ilk kurulduğu gün atlamıştım hemen yarışıcam diye aebenim
şu anki kilomla aynıymışım meğer
bende 71 sanıyordum meger 73 müşüm .geçmiş gün iste ... ama benim k.k yı bulmam diyete başladıktan 6 ay sonra olmuştu. o arada 6,7, kilo vermiştim. o zaman ne azimliydim.
şimdide o azMimi tekrar hissediyorum arkadaşlar sayenizde . ne iyi ettiniz eski arkadaşları toplamakda .. hep başlıyordum 1.2. hafta sonra dagılıyordu azmimAllah razı olsun hepinizden
kesinlikle aynı fikirdeyim hayatım terbiyesizlik yapmadığı sürece ben de baskılamıyorum çocuk çocukluğunu yaşasın fakat senin dediğin başka... ailesi ilgilenmiyor mu ne diyor konuşmuşsundur mutlaka..
AH Bijom yavrular kü.ükken mola bile zor dimi .. benimki keyfi ne zaman oturursan otur . seninde gelip geçeçek ama bu günlerini özleyeceksinkolay gelsinnnn, ben de mola verdim ama mola hiiç bitmesin istiyorum :26:
tamam patronoff ne çok konuşulmuş az göz atayım dedim de mümkün değil..dışarı çıkıyorum arkadaşımla bir kahve içip dönücem çok dedikodu yapmayın
Allah bağışlansın Nazım evet aynen büyükler şimartıuor
banu ikimiz eşleştik beni denetlemeni bekliyorum bu hafta aynı şekilde bende seni denetliycem :)
ben bugünkü menümüde yazayım unutmadan
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
1 tabak türlü yemeği
cacık
ara
2 adet salatalık
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt
spor olarak koşu bandında 45 dk yürüyüş 1 saat aerobic step , günde mutlaka 2,5 litre su içiliyor
valla bijom laftan anlayacak adam zaten düşünür de bize bu eziyeti yapmaz değil mi..kesinlikle konuşulmuyor bu konuda... siz istediğinizi yiyin ama ben bunu diyor bir ayrı yapıyorsun üç ayrı ama sonunda pes edip yeniliyor ...tabiki hepsi psikolojik baskı ben buna inanıyorum...
yav anlattıgınıza göre eşleriniz tam saboteci.. en güzel en sevilen yemekleri yapıp da yememek nasıl bir duygudur tattırmak lazım aslında. yahu 1 degil 2 degil.. sürekli döktürüp de yiyememek diye bişey olamaz.. bari konuşsanız da haftada 1 gün döktürseniz anlamazlar mı ki ay valla çıkamadım işin içinden.. eşim arada benden karışık kızartma ister o zaman bile fena oluyorum hazırlayıp içeri kaçıyorum, bu bitecek diyorum..
ne iyi etmişsin yanına almakla... afiyet olsun..günaydınnnnn
hafta sonlarını hem seviyorum hem sevmiyorum bütün düzen alt üst oluyor
neyseki sabah yumurta, yulaf kepegi ve az peynri yiyip hafta sonu nu kurtarmak içinde tavuk ve yogurt getiridm yanıma
mutlu haftalarrr, herkese bu arada
senin bu miden öncedende böyleydi sıkıntılıdın değilmi...kötü yaaAebenim meyvenin asidi midemi berbat eder bu ve benzeri bisküvi mesela asidi dengeler rahat etmemi sağlar örneğin ben sabahları hep muz yiyorum dikkat etmedşnizmi muzda midemi bastırır.
Elma portakal erik armut nar aklınıza gelecek diğer meyveler midemi duman eder helede açken çok sevmeme rağmen uzak dururum
Ha karpuz mesela oda mideme şişkinlik verip ayrı bi ağrımasına neden olur )))
bende yıllarca uğraştım hiç kilo almazdı ayrıca iğrenç derecede zayıftı..adamla uğraşırken ben güme gittimben eşime kilo aldırmya çalışıyorum valla evde tatlılal rkekler cirit atıyor iki tane oglum var 6 yaşında
onlard açok seviyor öyle pasta tatlı kek kızartma onlara hep yapıyorum , ama kendim yemiyorumm
mesela her cuma eve gitiigmde kek, poça kızartma yapıyorum hafta sonu için yapıp yememek zor aben ablam ama dayanıyor insna bisüre sonra
ecet iyi yapmşsın aebenim ..elbette limonda elma sirkeside benzer işi görüyor..ingiliz karbonatını eczacıma sordum .. bu tür şeylerin zararı yada faydası konusunda kesin birşey yok vede üstelik ne kadar kulanılagı konusunda kesin bir bilgi yok dedi .. almadım açıkçası .. birde böbreklere zamarı varmıdır dedim . fazla kulanılırsa evet dedi .. ama kulanılacak miktarın nekadar olacagı bilinmediginden bende vazgeçtim ..
