendime tinsinti getiriyorum sanırım .. şunuda yazayım hiç koku vs yok .
ben büyük kızımada içiriyorum hafiza için daha eveldende .. küçükler içmiyorlar ..
bir seferinde ünlü ve güvendigim bir beslenme uzmanı '' birgün gelecek ülkeler omega 3 tabletlerini hamile olan kadınlara içmekde mecburi tutacak '' demişti sebebide ülkenin zeka oranın önemli ölçüde artması ... ben çok hamile arkaşıma hep bunu tavsiye ederim ...tabi bizede bunamamamız için
merincap special 720 mg lık olanı kulanıyorum ... digerinden 3 içeçeksin bundan 1
karatay hocada bu markayı tavsiye ediyor ......
Ankara'dayım mersam dikmende oturuyorum ...Ankaraya yolunuz düserse beklerimcanım bilmiyorum yaa şok tan aldım sabah yuvarlak dilimlenmiş ekmek. en köşeden bir sonraki dilim yani ortalara doğru daha fazla büyüyor dilimler. hazır dikdörtgen olanlardan uno mesela almadım. yaa benim ekmeği az tutmaya çalışmam ne kadar çok karbonhidrat alırsam o kadar acıkıyorum o yüzden ekmeği aztutuyorum. öğlende 1 yada yarım dilim yerim gün içine yayacam. aslında bu gün tamamen protein yapsaydım hafta sonunu telafi edebilirdim belki.
çok iyi etmişsiniz hayırlı olsun. sen hangi şehirdesin merak ettim. bizimde havuz açıldı şimdi siteye tenis hocası tutuyorum .kızlar hülya avşar gibi salınacam tenis kortlarındaaaaaa
bence senin yaptıgın dogrusu banubenim tam 3. kat üsütmde iki tane ikiz kız var allahım o nas ıl bir çocuktur ya her sabah 8:30 da bagırmalar aglamamlarr
sürekli vır vır vır konuşmalar yani uyuz oluyorum benimde ikiz oglanlar aynı yaşta onlarla valla ben çokmu eziyet ediyorum bilmiyorum çouklara ama
kapıdan asansöre kadar konuşmuyoruz tek sıra hlinde asansöre biniyoruz, uyuyanlar vardır iye sürekli bir nasihat içindeyim..hafta sonu arkadaşlarım geldi diyorlar biblo gibi çocuk bunlar yemegini ver suyunu ver misali iyi hoş ama ben çocuklarımı çok mu eziyorudm diye düşüncelere kapıldım(
mehalim dr. tavsiyesne gerek yok herkez hatta çoçuklar bile kulanmalı ..
sabah yemekden 1 saat önce bol suyla aç karna .içiyorum .. aslında 2 içsem dha iyi de bazan bögürüp içiyom (tadından değil ha büyük kapsül içerken kendime tinsinti getiriyorum sanırım .. şunuda yazayım hiç koku vs yok .
ben büyük kızımada içiriyorum hafiza için daha eveldende .. küçükler içmiyorlar ..
bir seferinde ünlü ve güvendigim bir beslenme uzmanı '' birgün gelecek ülkeler omega 3 tabletlerini hamile olan kadınlara içmekde mecburi tutacak '' demişti sebebide ülkenin zeka oranın önemli ölçüde artması ... ben çok hamile arkaşıma hep bunu tavsiye ederim ...tabi bizede bunamamamız için
merincap special 720 mg lık olanı kulanıyorum ... digerinden 3 içeçeksin bundan 1
karatay hocada bu markayı tavsiye ediyor ......
