Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kolay gelsinnnn, ben de mola verdim ama mola hiiç bitmesin istiyorum :26:
AH Bijom yavrular kü.ükken mola bile zor dimi .. benimki keyfi ne zaman oturursan otur . seninde gelip geçeçek ama bu günlerini özleyeceksin
off ne çok konuşulmuş az göz atayım dedim de mümkün değil..dışarı çıkıyorum arkadaşımla bir kahve içip dönücem çok dedikodu yapmayın
tamam patron
benm oglan sonrada küçük kız gelir sıra bana gelmez artık pc de akşama menü vermeye gelirim
bu arada unutmadan cocom cuma görmüştüm seni hala yoksun ortalarda bune yıogunluk canım ya ...

bijom sana cevabi mesajının içinden yazmışım hahaha......

Son düzenleme:
ben bugünkü menümüde yazayım unutmadan

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
1 tabak türlü yemeği
cacık

ara
2 adet salatalık

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

spor olarak koşu bandında 45 dk yürüyüş 1 saat aerobic step , günde mutlaka 2,5 litre su içiliyor

banu ikimiz eşleştik beni denetlemeni bekliyorum bu hafta aynı şekilde bende seni denetliycem :)

Hımmm Şimdi Denetliyorum seni.

Sabah kahvaltısı ve öğle yemeğine yıldızlı peki

Akşam yemeği fındık ne beee Sevmedim şöle ağzı yüzü düzgün 1 kaşıkda olsa yemek yeee

hülya avşardan sonra ki mesajlara akşama okuyum yanıt veririm :))

valla bijom laftan anlayacak adam zaten düşünür de bize bu eziyeti yapmaz değil mi..kesinlikle konuşulmuyor bu konuda... siz istediğinizi yiyin ama ben bunu diyor bir ayrı yapıyorsun üç ayrı ama sonunda pes edip yeniliyor ...tabiki hepsi psikolojik baskı ben buna inanıyorum...

ne iyi etmişsin yanına almakla... afiyet olsun..
evet siz çalıştığınız için düzen bozuluyor bizdede kalabalık oluyor haftasonu ve karışıklıkk

senin bu miden öncedende böyleydi sıkıntılıdın değilmi...kötü yaa meyvede yiyemeyeceksen

bende yıllarca uğraştım hiç kilo almazdı ayrıca iğrenç derecede zayıftı..adamla uğraşırken ben güme gittim

ecet iyi yapmşsın aebenim ..elbette limonda elma sirkeside benzer işi görüyor..
ama miktarı az olduktan sonra zararı olacağını sanmıyorum yani günde bir çay kaşığı filan kullanıyorum bende... bir gündeödemlerimi atmaya başladı ben çok memnunum...

bu süper olmuş

çok iyi etmişsiniz hayırlı olsun. sen hangi şehirdesin merak ettim. bizimde havuz açıldı şimdi siteye tenis hocası tutuyorum .kızlar hülya avşar gibi salınacam tenis kortlarındaaaaaa
ekmek tarifine bayıldımmm
en köşeden bir sonraki dilim
hadi bakalım tebizçi hatunumuzda olacak maşallah maşallah

ben genelde saat 5 ten sonra bişey yemiyorum artık işyerinde ALLAH ne verdiyse girişiyorum . bazen evden yemek getirebiliyorum işyerine akşam için bazende getiremiyorum ozamanlar kuru yemiş süt idare ediyorum ama bundan sonra sık sık yemek getirmeye çalışırım

şu akşam yemeği saatini bi ayarlayamadım ofiste yesem taşıma k zor iki ögünü birden
eve gidince yesem hergün bişiy çıkıyor eve geç gidiyoruz en erken 7 de yiyorum evde yesem
valla olay yaptım kendime

banu ben şimdi spora gidiyorum diye işyerinde yiyip çıkıyorum bakalım sonrasında ben nasıl ayarlayacağım . ama şunuda gördüm erken yemeğe alıştığım için haftasonları biraz geç yiyeyim hemen miğdem ağrıyor .

evet cnm snein öyle benimde dedigim gibi çocukları al eve git hazırla derken oluyor 7:30 filan ee bend eçok açıkmış oluyorum saldırıyorum bir nevi

Selamlar... ben geldim vaktim yok hizlica girip cikayim bir
Sabah yulaf süt
Öglen 2 etsiz cigkofte 1 kase yogurt gezmedeydim pogaca kurabiye mantı pasta vardi yemedim
Aksam mey ya da salata yerim artik
Çok su ictim spora gittim ama yaarim saat yuruyebildim gorevlinin isi varmmis salonu kapatmak zorunda kaldi

Çok sıcak burası(

Allahım bu kızlaın geçiştirmelik yemeleri beni öldürecek

Ben de yazayım menümü.

Sabah 1/2 muz
2 çizi
1 eti yulaflı

Şekersiz kahve

Öğle:
Yoğurtlu mkarna + patates ( çok az yedim porsiyondan az çünkü karnım ağrıyordu)

okuldan gelince minik peynir
2 pirinç patlağı
ince dilim kavun

Akşamda:
Kızkardeşime gidicem artık o ne yaptıysadiyetime uygun bişiler yiyecem.

1.5l su oldu

34 dk yürüdüm
hatta foto çektim çikolaatama imrenip atacam durun

hoşgeldin küto afiyet olsun istanbulda da bol bol yağmur ve dolu yağıyor :) yaz

kahvaltı
yulaf kepeginden bazlama
1 yumurta, peynir

öglen
2 yumurta lı omlet
ayran

ara
yagsız süt ile kahve

akşam
1 tavuk but yogurt

bugün proya agırlık verdim hafta sonu yeidkleirm uçsun diye
çok acıyor bogazım hasta olucam sanırım

hep karbon yemişsin kızzzzzzzzzz
az daha yürüyeydin ya 20 dk dan sonra yağlar yanıyo tüüüüh

ben de yazim

sabah: 2 haşlanmış yumurta, bir lokma peynir
öğlene doğru: karışık salata biraz
öğlenden sonra: 2 kepçe kuru, 1 dilim beyaz ekmek (ekmeem bitmiş )

1,5 litre su 2 olur o

bol temizlik ev işi (yürümem lazım artıııııııık)

saygılarımla

.

Son düzenleme:
Tamam bağırma be ))) akşama accık Pro yerim ödeşiriz ))) al bunuda affet beni ama 14 dk daha eklicen Ali geldi kapı çalınca durdurdum

ay ben bu menüyü çok beğendim, bijodan yıldızlı 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…