limonlu suda o işi görür sanırım kzılar bende ondan içeyimsonuçda amaçlanan vucudaki asidik yapı sirke ve limonda bu işi görür.. önemli olan birde asidik beslenmemek.. gazlı ve asitli içeçeklere vede aşırı proya dikkat edin ... bende bu ikiside pek yok ...
bu süper olmuşşunuda yazıp işlere kaçayım ..inşallah kaçırdıgım mesaj yoktur
ailecek sosyal bir mekana üye olduk ..içinde yüzme havuzu ,spor komlesksi ,lokanlatsı tenis alanı vs. var . daha önce üye olmadanda yemek yemeye gitmiştim .yarın her yerini gezdirmek için cagırdı bir yetkili arkadaş ... haftada 3 gün bayanlara ait , haftada 3 gün olmasada .spor için oraya gitmeyi düşünüyorum ... bekleyin bu yaz incecik aeben geliyor
ekmek tarifine bayıldımmmçok iyi etmişsiniz hayırlı olsun. sen hangi şehirdesin merak ettim. bizimde havuz açıldı şimdi siteye tenis hocası tutuyorum .kızlar hülya avşar gibi salınacam tenis kortlarındaaaaaa
HımmmŞimdi Denetliyorum seni.
Sabah kahvaltısı ve öğle yemeğine yıldızlı peki
Akşam yemeği fındık ne beeeSevmedim şöle ağzı yüzü düzgün 1 kaşıkda olsa yemek yeee
şu akşam yemeği saatini bi ayarlayamadım ofiste yesem taşıma k zor iki ögünü birden
eve gidince yesem hergün bişiy çıkıyor eve geç gidiyoruz en erken 7 de yiyorum evde yesem
valla olay yaptım kendime
banu ben şimdi spora gidiyorum diye işyerinde yiyip çıkıyorum bakalım sonrasında ben nasıl ayarlayacağım . ama şunuda gördüm erken yemeğe alıştığım için haftasonları biraz geç yiyeyim hemen miğdem ağrıyor .
Selamlar... ben geldim vaktim yok hizlica girip cikayim bir
Sabah yulaf süt
Öglen 2 etsiz cigkofte 1 kase yogurt gezmedeydim pogaca kurabiye mantı pasta vardi yemedim
Aksam mey ya da salata yerim artik
Çok su ictim spora gittim ama yaarim saat yuruyebildim gorevlinin isi varmmis salonu kapatmak zorunda kaldi
Çok sıcak burası(
hep karbon yemişsin kızzzzzzzzzzAllahım bu kızlaın geçiştirmelik yemeleri beni öldürecek
Ben de yazayım menümü.
Sabah 1/2 muz
2 çizi
1 eti yulaflı
Şekersiz kahve
Öğle:
Yoğurtlu mkarna + patates ( çok az yedim porsiyondan az çünkü karnım ağrıyordu)
okuldan gelince minik peynir
2 pirinç patlağı
ince dilim kavun
Akşamda:
Kızkardeşime gidicem artık o ne yaptıysadiyetime uygun bişiler yiyecem.
1.5l su oldu
34 dk yürüdüm
hatta foto çektim çikolaatama imrenip atacam durun
ay ben bu menüyü çok beğendim, bijodan yıldızlı 5
kahvaltı
yulaf kepeginden bazlama
1 yumurta, peynir
öglen
2 yumurta lı omlet
ayran
ara
yagsız süt ile kahve
akşam
1 tavuk but yogurt
bugün proya agırlık verdim hafta sonu yeidkleirm uçsun diye
çok acıyor bogazım hasta olucam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?