aben abla bende eşime kilo alsın diye suprany aldım ama hiç bir etkisi yok
okadar yemesine ragmen haftada 200-300 gr alıyor sadece
bunlar tok karnına içse kilo yaparmı ki
Çok ihtiyacım var aebenim benim unutkanlık için b12 kullanıyorum omegada iyi gelecek inşalh alayım
aben abla hayırlı olsun ne gzüle bir imkan bu
naz menüler yine süper hafta sonu bende lahmacun yedi pişti olduk desene
cumartesi çok iyi gitti ama pazar bozuldu tek öğün ödül 2 öğüne çıkmak zorunda kaldı ama neyseki ertesi günler devamını getirmiyorum artık ama onlara rağmen tartıda 65,8 gördüm bu sabah regli şişlikleride gitmiş artık çok mutlu oldum :)
ilk kurulduğu gün atlamıştım hemen yarışıcam diye aebenimguruplara girme kilolarımız aynıymış bijom 73.. sen bende 1 sene evvel girmişsin takımlara
kesinlikle aynı fikirdeyim hayatım terbiyesizlik yapmadığı sürece ben de baskılamıyorum çocuk çocukluğunu yaşasın fakat senin dediğin başka... ailesi ilgilenmiyor mu ne diyor konuşmuşsundur mutlaka..Masumcum ben asla çocukların biblo gibi durmasını tavsiye etmiyorum çocuk hareketli olur yaramazlık yapar olması gerekende budur aşırı baskıcı olmak sürekli başkaları ne der rahatsız olur diyerekte yetiştirmek iyi değil buçuk davranışta onları fısırık başkalarına bağımlı yapar
Benim bahsettiğim bildiğin davranış bazuklupu baya pedogojık bür durum yani
kolay gelsinnnn, ben de mola verdim ama mola hiiç bitmesin istiyorum :26:kütom sana günaydın, ben gene kaçtım işe mola verdimdi
Masumcum ben asla çocukların biblo gibi durmasını tavsiye etmiyorum çocuk hareketli olur yaramazlık yapar olması gerekende budur aşırı baskıcı olmak sürekli başkaları ne der rahatsız olur diyerekte yetiştirmek iyi değil buçuk davranışta onları fısırık başkalarına bağımlı yapar
Benim bahsettiğim bildiğin davranış bazuklupu baya pedogojık bür durum yani
Kurallar tabiki olmalı doğrısuda budur çocuklar sınırlara ihtiyaç duyar iyi yapıyorsun daha önceki verdiğin örnekten yola çıkarak demiştim ven o bu ne der kısmını . Zor iş çocuk yetiştirmek hemde çok malesef örneğin mesleğim icabı bi çok doğruyu biliyorum ama gel gelelim her zaman uygulayabiliyor muyum hayır tabiki
Bijom ailede bi garip zaten anneye göre evladı hiç sorun değildi başka cocukları dövüyorsa kesin cocuğu kışkırtılmuş ve hak etmiştir . Ama bu cocuk başka , başka sorunları var mesela sınıfta ben ders anlatırken durduk yere acayip sesler çıkartıyor öfke kontrolü sıfır sorun yaşadımı sırasında ne varsa sağa sola saçıyor öfke anında görmeniz gerekir onun yaptıklarını normal bi cocuk yapsa canına okurum haddini bil diye ama buna sabrediyorum izliyorum yada sınıfın dışına alıyorum vs işte aman zaten her sınıfta böyle insanın ömrünü yiyen cocuk olur )))
Bu arada karnım midem fena bozuldu dünki yediğim kebab duman etti beni canım hiç bişi istemiyor karnım çok ağrıyor
Kurallar tabiki olmalı doğrısuda budur çocuklar sınırlara ihtiyaç duyar iyi yapıyorsun daha önceki verdiğin örnekten yola çıkarak demiştim ven o bu ne der kısmını . Zor iş çocuk yetiştirmek hemde çok malesef örneğin mesleğim icabı bi çok doğruyu biliyorum ama gel gelelim her zaman uygulayabiliyor muyum hayır tabiki
Bijom ailede bi garip zaten anneye göre evladı hiç sorun değildi başka cocukları dövüyorsa kesin cocuğu kışkırtılmuş ve hak etmiştir . Ama bu cocuk başka , başka sorunları var mesela sınıfta ben ders anlatırken durduk yere acayip sesler çıkartıyor öfke kontrolü sıfır sorun yaşadımı sırasında ne varsa sağa sola saçıyor öfke anında görmeniz gerekir onun yaptıklarını normal bi cocuk yapsa canına okurum haddini bil diye ama buna sabrediyorum izliyorum yada sınıfın dışına alıyorum vs işte aman zaten her sınıfta böyle insanın ömrünü yiyen cocuk olur )))
Bu arada karnım midem fena bozuldu dünki yediğim kebab duman etti beni canım hiç bişi istemiyor karnım çok ağrıyor
banum eşimin yegeni bu marka değilde o kendi satıyormuş (burda değil mersinde ) o aç karna alınınca kilo verdiriyor tok karna alınınca klo aldırıyor demişti .:44: kendi aç karna alıp klo vermişti .. başka bir kanıtım yok valla ..ha birde bu omega ilk çıktıgında eczacıya sordum abla ne yapıyon biz zayıflar için kio alsınlar diye balık hapı veriyoruz demişti ama bu karataycıların zayıflamasıyla suya düştü benim gözümde
,cumartesi çok iyi gitti ama pazar bozuldu tek öğün ödül 2 öğüne çıkmak zorunda kaldı ama neyseki ertesi günler devamını getirmiyorum artık ama onlara rağmen tartıda 65,8 gördüm bu sabah regli şişlikleride gitmiş artık çok mutlu oldum :)
off ne çok konuşulmuş az göz atayım dedim de mümkün değil..dışarı çıkıyorum arkadaşımla bir kahve içip dönücem çok dedikodu yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?