Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sevdim yumurtalar mis )) yemekte güzel aferim kaptanıma

Sevdim yumurtalar mis )) yemekte güzel aferim kaptanıma

mirsi canım
sen de ali'ye bir anahtar ver de bari sporun sabote olmasın. ayrıca bir dahakine 5,5 da 45 dk yürü

oooy dayanamicaksın eminim (kendimden biliyorum)

Son düzenleme:
ay ben bu menüyü çok beğendim, bijodan yıldızlı 5

agzım kulaklaımda eve gidebilirimmm
valla takımın verdigi sorumlulukla bi baktım bugün ptesi cumaya 4 gün var bugün hep pro yeidmki
dünkileri temzilesin diye inş temzilemiştir

yarın meyve ve sebzede yiycem

iyi akşamalr herkese masum kaçarr

Hayret yemek yemissin sen
Ev isi yapmissinya ne sporu. Hic sevmiyirum çok tembelim ben valla

Menuler guzel afiyet olsun hatunlar . Sadece kutoo seninki pek az geldi gozume ..
Bijom bugunki menun pek gozel geldi bana :))

Mehal demek yuruyus bandinin tozunu aldin:)))))

Sabah yurudum . Simdi birazdaha yurusem iyi olacak ..
Hava durumuda istanbul diyarbakir arasi hahayyy .

mirsi canım
sen de ali'ye bir anahtar ver de bari sporun sabote olmasın. ayrıca bir dahakine 5,5 da 45 dk yürü

Anaaa bende totomu kaldiramiyom yavas yapiyorum diyodum 6 6.5 ta yuruyorum cok yorulunca azcik 5.5

Kisin gittgimde 1 dakika 9 da 2 dakika 7 7.5 seklinde yapiyordum nasil zor ama

Selam kızlar
Ben yokken bayağı bir yazışılmış. Bugün evde değilim. Arkadaşlarım geldi uzaklardan. Onlarla birlikteym. Diyetimi bozmamaya uğraşıorm. Bir iki saate detayları yazarım zaten ama geçmişi okuyamıcam bugün. Yarın daha aktif bi şekilde aranızdaym inş. Seviyorum sizleri...

Bende oyle dusundum yemek yapamadim gezmeden gelince adama bi menemen yaptim onuda bn yiyemem yumutayla aram yok el surmem menemene bi dilim ekmekle peynir domates salatalik falan yiyim ac degilim ama olsun

Mehalim migdende meyveye karsi hasasiyet oldugunu ben kacirmisim balim ..

Aksam menude sacmaladim sanirim migdem agriyi (
Menum soyle ;

Sabah
Yulaf , sut , hs. Yumurta .

Ara; 3 hurma

Oyleyin .
Tavuk sote . Ayran .
Az salata 1.5 dl ekmek .

Ara .
Kucuk seftali . Findik.
3erik

Arayi yedim ama acayip kriz geldi . 1 saat sonra hala actim . Bu arada kizim kek yapiyo mutfakta . Neyse geleyim sadede . Ne yiyim dedim arzndim yoksa saldircam bisilere .aklima ve nefdime azpismis spagetti geldi monti usulu ,suyu koydum hatta kaynadi paketi acacam ne yapiyon elvan dedim. Kapadim suyun altini .
Nemi yedim az karpuz peynir ekmek ..
Simdide migdem agriyooo ..
Neyse brn bu yedikletimi eritmeye gidiyom :))

mirsi canım

Aynen canım kapıyı açarken dedim anahtarınla aç bakmıcam ayrıca 5,5 çıkıyorum ama bu sonu tempoyu azalttığım an yani bebişim

Hayret yemek yemissin sen
Ev isi yapmissinya ne sporu. Hic sevmiyirum çok tembelim ben valla
yedim valla ama planımda yoktu
valla ben de hiç sevmiyorum ama maalesef yapmak zorundayım

Bijom bugunki menun pek gozel geldi bana :))
aa bugün menüm çok beğenildi oyy siz yeterki isteyin yerim ben yerimmm

Anaaa bende totomu kaldiramiyom yavas yapiyorum diyodum 6 6.5 ta yuruyorum cok yorulunca azcik 5.5
Kisin gittgimde 1 dakika 9 da 2 dakika 7 7.5 seklinde yapiyordum nasil zor ama
spor hocam 6,5 dan yukarıya ve yokuşlu yürümeyin dizlere zararlı diyordu. ben de 4,5-6,5 arası yürürüm genelde..

biz de seniiiii

Aynen canım kapıyı açarken dedim anahtarınla aç bakmıcam ayrıca 5,5 çıkıyorum ama bu sonu tempoyu azalttığım an yani bebişim
o zaman tamam gel bakiyim

Son düzenleme:
Aebenim ülserim var. Kızartmalar mayalılar meyve asidi kola fastfood turşu acılar mahfediyor aslında bu diyete uysam zaten zayıflarım ))))

Katılıyorum bijom benimde nabzımda sorun var spor hocam salonda hiç bir zaman 6 nın üstüne çekmedi beni . Ben 4 de başlarım 4,5 / 5 / 5,5 / 5 / 4,5 /4 de bitirim dakikalara ayırarak böylece daha faydalı old söylemişti bende öyle yapıyorum

az karpuz peynir ekmekten nolucak ki aebenim miden niye kötü oldu? aslında öğlenki tavugun tok tutması lazımdı seni şeftali mi acıktırdı ki?

Bole taktikleri verin spor salonunda hoca tavsiyelerine ihtiyac var bizde hoca yok aklina ne eserse ole haa hocali saat var bikez katildim terlemedim bile step in cik hadi el çırp sordum kol eritme sikilasma icin hangi alet ne sekilde ben aletlerden anlamiyorum ddi:44:

Canım imkanın varsa sen aletlerin fotosunu Çek at facedende atabilirsin ben ne işe yaramadığını kaç set kaç kg yapman gerektiğini anlatırım.

Ben çok gittim salona ama en son gittiğim salonda harika idi sana hoca veriyorlar o başında duruyor tek tek yaptırıyor takip ediyor anlatıyor neden nasıl yapman gerektiğini açıklıyor ve cidden çok faydasını gördüm

Bu gece niye kimse yokk:))

Yarin ola hayrola . Hayirli geceler hernerede iseniz ...

Günaydın kızlar
Yağmurlu ve soğuk bir KaPaDoKYa sabahından serin esintiler getirdim size )))
Ben okul yoluna koyuldum, şu okul bitse de gitsek ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…