Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aben abla bende eşime kilo alsın diye suprany aldım ama hiç bir etkisi yok
okadar yemesine ragmen haftada 200-300 gr alıyor sadece
bunlar tok karnına içse kilo yaparmı ki

Masumcum ben asla çocukların biblo gibi durmasını tavsiye etmiyorum çocuk hareketli olur yaramazlık yapar olması gerekende budur aşırı baskıcı olmak sürekli başkaları ne der rahatsız olur diyerekte yetiştirmek iyi değil buçuk davranışta onları fısırık başkalarına bağımlı yapar
Benim bahsettiğim bildiğin davranış bazuklupu baya pedogojık bür durum yani

Ankara'dayım mersam dikmende oturuyorum ...Ankaraya yolunuz düserse beklerim
MERSAm ŞUNU ÇOK GÖRDÜm vede denedim PROYA YÜKLENİNCE ARKASINDAN BÜYÜK AÇLIKLAR OLUYOR KARBON KRİZLERİ GİBİ.. bence sen iyi etmişsin ekmek yemekle ... yr. ekmek miktarında iyi o büyük dilimler için
bence senin yaptıgın dogrusu banu kişinin özgürlüğü başkasının sınırlarında bitmeli

Mehalim Allah yardımcın olsun .. tüm öğretmenleriizede ....

Son düzenleme:

aeben ablacığım ben hamilelikte kullanmıştım omega 3 tabletlerini balık sevmediğim için doktorum vermişti . hatta çocuk dokrorumuzda 9.aydan sonra oğluma şurubunu verdi ama ben düzenli içiremiyorum

aben abla bende eşime kilo alsın diye suprany aldım ama hiç bir etkisi yok
okadar yemesine ragmen haftada 200-300 gr alıyor sadece
bunlar tok karnına içse kilo yaparmı ki

banum eşimin yegeni bu marka değilde o kendi satıyormuş (burda değil mersinde ) o aç karna alınınca kilo verdiriyor tok karna alınınca klo aldırıyor demişti .:44: kendi aç karna alıp klo vermişti .. başka bir kanıtım yok valla .. ha birde bu omega ilk çıktıgında eczacıya sordum abla ne yapıyon biz zayıflar için kio alsınlar diye balık hapı veriyoruz demişti ama bu karataycıların zayıflamasıyla suya düştü benim gözümde

aben abla hayırlı olsun ne gzüle bir imkan bu

naz menüler yine süper hafta sonu bende lahmacun yedi pişti olduk desene

cumartesi çok iyi gitti ama pazar bozuldu tek öğün ödül 2 öğüne çıkmak zorunda kaldı ama neyseki ertesi günler devamını getirmiyorum artık ama onlara rağmen tartıda 65,8 gördüm bu sabah regli şişlikleride gitmiş artık çok mutlu oldum :)

süpersin nazlım . neymiş reglken sen şişyormuşsun . artık basküle takılmak eninde sonunda dogru yolu buluyor işte
haftada 1 olur okadar nazlım . bünyeni durdurmaz

guruplara girme kilolarımız aynıymış bijom 73.. sen bende 1 sene evvel girmişsin takımlara
ilk kurulduğu gün atlamıştım hemen yarışıcam diye aebenim
şu anki kilomla aynıymışım meğer

kesinlikle aynı fikirdeyim hayatım terbiyesizlik yapmadığı sürece ben de baskılamıyorum çocuk çocukluğunu yaşasın fakat senin dediğin başka... ailesi ilgilenmiyor mu ne diyor konuşmuşsundur mutlaka..

yok okadar baskıcı dgeilimdir ama kurallarım vardır mesela.,
pc oynama saatlidir, yada ne bileyim yemek saatinde o yemek yenecek ,
yemek begenmeyen aç kalacak eni sonu gelip o yemegi yer çünkü

ama onun dışınd açokta öyle sessiz sakin koydugum yerden aldıgım çocuklar degilleridr
bazen bi dalaşıyorlar vallah zor ayırıyorum
ama düşünmüyorda degilim yanlışmı yapıyorum diye

mesela geçen bir tane arkadaşı bunu ıslatmış , buda aglamış neden arkadaşına kızmadın send eona yapsaydın dedim
ögretmen verdi ona ceza ben yapsaydım banada kızardı dedii

neyse çok meşgul ettim konu sışı yazarak grubu:26::26:

Kurallar tabiki olmalı doğrısuda budur çocuklar sınırlara ihtiyaç duyar iyi yapıyorsun daha önceki verdiğin örnekten yola çıkarak demiştim ven o bu ne der kısmını . Zor iş çocuk yetiştirmek hemde çok malesef örneğin mesleğim icabı bi çok doğruyu biliyorum ama gel gelelim her zaman uygulayabiliyor muyum hayır tabiki

Bijom ailede bi garip zaten anneye göre evladı hiç sorun değildi başka cocukları dövüyorsa kesin cocuğu kışkırtılmuş ve hak etmiştir . Ama bu cocuk başka , başka sorunları var mesela sınıfta ben ders anlatırken durduk yere acayip sesler çıkartıyor öfke kontrolü sıfır sorun yaşadımı sırasında ne varsa sağa sola saçıyor öfke anında görmeniz gerekir onun yaptıklarını normal bi cocuk yapsa canına okurum haddini bil diye ama buna sabrediyorum izliyorum yada sınıfın dışına alıyorum vs işte aman zaten her sınıfta böyle insanın ömrünü yiyen cocuk olur )))

Bu arada karnım midem fena bozuldu dünki yediğim kebab duman etti beni canım hiç bişi istemiyor karnım çok ağrıyor

eminim çok zordur bunlarla ugraşmak

bende dün yedgm lahmacun yüzünden , 2 sod aiçtim gece

benimde kız kardeşim öğretmen oda anlatır demekki gerçekten her sınıftan çıkıyor öyle tipler . benimde ALLAH bağışlasa 12 haziranda yaşına girecek bir oğlum var . benimde kendime göre kurallarım oluyor ama malesef çocuğa anneanne ,babaanne ve anne 3lüsü bakınca her istediğin şeyi öğretemiyorsun senin yapmasını istemediğin bişeye ne kadar yapmayın desende 2.kişi kesinlikle izin veriyor bende bu durumdan çok müzdaribim keşke imkanlar el versede kendi çocuğuma kendim bakabilsem

off ne çok konuşulmuş az göz atayım dedim de mümkün değil..dışarı çıkıyorum arkadaşımla bir kahve içip dönücem çok dedikodu yapmayın

aç karnına zayıflatıp, tok kanına kilo aldıran mucizevi ilaç diyebiliriz o halde

,
naz tebrikler cnm çok sveindm 5 lere az kaldı, regli şişligind einmiştir
benim eskidne regli haftalarım joker haftamdı 1 kilo keisn giderdi ama sadece 300-500 gidiyor artık

off ne çok konuşulmuş az göz atayım dedim de mümkün değil..dışarı çıkıyorum arkadaşımla bir kahve içip dönücem çok dedikodu yapmayın

afiyet olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…